محمدی و شیری
بازگشت به عقب ---- محمدی که پارسال می خواستن بیارنش ولی نشد بجاش برن یه بازیکن جوون مثل مکانی بیارن--شیریم که چندسال پیش بازم تو استقلال بوده.....
خدایا این واعظ داره چیکار می کنه؟
محمدی و شیری
بازگشت به عقب ---- محمدی که پارسال می خواستن بیارنش ولی نشد بجاش برن یه بازیکن جوون مثل مکانی بیارن--شیریم که چندسال پیش بازم تو استقلال بوده.....
خدایا این واعظ داره چیکار می کنه؟
چی میگه این واسه خودش. روزنامه ها تو پایان فصل شروع میکنن شایعه سازی... هر مربی بدون تیم و هر تیم بدون مربی رو بهم میچسبونن... خوب این شایعات چه ارتباطی به استقلال داره. اصلا جلالی به درد استقلال نمیخوره... خیلی ناز نازیه... زود ناراحت میشه.نقل قول:
مدیرعامل تیم هم اعلام کرده فقط مربی خارجی...
مزخرفترین شایعه ممکنه... این سه بازیکن از متعصب ترین ها هستن مخصوصا پیروز قربانی و وحید طالبلو... عمرا برن پرسپولیس... در ضمن واعظ و انصاری فرد توافق کردن از همدیگه بازیکن نگیرن.نقل قول:
پرسپوليس به دنبال سه بازيكن استقلال
با جدايي امير قلعه نوعي از استقلال احتمال اينكه واعظ آشتياني قرارداد برخي بازيكنان رسمي تيمش را به واسطه رابطه صميمي كه با قلعه نوعي دارند ، تمديد نكند زياد است .
بازيكن هايي نظير وحيد طالب لو ، حسين كاظمي و پيروز قرباني . هرچند گفته مي شود اين نفرات در صورت جدايي از آبي پوشان به تيم آينده قلعه ونوعي خواهند رفت اما پرسپوليس بدش نمي آيد حد اقل يكي از اين سه بازيكن را در فصل نقل و انتقالات به خدمت بگيرد . پست هاي اين سه استقلالي دقيقا همان پست هايي است كه مديران پرسپوليس درشرايط فعلي به دنبال بازيكني خوب براي آن هستند . وحيد طالب لو مي تواند مشكل دروازه باني سرخ پوشان را حل كند پيروز قرباني يك دفاع وسط ايده آل براي اين تيم خواهد بود و حسين كاظمي هم ميتواند در پست هافبك دفاعي مشكل عمده تيم پرسپوليس رابرطرف سازد . افراديكه از سوي مدير عامل پرسپوليس وظيفه دارند براي اين تيم بازيكن جذب كنند بعد از شنيدن جدايي سه بازيكن شاخص استقلال سريعا براي مذاكره با آنها دست به كار شدند . در يكي ، دو سال اخير بارها اين بازيكنان تا آستانه پوشيدن پيراهن پرسپوليس پيش رفته اند با اين وجود مي توان گفت احتمال اينكه آنها اين بار به پيشنهاد سرخپوشان پاسخ مثبت دهند وجود دارد .
بازگشت ناصر حجازي به استقلال !
پس از تغيير و تحولات اخير در باشگاه استقلال و داغ شدن بحث انتخاب سرمربي جديد اين تيم، اخبار زيادي پيرامون گزينه هاي احتمالي براي حضور روي نيمکت آبي مطرح است.
صبح امروز نيز خبري مبني بر احتمال بازگشت ناصرحجازي به استقلال دهان به دهان مي چرخيد و جالب آنکه اتفاقات هفته هاي اخير پيرامون باشگاه استقلال براحتمال بازگشت حجازي قوت مي بخشد.
جذب مهدي شيري و بحث جدايي جباري، جذب محمد محمدي و احتمال رفتن طالب لو از استقلال، عقد قرارداد با بازيکناني چون فرهاد مجيدي، اميدرضا روانخواه که هردو از نفرات مورد علاقه حجازي هستند.
قطع همکاري باشگاه با ليدرهايي که سال قبل رابطه خوبي با حجازي نداشتند و...
آنچه که مسلم است سرمربي استقلال ليست نفرات خود را از مدتها قبل به واعظ آشتياني داده است. گفتني است که برخي از منابع خبري احتمال بازگشت حجازي به عنوان مديرفني را قوي مي دانند
احتمالا چاخانه .... چون واعظ گفته فقط مربی خارجی میاره
قلعه نويي : دو روز زودتر از استقلال به امارت ميروم، شايد براي قرارداد
قلعه نويي در پايان تمرين امروز استقلال در جواب به خبرنگاران مبني بر عقد قرارداد با تيمهاي اماراتي با لبخند گفت:« اين موضوع بماند براي بعد.»
قلعه نويي سرمربي سابق استقلال ضمن بيان مطلب فوق خطاب به خبرنگاران گفت:« هنوز با تيمي وارد مذاكره نشدم و تا پايان قراردادم دراستقلال ميمانم اگر هم بخواهند به امارات ميروم، البته براي كاري دو روز زودتر به امارات سفر ميكنم.»
وي ادامه داد:« برخي بازيكنان به من لطف دارند كه ميخواهند با جدايي من از استقلال بروند اما اين كار در فوتبال حرفهاي جايي ندارد و پيشنهاد ميكنم اين كار را انجام ندهند.»
وي همچنين درباره مصاحبههايي كه عليه وي انجام شده نيز گفت:« تا زماني كه من در اين باشگاه بودم اين صحبتها نبود و اين قاعده هميشه وجود داشته كه حالا حرفهايي زده شود.»
وي در پايان درباره ماندن استقلال گفت:« با مصاحبهاي كه انجام شد ديگر جايي در استقلال ندارم. اگر در اين مدت حرفي زدم و كسي را ناراحت كردم عذرخواهي ميكنم.»
تمرين دهنده خارجي در کنار سرمربي ايراني
احتمال حضور يک تمرين دهنده مطرح خارجي در کنار سرمربي آينده استقلال وجود دارد.
در ادامه گمانه زني ها پيرامون آينده نيمکت تيم فوتبال استقلال خبردارشديم که مديران اين مجموعه قصد دارند در کنار سرمربي ايراني تيم شان که هنوز رسماً معرفي نشده، از وجود يک مربي تمرين دهنده خارجي و مطرح استفاده کنند.
گفتني است که در جلسه امروز مديران استقلال به بحث سرمربيگري اين تيم پرداخته خواهد شد.
روشن: هيچ پيشکسوتي نبايد سرمربي استقلال شود!
يکي از بهترين گلزنان تاريخ باشگاه استقلال تهران گفت: به نظرم هيچ يک از پيشکسوتان استقلال نبايد سرمربيگري اين تيم را در اين فصل قبول کنند
حسن روشن در گفت و گو با خبرنگار سرويس ورزشي برنا اظهارداشت: هرکسي سرمربي استقلال شود به مشکل مي خورد. اين تيم نياز به ترميم اساسي دارد ولي براي اين کار هم بايد زمان خرج کرد.
وي افزود: استقلال در طول 6 سال اخير حواشي سياري داشته و اين مشکلات به راحتي حل نمي شود ، مسئولان بايد صبر و تحمل را پيشه کنند.
حسن روشن خاطرنشان کرد: در حال حاضر مربي خارجي بهترين گزينه است. مسئولان استقلال يک مربي خارجي بياورند و کميته فني را متشکل از بزرگان اين تيم تشکيل دهند و سپس خود اين کميته فني يک نفر را به عنوان مديرفني معرفي کند. به نظرم اين طرح براي استقلال موثر خواهد بود.
چه مطبوعات با حالی داریم ما ............. هرکدومشون یه چیزی مینویسن
دمشون قیژ
قلعه نویی : تا دیروزکسی جرات نداشت حرف بزند حالا زبان در آورده اند
امیر قلعه نویى روز گذشته با حضور در تمرین استقلال آخرین روزهاى خود را در تیم آبى تهران تجربه کرد. این مربى با توجه به پایان نیافتن قراردادش با استقلال مجبور است تا بازى با الجزیره در کنار تیم سابقش باشد. سراغ قلعه نویى را در تمرین گرفتیم تا او خود به تمام سوالات ما پاسخ بگوید. :
•طى این چند روز صحبت از نیامدن شما سرتمرین بود. چطور در تمرین حاضر شدید؟
- خب من تا بازى با الجزیره قرارداد دارم و موظف هستم تا این زمان در کنار تیم باشم.
• طى این مدت با چه تیم هایى وارد مذاکره شدید؟
- در حال حاضر سر نخواستن من در استقلال دعواست آن وقت چه مذاکره اى؟ من با هیچ تیمى وارد صحبت نشده ام. حتى با مسئولان مس هم حرف نزده ام اگر آن ها نیاز به مشاوره داشتند در خدمتشان هستم اما به عنوان سرمربى به مس نمى روم.
• پس از جدایى شما چند تن از بازیکنان استقلال برعلیه تان حرف زدند. نظرتان در این ارتباط چیست؟
- وقتى من در استقلال بودم کسى جرات نمى کرد برعلیه قلعه نویى حرف بزند. اما حالا با رفتن من انگار همه زبان درآورده اند. آن وقت اگر اعتراضى داشتند باید مى آمدند و به خود من مى گفتند نه اینکه پشت سرم حرف بزند.
•استقلال را در فصل آینده چطور مى بینید؟ با رفتن شما این تیم دچار مشکل نمى شود؟
- من مربى استقلال نیستم که بخواهم در مورد آن صحبت کنم. همانطور که الان در مورد مس حرف نمى زنم دیگر در ارتباط با استقلال هم صحبت نمى کنم. آرزوى من فقط سربلندى این تیم است آن هم با هر مربى و مدیرى.
•اصلاً اختلاف شما با واعظى آشتیانى از چه زمانى آغاز شد؟
- یک ماه پیش به مدیرعامل گفتم من براى فصل جدید با استقلال سفید امضا مى کنم همانطور که در سال گذشته و در زمان فتح الله زاده با استقلال سفید امضا کردم علت این کار هم فقط به خاطر هواداران بود. هر چه دارم از این هواداران است و به همین دلیل ترجیح دادم به خاطر دوستداران استقلال قراردادم را به صورت سفید امضا کنم. مطمئناً اگر تیمى دیگر خواهان من بود چقدر ماده و تبصره براى حضور در دیگر تیم ها مى گذاشتم اما به خاطر استقلال و هوادارانش فقط مى خواستم سفید امضا کنم.
•پس چرا این اتفاق صورت نگرفت؟
- زمانى که واعظى آن ۲ مصاحبه را در برنامه ۹۰ انجام داد من دیگر قید استقلال را زدم. ماندنم در این تیم با این وضعیت دیگر هیچ فایده اى نداشت به همین دلیل ترجیح دادم خودم از استقلال بروم.
•یعنى واعظى هیچ وقت به شما نگفت بروید؟
- اتفاقاً مدیریت خواست من بمانم اما در این استقلال و با این وضعیت من یک درصد هم نمى توانستم طاقت بیاورم. باید مى رفتم چرا که ماندن من در این تیم دیگر هیچ ثمره اى نداشت و ممکن بود در میانه فصل با هم به مشکل بربخوریم.
•صحبت از مربیگرى شما در تیم هاى اماراتى به گوش مى رسد این موضوع صحت دارد؟
- قرار است طى چند هفته آینده با چند تیم عربى وارد مذاکره شوم احتمال حضورم در خارج از کشور وجود دارد.
•سؤال آخر بازى با الجزیره برروى نیمکت استقلال مى نشینید؟
- اگر مربى جدید را قبل از این بازى بیاورند که من به امارات نمى روم اما اگر تا بازى با الجزیره کادر فنى جدید نامشخص بود بنابر تعهداتم مجبور هستم به امارات بروم.
ژنرال عاشــــــــــــــــــــــ ـقتم
واقعا دارم به اين نتيجه ميرسم كه بيانيه مايلي كهن چيزي جز حقيقت نبوده. چقدر نوچه بازي و باند بازي، آخه طالب لو و قرباني به استقلال تعصب دارن يا به قلعه نوعي. حالا قلعه نوعي نشد يكي ديگه. اساسا استقلال بايد اصل باشه و همه بايد استقلال براشون مهم باشه، اما متعصب ترين بازيكنها هم متاسفانه استقلال براشون مهم نيست و نوچه قلعه نوعي هستن.
اگرچه صد در صد مطمئن هستم هركسي بياد تو استقلال حتي اگه مربي بزرگي باشه نميتونه نتايج قلعه نوعي رو تكرار كنه ولي به نظرم اين تغيير و تحولات به نفع باشگاه هست.
چه ربطی داره دوست عزیز؟نقل قول:
حالا قلعه نوعي نشد يكي ديگه. اساسا استقلال بايد اصل باشه و همه بايد استقلال براشون مهم باشه، اما متعصب ترين بازيكنها هم متاسفانه استقلال براشون مهم نيست و نوچه قلعه نوعي هستن.
مثلا یکی شما را دوست داره و میخواد با شما باشه؟ایا اون شخص نوچه شماست؟
جبارى : به اولين پيشنهاد مناسب جواب مثبت مى دهم
تهران IranSport.Net - مجتبى جبارى، هافبك استقلال درخصوص آينده فوتبالى خود گفت: قراردادم با استقلال به پايان رسيده و بازيكن آزاد هستم. هنوز هيچ تصميمى درخصوص آينده ام نگرفته ام.وى در مورد احتمال ماندنش در استقلال گفت: هنوز صحبتى با مسئولان باشگاه استقلال انجام نداده ام. علاوه بر اين با هيچ باشگاهى صحبت نكرده ام.جبارى گفت: اين بار ديگر دوست ندارم در روز آخر نقل و انتقالات تيم آينده ام را انتخاب كنم و صبر نمى كنم. با اين حساب به اولين پيشنهاد خوبى كه دريافت كنم جواب مثبت مى دهم. البته اين پيشنهاد بايد از همه نظر بررسى شود تا بهترين تصميم گرفته شود.
كريميان: هنوز با استقلال به توافق كامل نرسيده ام
خبرگزاري فارس: هافبك فصل گذشته تيم برق شيراز گفت: با مسئولان استقلال مذاكراتي داشته ام؛ اما هنوز به توافق كامل نرسيده ام.
مهدي كريميان در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره مذاكره با سران باشگاه استقلال اظهار داشت: صحبت هايي انجام داده ام؛ اما هنوز بر سر مسائل مالي بايد مذاكره كنيم. احتمالا تا هفته ديگر تكليف اين موضوع روشن مي شود.
وي در پاسخ به اين سئوال كه آيا مشخص نبودن سرمربي آينده استقلال تاثيري در تصميم او دارد، عنوان كرد: بازيكنان هميشه با باشگاه قرارداد امضا مي كنند، البته براي هر بازيكني مهم است كه بداند قرار است با كدام مربي كار كند؛ اما در مجموع همه بازيكن باشگاه هستند نه مربي.
كريميان در باره اينكه اگر باشگاه برق از او بخواهد براي كمك به اين تيم شيراز را ترك نكند، چه تصميمي مي گيرد، تصريح كرد: در دنياي فوتبال حرفه اي با اين حرف ها نمي توان بازيكني را حفظ كرد. برق اگر در ليگ برتر ابقا مي شد، در اين تيم مي ماندم چون در شيراز راحت بودم. تا آخرين بازي برق شيراز در ليگ با همه توانم بازي كردم و از اين بابت عذاب وجدان ندارم.
هاشم بیگزاده قرارداد خود را با استقلال تمدید کرد
ماندم تا جبران کنم
خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: ورزشی - فوتبال
هاشم بیگ زاده قرارداد خود را با تیم فوتبال استقلال تهران تمدید کرد.
به گزارش ایسنا، بیگ زاده صبح شنبه با حضور در دفتر واعظی آشتیانی قرارداد خود را به مدت یك سال با این باشگاه تمدید کرد.
بیگ زاده در این مورد به سایت باشگاه استقلال گفت: «من امسال نتوانستم آنطور که باید در خدمت هواداران استقلال باشم اما همین جا به همه استقلالی ها قول می دهم که بهترین بازی هایم را در فصل آینده برای استقلال انجام بدهم. خوشحالم که دوباره می توانم استقلالی باشم.»
یعنی بعدتر از این نیست که بیگ زاده دوباره توی استقلال می مونه
من نمیدونم کی گفته این اصلا بازیکنه
واقعا آدم بازیشو میبنه مریض میشه وقتی توپ میگره نمیدونه چیکار کنه یا از دست میده یا مثه همیشه پاس به عقب میده اصلا نمیتونه یه چپ خوب برای استقلال باشه
به جای این که برین دنبال یه چپ پایی خوب (هر چند ایران هنوز یه چپ کلاسیک نداره) جواد شیرزاد، آشتیانی یا
به نظر من بهترین گزینه ستار زراع که هم باتجربه هست و هم سهمیه لیگ یک حساب میشه و میان با این بیگ زاده
از دوباره تمدید قرداد میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نامدارى: با استقلال تمدید مى كنم
اشكان نامدارى ظهر دیروز با مراجعه به باشگاه جلسه اى را با واعظى آشتیانى براى تمدید قرارداد انجام داد كه به طور حتم نتیجه این نشست طى روزهاى آتى مشخص مى شود.سنگربان دوم استقلال در این خصوص به ابرار ورزشى گفت: طى جلسه اى كه با مدیرعامل داشتم ایشان گفتند یكى ، دو روز فكر كن و بعد به ما جواب بده. واعظى آشتیانى گفت تو نیاز به فكر كردن دارى اگر خواستار حضور مجدد در استقلال بودى بگو تا با تو تمدید قرارداد كنیم. من هم استقلال را دوست دارم و بیشتر علاقه مند هستم كه با این تیم تمدید قرارداد كنم. مسأله خاصى براى ثبت قرارداد من با استقلال وجود ندارد تا به احتمال زیاد فصل آینده هم در این تیم باشم.نامدارى همچنین در ارتباط با اینكه احتمال ذخیره بودنش در فصل آینده هم وجود دارد اظهار داشت: نظر مربیان با هم متفاوت است اگر قلعه نویى به من اعتقاد نداشت ممكن است مربى جدید بازى من را قبول داشته باشد به همین دلیل من به آینده امیدوار هستم و مطمئنم فصل آینده مى توانم در استقلال خودم را نشان بدهم
دیگه دلیلی نداره که نامداری بخواد توی تیم بمونه هرچند از همون اول هم خرید نامداری اشتباه بود
الان دیگه با وجود وحید طالب لو - محمد محمدی و ایمان صادقی که جز سهیمه امید هست دیگه نیازی
به نامداری نداریم وحید طالب لو که هم جون هست و هم باتجربه محمد محمدی هم دروازبان باتجربه و خوبیه
و دروزبان سوم هم ایمان صادقی که توی تیم جوانان نشون داده دروازبان آینده داری هست
همیشه استقلال دروزبان سوم رو از امیدش انتخاب میکنه که یه بازیکن بیشتر توی پستای دیگه بگیره
علی علیزاده : برای فصل بعد هم تمدید می کنم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی علیزاده : برای فصل بعد هم تمدید می کنم .مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران گفت: امیدوارم با مسئولین باشگاه استقلال به توافق برسیم و برای یک فصل دیگر هم قراردادم را تمدید کنم. علی علیزاده، مهاجم تیم فوتبال استقلال در گفتگویی افزود: با توجه به روند فعلی باشگاه استقلال تهران امیدوارم با مذاکراتی که قرار است انجام شود، قراردادم را تمدید کنم. وی ادامه داد: رفتن امیر قلعه نوعی تصمیمی بوده که مسئولین باشگاه و خود امیر قلعه نوعی گرفتند اما مطمئناً زحماتی که سرمربی تیم در طول این فصل با دستیارانش برای تیم کشیدند بسیار با ارزش بود. مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران خاطرنشان کرد: برای فصل بعد منتظر تصمیم مسئولین باشگاه هستم و اگر با این تیم به توافق نرسیدم در آن صورت برای فصل بعد تصمیم خواهم گرفت.
خدایا چه جوری باید بگیم ما علیزاده رو نمیخواییم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودت شر علیزاده رو از سر ما بردار
الهی آمین
فکر کنم واعظ بعد از تمدید قرداد با بیگ زاده بیاد با اشکان نامداری و علیزاده و تقی پور ،مهرداد پولادی،میلاد نوری
یدالله اکبری ، عباسفرد هم تمدید قرداد کنه
:18:
بابا یکی باید انگار به این واعظ بگه آخر فصل هر تیمی یه لیست مازاد داره و یه سری از بازیکنا باید از تیم جدا
بشن و یه سری بازیکن جدید برای تقویت تیم اضافه بشه
خوب این معلومه که خیلی از بازیکنا آرزشون هست توی تیم استقلال بازی کنن ولی این دلیل نمیشه که
الان هر بازیکن مازادی که باید از تیم کنار گذاشته بشه بخواد توی تیم بمونه
فکر کنم واعظ فکر کرده تیم رو با 41 نفر میخواد ببنده البته اگر بخواد بازیکن جدید هم بگیره
مخالفت خانواده قلعه نويي با مربيگري در امارات
سفر تيم فوتبال استقلال تهران به کشور امارات در شرايطي انجام مي شود که سرمربي آبي پوشان، اين تيم را در اين سفرهمراهي نخواهد کرد.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" اعضاي تيم فوتبال استقلال تهران بيست و ششم ارديبهشت به امارات مي روند تا سه روز بعد مقابل الجزيره صف آرايي کنند. اميرقلعه نويي سرمربي استقلال اين تيم را در سفر به امارات همراهي نمي کند، طبق اعلام قلعه نويي وي يک روز قبل از بازي با الجزيره خود را به امارات مي رساند و روز بازي روي نيمکت خواهد نشست.
قلعه نويي در امارات مذاکراتي را نيز براي مربيگري در اين کشور انجام خواهد داد، اما جالب است بدانيد امکان مربيگري وي در خارج از ايران صفردرصد است زيرا خانواده وي تمايلي براي لژيونرشدن سرمربي موفق استقلال ندارند.
]نقل قول:
علی علیزاده : برای فصل بعد هم تمدید می کنم
علی جان دیگه ژنرال رفته!!! کی مخواد به تو بازی بده که تمدید میکنی؟شاید اصلا اگه تمدید کنی حتی نتونی روی نیمکت بشینی ..... حتی اگه ژنرال هم بود با اوردن عنایتی شانس بازی کردن تو 0 درصد میرسید
كناره گيري منصوريان از آكادمي استقلال
بالاخره و پس از كلي كش و قوس عليرضا منصوريان رئيس آكادمي باشگاه استقلال از سمت خود كناره گيري كرد.
منصوريان كه در يك ماه گذشته بارها بر سر مسائل گوناگون عليه واعظ آشتياني موضع گيري كرده بود . در نهايت تصميم به كناره گيري از فعاليت هاي باشگاه استقلال گرفت . كاپيتان سابق استقلال كه سال گذشته با حكم علي فتح اله زاده جانشين حسن روشن ديگر پيشكسوت استقلال شده بود ،پس از جنگ و جدال هاي فراوان بين عليرضا منصوريان و مدير عامل استقلال ، از حسن روشن ، مسئود معيني و پرويز ابوطالبي به عنوان جانشين احتمالي او صحبت به ميان آمده است .
به نظر ، ارجاع مجدد پرونده مرغوبكار به دادگاه از سوي مسئولان استقلال به تصميم منصوريان براي جدايي از استقلال سرعت بخشيده است
مهدي شيري : قرارداد داخلي با استقلال بستم
شيري گفت : من د رتهران بودم تا به شكايتم از برق شيراز رسيدگي كنم كه آقاي واعظ با من تماس گرفت و گفت : دوست داري به استقلال بيايي ؟ من هم به باشگاه رفتم و پس ازصحبت هاي اوليه به توافق رسيديم وقراردادم را با باشگاه يكساله امضا كردم . من با باشگاه قرارداد بستم و به سرمربي جديد اين تيم هم كاري ندارم .من بازيكن هستم و هر مربي اي كه در استقلال باشد با او كار خواهم كرد .
درست است كه من دوران نا موفقي را با استقلال گذراندم اما به هر حال حضور دراستقلال براي هر فوتباليستي مهم و افتخارآميزاست . من هم براي جبران دوران ناموفقم در استقلال به اين تيم برگشتم .
خيلي دوست داشتم امير قلعه نوعي نيز در استقلال حاضر بودند و اميدوارم شرايط براي بازگشتشان فراهم شود . قلعه نوعي مربي بزرگي است و بنده هم آن زمان كه در تيم بودم و هم پس از آن رابطه دوستانه و نزديكي با ايشان دارم . اگر در فصل چهارم ناموفق بودم دليل براين نيست كه قلعه نوعي باعث آن بوده است .
نحوه خرید بازیکن واعظ ...
: دینقل قول:
دوست داري به استقلال بيايي ؟
بزرگترین افتخار عمرم این میتونه باشه که ژنرال منو به عنوان کوچکترین نوچه ی خودش قبول کنهنقل قول:
نبود!!!!!!!!!
دمت گرم کلی خندیدمنقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزيز من هم قلعه نوعي رو خيلي دوست دارم ولي اين يادت باشه كه هيچ وقت نبايد استقلال رو فداي شخصي كرد بلكه اين اشخاص هستن كه بايد فداي استقلال بشن. الان استقلال داره فداي قلعه نوعي ميشه افرادي كه استقلال رو به خاطر قلعه نوعي ترك ميكنن يعني قلعه نوعي رو بيشتر از استقلال دوست دارن.
امير قلعه نوعي هرچي داره از استقلال داره.اگه قرار باشه تيم وابسته به اشخاص باشه ما هر فصل مشكل داريم،چرا بايد تو يه تيم يه باند 7-8 نفره باشن تا مربي رفت اونا هم برن؟ اما اگه ساختار باشگاه درست باشه مطمئن باشيد ديگه باشگاه محتاج هيچ كس نيست. فكر كنم با اين كارهاي واعظ ساختار باشگاه يكم بهتر بشه.
تمام مصائب ژنرال در استقلال 87-88
وقتي يك مربي تيم سيزدهم جدول را تحويل ميگيرد و كمتر از يك سال دو عنوان قهرماني برايش كسب ميكند، كوچكترين بهانهاي براي تغيير دست مديران باشگاه نميدهد. روزي كه امير قلعهنويي با غلبه بر پگاه جام حذفي را بالاي سر برد، خيليها مدعي شدند اين موفقيت اتفاقي و مقطعي بوده است. هر چند او سبقه روشني در مس كرمان داشت اما شروع نااميدكننده استقلال در ليگ هشتم عدهاي را نسبت به تواناييهاي امير قلعهنويي مشكوك كرد. بعد از شكست سنگين در قم عدهاي دست به قلم شدند و از سيستم دفاع سه نفرهاي و اتكاي زياد تيم به سانتر از جناحين انتقاد كردند. اين آغاز مشكلات امير در استقلال 88 – 87 بود، در چند روز اول او در مقام پاسخگويي برآمد و از سيستم بازي استقلال دفاع كرد اما توضيحات او منتقدان را قانع نكرد و روزي نبود كه در صفحات روزنامهها انتقاد از شيوه بازي استقلال جايي نداشته باشد. مديرعامل وقت استقلال هم كه پس از ناكام ماندن ناصر حجازي و فيروز كريمي مجبور شده بود پشت انتخاب هواداران استقلال پنهان شود، كمكم قد علم كرد و به صف منتقدان پيوست. فتحا...زاده وقتي وارد استقلال شد، تيم تحت هدايت صمد مرفاوي صدرنشين بود، اما نه تنها آن سال قهرماني از دست رفت، بلكه فصل بعد هم او ضعيفترين استقلال تاريخ را بست تا به محض ورود استقلال 87 به چالش او متهم رديف يك شناخته شده و از كار بيكار شود. حاجي اين فرصت را پيدا نكرد كه بگويد:«ديديد مشكل استقلال من نبودم.» چون به محض خروج او از سيستم ناگهان استقلال متحول شد و بيامان به حريفان تاخت و در هر بازي جشنواره گل به راه انداخت. در حالي كه استقلال خيلي زود از مكان هفدهم جدول به صدر رسيد خيليها بيكار ننشستند و از هر فرصتي براي ضربه زدن به امير قلعهنويي و تيم او استفاده كردند. علي دايي، سرمربي وقت تيم ملي بازيكنان استقلال را در اختيار باشگاه نگذاشت تا خيلي زود مقابل هواداران آبي قرار بگيرد.
جنگ لفظي او با موفقترين سرمربي ليگ در برنامه نود تا حدود زيادي از مقبوليت عام علي دايي كاست، او ثابت كرد با شخص امير قلعهنويي مشكل دارد كه اگر جز اين بود انتقاد از عملكرد امير در تيم ملي كه به چندين ماه قبل برميگشت، لزومي نداشت. استقلال با قدرت به كار خود در ليگ ادامه ميداد كه شايعه مذاكره قلعهنويي و دستيارانش با بازيكنان حريف توسط دشمنان او مطرح شد. آقايان مدعي بودند دليل موفقيت استقلال اين است كه قبل از هر بازي با بازيكنان شاخص حريف مذاكره صورت ميگيرد كه در قبال ضعيف بازي كردن مقابل استقلال فصل بعد به اين تيم منتقل ميشويد! البته اين ادعا هم مثل ادعاي دوپينگ بازيكنان استقلال خيلي زود در نطفه خفه شد. از ناحيه بازيكنان هم امير قلعهنويي در فصل گذشته با مشكلات عديدهاي روبهرو بود. مجتبي جباري از ابتداي كار چند بار بناي مخالفت گذاشت و دست آخر هم به صورت علني توي كار سرمربي تيم گذاشت. او چند بار سعي كرد بازيكنان را عليه قلعهنويي با خود همراه كند كه البته محبوبيت امير مانع از اين كار شد. در طول فصل ميثم منيعي و سياوش اكبرپور هم چند بار جسته و گريخته در مصاحبههايشان به انتقاد از روش بازي استقلال پرداختند. درگيري منيعي در فرودگاه با محمدنوريفر، روابط عمومي باشگاه كه باز هم به امير قلعهنويي منتسب شد هم حاشيههاي زيادي براي استقلال ايجاد كرد. فرهاد مجيدي هم كه از نيكمتنشيني ناراحت بود پروژه براندازي فرم را در استقلال پياده كرد و كمتر در انظار عمومي عليه قلعهنويي موضع گرفت. در اين فصل امير قلعهنويي با برنامههاي ورزشي تلويزيوني هم به مشكل برخورد. او از بهرام شفيع و برنامه ورزش و مردم به دليل عملكرد بعد از جام ملتهاي آسيا دلگير بود و چند بار هم به طور واضح و آشكار عليه عادل فردوسي پور و جهانگير كوثري موضع گرفت. مشكل قلعهنويي و كوثري پس از داستان فابيو بلا علني شد. در انتهاي فصل مصايب امير در استقلال به اوج رسيد. موقعيتهاي گل توسط برهاني و اكبرپور يكي پس از ديگري به هدر رفت تا استقلال در چند بازي نتيجه نگيرد. همين بهانهاي بود براي كساني كه به كمين نشسته بودند. ابتدا زرينچه مدعي تباني قلعهنويي شد و بعد مايليكهن به صدور بيانيه پرداخت. هر چند در نهايت اين دو نفربودند كه متضرر شدند اما استقلال هم روزهاي بحراني را پشت سرگذاشته تا جايي كه قهرماني اين تيم به معجزه شبيه شد. پس از قهرماني استقلال با امير قلعهنويي همگان پذيرفته كه او بهترين گزينه براي هدايت آبيها بوده و در صورت داشتن وقت بيشتر حتي ميتواند اين تيم را در آسيا هم موفق كند، الا واعظ آشتياني! چند روز بعد از قهرماني، او مقابل قلعهنويي جبهه گرفت و مشخص شد در اين مدت امير علاوه بر نبرد با حريفان بيروني، حريفاني از درون هم داشته كه بايد آنها را مغلوب ميكرده. نگاهي گذرا به اتفاقات اين فصل ما را به اين باور ميرساند كه قلعهنويي براي قهرماني استقلال مشكلات ريز و درشت زيادي داشته و با اين نگاه ارزش كار او چند برابر ميشود.
منبع:روزنامه گل
ژنرال جیـــــــــــــــــــگرتو
ركوردهاي در حال پاك شدن شيرازي
استقلال يكهتاز8 دوره ليگ برتر
با پايان يافتن هشتمين دوره ليگ حرفهاي فرصتي دست داد تا سراغ جداول ردهبندي هر دوره برويم و با جمعبندي نتايج حاصله، جدول كلي هشت دوره برگزار شده را در عين تقديم به محضر خوانندگان گل با يكديگر به صورت اجمالي مرور كنيم.
- استقلال، پرسپوليس، سپاهان، ذوبآهن، پاس، سايپا، ابومسلم، مقاومت (فجر) سپاسي و برق شيراز 9 تيمي هستند كه در تمام هشت دوره برگزار شده ليگ برتر حضور داشتهاند كه البته در پايان ليگ هشتم برق راهي دسته اول شد و اگر اتفاق غيرمترقبهاي چون خريد امتياز يك تيم ليگ برتري و بازگشت برقيها رخ ندهد، اين تعداد به هشت تيم كاهش مييابد.
- در نقطه مقابل تيمهايي با حضور ثابت در تمام ادوار، چهار تيم تراكتورسازي تبريز (ليگ اول)، شهيد قندي يزد (ليگ پنجم)، شيرينفراز كرمانشاه (ليگ هفتم) و پيام مشهد (ليگ هشتم) تيمهايي هستند كه فقط يك دوره در ليگ برتر حضور داشتهاند. آيا تراكتورسازي ميتواند با صعود به ليگ نهم از جمع اين چهار تيم خارج شود؟
- در بين تيمهايي كه در تمام هشت دوره برگزار شده حضور داشتهاند، آمار كاملا به نفع استقلال است. هر چند آبيها در تعداد قهرماني (دو بار) با پرسپوليس مشترك هستند ولي دو نايب قهرماني، يك عنوان سوم و يك مقام چهارم باعث شده تا در سايه نتايج حاصله نسبت به بقيه تيمها و به خصوص رقيب سنتي برتري محسوسي داشته باشند، چون قرمزها فقط دو عنوان سومي و يك مقام چهارمي، دو عنوان پنجمي و يك مقام نهمي در كارنامه خود كنار دو قهرماني خود دارند.
- مطابق انتظار استقلال به خاطر عناوين كسب شده خود در اكثر موارد آماري هم پيشتاز است. اگر در مقام مقايسه 9 تيم حاضر در هشت دوره برآييم، استقلال با 111 برد صاحب بيشترين پيروزي و با 49 شكست صاحب كمترين باخت و با 354 گل زده داراي بهترين خط حمله ليگ برتر است ولي عنوان بهترين خط دفاع با 240 گل دريافتي در اختيار قرمزپوشان پرسپوليس است. مقاومت (فجر) سپاسي شيراز هم با 88 مساوي در اين زمينه گوي سبقت را از بقيه تيمها ربوده است.
- جدا از برق كه با سقوط به دسته اول قانون دو تيم شيرازي ليگ برتر را نقض كرده است، يك ركورد شيرازي ديگر هم با شروع ليگ نهم شكسته ميشود، چرا كه اگر اتفاق جديدي رخ ندهد و غلامحسين پيرواني همچنان هدايت تيم ملي را برعهده داشته باشد، ركورد حضور ثابت و متوالي او در ليگ برتر هم در عدد 236 متوقف خواهد شد. شاغلام تنها مربي ليگ برتر است كه در تمام 236 هفته برگزار شده روي نيمكت يك تيم يعني مقاومت (فجر) سپاسي حضور داشته است.
برای کسانی که ادعای پرافتخاترین تیم ایران رو میکنن
ژنرال بی تو هرگز
خوب تقصیر امیر چیه؟ مگه اون گفته تیم را ول کنید ؟!!! خودشون دوست دارن در ضمن اگه منظورت از باند 7-8 نفره کادر فنی هستن که باید بگم تمامی اختلافات امیر و واعظ واسه همین بود ...
بازیکنی مثل پیروز هم که داره میره به خاطر بی عرضگی واعظ هست
جلسه ویژه مدیران عامل استقلال و پیروزی برگزار شد
تصمیمات مهم ضد دلالیسم
مدیران عامل دو باشگاه بزرگ و مردمی استقلال و پیروزی صبح امروز در نشستی مهم در محل باشگاه پیروزی اقدام به صدور بیانیه ای مشترک کردند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، بنابر کسوت و رسم ادب و سوابق عباس انصاری فر در فوتبال ایران صبح امروز واعظی آشتیانی در دفتر مدیرعامل باشگاه پیروزی درباره مباحث مهم فصل نقل و انتقالات با مدیرعامل باشگاه پیروزی تشکیل جلسه داد.
در این نشست که از ساعت 11 صبح آغاز شد و به مدت یک ساعت به طول انجامید تصمیمات و توافق های مناسبی بین دو باشگاه صورت گرفت.
در این نشست مدیران عامل دو باشگاه لیست گزینه های مورد نظر برای خرید در فصل نقل و انتقالات را با یکدیگر بررسی کردند تا به مانند سالیان اخیر تداخل و اتفاق های نامناسب موجب تورم قیمت بازیکنان نشود. در کنار این مباحث محرمانه دو طرف با صدور بیانیه ای مشترک مواضع دو باشگاه را درباره فصل نقل و انتقالات تعیین کردند.
متن بیانیه مشترک مدیران عامل باشگاه های استقلال و پیروزی به این شرح است:
«با عنایت به رهنمودهای مقام محترم ریاست سازمان تربیت بدنی، جناب آقای مهندس علی آبادی و دیدگاه های نوین فدراسیون فوتبال کشورمان مبنی بر سالم سازی فضای فوتبال و دوری از پدیده شوم دلالیسم، اعلام می دارد که در طول نقل و انتقالات و جهت عقد قرارداد با بازیکنان، صرفاً شخص بازیکن به تنهایی و یا به همراه مدیر برنامه رسمی نقل و انتقالات خود که دارای مجوز از فدراسیون فوتبال هستند می توانند با این دو باشگاه وارد مذاکره شوند.
ضمنا خاطر نشان می سازد این دو باشگاه رقابتی برای جذب بازیکن از یکدیگر نخواهند داشت. امید است این حرکت در جهت بهبود وضعیت فوتبال کشورمان موثر و مفید فایده واقع گردد.»
عباس انصاری فر، مدیرعامل باشگاه پیروزی ... امیررضا واعظی آشتیانی، مدیرعامل باشگاه استقلال
قلعه نوعي سوار بر تراكتور
نه اصفهان و نه تهران ، احتمالا تبريز مقصد فصل آينده امير قلعه نوعي است . پس از جدايي امير خان از استقلال تهران ، گمانه زني ها در خصوص تيم آينده او آغاز شده است . غافل از اينكه به احتمال بسيار زياد سرمربي تيم قهرمان ،فصل آينده را در تبريز و تيم تراكتورسازي خواهد گذراند .
خبرهاي رسيده حكايت از آن دارد كه در صورت ليگ برتري شدن تراكتورسازي ف قله نوعي به اين تيم ريشه دار تبريزي خواهد پيوست .
هر چند كه مذاكرات مستقيم شفق مدير عامل سينمايي تراكتور با امير قلعه نوعي آغاز نشده است اما طي جند روز گذشته واسطه ها نقش خود را به خوبي ايفا كرده اند و جالب اينكه سرمربي سابق استقلال نيز چراغ سبز ابتدايي را نشان داده است
برهانى: از اروپا و تيم هاى عربى پيشنهاد دارم
تهران IranSport.Net - آرش برهانى مهاجم گلزن استقلال كه با پيشنهادات جديدى مواجه شده هنوز براى فصل آينده تصميم نگرفته است.وى در اين زمينه اظهار داشت: پيشنهاداتى از جانب تيم هاى عربى و اروپايى داشتم اما يك سال ديگر با استقلال قرارداد دارم ضمن آنكه فعلا تمام حواسم به ديدار با الجزيره معطوف است.وى در رابطه با ديدار با الجزيره تصريح كرد: شانس صعودمان را كاملا از دست داده ايم اما اين ديدار حيثيتى است. بنابراين بايد به هر نحو ممكن بهترين تيم باشگاهى فعلى امارات را در خانه اش شكست دهيم.
محمدي يا بوفون برايم فرقي ندارد
خبرگزاري فارس:دروازهبان تيم فوتبال استقلال گفت: محمدي يا بوفون برايم فرقي ندارد و بايد براي حضور در تركيب تيم رقابت كنم.
اشكان نامداري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در مورد شايعه جذب محمد محمدي توسط باشگاه استقلال عنوان كرد: من هم چيزهايي شنيده ام اما برايم محمد محمدي با بوفون فرقي ندارد. بايد براي حضور در تركيب استقلال رقابت كنم. سياست باشگاه جذب بازيكن است و من هم به عنوان بازيكن تابع باشگاه هستم.
دروازه بان دوم استقلال در مورد تمديد قراردادش با باشگاه و اينكه احتمال دارد فصل آينده درون دروازه استقلال قرار بگيرد اظهار داشت: اين به نظر مربي بستگي دارد. شايد مربي از برخي خصوصياتم خوشش بيايد و در تمام ديدارها دروزاه بان باشم و شايد برعكس اين باشد و مربي حتي در يك ديدار هم به من اجازه بازي ندهد.
نامداري در مورد حضورش در كميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: يكشنبه به كميته انضباطي رفتم و حرف هايم را گفتم. چند بازيكن در كميته انضباطي صحبت كرده اند و كميته اي در مورد بحث دوپينگ مشغول تحقيق است اما نمي خواهم بگويم در كيمته انضباطي چه حرف هايي زدم زيرا دوست ندارم دو طرف يعني مايلي كهن و فيروز كريمي بدانند چه گفته ام. صحبت هايم در كميته انضباطي محرمانه بوده است.
واعظي آشتياني اختيار تام گرفت
جلسه هيات مديره باشگاه استقلال تهران شب گذشته درساختمان اين باشگاه برگزار شد که در پايان منتج به تصميم گيري هاي جديد شد.
به گزارش سرويس ورزشي برنا،ماندن يا نماندن اميرقلعه نويي مهمترين موضوع جلسه شب گذشته هيات مديره استقلال تهران بود. در پايان اعضاء با جدايي قلعه نويي موافقت کردند تا با تاييد هيات مديره پرونده حضور اين مربي در استقلال بسته شود.واعظ آشتياني براي انتخاب سرمربي جديد استقلال از سوي هيات مديره اختيار تام گرفت. مقررشده طي روزهاي آينده جانشين اميرقلعه نويي معرفي شود .
محمد سعيد نفريه يکي از اعضاي هيات مديره استقلال تهران 20 دقيقه زودتر جلسه را ترک کرد. وي به دليل شرکت در جلسه شوراي معاونان سازمان با اجازه ساير اعضاء ساختمان باشگاه استقلال را ترک گفت.
:31::31::31:نقل قول:
اخراج كريم باقري از پرسپوليس / خداحافظي با كاپيتان
اقا بین پرسپولیسی ها چه جنگ و دعوایی راه افتاده
انصاری با هدایتی
پیروانی با انصاری
.....
کریمی با انصارینقل قول:
اقا بین پرسپولیسی ها چه جنگ و دعوایی راه افتاده
انصاری با هدایتی
پیروانی با انصاری
رضایی با انصاری
انصاری ممنوع المصاحبه و .....
کاشانی به کل کادر
خوشا به حال خودمون این قدر تایپکمون آرومه
من همیشه گفتم این پرسپولیس اصلا تیم نیست.
البته انشتین هم اینو خیلی وقت پیش فهمیده بود::31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا قبول ندارم .... حالا بگو چرا؟ ..... جون نباید همیشه حریف ها کوچک و ضعیف را دست کم بگیریم خخخخخخخخنقل قول:
من همیشه گفتم این پرسپولیس اصلا تیم نیست.
سلام
وقتي يه تيم (پرسپليس) به طور كامل تو ليگ مصرف كننده باشه. و هميشه به ضرب و زور پول قهرمان بشه اوضاعش بهتر از اين نميشه. من يادم نمياد غير از بازيكن هايي كه در زمان علي پروين تو پرسپليس رشد كردن، پرسپليس بازيكن سازي كرده باشه.
تنها بازيكني هم تو اين چند سال از جوانان اين تيم اومده تو بزرگسالان بهادر عبديه.
با اين همه ادعا از خودشون هيچي ندارنو تو استقلال چندتا از اعضاي هيئت مديره استقلالي متعصب هستن. كادر فني همين طور( منصور پورحيدري، ناصر حجازي امير قلعه نوعي صمد مرفاوي و ...) بازيكن هاي استقلال هم اگه از حق نگذريم از بازيكن هاي پرسپليس متعصب تر هستن.
دم قلعه نوعي گرم گفته بود: دستمزد كل كادر فني استقلال از 700 ميليون كمتره. اما تو پرسپليس فقط قطبي پارسال 900 ميليون(با پاداش) گرفت. امسال هم كه فقط 400 ميليون رو حروم كردن واسه ماركو. خود داريوش مصطفوي وقتي امسال قطبي از پرسپليس جدا شد گفت: كل پولي كه استقلال به قلعه نوعي داده، يك دهم دستمزد قطبي هم نميشه!
شک ندارم این الان به زور پول باباش به اینجا رسیدهنقل قول:
بهادر عبديه
اره قلعه نویی امسال تو یکی از مصاحبه هاش گفته بود که دستمزد من از یک بازیکن هم کمتر بوده ، پاداش قهرمانیش هم که گفته بدن نیازمندا
واقعا امیر مرد عشقه
امیر میتونست سال ها تو استقلال بمونه و اس اس رو تیم کنه(میشد فرگوسن ایران)
ای کاش میموند
این اواخر دیگه فک کنم تقصیر خودشه این همه التماس کردن بمونه ولی نموند
با این همه دمش گرم یه افتخار اسیایی کم داره
این روزها همه میگویند که پرسپولیس پر افتخارترین تیم ایران است نظر شما چیست؟
مرسی رفیق فقط اینو از کجا اوردی ؟