مرسینقل قول:
هیچ فرقی نکرد که هیچ تازه بدترم شد....!!:18:
Printable View
مرسینقل قول:
هیچ فرقی نکرد که هیچ تازه بدترم شد....!!:18:
مشکلی که نداره از نظر تاچ؟نقل قول:
بقیه دوستان نظرشون درباره ال سی دی گوشی من چیه؟
برای ویندوز موبایل نرم افزار زبان های برنامه نویسی مثل C ,C++,l...موجود هست؟
نه هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
اصلا فقط تو محیط تاریک همون اول که میخواد بیاد بالا صفحش مشکی هست معلومه اگه رنگی باشه معلوم نیست
جان ؟! بدتر شد ؟!!! :18:نقل قول:
من که اصلا و ابدا باهاش مشکلی ندارم !! پس احتمالا با این رامی که شما نصب دارید مشکل داره ! من الان چند ماه استفاده می کنم بدون مشکل !
شما هر رامی رو نصب کردین بگردین شاید فایلی چیزی برای رفع مشکلاتش معرفی شده باشه ...
از Energy.KOVSKY.23519.Leo_04.Feb.2010 استفاده کردم . دوربینش بعضی وقتا هنگ میکرد و با کیبرد تاچ فارسی هم مشکل داشت.نقل قول:
الانم 826X-23518 ریختم ولی بازم برخی مشکلات پابرجا هستن.
مشکل اسکرین حل شد. حالا مشکل کیبرد فارسی فول اسکرین داره.
حالا R7A ورژن 015 یا 013 رو هم نصب کنم بینم چی میشه.
رامم x1.5 هستش ...نقل قول:
هر کدومو خواستم باز کنم میزد Cannot read file فقط یکیشو باز کرد اونم فقط صدا داشت....
قضیه این نور گوشه های صفحه چیه ؟مال منم یکم این جوریه!مشکلی داره؟این برنامه ی visual basic و آموزش به حالت موس در در آوردن d-pad رو هم بیزحمت بزارین!
فرشاد جان ، من الان مدتیه از
|X|6.5.3|WWE| ★ EnergyROM "Leo" 28008/21877 |Dec 4| ★ Sense 2.5 ★
استفاده می کنم ... راضی هستم . تویه همین تاپیک هم بصورت کامل همراه با عکس معرفیش کردم .
پس با رامتون مشکل داره ! حتما بدنبال فایل های اصلاحی باشید ...نقل قول:
رامم x1.5 هستش ...
هر کدومو خواستم باز کنم میزد Cannot read file فقط یکیشو باز کرد اونم فقط صدا داشت....
برای فارسی ساز و فارسی کرن کیبرد و اسکین فول اسکرین کیبرد دقیقا از چه نرم افزار هایی استفاده کردی.
فارسی ساز علیرضا؟
چه کیبردی و با چه اسکینی؟
اگه لینک داری بذار لطفا. خودم کیبرد resco.keyboard.pro.v5.11 و RescoExplorer.v.8.00.CBD رو دارم.