faces of war تایپیک نداره؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
faces of war تایپیک نداره؟؟؟؟نقل قول:
یعنی شما میگی مال لب تاپ نیست بعید میدونم اخه با pc بازی میکنم اینجوری نیستنقل قول:
فکر نکنم ربطی به لپ تاپ و پی سی داشته باشه . در هر صورت کسی راه حل خاصی سراغ نداره ؟
من creat a world گرفتم سالم میسازم شهر ولی نمیدونم چه جوری وارد بازی میشه شهر؟؟؟؟کمک!!!!؟؟؟؟
این creat a world رو از کجا اوردی ؟ خیلی دنبالش گشتم چیزی پیدا نکردم
میشه لینک دانلودشو به منم بدی
ممنون
دوستان بهترین اضافات سیمز کدوماست؟
اگه ادرسی داشتید از جایی که میفروشه هم بگید
نقل قول:creat a world tool betaکد:http://download392.mediafire.com/ldii3flupryg/pwlry3na1la80kx/Create+A+World.rar
creat a patternکد:http://download392.mediafire.com/ldii3flupryg/pwlry3na1la80kx/Create+A+World.rar
برای نصب = داشتن آخرین نصخه و آپدیت اگر فهمیدی چیجوری باید شهر تو بازی بیاری به منم بگو :10:
183 m
1- lat night epنقل قول:
2- outdoorliving stuff
3- world adventures
4-اگر به ماشین علاقه دارید fast lane stuff
5- generation ep
p30world :10:
سلام آقا می شه یک نفر لطف کنه کرک sims 3 اش رو آپلود کنه خیلی ممنونش می شم
سلام من بازی سیمز 3 با پچ The Sims™ 3 World Adventures را نصب کردم وقتی میخوام The SIMS(tm) 3 Late Night را نصب کنم
میگه باید آپدیت کنید وقتی yes میزنم error with the sims 3 update .setup is unable to continue میاد و از نصب خارج میشه تا حالا نزدیکه چند گیگ update دانلود کردم ولی همشون وقتی به مرحله نصب میرسن این ارور رو مدن
the setup has detected that no version of the sims 3 adventures is installed.
مشخصات سیمز من :
SIMS 3 =GameVersion = 1.7.9.002002
The Sims 3 World Adventures=GameVersion = 2.0.86.002002 ممنون میشم راهنمائیم کنید .
---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------
سلام من بازی سیمز 3 با پچ The Sims™ 3 World Adventures را نصب کردم وقتی میخوام The SIMS(tm) 3 Late Night را نصب کنم
میگه باید آپدیت کنید وقتی yes میزنم error with the sims 3 update .setup is unable to continue میاد و از نصب خارج میشه تا حالا نزدیکه چند گیگ update دانلود کردم ولی همشون وقتی به مرحله نصب میرسن این ارور رو مدن
the setup has detected that no version of the sims 3 adventures is installed.
مشخصات سیمز من :
SIMS 3 =GameVersion = 1.7.9.002002
The Sims 3 World Adventures=GameVersion = 2.0.86.002002 ممنون میشم راهنمائیم کنید .