کدوم شهرید؟نقل قول:
شکایت زدید که سبزه سرویس نمیدن؟
ثبت نام کردنتون ؟
الان یعنی این شماره مجازیو نام کاربری کشکه؟نقل قول:
Printable View
کدوم شهرید؟نقل قول:
ثبت نام کردنتون ؟
کدوم شهرید؟نقل قول:
ثبت نام کردنتون ؟
درود. بله منطقه ما سبر هست و من فیبر شاتل ثبت نام کردم و پول رو هم پرداخت کردم و یوسر و پاسورد هم دادن . 105 روز گذشت و هیچ خبری نشد و شکایت از 195 هم نتیجه نداشت و فقط اپراتور شاتل میومد میگفت با مخابرات به مشکل خوردن و انشالله هر چه زودتر به خانواده شاتل میپیوندید و غیره. اخرش صبرم لبریز شد و فسخ کردم و رفتم خط تلفن دوم گرفتم و تجمیع کردم. حالا مخابرات رو نمیدونم ولی تصور میکنم مخابرات از این هم بدتر باشه چون شاتل مثلا داره با سرعت بالا فیبر کشی میکنه و مخابرات فعلا خوابه و بسیار کند عمل میکنن.نقل قول:
شاتل رو همه ناراضی ان خیلی ها الان متصل هستن خیلی ها مشکل دارن باهاش خصوصا تو قمنقل قول:
شاتل کلا سرویس دهنده خوبیه ولی خب ...
من با رئیس صحبت کردم گفت تا یک ماه اینده مشکلی نیست برات متصل میشه بعدا اگر نشد بیا پیش خودم اوکی میکنیم
تو سامانه هم نوشتن تا یک ماه اینده سرویس برقرار میشه
نشه برای اون هم شکایت میزنم ن ی نفر 20 نفر درجا شکایت میزنم
درود. امیدوارم مخابرات اذیتتون نکنه و راحت براتون نسب و راه اندازی بشه.نقل قول:
شاتل هم گفته بود حداکثر 30 روز کاری که شد 105 روز کاری و خبری نشد ^^.
آقا یه سوال منطقه ما فیبر نداره ولی بالای ساختمون ما دکل تقویتی همراه اول هستش و با سیم فبر قوی بردن پشت بوم ...
میدونم سوال مسخره ایه ولی اگه درخوست بدم از فیبر دکل تقویتی به ما فیبر میدن؟
درود.نقل قول:
خیر دوست عزیز. داستان اون فیبر از فیبر کشی خانگی (FTTH) کاملا جداست.
سلام باید ب مرکز مراجعه کنید تا بهتون بدننقل قول:
اگر ندادن شکایت بزنید
میدن ولی به سختینقل قول:
برای ما ک شکایت زدیم یکی از دوستان از همین فیبر fat ک برای همراه اول اس تو سامانه اپلود کردن ک فاصله داری نمیشه بهتون بدیم
توی سایت مخابرات هم تموم این باکس ها قابل روئیت هستن .
- - - Updated - - -
سلام باید ب مرکز مراجعه کنید تا بهتون بدننقل قول:
اگر ندادن شکایت بزنید
میدن ولی به سختینقل قول:
برای ما ک شکایت زدیم یکی از دوستان از همین فیبر fat ک برای همراه اول اس تو سامانه اپلود کردن ک فاصله داری نمیشه بهتون بدیم
توی سایت مخابرات هم تموم این باکس ها قابل روئیت هستن .
درود. جالبه نمیدونستم. ما یک دونه از این باکسهای مخصوص دکل نزدیکمون داریم ولی تماس گرفتم گفتن اصلا اجازه این رو نداریم و صبر کنید تا پایان 1404 همه جا فیبر کشی میشه و از این حرفا. هر مرکزی یک چیزی میگه .نقل قول:
اتفاقا باکسش فیبره دکل هم چسبیده به دیوار حیاط ما... یبار از مهندسایی که میان برای بررسی دکل پرسیدم گفتن باید بری از مخابرات مرکز بپرسی منم تا حالا نرفتم.....نقل قول:
پس میرم حتما
- - - Updated - - -
اتفاقا باکسش فیبره دکل هم چسبیده به دیوار حیاط ما... یبار از مهندسایی که میان برای بررسی دکل پرسیدم گفتن باید بری از مخابرات مرکز بپرسی منم تا حالا نرفتم.....نقل قول:
پس میرم حتما