65 به 70 سال ! معافیت کفالت ! الان اعلام کرد
Printable View
65 به 70 سال ! معافیت کفالت ! الان اعلام کرد
افزایش شرط سن پدر برای معافیت کفالت
مهر نوشت: رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا گفت: معافیت کفالت برای پدر از ۶۵ سال به ۷۰ سال افزایش یافت.سردار حمید صدرالسادات در گفتگو با مهر اظهار داشت: بر اساس قوانین جدید سن دریافت معافیت کفالت نگهداری از پدر از ۶۵ سال به ۷۰ سال افزایش یافت.وی ادامه داد: بر این اساس در مورد مشمولانی که میخواهند از معافیت مراقبت از پدر استفاده کنند تمامی موارد همانند گذشته بوده و فقط سن پدر از ۶۵ سال تمام به ۷۰ سال تمام تغییر کرد.
سلام دوستان گرامی من تازه عضو این انجمن شدم و واقعا چیزاهای زیادی یاد گرفتم دمتون گرم
یه سوالی داشتم اینجا از دوستان کسی هست که تازگیا یا قبلا دوره اموزشیشو تو اردکان یزد گذرانده باشه
خواهشا هرچی که میدونید درموردش بهم بگید و تجربیاتتون رو در اختیارم بذارید ممنون و سباس گذار میشم
راستی تاریخ اعزامم 5.19 نیروی هوای سباه:n27:
یه جوونمرد پیدا نمیشه جواب ما رو هم بده؟:n15::n27:
امریه ی من خورده سا ع س آجا رسته بهداشت و درمان...میخوام بدونم چجور جاییه و محیط و برخوردشون چطوره؟یه چیزایی بهم گفتن یکم وحشت کردم!
رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا از افزایش سن معافیت کفالت به 70 سال خبر داد.
سردار سیدحمید صدرالسادات در گفتوگو با ایسنا، در این باره گفت: براساس تصمیمات ستاد کل نیروهای مسلح و اداره بهداشت این ستاد، تصمیم بر آن شد تا سن صدور معافیت کفالت از 65 سال به 70 سال افزایش یابد.
وی با بیان اینکه پیش از این مشمولانی که پدرشان دارای سن 65 سال و بالاتر بود، از معافیت کفالت استفاده میکردند، گفت: حالا تصمیم بر این شده تا این سن به 70 سال افزایش یابد یعنی آن دسته از مشمولانی که پدرشان 70 سال و بالاتر سن داشته باشند، برایشان معافیت کفالت صادر خواهد شد.
رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا با بیان اینکه قانون تغییری نکرده و تنها آییننامه اجرایی آن تغییر داشته است، آن دسته از مشمولانی که دارای پدر نیازمند به مراقبت هستند، این شرط برایشان وجود ندارد و در صورتی که پدرشان حتی کمتر از 70 سال سن داشته باشد ولی به تشخیص شورای پزشکی نیازمند مراقبت باشد، معافیت کفالت به آنها تعلق خواهد گرفت.
سلام دوستان
اگر من این هفته دفترچمو پست کنم کی اعزام میشم؟
برای کسری ایثارگران کی باید اقدام کنم؟
اگر دفترچمو پست کنم و نرم دقیقا چی میشه؟
چند تا پیشنهاد کاری داشتم که اصلا کارت پایان خدمت نمیخواست...به نظرتون نرم بهتر نیست؟
اگر دانشگاهی باشید (فوق دیپلم به بالا)، به احتمال خیلی زیاد یک آبان میریدنقل قول:
ولی اگر دیپلم و پایینتر باشید، 19شهریور یا 19 مهر امکانش زیاده.
برای کسری که باید قبلا پدرتون اقدام کنه و از یگانی که خدمت کرده، نامه بیاره؛ مهم نیس کی دفترچه پست کنین.
اگه یک روز تا 90 روز تاخیر کنین، 3ماه اضافه خدمت (سنوات) میخورین
و اگه 91 تا .... روز نرین، 6 ماه بهتون اضافه خدمت میدن.
مونده به خودتون
اگه فرداروز نخواهین خواست برین خارج، یا گواهینامه بگیرین یا مجوز بگیرین یا ..... نرین خدمت.
گشتم یه مطلب از نت برا شما پیدا کردمنقل قول:
شاید به دردتون خورد
مرکز آموزش پشتیبانی شهید سرلشگر فیض الله امانی نزاجا واقع در شمال جنگل لویزان است از میدان رسالت برای میدان هنگام ماشین وجود داره – داخل میدان هنکام درب جنوب پادگان واقع شده و محل رفت و آمد پرسنل وظیفه است – جایه خوبیه – اگه ستوان باشید ولی اگه دوره کد دارید یک مقدار سنگین تر است – در کل خوشحال باشید
و آدرس و تلفن
نشانی : تهران - لویزان - زیر پل شهیدبابایی - مركز آموزش های پشتیبانی
تلفن : ۴~۲۲۲۸۷۰۹۲
صندوق پستی : ۱۶۳۹۶
سلام دوستان تو سیستم برای من زده رفته برای صدور کارت. چه قدر طول میکشه برسه دستم؟
سلام.
کسانی که سابقه خدمت قبلی رو دارن،بعدا باز تو همون پادگانی که توش خدمت میکردن بکار گرفته میشن؟
سلام
دوستان برای معافیت کفالت پدر بالای 70 حتما باید مریض باشه؟ اگه حقوق باز نشستگی داشته باشه مشکلی داره؟
اگه یه نفر برادرش از فرار کرده باشه و بخواد اقدام کنه واسه کفالت واسه برادرش مشکلی پیش میاد؟
یکی دو هفته فکر کنم طول بکشه.نقل قول:
اگه 70 سال گذشته باشه در هر شرایطی معاف میشی.نقل قول:
اون مواردی هم که گفتی هیچ تاثیری نداره.
در ضمن این معافیت مربوط به تک فرزند ذکور بالای 18 سال میشه، یعنی اگه برادر داشته باشی با این قانون نمیشه معاف شد.
دوستان کسی از بحث کاهش درجه تو ارتش خبر داره ؟!
امروز مقابل رکن یکم تیپ بودم و تازه واردها جمع بودن. صحبت از این بود که درجه رو برا لیسانس و فوق لیسانس میخوان کم کنن ! حتی میگفتن تو امریه اشون درجه نوشته نشده !! درسته ؟!
خیر، احتمال داره جای دیگه ای هم بیوفته.نقل قول:
به هر حال احتمال صورت گرفتن این کار هست چون ناجا و سپاه چندین سال هست اینکار رو انجام دادن.نقل قول:
فوق لیسانس تغییری نمیکنه اما لیسانس ها قراره یه درصدی ازشون به جای ستوان سرگروهبان بشن. در ضمن تا دو ماه در یگان هیچ درجه ای به سربازهای جدید نمیدن. برای همین درجه نزده براشون. تازه بعد از دوماه یگان بهشون اجازه میدن درجه بزنن.نقل قول:
سلام من اونجا بودم اگه سوالی داری بپرس تا جواب بدمنقل قول:
این یعنی لیسانس به بالا راحت معاف نمیکنن !؟؟؟ مشاغل مربوط به تخصص خود منظورش چی هست ؟نقل قول:
از کی اجرا میشه ؟ جایی جزییاتش منتشر شده ؟؟؟
سلام دوستان اگر مثلا کسی 17 ماه کسر خدمت برای انجام پروژه فوق لیسانس و 4 ماه هم برای سابقه جبها باباش داشته بیاشه معاف میشه یا فقط یکی از کسری ها قبوله؟
سلام
من خیلی سرباز تو خیابون میبینم ولی اصلا از لباسشون نمیتونم تشخیص بدم سپاهه یا ارتش یا وزارت دفاع یا...
کسی عکسی سایتی چیزی هست بده دقیقا نشون بده فلان لباس برای کدوم نیروهای مسلح های ایران هست ؟
نقل قول:
اگر مثل قبل باشه و قانون تغییر نکرده باشه معاف میشه . . . .
وااااااااای....بدبخت شدم.....!! :n28::n28::n28:
برگه سفیدم اومد..19 تیر اعزامم به شهید با هنر کرمان..و افتادم نیروی انتظامی...! :n30::n30:
حالا چی میشه ؟ متاسفانه غیبت هم داشتم و اضافه خدمت خوردم...
یعنی بدترین جای ممکن افتادم ؟؟
من تهرانم ... یعنی بعد آموزشی تو شهر خودم نمی افتم..؟؟
تو رو خدا کسایی که تو نیروی انتظامی خدمت کردن به من مشاوره بدن...:n14:
..یعنی نیروی انتظامی واقعا اینقدر افتضاحه !!؟؟ اگه شهرستان بیافتی وضعیت مرخصی و ساعت خدمت در روز چطوریه ؟؟
سلام
رفتم پلیس +۱۰ برگه اعزامم رو گرفتم.
اول شهریور اعزامم
حالا اگه بخوام زودتر اعزام بشم می شه کاری کرد؟؟
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
دوستانی که خدمت نرفتن تبریک و تسلیت صمیمانه من رو پذیرا باشن:n09:
جمله ای که بزرگ کردم و به رنگ قرمز در آوردم خیلی مهم هست که به نظر من یکی از تیرهای مهم خلاص به جان کسانی هست که در آینده می خوان معافیت بگیرن:n10:نقل قول:
معافیت از خدمت سخت تر شد
کشیدن دستکم 14 دندان، پرخوری تا رسیدن به وزن 150کیلوگرم، رژیم غذایی سفت و سخت برای کاهش وزن تا حد «مگس وزن» یا پایین آوردن نمره چشم دیگر راهی برای فرار از خدمت سربازی نیست، زیرا براساس آییننامه جدید معافیت پزشکی مشمولان سربازی که از اول مرداد لازمالاجراست، مشمولانی که رنج چنین کارهایی را به جان بخرند، دیگر معاف نشده بلکه در خوشبینانهترین حالت سربازانی هستند که به عنوان معاف از رزم شناخته خواهند شد.
علاوه بر این، رسیدن سن کفالت از 65 به 70 سال و مجاز شدن ارائه درخواست معافیت پزشکی حین تحصیل نیز بخشی از جزئیات جدید آیین نامه جدید معاینه و معافیت پزشکی مشمولان وظیفه است که روز گذشته رسانه ای شد.
قانون خدمت وظیفه عمومی سال 1390 تصویب و اجرایی شد، اما نکته اینجاست که آیین نامه های این قانون به طور کامل تهیه و ابلاغ نشده است و در تازه ترین اقدام با توجه به ماده 39 این قانون که به معاینه و معافیت پزشکی مشمولان وظیفه می پردازد، آیین نامه جدید این ماده از قانون از سوی ستاد نیروهای مسلح تهیه و به هیات وزیران فرستاده شده است.
موسی کمالی، جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح در این باره به جام جم می گوید: این آیین نامه بیست و یکم اردیبهشت امسال تصویب شد. در آیین نامه جدید بیماری ها به صورت دقیق احصا و به روز رسانی شده است. به این ترتیب تکلیف برخی بیماری ها که مشخص نبود روشن شده، در برخی بیماری ها قبلا کلی گویی شده بود، اما اکنون جزئیات نیز مطرح شده است.برای نمونه به شکل کامل به بیماری های اعصاب، روان و قلب و عروق پرداخته شده است.
آیین نامه جدید به شکلی تنظیم شده که از سوء استفاده برخی فرصت طلبان نیز جلوگیری می کند. برای نمونه در آیین نامه قبلی فردی که 14 دندان کمتر داشت، معافیت پزشکی برخوردار می شد. به این شکل که برخی از افراد از شرایط سوء استفاده کرده و دندان های خود را می کشیدند تا از سربازی معاف شوند، اما اکنون این موضوع به طور کامل حذف شده است.
کمالی می افزاید: اکنون شرط دندان دیگر مطرح نیست و بحث بیماری فک و دهان به صورت جزئی مطرح شده است. افزون بر این، قبلا بحث چاقی و لاغری نیز مطرح بود، به همین دلیل برخی ها با اضافه یا کم کردن وزن خود برای معاف شدن اقدام می کردند، اما براساس آیین نامه جدید، دیگر چاقی و لاغری مفرط معاف از رزم شناخته می شود و شخص با هر وزنی از خدمت معاف نمی شود.
این در حالی است که باید به تغییر شرایط ضعیف بودن چشم نیز برای معاف شدن اشاره کرد.
براساس آیین نامه قبلی، شخصی به دلیل ضعیف بودن چشم معاف می شد که مجموع نمره دو چشم او برابر 0.8 بود، اما شرایط در آیین نامه جدید تغییر کرده، جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح در این باره عنوان می کند: بر اساس آیین نامه جدید برای شخصی که مدرک تحصیلی اش پایین تر از لیسانس است نمره یک چشم باید 0.6 باشد و برای فردی که مدرک کارشناسی و بالاتر دارد نمره یک چشم باید 0.8 باشد تا بتواند از این شرط معافیت استفاده کند.
افزون بر این در آیین نامه جدید بحث عرق کردن شدید کف دست نیز مطرح شده، زیرا عده ای در گذشته از آن سوء استفاده می کردند، این شرط در آیین نامه جدید برداشته شده و چنین افرادی دیگر از خدمت معاف نشده و به عنوان معاف از رزم شناخته می شوند.
معافیت پزشکی حین تحصیل
براساس آیین نامه گذشته، چنانچه فردی در حال استفاده از معافیت تحصیلی بود به تقاضای معافیت پزشکی او رسیدگی نمی شد، مگر این که ترک تحصیل می کرد یا فارغ تحصیل می شد، اما در آیین نامه فعلی درباره نقص عضو یا بیماری هایی که مقطع تحصیلی در آن اثرگذار نیست، شخص می تواند تقاضای معافیت پزشکی کند.
کمالی در این باره توضیح می دهد: برای نمونه می توان به شرط نمره چشم اشاره کرد که براساس آن، افراد لیسانس و بالاتر از آن باید نمره یک چشمشان 0.8 باشد تا بتوانند از این شرط معافیت بهره مند شوند.
نکته اینجاست که در چنین مواردی، اگر شخص دیپلم بوده و مشغول تحصیل در دانشگاه باشد، اگر تقاضای معافیت پزشکی داشته باشد، به درخواست او رسیدگی نمی شود، اما در دیگر بیماری ها مانند قلب و عروق یا مغز و اعصاب که مقطع تحصیلی در آنها اثرگذار نیست، به درخواست افراد رسیدگی خواهد شد.
وی با بیان این که یکی دیگر از نکات برجسته آیین نامه فوق این است که مقطع تحصیلی در معافیت پزشکی اثرگذار است، تصریح می کند: فارغ التحصیلانی که می توانند مشاغل مربوط به تخصص خود را با وجود بیماری یا نقص عضو بدون مشقت در جامعه انجام دهند، به عنوان معاف از رزم به خدمت اعزام خواهند شد.
جزئیات معافیت کفالت
براساس ماده 39 قانون، یگانه فرزند ذکور مراقب یا نگهدارنده پدر نیازمند مراقبت که قادر به اداره امور خود نباشد، می تواند از سربازی معاف شود.
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح عنوان می کند: ضوابط افرادی که نیازمند مراقبت نیستند، به سازمان وظیفه عمومی ابلاغ شده است، تشخیص فرد نیازمند مراقبت باید در کمیسیون بدوی بررسی شود، در این کمیسیون براساس ضوابط اگر پدر فرد نیازمند مراقبت باشد، از خدمت معاف می شود.
وی خاطرنشان می کند: در این آیین نامه در نظر گرفته شده افرادی که زیر 70 سال دارند، باید در کمیسیون بدوی به درخواست شان رسیدگی شود، اما کسانی که پدرشان 70 سال بیشتر دارد، نیازی به کمیسیون بدوی ندارند. به گفته کمالی، به این شکل براساس آیین نامه جدید ممکن است فرزندی که پدرش 40 یا 50 سال دارد، اما نیازمند مراقبت است، از خدمت معاف شود.
حمید صدرالسادات، رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا نیز دراین باره به جام جم می گوید: قانون تغییر نکرده، فقط سن کهولت تغییر کرده؛ زیرا وضع بهداشت و امید به زندگی در جامعه بهتر شده است، افزون بر این باید تاکید کرد مصداق قانون تغییر کرده است و البته افرادی که مشمول این معافیت می شوند، زیاد نیستند.
معافیت ایثارگران
صدرالسادات عنوان می کند: براساس آیین نامه جدید، افرادی که برای فرزند خود از معافیت ایثارگری یا امدادجویی استفاده کرده بودند، اگر فرزندشان در نیروهای مسلح عضویت پیدا کرده باشد، می توانند معافیت او را باطل کرده و برای فرزند دوم خود استفاده کنند.رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا با بیان این که کلیات آیین نامه جدید مانند آیین نامه گذشته است، خاطرنشان می کند: براساس شرایط جدید و امکانات پزشکی فراهم شده برخی از بیماری ها که امکان درمان آنها میسر شده، از معافیت دائم حذف شده و بعضی از بیماری ها نیز که در آیین نامه نبوده، اضافه شده است.
این در حالی است که باید یادآور شد براساس آیین نامه جدید معاینه مشمولان قبل از اعزام به خدمت اجباری شده و معاینه افراد باید از سوی پزشکان نیروهای مسلح انجام شود.
آیین نامه جدید از یکم مرداد لازم الاجراست،به این ترتیب از این تاریخ افرادی که تقاضای معافیت کنند، براساس آیین نامه جدید به درخواست آنها رسیدگی می شود، مگر آنهایی که به درخواست شان رسیدگی شده و رای پرونده آنها صادر شده است.
=================================================
دوست عزیز استتار ها در ایران زیاد هستن، با اینکه همش رو دارم ولی فرصت نمیکنم تک تک براتون بزارم ولی اگه عکس هر کدوم رو بزارید معرفی میکنم خدمتتون.نقل قول:
سشون نمیتونم تشخیص بدم سپاهه یا ارتش یا وزارت دفاع یا...
کسی عکسی سایتی چیزی هست بده دقیقا نشون بده فلان لباس برای کدوم نیروهای مسلح های ایران هست ؟
بله سخت ترین نیروی بکارگیرنده هست، بعضی خوبی ها و بعضی بدی ها داره. شاید با توجه به روحیات شما اون خوبی ها نمایان تر بشه.نقل قول:
وااااااااای....بدبخت شدم.....!! :n28::n28::n28:
برگه سفیدم اومد..19 تیر اعزامم به شهید با هنر کرمان..و افتادم نیروی انتظامی...! :n30::n30:
حالا چی میشه ؟ متاسفانه غیبت هم داشتم و اضافه خدمت خوردم...
یعنی بدترین جای ممکن افتادم ؟؟
من تهرانم ... یعنی بعد آموزشی تو شهر خودم نمی افتم..؟؟
تو رو خدا کسایی که تو نیروی انتظامی خدمت کردن به من مشاوره بدن...:n14:
..یعنی نیروی انتظامی واقعا اینقدر افتضاحه !!؟؟ اگه شهرستان بیافتی وضعیت مرخصی و ساعت خدمت در روز چطوریه ؟؟
جاهایی داره که خدمت نسبتا خوب هم هست.
مرخصی در ناجا معمولا طبق قوانین موجود هست، البته بعضا هم شرایط متفاوت هست. بعضا نیز مشاهده شده که برخی فرماندهی های شهرستان ها قانون نا نوشته خاص خودشون رو دارن.
البته معمولا در مجموع کمتر از سپاه و ارتش هست.
برای غیبتتون هم مطمئنا قرار بود اضافه بخورین ولی بخشی از اون در آخر احتمال بخشیده شدنش هست.
زودتر از شهریور اعزام نیست.نقل قول:
این ویرایش قانون معافیت پزشکی و 70 سال کفالت و سخت گیر ی بیشتر متاسفانه به خاطر نا آرامی در اطراف مرز های ایران هست
نقل قول:
دیگه زودتر از 1 شهریور امکان نداره - چون از فوق دیپلم به بالا فقط اولین روز ماه های زوج اعزام میشن
مرسی از دوستی که جواب داد..ولی شرمنده بازم سوال دارم...:n17:
1) شنیدم اگه بعضی جاها بیافتی برای خدمت به ازای هر 50 روز خدمت ، 15 روز مرخصی میدن ؟؟
این فقط شامل مناطق مرزی درگیر میشه ؟؟ یا ممکنه هر شهرستانی بیافتی و اینجوری باشه..؟
2) اصلا اگه یکی بچه تهران باشه شهرستان بیافته..باید صبح تا شب تو پادگان باشه ؟
همونجا هم بخوابه ؟؟ یا یه تایمی برای پست دادن داری و بعدش آزادی هر جایی خارج پادگان بخوای بری ؟
3) آیا میشه اگه بخوای خودت درخواست بدی و بفرستن مناطق امنیتی غیر درگیر و بد آب و هوا که از خدمتت کم بشه ؟ آیا ارزشش رو داره ؟
1.بعضی جاها ممکنه اینجوری باشه اگر هم اینجور باشه قطعا 50 روز رو حسابی ازت کار میکشند بعضی مناطق مرزی ممکنه اینجوری باشهنقل قول:
2.این که چجوری خدمت کنی وابسته به یگانته ...ولی باید تو یگان بمونی قاعدتا ..اگر هم شهر خودت باشی دلیل نداره بگذراند برید خونه .من خودم شهر خودمون خدمت کروم اما فقط هفته ای شش ساعت مرخصی داشتم
کلا زیاد سخت نگیر ..
زودتر از 1 شهریور میشد 1 تیر که اونهم گذشته!نقل قول:
بعده آموزشی اگه آشنا داشته باشی میفتی تهران .نقل قول:
برای ارتش و سپاه مناطق درگیر و عملیاتی این مسئله رو داریم، یعنی 45 روز حضور 15 روز مرخصی، برای ناجا مرزبانی این رعایت میشه.نقل قول:
مثلا الان پادگاه توپخانه قوشچی ارتش بین ارومیه و سلماس عملیاتی حساب میشه، ولی سربازی که تو ارومیه و یا سلماس خدمت میکنه مثل اونها نمیره مرخصی، کلا ناجا بحثش متفاوت هست و اون موردی که گفتین مرزبانی هست. (اونم شاید جایی باشن که 3 ماه اصلا راه دسترسی نداشته باشن)
ولی هر دو خدمتشون 18 ماه هست.
2) تو ناجا اصلا غیر از جاهای خاص مثل پادگان های آموزشی، یگان ویژه و... بحث پادگان نداریم.
شما حتی اگه تو خود تهران هم باشی تو زمان استراحتتون پاسگاه و آسایشگاه هستی.
ما داشتیم کسایی رو که 20 روز دیزلی پست میدادن، الان بچه تبریز داریم لیسانس و فوق لیسانس تو 6 ماه 10-15 روز اومده خونه و داره تهران خدمت میکنه.
3) اصلا کسی به درخواست و حرف شما گوش نمیده، خودشون هر جایی که عشقشون بکشه می فرستن.
شما اگه پارتی داری سعی کن بندازی شهر خودت، بعد باز از طریق پارتی شاید تونستی چند روز یکبار شب بری خونه.
در کل ناجا خودش یه بحثی هست، شما می خوای بری مرخصی آماده باش میزنن، یه فوتبالی قراره برگزار بشه آماده باش میزنن میفرستنتون اونجا، عید ها آماده باش، عاشورا و وفات آماده باش، انتخابات، مسابفات ورزشی، مراسم مذهبی و.... آماده باش.
من تجربه شخصیم نشون میده در ناجا بدترین جا پلیس راه هست. (حداقل برای آ. شرقی)
ali_agha من نمیتونم پیام خصوصی بدم.ایمیل بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . میشه واضح تر بگید منظورتون چیه ؟ من الان کف پام صافه تقریبآ چطور میتونم تو مشاغل مربوط به تخصص شرکت کنم ؟!! دفترچه گرفتم مال سال 92 هست ! جایی باید درخواست بدیم ؟ اصلآ منظورشون واضح نیست ....نقل قول:
ج1) شما وقتی بچه تهران باشی،هر شهرستانی بیفتی میتونی از این مرخصی استفاده کنی.50 روز یا حداکثر 2 ماه پر میکنی بعدش 15 روز میگیری میای.نقل قول:
ج2) شما تو پادگان واسه هر یگانی یه آسایشگاه داری،وقت خدمت که تموم میشه میری تو آسایشگاه،اگه کارت تردد یا برگه خروج ساعتی داشته باشی که میتونی بری بیرون و یه دوری بزنی برگردی.اما اگه نگهبان باشی یا به خاطر تنبیه،بازداشت در یگان شده باشی به هیچ عنوان نمیتونی منفک شی.وقتی نگهبانی باید 24 ساعت تو پادگان باشی.
ج3) ارزش نداره.
کف پای منم صافه اقدام کردم معاف از رزمم ندادن بم.نقل قول:
صافی کف پای شدید معاف می دن.
شما برو پیش یه متخصص معاینه کنه اگه گفت صافی انعطاف پذیره هیچی
اقدامم نکن وقتت طلف می شه
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
دوست عزیز اولا اطلاعات مربوط به مرخصی که دادین اشتباهه، بیخود برای سایرین امید ایجاد نکنین بعد برن ببینن از این خبرها نیست!نقل قول:
ظاهرا پست من رو نخوندین که ناجا غیر جاهای معدود پادگان نداره، شرایط فرق میکنه، تو ناجا کارت تردد نمیدن و...
سلام خدمت اساتید !
خدمت رو تا چند وقت میشه عقب انداخت مثلا میشه پنج شش ماه عقب انداخت ؟
سلام
دوستان لطفا یکی منو راهنمایی کنه.
من از سن 8 سالگی تا بحال دارو مصرف میکنم و بصورت مداوم تحت نظر دکتر هستم. مبتلا به افسردگی شدید ( افسردگی اساسی ) و اختلال اضطراب فراگیر، میگرن عصبی و اختلال افسردگی دو قطبی هستم.
الان که 22 سالم است برای پزشکی اقدام کردم اول فرستادن منو به بیمارستان ناجا استان بوشهر که هستم.اونجا دکتر مغز و اعصاب منو دید و نظرش مشخص بود که من معاف میشم.4-5 خط نوشت توی پروندم. (من از 8 سالگی پرونده پزشکی از 3دکتر دارم و اونها همراهم بود)
بعد یه تست ازم گرفتن و نتیجه رو دوباره فرستادن پیش همون دکتر در بیمارستان.دید و گفت 2 هفته دیگر برو به نظام وظیفه.رفتم نظام وظیفه و گفتن فلان روز برای شورای پزشکی بیا.
رفتم و توی اتاق 3 دکتر بودند + 1 سرگرد و 1 ستوان سه. نظر دادند که معاف از رزم بشم!!!!
به این نتیجه اعتراض زدم و منو فرستادن به شورای عالی پزشکی.
حالا اینجا یک مسئله ای هست.شورای عالی پزشکی تا اونجایی که من میدونستم با 5 پزشک تشکیل میشه ولی بطور عجیبی با 2 پزشک و یک سرهنگ تشکیل شد!!!!!
توی سایت نظام وظیفه هم نوشته که با 3 پزشک متخصص تشکیل میشه این جلسه ولی برای من با 2 تا دکتر تشکیل شد و نظر آخر رو دوباره معاف از رزم دادند!!!!!!!!!!!
از اونجایی که رای شورای عالی پزشکی لازم الاجراست آیا راهی برای اعتراض وجود داره؟ به 2 دلیل:
1- بیماری من بطور واضح و شفاف معام دائم تشخیص داده شده ولی شورا های پزشکی نظر بر معاف از رزم دادند که این تصمیم کاملا خلاف قوانین هست.
2- شورای عالی پزشکی با 2 پزشک متخصص که حتی یکیشون جراح بود و دیگری کلیه تشکیل داده شد که بحث من یکی روی تعداد پزشک هاست که طبق قانون باید 3 نفر باشند تشکیل شده و مورد بعدی اینکه پزشک متخصص روانپزشکی یا مغز و اعصاب در شورای عالی پزشکی نبوده و اینها اصلا بیماری و مشکل من رو درک نکردند!
بند شفاف برای تشکیل شورای عالی پزشکی:
نقل قول:
ماده 43: چنانچه رئيس سازمان يا نماينده او اطمينان حاصل نمايد كه رأي شوراي پزشكي مطابق مقررات صادر نشده است، پرونده را براي بررسي به شوراي عالي پزشكي كه از سه پزشك متخصص نيروهاي مسلح تشكيل ميگردد ارجاع ميدهد نظر اين شورا قطعي و لازمالاجراء است.
لطفا منو راهنمایی کنید توی این بدبختی که گیر افتادم که اصلا سلامتیم اجازه نمیده خدمت کنم و این مشکلاتی که در فوق گذاشتم لطفا بهم بگید باید چکار بکنم؟
نقل قول:
بند 1-انواع پسيكوزها شامل (اسكيزوافكتيو، اختلالات هذياني ، پسيكوزهاي آتيپيك مزمن)معاف دائم.
بند 2- اختلالات خلقي
الف) شديد در فازمانيك يا فاز افسردگي اعم از حاد ويا مزمن معاف دائم
ب)اختلال افسردگي اساسي معاف دائم
سلام
امروز جواب MRI کمرم رو گرفتم، متوجه شدم دیسک بین مهره 3 و 4 بیرون زده
احتمال اینکه معاف از رزم بشم هست؟
اگه آره کار خاصی باید انجام بدم؟
حق با شماست.من نمیدونستم که منظورشون ناجا هست.نقل قول: