امیدوارم متوجه تفاوت بین bass quantity و bass quality باشین
من فکر کردم شما ترنس یا سبک های همجوار گوش میدین
آخرش نگفتین چه مدلایی رو تست کردین، ولی براساس ذائقۀ خودتون باید انتخاب کنین، یعنی ببینین از چه چیزه هدفون های بیتس خوشتون اومد و از چه چیز هدفون های دیگه خوشتون نیومد، بعد اونوقت انتخاب کنید
منم چون همش سبک های راک و متال گوش میدم، از بیس زیاد خوشم نمیاد :46:
چند تا مدل می گم که توی فروم های اونور خیلی برای سبک های راک و متال توصیه می کنن
سعی میکنم حدود قیمت رو تا اونجا که یادمه بگم
hifiman headdirecr RE0 (69$
panasonic hje900 (110$
vsonic gr07 (170$ مدلی که خیلی ها می گن در مقابل قیمتش فوق العادست و کلاً حرف نداره
jvc fx700 (340$
اینا مدلایی هستن که برای اون سبک و خیلی سبک های دیگه توصیه می کنن، ولی به هیچ وجه از مدل هایی نیستن که بیس خیلی قوی (از نظر مقدار quantity ) داشته باشن
مدل 535 که برتر از این مدل هست، هرچند من توی این رده قیمتی وستون رو برای خودم انتخاب می کنم، ولی توی این رده قیمتی، اگر قرار باشه مدلی به ذائقۀ شما بیشتر بخوره (براساس اون چیزی که من از ذائقۀ شما دستم اومده)، احتمالاً همین 535 یا Monster Turbine Pro Copper یا Monster Miles Davis Tribute خواهد بود. ( مدلای دیگه ایی که توی این رده هستن، این ها هستن ، sony ex1000 , phonak 232 , audio technica ck10 , audio technica ck100 ,audio technica ck100pro , earsonic sm3, grado gr10 که من بین اینا، اون سه مدلی رو که به شما معرفی کردم، مناسب تر میدونم برای شما)
که البته این سه تا مدل و مدل های بالایی که گفتم توی ایران گیر نمیان (بنده فعلاً اطلاعی ندارم) :13: مگر این که مانستر گیر بیاد، که البته تقلبیش خیلی زیاده توی ایران
راستی آقا رضا مدل های ex1000 و se535 رو به شخصه دارن و بهتر میتونن براتون توصیفشون کنن.