كساني رو كه ميخواي باهاشون تماس برقرار بشه به اين ميگن white listنقل قول:
و كساني هم كه نمي خواي از طرفشون تماس داشته باشي ميگن black list
چند تا برنامه هستند براي اين كار ولي من برنامه advanced call manager رو پيشنهاد ميكنم ( نياز به ساين داره)
Printable View
كساني رو كه ميخواي باهاشون تماس برقرار بشه به اين ميگن white listنقل قول:
و كساني هم كه نمي خواي از طرفشون تماس داشته باشي ميگن black list
چند تا برنامه هستند براي اين كار ولي من برنامه advanced call manager رو پيشنهاد ميكنم ( نياز به ساين داره)
یه سؤاله نسبتاً تکراری. گشتم تو تاپیک، جوابی پیدا نکردم.
من قبل از اینکه گوشیم رو آپدیت کنم، یه چیزایی که واسه اینترنت بود رو از رو گوشیم پاک کردم، چون واسم کاربردی نداشتن. اما الآن ایرانسل دارم و میخوام از اینترنتش استفاده کنم.
تنضیمات اینترنت ایرانسل رو هم انجام دادم..
سؤال من :
با آپدیت کردن، اون برنامه ای که نمیدونم چی بود برمیگرده یا باید خودم دستی پیدا و نصبش کنم ؟
من حتی مکان هایی که اینترنت وایرلس هم هست، نمیتونم به اینترنت وصل شم.
یه راهنمایی میکنید ؟
اگه جواب این سؤال هم جایی گفته شده، ممنون میشم آدرس اون پست یا صفحه رو بهم بدید..
سلام عماد جان !نقل قول:
چه عجب ياد ما كردي ؟ گوشي خودته ؟
در جواب سوالت بايد بگم كه اگه آپديت كني همه چيز مثل روز اولش ميشه البته با يه سري مزايا ( مثل حل شدن يه سري از مشكلات جزئي و افزايش سرعت )
بهت پيشنهاد مي كنم هر چه سري تر آپديت كن گوشيتو
اگه بازم سوالي داشتي همين جا بپرس ... طريقه آپديت كردن رو بلدي ؟
سلام امیر..
آره، گوشی خودمه..
آپدیت کردم. چند وقت پیش. اما بعد آپدیت هم نتونستم با اینترنت گوشیم کار کنم..
به غیر از تنظیمات ایرانسل، خود گوشی هم تنظیمات خاصی باید بشه ؟
همونطور که گفتم با وایرلس هم نمیتونم با اینترنت کار کنم. تنظیمات خاصی داره ؟ کار خاصی باید انجام بدم ؟
جایی تو این تاپیک آموزش کامل کار با اینترنت واسه گوشی P990 نیست ؟ آخه من گشتم، نتونستم پیدا کنم..
من خودم كه هنوز نفهميدم چه جوري بايد با اين وايرلس كار كنم ولي با اينترنت ايرانسل هيچ مشكلي ندارم و خيلي راحت كانكت ميشه و تنظيمات خاصي ندارهنقل قول:
کمک کمک
من به مشکل بزرگی خوردم
داستان از اینجا شروع شد که من مد تغییر انیمیشن استارت آپ ریختم ولی حالا گوشی خاموش روشن میشه
خواهش میکنم کمک کنید
گوشيت تا كجا بالا مياد ؟ تا صفحه انتخاب حالت phone mode و flight mode مياد يا نه ؟نقل قول:
ببين ميتوني فرمت اينترنال كني ؟
سلامنقل قول:
تا اونجايي كه ما ميدونيم اين بنده خدا اسمش سامان هست.الله اعلم......:27:
براي استفاده از اينترنت ايرانسل فقط تو قسمت اينترنت اكانت برو و يك ديتا كانكشن جديد بساز و اسمش رو هر چي خواستي بزار.فقط اكسس پوينت رو بزار mtnirancell
همين تموم شد.حالا شما ميتوني از اينترنت ايرانسل استفاده كني.البته فكر كنم اگه سيمكارتت ثبت نام شده باشه جواب بده.
براي استفاده از وايرلس شما بايد يه جايي داشته باشي كه اينترنت رو با وايرلس خيرات ميكنن مثل:دانشگاه ها اگه دانشجويي...... يا مجتمع پايتخت اگه تهران هستي....... يا......
و يا اگه تو شركتي جايي كار ميكني كه به كارمنداش اكانت وايرلس ميده بايد بري يوزرنيم پسوورد بگيري. از اينترنت لپتاپ هم ميتوني با وايرلس تو گوشي استفاده كني.
اگه دقيقتر بگي ميتونم مفصل كمكت كنم.چون خودمم پاي ثابت استفاده از وايرلسم.:20:
موفق باشي.
برای وایر لس فکر کنم وی پی ان هم باید ساخت ! با لپ تاپ که اینطوریه با گوشیم رو تست نکردم
مجيد جان شما چي كار داري به اسم من ، شما كار خلق الله رو را بنداز :31:نقل قول:
در ضمن اگه يه توضيح كامل براي استفاده از وايرلس بدي اولين نفر من دعات ميكنم:46: