دانلودم تو کل عید حدودا 120 گیگ بوده:5: اما نارا ضی ام :13: چرا؟ چون اگه از اکانت خودم استفاده میکردم که 5 گیگ هم نمیتونستم بگیرم
خوب شد این دوستم رفت مسافرت :8:
Printable View
دانلودم تو کل عید حدودا 120 گیگ بوده:5: اما نارا ضی ام :13: چرا؟ چون اگه از اکانت خودم استفاده میکردم که 5 گیگ هم نمیتونستم بگیرم
خوب شد این دوستم رفت مسافرت :8:
دمش گرم فاز داد تو این مدت!
دانلود خوبی داشتم تو این 13 روز...
تو 2 رو اول از پارس 17 گیگ دان کردم +(حدود 230 گیگش رو هم بعد از اون تا امروز گرفتم.:5:)
کلا این 13 روز رو با نت حال کردیم!:31:
درسته که سرعت رو اواسطش نصف کرده بودن(واسه من 100 شده بود.) ولی خب همینشم هیچ شرکتی به مشترکینش نمیده.
من که ازشون راضی بودم.:10:
نقل قول:جفتتون با هم بترکید...:31::31::31:نقل قول:
دوستان پارس انلانی یه سوالی داشتم من بخوام از صبا نت بیام پارس چند روز طول می کشه و این که مودمم Fast Link به پارس م یخوره یا باید یکی دیگه بگیرم؟؟؟
(تهران مرکز مخابراتی نبوت)
و این که تعرفه ی پارس چطوره یعنی ماهیانه چند قیمتش (3 گیگ) صبا نت ماهیان 3 گیگ تقریبا 13400 تمن که 9 گیگ 3 ماه می شه 39 تمن (با 3% تخفیف)
دستشون درد نکنه منم چیزایی ه میخواستمو گرفتم
خوب اگه برمیداشتن باید میشد مثلا برای 128 همون 128 ، پس شما تا 2 مگ در اوقات خلوت جا دارید که دانلود کنید.نقل قول:
شما بگو چک کنن که خطت نویز داره یا نه؟ با یک مودم دیگه امتحان کن، Vci و Vpi رو بپرس و یکبار مودمت رو دیفالت کن. روی خطت از Splitter استفاده میکنی؟ همونی که یه طرف به تلفن و یه طرف به مودم وضل میشه. یکبار بدون اسپیلتر امتحان کن.
بستگی به مرکز مخابراتی داره. اگه پارس آنلاین پورت خالی در اون مرکز داشته باشه نهایت 1 روز و نداشته باشه حداکثر 1 هفته.نقل قول:
من بخوام از صبا نت بیام پارس چند روز طول می کشه
مودم ربطی به ISP نداره و اینا همش سیاست شرکت هاست تا مودم خودشون رو قالب کنن:31: اصل Vci و Vpi هست که باید بپرسی و تنظیم کنی.نقل قول:
این که مودمم Fast Link به پارس م یخوره یا باید یکی دیگه بگیرم؟؟؟
پارس آنلاین بسته به ارائه خدماتش خوش قیمت هست ، میتونی تو سایتش لیست قیمت رو ببینی .نقل قول:
و این که تعرفه ی پارس چطوره یعنی ماهیانه چند قیمتش (3 گیگ) صبا نت ماهیان 3 گیگ تقریبا 13400 تمن که 9 گیگ 3 ماه می شه 39 تمن (با 3% تخفیف)
یه هفتست سرعت منو کردن40.حالا که رایگان تموم شده این وضعیت منه.
حداقل همون 256 را هم نمیدن.سرعت اپلود بیشتر از دانلوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا رو شکر که این 13 روز رایگان هم تموم شد و ما از دست این سرعت مزخرف راحت شدیم.
واسه من یکی واقعا افتضاح بود.
البته سرعت صبح ها این 2 روز اخر خوب بود و 4 گیگ این دو روز اخر دانلود کردم.
کلا الان رفتم تو گزارش مصرف. تو کل عید حدود 9 گیگ استفاده کردم.
البته به نظرم واسه من نمی ارزید. چون من بیشتر کارم استفاده از اینترنته که همش سرعت پایین بود و کلی اذیتم کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا که
سالی که نکوست از بهارش پیداست.