دوستان ميخوام تا 90 تومن يه كارت گرافيك خوب و اصلي بخرم . به نظرتون چي خوبه ؟؟؟؟
راستي CLUB- NVIDIA GEFORCE 8500 GT-512MB چند مي ارزه اصلا خريدن اين كارت گرافيك پبشنهاد ميشه !!! اگه ميشه قيمتشو بگيد !! ممنون .
Printable View
دوستان ميخوام تا 90 تومن يه كارت گرافيك خوب و اصلي بخرم . به نظرتون چي خوبه ؟؟؟؟
راستي CLUB- NVIDIA GEFORCE 8500 GT-512MB چند مي ارزه اصلا خريدن اين كارت گرافيك پبشنهاد ميشه !!! اگه ميشه قيمتشو بگيد !! ممنون .
1-پردازنده گرافیکی(مدل های مختلف از Nvidia یا ATI) مثلا سری 9 انویدیا یا سری 4000 ای تی آینقل قول:
2- فرکانس پردازنده(مگا هرتز)
3-فرکانس حافظه(مگا هرتز)
4-مقدار حافظه(مگا بایت گیگا بایت)
5-نوع حافظه(DDR2-DDr3-GDDR3..)
6-نوع رابط حافظه(بیت)
7-فرکانس سایه زنی(مگا هرتز)
8-نوع گذرگاه(PCI e1-PCI e2-AGP)
9-سرعت تبدیل آنالوگ به دیجیتال(مگا هرتز)
و در آخر برند هم مهم هست...
:11:
سلامنقل قول:
خیر دوست عزیز
8500 ارزش خرید نداره با 80 تومن شما می تونی 8600GT بخری رو برند Club(که خیلی قوی تر از 8500 هست)ولی اگه بتونی بودجه رو به 125 برسونی می تونی یه 9600GSO رو برند Xpertvision بخری که تقریبا دو برابر از 8600GT قوی تر هست!
دوست عزيز ميشه بگي MAIM - CPU و RAM ي كه به اين كارت گرافيك بياد چيه ؟؟؟ منظورم از لحاظ همخونيه !!نقل قول:
سلام
من واقعا" گیج شدم!!!!
به نظر شما Geforce8800gt 512mb بخرم یا نه؟
سلام
من واقعا" گیج شدم!!!!
به نظر شما Geforce8800gt 512mb بخرم یا نه؟
به قول دوستان hd 4850 بگیر به نفعته .نقل قول:
من دیروز برند zotac رو سوال کردم 260 و 5 سال گارانتی داشت
بهتره بری تو تاپیک خودشون.ولی حداقل یه مادر برده که PCI e ساپورت کنه یه سی پی یو دو هسته ای مثلا Intel e4600-یه گیگ رم DDR2 800mhz-.....نقل قول:
سلامنقل قول:
ببینید الان تو بازار ما قیمت کارتهای انویدیا کاهش پیدا نکرده و اصلا نسبت کیفیت به قیمت مناسبی ندارن!(8800GT رو چند قیمت داری؟)توی این تستها خودت قدرت 8800GT رو با 4850 یا 4870 مقایسه کن که قیمت خیلی مناسب تری هم دارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8800 الان مثل پیکان هست و از رده خارج شده. وقتی کارتهای جدیدتر و قویتر و از همه مهمتر ارزانتر وجود داره ، برای چی بریم 8800 بخریم. شما یه 4850 بخر. من اعتقاد دارم که جی فورس الان داره پول اسمش رو میگیره و کیفیت کارتهای جی فورس از قیمتشون کمتره. ولی Ati داره پول سیاست درستش رو میگیره . یعنی قدرت کارتهای Ati بالاتر از قیمتشون هست و ارزش خرید داره.نقل قول: