نمیدونم چرا شبانه ها رو نداشت.:n03:نقل قول:
ویرایش:
الان با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * تست کردم. بسته های شبانه رو داشت ولی فقط 1و2 ساعته. سه ساعته رو نداشت.:n04:
Printable View
نمیدونم چرا شبانه ها رو نداشت.:n03:نقل قول:
ویرایش:
الان با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * تست کردم. بسته های شبانه رو داشت ولی فقط 1و2 ساعته. سه ساعته رو نداشت.:n04:
بعضي بسته ها فقط در نرم افزار موجود هست
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
میشه کسایی که مودم دارن باندهای التیئی که ایرانسل ساپورت میکنه بنویسند.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
حتی اگه گوشی تون هم ساپورت کنه شما نمی تونید توسط گوشی به سرویس LTE-TDD متصل بشید ... تو نمایشگاه پارسال از مسئولش پرسیدم که جوابشون این بود که مثل وایمکس شما باید مودم رو تهیه کنید با سیم کارت امکان اتصال به این سرویس رو ندارید.نقل قول:
مثل الان که نمی تونید با مودم مبین نت به شبکه وایمکس ایرانسل و برعکس متصل بشید این سیستم جدید هم مثل وایمکس خواهد بود و مک آدرس مودم هایی که فروختن تو شبکه ثبت خواهد شد.
پ.ن
الان که قسمت سوال جواب سایت ایرانسل رو نگاه کردم با گوشی هم محدودیتی وجود نداره
آیا میتوانم بدون مودم و تنها از طریق گوشی تلفن همراه خود مستقیما به این شبکه TD LTE متصل شوم؟
اگر گوشی شما از باند فرکانسی 3500 مگاهرتز پشتیبانی کند امکان استفاده وجود دارد. در غیر اینصورت، مانند اینترنت وایمکس و ADSL، گوشی خود را میتوانید به مودم متصل کرده و از اینترنت پرسرعت استفاده کنید
باند 3 و 7نقل قول:
- آیا میتوانم بدون مودم و تنها از طریق گوشی تلفن همراه خود مستقیما به این شبکه TD LTE متصل شوم؟
اگر گوشی شما از باند فرکانسی 3500 مگاهرتز پشتیبانی کند امکان استفاده وجود دارد. در غیر اینصورت، مانند اینترنت وایمکس و ADSL، گوشی خود را میتوانید به مودم متصل کرده و از اینترنت پرسرعت استفاده کنید.
- آیا میتوانم از مودم وایمکس خود برای دسترسی به اینترنت 4G ثابت استفاده کنم؟
خیر، از آنجا که این فناوری جدید با استفاده از مودمهای جدید که دارای سیمکارت هستند ارائه میشود، برای بهرهمندی از آن ضروریست نسبت به تهیه مودمهای TD LTE اقدام کنید.
- چطور میتوانم از باقیمانده ترافیک بسته خود مطلع شوم؟
با نصب اپلیکیشن ایرانسلمن، همواره میتوانید در جریان جزئیات کارکرد خود مطلع باشید.
- آیا برای استفاده از اپلیکیشن ایرانسل من، باید سیمکارت را از مودم خارج نمایم؟
خیر، نسخه جدید اپلیکیشن به شما اجازه میدهد از سیمکارت ایرانسلی که روی گوشی تلفن همراه خود دارید، با حساب کاربری اینترنت ثابت خود نیز متصل شوید.
- حداقل و حداکثر سرعت قابل استفاده در شبکه TD LTE چی میزان است؟
کلیه بسته های ارائه شده با سرعتی حداکثر تا 8 مگابیت بر ثانیه قابل استفاده خواهند بود.
- آیا برای فعالسازی و استفاده از مودم به انجام تنظیمات خاصی نیاز است؟
خیر، پس از خرید مودم و فعالسازی سیمکارت و بسته اینترنت، کافیست سیمکارت را درون مودم قرار دهید تا استفاده از اینترنت را شروع کنید.
باند ۴۰ چی؟نقل قول:
با شبیه ساز droid4X مشکل حل شد.:n19:
خود سایت ایرانسل نوشته اگه گوشی شما از باند 3500 ساپورت کند شما میتونید با استفاده از گوشی نیز وصل بشید...در مورد سرعتم نوشته 8 مگابیت هست!!!!
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
باند های 33 تا 46 به LTE-TDD اختصاص دارن و بنا به فرکانسی که خودشون اعلام کردن که فرکانس 3500 هست میشه باند 42نقل قول:
لیست فرکانس و باند ها رو میتونید اینجا ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداقل و حداکثر سرعت قابل استفاده در شبکه TD LTE چی میزان است؟
کلیه بسته های ارائه شده با سرعتی حداکثر تا 8 مگابیت بر ثانیه قابل استفاده خواهند بود.
:n04::n08: حداکثر 8 مگابیت ؟؟ شوخی میکنه یا اشتباه تایپی کرده ایرانسل؟؟ TD-LTE حداثکر 8مگابیت ؟؟؟
مشکل اینجاست که گوشی که فرکانس 3500 رو ساپورت کنه ساخته نشده !نقل قول:
آره تو کل gsmarena فقط یه مدل شارپ بود[emoji17]نقل قول:
سلام دوستان
چه مودم هایی داره TD-LTE ؟ الان تو سایت برای خرید پیش ثبت نام کنیم ، مدل مودم رو چی بنویسیم ؟
تنها مودمی که ایرانسل در حال حاضر موجود کرده:نقل قول:
اسم این فناوری مشخصه
نسل 4 ثابت
پس به نظرم کارایی برای گوشی نداره
+
این بسته ای که گذاشت با نسل 4 فرقی زیاد نمی کنه قیمتش و حتی فکر کنم گرونتره
با توجه به پوشش کم و مودم نسبتا قیمت بالا
واقعا مشخص نیست تا چه حد مشترک بره سمتش
این قیمتش الکی هست . من به ایرانسل زنگ زدم ، میگه اون نمایندگی و اصلا هیچ جایی فعلا قیمت و نوع مودم ها رو ندارن . من که گیج شدم .
بعضی از اپراتورها رو نمی دونم چرا اصلا خبر ندارننقل قول:
احساس می کنم بهشون نمیگن و یا خیلی دیر میگن
اتفاقا قیمت مودم + مالیات همین قیمت هست در ضمن سایت یلو دات آی آر هم برای خود شرکت ایرانسل هست.نقل قول:
به حرفهای اپراتور هم در موادر جدید زیاد اعتماد نکنید چون اصولا عقب هستند چند هفته ای همیشه.
الان با اون سایتی که مودم TD-LTE رو داشت هم تماس گرفتم . خودشون خبر نداشتن که تو سایت چنین مودمی هست !!! در حال پیگیری هستن :n02: آخه خود ایرانسل هم گفت که لینک بده ببینیم اولین جای دنیا که ما هم خبر نداریم ، مودم پخش شده ؟ :n02:نقل قول:
حتی yello هم نمی دونست؟نقل قول:
خیلی مسخره هست
اپراتور قابل توجیه هست چون شاید هنوز به اپراتورهای رسما اعلام نکردن
ولی Yello خیلی عجیبه
بله ، خود سایت yello هم خبر نداشت چنین مودمی دارن . گفت اشتباه شده و سفارش هم بدید ، تایید نمیشه چون چیزی ما فعلا نداریم :n02: در حال پیگیری هستن . در کل قاطی شده فعلا .نقل قول:
آخه باید صبر کرد و مدل های دیگه مودم رو هم دید مثل جیبی و .... یک مدل که فقط نیست .
احتمالا تا 2-3 روز آینده همه چی مشخه میشهنقل قول:
این حداکــثرسرعت شوخیه دیگه، نـه؟ :n27:نقل قول:
چی بگم والانقل قول:
نقل قول من از سایت رسمی ایرانسل هست.
من فکرمیکردم 100مگ200مگ قراره سرویـس بده با tdd :n27:نقل قول:
احتمالا اوایل سرعت کمی محدود باشهنقل قول:
چون شبکه تو فاز آزمایشی هست
احتمالا بعد ها سرعت بره بالاتر
8 مگ اصلا منطقی نیست
اگر واقعا بخواد اون سرعتها رو بده به نظر من حتی 100گیگ هم با این قیمت یه شوخیه براش. چون برای پهن باند دیگه قیمت مثل پرسرعت حساب نمیشه در عرف جهانی.نقل قول:
قطعا باید بسته های به مراتب به صرفه تر و سرعتی بالاتر از فورجی داشته باشهنقل قول:
چون وقتی شما می خوای 400 تومن هزینه کنی و نت 8 مگ بگیری دیگه چه توجیهی داره بری سمت TDD
میری یه فورجی معمولی میگیری
پوشش بیشتر + سرعت بهتر
در حال حاضر با این شرایط اعلامی مزیت خاصی TDD نسبت به FDD نداره و حتی FDD بهتر به نظر می یاد
البته شرایط به نظرم حتما تغییر می کنه
منظور از این جمله "پشتیبانی از V *P *N لایه دو و سه و تـو*نل GRE" در لینک زیر چیه؟
منظوراز رنـگ آبی و قـرمز در نقشه پـوشش tdd چیه؟
تو عكس بسته دقت كنيد نوشته سرعت تامحدود!نقل قول:
اون ٨ مگ رو احتمالا واسه روال قانوني بودن نوشته! مثل اينترنت اي دي اس ال كه مينويست ١٢٨ كيلوبايت
اون بسته ١٠٠ گيگ هم انگا حتمي نيست چون رو لينك پيش خريد كه كليك ميكني بسته هاي انتخابي ١٥ گيگ هست و ٩٦ گيگ
كلا هنوز كامل نشده ناقص هست سيستم
اين صفحه ها احتمالا نبايد پابليك ميشده كه شده تا كامل شدن اطلاعت و دقيق شدن كارشون
قرمز خارجینقل قول:
آبی داخلی
به نظرم اون 8 مگ رو باید جدی گرفت . چرا برای fdd این محدودیت رو ننوشتن اگه فرمالیتس؟ حداکثر 8 مگابیت به درد نمیخوره
نه ، نسل 4 اینترنت ثابت با این گفته 8 مگابیت تناقض داره . شاید منظورش 8 مگابایت بوده که یکم عاقلانه تر میاد. نسل 4 و 8 مگابیت !!:n02: اشتباه شده ، حالا من بعدا پیگیر هستم و باهاشون تماس می گیرم .نقل قول:
جالبه همه مراکز دور و بر استان فارس(یاسوج.بوشهر.بندر عباس ..اصفهان..یزد..کرمان و زاهدان) پوشش داره الا شیراز:n13:نقل قول:
دوستان بسته صد گیگ یکساله محدودیت ماهیانه داره یا میشه همه حجم رو در عرض یک یا دو ماه استفاده کرد
محدودیتی وجودندارهنقل قول:
این مثل وایمکس جایگزینی برای adsl هست.نسل 4 ثابت که برای منازل و شرکتها در نظر گرفتند.وقتی نوشته 8 مگابیت سرعت دانلود 1 مگ ثابت میده.وگرنه دلیل نداشت همزمان با توسعه 4g موبایل به سمت tdd بره.یا میتونست روی فرکانسهای عمومی تر که مودمهای الان هم ساپورت کنند بده.وایمکس سرعت زیادی که میداد 2 مگابیت بود 250 کیلو بایت ثابت.پس حتمن یه طرح تخفیفی هم برای کاربرای وایکمسشون دارند برای تغییر مودمشون.نقل قول: