این مشکل معمولا از ویروس میباشد که task manager رو میبندهنقل قول:
Printable View
این مشکل معمولا از ویروس میباشد که task manager رو میبندهنقل قول:
هم میتونه ویروس اینکار رو کرده باشه و همین که یکی روی سیستم شما یه دستکاری در رجیستری انجام داده.نقل قول:
برای برطرف شدن این مشکل اگه از ویروسی نبودن سیستم مطمئن هستید به لینک زیر نگاهی بندازید:
شاد باشید :40:کد:http://www.tarfandestan.com/1384/05/05/disable-task-manager-in-windows-xp.html
درووووووووووووووووووووووو وووووووووووووود
اوه اوه اوه
پسر دمت گرم ترکوندیم
نقشه ای ک گفتی گرفت
فرمتشو عوض کردم نصب شد
خیلی دمت گرم
اصلا گرمای اهواز توی دهنت همون دمت گرمه
اگر خواستی روبیک یاد بگیری من در خدمتتم
مدیر مرجع سایته روبیک
مجید قطب الدینی...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اقا چند روز پيش من رفتم به يه شركت كه Adsl بگيرم اونا هم بعد چند روز اومدن مودم رو بهم تحويل دادن و به كامپيوتر متصلش كردن و تنظيمات لازم رو انجام دادن ولي از اون روز به بعد task maneger نمياد يعني وقتي اون سه دكمه رو كه همزمان ميزنم تا تسك منجر ظاهر بشه ميگه به وسيله administrator غير فعال شده در ضمن چند تا فايل داشتم كه hiden بودن الان وقتي كه از folder option ميرم و گزينه show hiden files (يا يه همچين چيزي ) رو تيك ميزنم كه اون فايلهل ظاهر بشن بعد از دو سه كليك اونا رو نشون نميده و بايد بازم برم folder options و دوباره نشان دادن فايلهلي مخفي رو تيك بزنم و ... و هي بايد اين كارو بعد از سه چهار تا تيك انجام بدم
در ضمن من فقط يه يوزر دارم
به احتمال 99 درصد شما سیستمتون به ویروس آلوده شده، و به احتمال زیاد هم هیچ برنامه ی امنیتی نصب نداشتید و خوشحال وخندان از گرفتن ای دی اس ال، درب کامپیوترتون رو به روی اونواع حملات باز کردید.نقل قول:
باید برید تو کار ویروس کشی به نظر من، مگه اینکه دوستان باتجربه ی دیگه نظر دیگه ای داشته باشند.
پیروز باشید
نقل قول:سلام.نقل قول:
دقیقا همونطور که دوستمون گفتند ویروس هست.
و بدون شک Sality هست.
حتی اگه در Run تایپ کنید Regedit بازهم همون پیغام رو دریافت خواهید کرد که Registry is disabled by administrator
همچنین اگه بخواهید از Safe Mode استفاده کنید سیستم خود به خود ریستارت میشه.
پست زیر مشکل شما رو کاملا حل میکنه:
استفاده از NOD32 ورژن 4 پیشنهاد میشه. البته قبلش باید موارد مذکور در پست بالایی رو اجرا کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3916845&postcount=3107
موفق باشید :11:
سلامنقل قول:
مشاهده ی این تاپیک هم خالی از لطف نیست :
روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=201729
سلامنقل قول:
با کسپر 2011 آپدیت شده و نود 32 آپدیت شده ویروس یابی کردم هیچ ویروسی ندید دوباره ویندوز نصب کردم ( هم با سون و هم با اکس پی درایو سی رو فرمت کردم) و بلافاصله نود نصب کردم و آپدیت کردم و پیش خودم فکر کردم که درست شده ولی بازم یه دفعه اون اخطار اومد و من دوباره دق کردم تو رو خدا یکی کمک کنه .
اون تایپیکی هم که معرفی شد همشو خوندم و اجرا کردم بازم نشد.
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه.
عجیبه هم تو سون و هم تو ایکس پی موقع اجرا nod ارور زیر رو میده
error cominiucating with kernel
تو سون که از قبل نصب بود ولی تو ایکس پی همین الان نصب کردم تو هر دوش همین پیام رو داد
در ضمن اون فایلی که گفته شده بود برای متوقف کردن فعالیت ویروس باید دانلود کنید رو نتونستم دانلود کنم
سلام والا من نمیدونم سوالتو پیدا نکردم اما شاید جوابش اینهنقل قول:
شما امکان داره موقعی که ویندوزو عوض میکنین خوب فقط سی فرمت میشه وبعضی ویروسای اتوران پشت دی میمونن شما باید بعد عوض کردن ویندوز به هیچ وجه وارد درایوها نشین وازEXPLORER درایوها رو باز و ویروس که هایدنه رو پاک کنین
یا اینکه امکان داره یک فایل اجرایی تو درایوی مثل دی باشه که ویروس داره و شما اونوم ئباز میکنین فعال میشه
سوالتون چیه