نمایش مسخزهنقل قول:
Printable View
نمایش مسخزهنقل قول:
آقای وزیر یه ذره شل صحبت نمی کردن؟نقل قول:
سه ماهه طرح دو مگ با سرعت 4 برابری، 40 گیگ رو گرفتم و سرعتم حدود 7_8 مگابيت بود و دانلود هم حدود 850 کیلوبایت. از اول خرداد با دو سه دقیقه قطعی سرعت اینترنتم اومده روی 2 مگ و دانلود هم حدود 250_300 و چند بار پشتیبانی زنگ زدم میگن همینه که هست و بستگی به شبکه داره و شاید تا 8 هم سرعت بده.
از یک شرکت سه_پاهی بیشتر از این انتظار نباید داشت!
سلام
سایت آپلود سنتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی مخابرات بصورت داخلی حساب میشد
ولی چند روزیست که بین الملل حساب میشه!!!!!!!!!!!!!!!!. توجه کنید
با این حساب باید با نرافیک داخلی دانلود خداحافظی کرد
نقل قول:
عجب. داستانی داریم سر داخلی و بین الملل ها.اه اه.
آمریکا تو چه فکریه... ایرانی دنبال آپلودسنتر ترافیک داخلیه
دوستان، من همیشه وقتی اینترنتم تموم میشه میرم برای دفعه بعد شارژ میکنم. حالا اگه بخوام قبلش شارژ کنم و سرویس مورد نظر رو انتخاب کنم و پول بریزم، مشکلی که پیش نمیاد؟ یعنی مثلاً الآن یک ماهه 4 مگ دارم که 2 روز دیگه تموم میشه و امروز سرویس بعدی رو پول بدم و انتخاب کنم، اون پایین توی قسمت «سرویس رزرو شما» اضافه میشه دیگه؟
انقدر سیستم مخابرات عجیب و داغونه که بعید نیست پول بریزیم و بعد قاطی کنه و یه گندی بزنه بهش که برای ماه بعد شارژ نشه و بعد 10 ساعت علاف بشم که هی زنگ بزنم و فلان و چنان.
مشکلی نداره. به سرویس رزرو اضافه میشه و بعد تموم شدن سرویس فعلیتون فعال میشه. (یا با تلفن براتون فعال میکنن)نقل قول:
دوستان سایت شاتل لند هم ترافیکش خارجی (بین الملل) شده از دیروز.
بقیه دوستان هم چک کنن. منتظر نظر دوستان هستم.
تست کردم. اپلودسنتر شاتلند به ای پی **.129.182.94 داخلی حساب شد ترافیکش.نقل قول:
متشکرم نمی دونم چرا برای من بین الملل میندازه.نقل قول:
سلام
اقا من چند روز پینگم تو تهران از 4 به 11 شده
کیفیت خطمم خوبه
مشکل از چیه؟
سلام
دوستان این دو روز قطعی پی در پی کسی نداره . وصل نمیشه یا اگر هم بشه تا شروع دانلود میزارم 1 مگ دانلود میکنه قطع میشه . همچین مشکل کسی نداره؟
2 مگ نامحدود داشتم تبدیل کردن به 16 مگ حجمی
من هم قطعی دارم. تماس هم میگیرم به صورت ضبط شده میگه مشکل دارید و در حال رفع هستیم و ...نقل قول:
سلام
این قسمت "ریز مصرف اینترنت" در "حساب کاربری" برای من واضح نیست یا برای شما هم همینطوره؟ سیستم و روش محاسبه یا شروع و پایان مصرف رو نمی فهمم چطوری اندازه گیری و طبقه بندی می کنند. در تصویر زیر که می بینید از تاریخ 22 تا 23 خرداد که با علامت قرمز مشخص کردم اون روبرو مصرف رو نوشته 9339 مگابایت؟! در حالیکه طبق همین جدول دریافت من بیشتر از 2500 مگابایت نمیشه. چطوری به عدد 9 گیگ و سیصد و خورده ای رسیده و مصرف رو اینطوری نشون داده؟
اون قسمتی که قرمز کردید حاصل ضرب در 4 شدن ترافیک بین الملل مصرفیه. (در قسمت کم شده بر حسب داخلی محاسبه و کم میکنه)نقل قول:
البته دیروز تا ظهر خودم به اندازه 2 گیگ از سایت ایرانی دنلود فیلم کردم که طبق روزهای گذشته که مصرف رو می دیدم فکر کنم اون داخلی حساب شده ولی بعد از اون خونه نبودم و شاید دیگران مصرف کردند و بین الملل حساب شده که باید بپرسم. راهی هست قبل از دنلود از سایت های ایرانی بشه فهمید دنلود از اون سایت های داخلی محاسبه میشه یا بین الملل؟ روش یا ترفندی وجود داره؟نقل قول:
ممنون
نقل قول:
روش و ترفند نمیخواد شما لینک دانلودت رو اماده کن. مودم رو یه خاموش رو شن کن . یه مقداری مثلا 4-5 مگ دان کن دوباره مودمو خاموش روشن بعد از ریز مصرف در اون تایم اخر ببین داخلی درست کم شده یا نه.
تنها راه اینه که ip اون سروری که میخواید ازش دانلود کنید رو بدست بیارید و اون ip رو تو لیست سایت های داخلی وزارت ارتباطات سرچ کنیدنقل قول:
-میتونید لینک دانلود فایل(و نه آدرس سایت اصلی) رو توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد کنید و ip رو بدست بیارید(لیست این سایت بروز نیست و بعضی مواقع داخلی و خارجی حساب شدن رو اشتباه میگه.فقط برای بدست آوردن ip خوبه)
-فایل اکسل سایت های داخلی که هرچند وقت یکبار بروز میشه و چنتا سایت کم و زیاد میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
یه چیز جالب که دیدم اینه که آدرس یه سایت ایرانی فیلم رو تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انداختم و سایت رو آمریکایی (ترافیک بین الملل) نشون داد ولی وقتی لینک یک فیلم از همون سایت رو انداختم تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت ایرانی و ترافیک داخلی نشون می ده؟ در هر صورت این سایت به نظر خوب و قابل اعتماد باشه ولی علت این تضاد تو تشخیص سایت خارجی و داخلی رو متوجه نشدم. ممنونم.
یه چیزی بنویسم شاید از یه نفر دیگه 45 دقیقه وقت صرفه جویی بشه. برای اضافه کردن حجم سرویس های نامحدود باید به گزینه عملیات حساب->محدود سازی برین و اونجا هرچقدر حجم میخواین اضافه کنین. من فکر میکردم باید گزینه خرید حجم رو بزنم که کار نمیکرد.
مساله ای که پیش اومد این بود که وقتی من این حجم رو اضافه کردم، سرعتم رو 128 مونده بود و زیاد نشد، مودم رو ریستارت کردم و کلا دیگه وصل نشد و زنگ زدم پشتیبانی و میگفت شما چرا چراغ ADSL ـت اصلا روشنه اونجا چون اینجا خاموشه! :n15::n41:
خلاصه وصل شد.
کلا از وقتی که از 512 نامحدود تبدیل شدیم به این سرویس جدیدا وفتی مودم ریست میشه خیلی سخت وصل میشه، دفعه اول هم که بعد از تغییر وصل شد هم کلی طول کشید و اینها.
علتش اینه محتوای مورد نظر داخل سایت (لینک فیلم) روی سرورهای دیگه (داخلی) اپ میشه و خود سایت روی سرور خارجی.نقل قول:
این سایت لینک ایرانی هم البته کار خاصی انجام نمیده فقط با دیتابیس وزارت ارتباطات که ادرسش صفحات قبله تطبیق داده و نتیجه رو میگه.
ولی هستند سایتهایی که داخل لیست نیستند اما شرکت مخابرات داخلی حساب میکنه و باز هستند مواردی (مثل اپارات) که برای مدتی با اینکه داخل لیست بود اما ترافیکش خارجی محسوب میشد. خلاصه برای دانلود سنگین صرف اعتماد به لیست عاقلانه نیست. و بهتره هرازگاهی manual چک کرد داخلی بودن رو. (با همون روش چک کردن ریز مصرف)
این تضاد در تشخیص آدرس سایت و خود لینک در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که گفتم و شما علت رو گفتید این مسئله رو ایجاد کرد که من با توجه به اینکه لینک دنلود یک فیلم رو با توجه به تشخیص [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که داخلی نشون می ده دنلود کردم ولی وقتی در ریز مصرف نگاه می کنم می بینم بین الملل محاسبه شده و انگار بر خلاف فرمایش دوستمون که گفتم باید لینک رو بجای آدرس سایت در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار بدیم؛ انگار بهتره آدرس خود سایت رو قرار بدیم و اون رو معیار داخلی یا خارجی بدونیم. چون طبق چیزی که گفتم با وجود تشخیص سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از لینک دنلود فیلم من که داخلی مشخص کرده ولی در پنل در ریز مصرف بین الملل یک تجربه تلخ و ضرر و زودتر مصرف شده حجم هست. بله انگار روش چک کردن ریز مصرف بهترین باشه ولی معلوم نیست سایتی که تا دیروز داخلی ترافیک رو محاسبه می کرده فردا بین الملل نشه.نقل قول:
دوستان اگر سایت های دنلود فیلم و سریال بدون سانسور سراغ دارید که ترافیک داخلی محاسبه میشه بطور خصوصی لطف کنید بهم آدرسشون رو پیغام بدید.
سلامنقل قول:
دوست عزیز من پیشنهاد میکنم برای دانلود و یوتیوب و آپدیت و کلا کارهایی که حجم زیادی مصرف میکنه از وی پی ان های داخلی استفاده کنید. دردسرش کمتره دیگه لازم نیست همه لینک ها رو چک کنید. بعد هم اینکه سیستم تفکیک ترافیک مخابرات خیلی قابل اعتماد نیست، یه موقع حتی از سایت ایرانی دانلود میکنید 4 برابر حجم از دست میره. شما کافیه به این وی پی ان وصل بشی، کل ترافیک مصرفی ات از اون سرور رد میشه و داخلی حساب میشه، حالا از هر سایتی میخوای دانلود کن. قیمتی هم نداره. من خودم 2 تا میشناسم یکیشون داخل همین فروم ها هم هست. اینم سایتش اگه میخوای چک کنی
محتوای مخفی: لینک
نقل قول:
سلام
این وی پی ان داخلی مثل وی پی ان های دیگه کلا برای رد شدن از فیلتر و باز کردن هر سایتی هست؟ اگر اینطوره چطور سایتش رو فیلتر نکردن؟
الان شما چه مدت از وی پی ان استفاده کردید و تمام ترافیک شما داخلی حساب شده؟
درودنقل قول:
خیر دو تا سرویس vpn داخلی ارائه میده این سایت که یکیش فقط برای کاهش پینگ هست ( نه فیلتر رو دور میزنه نه ترافیک رو داخلی میکنه ) و سرویس دیگه ای که داره برای ترافیک داخلی هست که اینم فیلترینگ رو دور نمیزنه ...
تو سایتشون توضیح دادن
از سایت خیلی سر در نمیارم ولی فک میکنم وقتی لینک به سایتی رو توی linkirani بزنید ip هاست و میزبان رو میاره و با سرورهای دانلود متفاوته کلانقل قول:
درمورد اینکه اون سایت گفته داخلی حساب میشه ولی در عمل بین الملل حساب شده هم عرض کردم از این سایت فقط برای به دست آوردن ip استفاده کنید و به بقیه چیز ها اعتماد نکنید
مثلا الان tb29.trainbit.com رو این سایت میگه که داخلی حساب میشه در حالی که چند روزیه که از لیست داخلی های وزارت حذف شده و مخابرات هم از همون موقع که از لیست حذف شد دیگه داخلی حساب نمیکنه
نکته مهم اینه که مخابرات کاملا طبق اون لیست وزارت عمل میکنه و داخلی و بین الملل رو حساب میکنه و اگه یک سرور امروز به اون لیست اضافه بشه مخابرات هم از امروز اون رو داخلی حساب میکنه لیست های قدیمی دیگه اعتباری نداره از سایت اصلی مخابرات هم برداشته شدند
شما هم اگه میخوای بفهمی لینک دانلودت داخلی حساب میشه یا بین الملل فقط ip اون لینک رو توی لیست وزارت سرچ کن(با اسم دامنه و سرور هم سرچ نکن, موارد زیادی هست که اسم ها متفاوته اما چون ipها یکیه یا چون اسم دامنه تغیییر کرده و ip همون قبلی هست داخلی حساب میشه مثل سرور های 9,10 لاوین مووی یا سرور9 دیباموویز که اسمشون توی لیست نیست ولی ipشون هست و داخلی هم حساب میشن)
بهترین راه حل هم دوستان گفتن که مثلا 20مگ دانلود کن و ببین داخلی حساب میشه بعدا با خیال راحت دانلود کن,خوبه فقط مشکلش اینه که ممکنه ipاون سرورها تغییر کنه مثل یه مدت آپارات یا ممکنه کلا اون سرور از لیست حذف بشه مثل سایت trainbit!!
سلام. فواید کاهش پینگ چیه؟ شنیدم مثلا برای بهبود سرعت بازی های انلاینه ولی چون خودم گیمر نیستم زیاد دنبال این مسایل نبودم. ایا مثلا در پخش ویدئوهای انلاین مثلا یوتیوب و فیلیمو و ... هم مفیده؟ ایا این سرویس ها انقدر تاثیر دارند که بابتش هزینه پرداخت کرد یا خیر؟نقل قول:
درودنقل قول:
شخصا هرچی از این سرویسا تست کردم تاثیر مثبتی تو پینگم برای بازی آنلاین نداشته ولی بودن دوستانی که با استفاده از این سرویس پینگشون برای بازی آنلاین بهتر شده ...
فکر نمیکنم برای دیدن ویدیو آنلاین مناسب باشه
افزایش ۵ درصدی حجم بستههای اینترنتی
رئیس سازمان تنظیم مقررات ارتباطات:
در پی اطلاعیههای قبلی رگولاتوری درباره مغایرت بستههای اینترنتی فروخته شده با میزان تحویل شده به مشترکان، اپراتورهای ارائه کننده خدمات اینترنت ثابت از امروز حداقل ۵ درصد به حجم مصرف منصفانه بستههای اینترنتی مشترکان اضافه میکنند.
این افزایش بدون دریافت هزینه اضافی و به منظور جبران حقوق مشترکان در دستور کار اپراتورها قرار گرفته است. /فارس
نه این وی پی ان فیلتر رو رد نمیکنه. سرور هاش داخل کشورهنقل قول:
من از وقتی تعرفه ها تغییر کردن از این وی پی ان ها استفاده میکنم و کل ترافیک داخلی حساب میشه
نقل قول:
سلام. شما مطمئن هستی که در صورت استفاده از وی پی ان با آی پی ایران
دانلودمون داخلی حساب میشه!!!!!! واسه اینترنت مخابرات یا هر شرکت دیگه ای
میتونید با پشتیبانی این سایت صحبت کنید اگه امکانش باشه اکانت تست بدن شما تست کنید :n12:نقل قول:
با توجه به بحثهای پیش اومده راجع به سایتهای داخلی کننده ترافیک، سایت ------ رو میتونم تایید کنم.
ترافیک اکانتهای فروخته شده توسط این سایت بخوبی روی مخابرات جواب میده و ترافیک بین الملل رو به داخلی تبدیل میکنه.
من چند روز هست که هر چه قدر از سایت های داخلی دانلود میکنم همرو خارجی حساب میکنن.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
من هم ارزونترین اکانتش رو خریدم و تست کردمنقل قول:
دوستان این وی پی ان ها با آی پی ایرانی
به هیچ وجه ترافیک رو داخلی حساب نمیکنه
الکی پولتون رو هدر ندید
من خودم تست کردم دانلود کردم و دیدم که بین الملل حساب شده
فقط باید موقع دانلود چک کنید که آی پی لینک دانلودیتون تو وزارت بعنوان داخلی ثبت شده یا نه
همین
تمام
شما کدوم طرحش رو خریدید؟نقل قول:
مشکلی نداره.نقل قول:
باید روش استفادش رو بلد بود وگرنه دیگه لینک خارجی و داخلی معنایی نداره. من هرچند خودم نیازی نداشتم ولی به خاطر کنجکاوی و چون خیلی داشت بحثش داغ میشد یه اکانت یک ماهه نامحدودش رو گرفتم. بعد از ست شدن پ*راکسی بدون مشکل ترافیک رو داخلی میکنه.
طرح 5500تومنیشنقل قول:
لینکی که شما دارید دانلود میکنیدنقل قول:
مطمئن باشید اصلا داخلیه
چه از وی پی ان استفاده کنید
چه استفاده نکنید