سلام
در ادامه حرف دوستمون SPLX هست با امپ دیجیتال ما 175 دسیبل صدا گرفتیم ولی برق میخاد در حد قول
خوب فکراتو بکن
سلام
در ادامه حرف دوستمون SPLX هست با امپ دیجیتال ما 175 دسیبل صدا گرفتیم ولی برق میخاد در حد قول
خوب فکراتو بکن
ممنون از راهنماییتون.سیستم درحد700تومن بشه البته ظبط رو که گرفتم.پس نظر شما چه نوع باندی هست؟امپلی فایر ؟دوتا ساب دوست خوبمون معرفی کردن ولی قیمت رو نگفتن؟این سیستم رو برای سمندef7میخوام.اگه باند باکیفیت مورد نظرتون هست معرفی کنید البته با امپلی فایر؟
اگه میشه بعضی از اساتید ایمیل خود رو در اینجا بذارن تا باهم چت کنیم واطلاعات ما یکم بالا بره چون ایجوری یه مقدارطول میکشه تا جواب بگیریم
سلام داداش مشخصات Iridium 6.2 اینه:
Specifications
Woofer size: 16,5 cm (6,5")
Tweeter: IR1i - 28 mm (1,1") tweeter in metal housing
Power handling capacity: 100 W RMS / 160 W max
Impedance: 4 ohm
Frequency range: 50 - 25.000 Hz
Sensitivity: 91 dB (1W/1m)
Crossover: Filter box with 6/12 dB slope (LP/HP)
Crossover point (Hz): 3800 Hz
Size of filter box: 145 x 85 x 45 mm ( 5,71 x 3,35 x 1,77")
Outer diameter of woofer: 165 mm (6,5")
Magnet size: 85 mm (3,35") Hybride ferrite/neodymium
Mounting depth: 65 mm ( 2,56")
Mounting hole: 140 mm (5,51")
Features
Ultimate Iridium 6.2i is a 16,5 cm (6,5") 2-way system. The 6,5" driver uses a cone made of non-press paper.
- Improved model with die cast basket.
- Hybrid ferrite/neodymium magnet system.
- Three inch voice coil.
- Filter boxes with selectable tweeter level.
- 28 mm silk dome tweeter Iridium1i.
- Grilles are included.
Iridium 6.2i is discontinued and is replaced by the new model Gothia 6.2
Iridium 6.2 was awarded as "EUROPEAN MOBILE LOUDSPEAKER OF THE YEAR 2004-2005.
Read the jurys motivation: This 6,5" component system is one of the best ever from the Swedish competition-oriented brand. The DLS Iridium 6.2 passes comfortably that border which divides the technically perfect but average sounding equipment from the true audiophile products. The parts used in this system are an excellent combination of proven techniques and up-to-date innovative solutions. The cone of the woofer is made of non-pressed paper, which has been among the best for decades, and this complemented by the hybrid ferrite/neodymium magnet and aluminium voice coil. The switchable crossover contains foil coils that are exceptional in the field of car audio. DLS has successfully turned it´s technical knowledge into musical notes of the highest quality
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدم برق ماشینو تامین میکنم. فوقش یه خازن واسه سیتسم میگیرم که هم برقمو تامین کنه هم کلاس سیستم بره بالا.
نکته ی بعد اینه که من خیلی تعریف از سابای سری R آلپاین شنیدم و این سابی هم که گفتم حدود 380 ت
بعدم اینطوری که من حساب کردم 800 ت واسه آمپ میمونه که فک کنم کافی باشه.نه؟ میتونم تا 200 ت دیگه هم کمک بگیرم.
کلا دمه همه بچه های فروم گرم:40::11:
باند بیضی برای عقب : من بارها 3 مدل پیشنهاد دادمنقل قول:
JBL P963
MTX T6C693
INFINITY KAPPA 693.9
قیمت هر 3 حدود 140 به بالا
برای جلو نمیدونم در جلو سمند کامپوننت چند سانتی میخوره فکر کنم 13 باشه ! چیزی تو ذهنم نیست . 405 خوبه که 17 هم میخوره !
اگه برای جلو هم باند میخری آمپ 4 کانال مثل KENWOOD X41 بگیر بالای 240 تومن
ساب هم همونی که دوستان معرفی کردن مناسبه یکیو انتخاب کن . آمپ مونو خوب هم JBL1201 میتونی بگیری که787 وات رو 4اهم و 1114 وات رو 2 اهم میده . خودمم میتونم گیر بیارم برات
سلام به همه دوستان
من یه سوالی میتونم بپرسم
چرا وقتی با همون پولی که میتونیم یه کامپانت خوب بگیریم بازم میریم دنبال باد کواکسیال
چرا وقتی با پول دوتا ساب میتونیم یه ساب خوب بگیریم میریم دوتا ساب میگیریم اینجاها میتونید هزینتونو کمک کنید امپ خوب بگیرید یا برقتونو درست کنید
پس دنبال یه سیستم با اجزای زیاد نباشین دنبال یه سیستم با اجزای کم کیفیت خوب و قدرت زیاد باشین
دوست عزیز شما میتونی 1 جفت کامپانت بگیری یه جفت میدرنج
یه امپ 4
یه امپ مونو با یه ساب خوب
پس دنبال چیز غیر عادی نباشین
jhgjhgjhنقل قول:
داش iranpanel.ir نظرت راجع به این ساب ووفر چیه؟؟
مشخصاتش اینه:
SWR-1542D کلا ساب تایپ ار الپاین و به دقت زیاد میشناسن ولی من بخام ساب بگیرم از کیکر یا سانداستریم یا دیجیتال دیزاین میگیرم cvx L5 L7 اینا کیکر بودن یا R1 SPLX T6 T5 یا دیجیتال دیزاین که محشرن
R1سابووفر 15 اینچی 4 اهم سری R
750 وات RMS
2000وات peak
4 اهم دبل-20هرتز-400 کیلو هرتز - 38 سانتی متر
بعد بین این دو پنل آلپاین کدومو پیشنهاد میکنی؟
IDA-X001
IDA-X305S
مشخصاتش اینه:
IDA-X1001
دارای 4 خروجی 50 وات - صفحه نمایش 2.2 اینچی تی اف تی - 24 بیت - 3 جفت خروجی آمپلی فایر - اتصال مستقیم به IPOD- USB - CHANGER - آماده بکار با بلوتوس و ریموت کنترل - کلیدهای دورنگ
IDA-X305S
دارای 4 خروجی 50 وات بلندگو
صفحه نمایش 2.2 اینچی TFT
اماده بکار با ایمپرینت PXA-H100
دارای کانورتر 24 بیت
اماده بکار با بلوتوس KCE-400BT
دارای جستجوگر سریع
دارای کنترلر ریموت فرمان
دارای شاسی های دورنگ - آبی/قرمز
دارای 3 خروجی امپلی فایر
اماده بکار با ریموت کنترل
همراه با کابل USB و IPOD
هماهنگ با IPOD و IPHONE
هد یونیت الپاین کلا خوبه یعنی عالیه ولی گرونن
بعدم اگه سابی که انتخاب کردم خوبه چه آمپی واسش درایو کنم؟حالا تو سابتو قطعی کن من امپ و میگم بهت (یه آمپ پدر مادر دارا)
کامپوننت هم که همون irudiom 6.2 خوبه دیگه؟؟این مدل و من کار نکردم نمیدونم
آمپم در حد این کامپ چی پیشنهاد میکنی؟؟
اقای iranpanel.net لازم نیست ادم در مورد چیزی که نمیدونه یا حتی اطلاعات درستی نداره نظر بدهنقل قول:
من خودم تصمیم گرفتم یه جفت آیرودیون بگیرم واسه کامپ
سابم typer r 15 بگیرم با یه آمپ مونو A2 یا A4 یا بهترم هست؟ خلاصه یه ساب پدر مادر دار میخام دیگه.دوست عزیز اگه ساب پدر مادر دار میخای از الپاین تایپ ار خیلی شاخترم هست
از من میشنوی اگه تهرانی بیا من یه سیستم نشونت میدم ببین خوشت اومد همین سبک انتخاب کنی یا بالاتر یا پایین تر بگیری
هدیونیتم آلپاین در حد 400 تومن نداره؟؟داره ولی بدردت نمیخوره چون فلش خور نیست
یه آمپ خوبم در حد آیردیون میخام یه 4 کانال خوب 150 تومن میتونی براشون بگیری بهت میگم اگه خواستی بگیریشون
خلاصه 2 تومن کامل کنم بعد اگه چیزیی کم داشت بعد از یه مدت که پول دستم اومد بگیرم
حالا نظر از شما.
فقط میگم یه جفت آیرودیون واسه صدایی که من میخام کم نیست؟؟میتونی دو جفت بگیری
یا مثلا یه جفت آیرودیون دیگه واسه جلو بگیرم اون jl audio هستش
در ضمن داداشه من خیلی گلی من از همین جا دستتو محکم میبوسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول در مورد پخش: داشتن usb اصلا ملاکی برای انتخاب پخش نیست خیلی از پخش های پدر مادر دار هستن که اصلا usb نمیخورن وحتی اکیلیپس پخشی داره که mp3 نمیخونه ..!
حالا شما تکلیف با خودت معلوم نیست تو یه پست میگی الپاین به درد نمیخوره تو یه پست میگی عالیه ولی گرونه..!
اینم بگم که الپاین زیر 400 تومن پخش 117 رو داره usb میخوره و تنظیماتش عالیه و کلا پخش بسیار مناسبیه..!
در مورد ساب :کاملا مشخصه که از تایپ ار 15 اینچ سابهای بهتر و با کیفیتری هم هست ولی این سابهایی که نام بردین...
ساب cvx کیکر که ساب کیفیت هست البته از الپاین به مراتب توی کیفیت سرتره ولی برای تحمل وات بالا ساخته نشده کلا برای کسی که spl دوست داره توصیه نمیشه هرچند که spl کمی هم نداره
l7 این سابو توی توی تی تی با هاش نزدیک 140 دسی بل استاد نیما ازش رکورد گرفتن..ولی به خاطر صدای خشکش هر کسی صداشو دوست نداره
r1 یه ساب کیفیتیه و اینم تحمل وات بالایی رو نداره..
t5 ساب خوبیه ولی بازم تحمل وات بالایی نداره
t6 نمیدونم ولی خیلی مشابه t5 ولی ظاهرا بهتر شده
splx هم بازم از اون سابهایی که همه پسند نیست صداش
R15 الپاین یه ساب با تحمل وات بالا 1500 وات ممتدو راحت تحمل میکنه حتی دوستان تا 2000 وات بهش وات دادن متمایل به لو بیس و ویبره کیفیت متوسط و دقتشم اصلا زیاد نیست..!
من بین اینا cvx و الپاینو انتخاب میکنم شما رو نمیدونم..
دوستانی که حوصله دارن و میخوان اطلاعاتشون زیاد بشه اینجا کمک میکنه بهشون توی این تاپیک بعضی از سابووفرها مقایسه شدن
من واقعا منتظرم امپ 4 کانالی که بتونه از پس دو جفت dls از نوع ایرودیوم بر بیاد و قیمتشم 150 تومن باشه رو بهم معرفی کنید...!کد:http://www.soundyshop.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=392
اگه برین تاپیکهای پروژه قدیمی تو تی تی رو بخونین که 6.2 داشتن خیلی هاشون از هلیکس و ادیسان برای درایوش استفاده کردن
معرفی امپتونم فوق العادس ..!نقل قول:
میخام یه امپ بهتون معرفی کنم ببینم تاحالا دیدن اینو یا نه یه چیز هیولایی هستش
میخام رو دستش کیفیت ساخت بهم نشون بدین
من با دیدن اینا بهش ایمان اواردم
از نزدیکم خودمون بازش کردیم دیدم همین
soundstream
XXX
این امپ از سری xxx هست و فوق العاده قدرتمنده و برای گرفتن spl بالا ساخته شده و 10000 درصد به درد سابهایی که بالا حرفش زده شد نمیخوره البته شاید یکی دوست داشته باشه سابشو بسوزونه خوب به من چه! حالا بگذریم که این دوستی که شما بهشون سیستم معرفی کردن بودجشون دوتومنه و شما نصفشو فقط یه امپ مونو معرفی کردی..!
اینم از اون حرفا بود نمیدونم شما همون برادری هستی که توی تی تی همین ادعا رو کرد و اخرشم هیچی به هیچی...؟نقل قول:
سلام
خوب فکراتو بکن
برادر گلم شما اگر مدرکی کیلیپی چیزی دارین بزارین امثال منم ببینیم استفاده کنیم
ولی ......
ولش کن
ارزوی تمام عاشقای سیستمه که تو ایران یه روزی این رکورد زده بشه....
سلام
هر کی دوست داری میتونه بیاد رو در رو با هم صحبت کنیم
این سیستم رو ببینه اگه خواست من میفروشم سییستم و یا هر مدلی خواست براش میارم
من اینجوری بحث نمیکنم چون فایده نداره
من از دوستان عذر خواهی میکنم
چون اطلاعات نسبتا در حد 5 سال پیش هنوز هیچ پیشرفتی نکرده
من تو تی تی هم عضو نیستم
سلام جناب am 1988 شما اگه بخاین به من یه سابووفر خوب و در حد با یه آمپ مونو پیشنهاد کنید چی پیشنهاد میکنید؟
بودجمم که مشخص کردم..
تا الان فقط تونستم کامپ با هدیونیت سیستمم رو مشخص کنم.
پاک گیج شدم!:21:
با سلام خدمت دوستان
امشب رفتم یک کنوود 8016 و یک جفت بلندگو پایونر6964 روی ماشین بستم مرسی از تمام راهنمایی هایتان