نقل قول:
زنگ زدم گفتن تا هفته دیگه بررسی میکنیم1
Printable View
نقل قول:
زنگ زدم گفتن تا هفته دیگه بررسی میکنیم1
من استفاده میکنم و به نسبت از همه شرکتهای که تو بندر هستن بهتره .نقل قول:
تو بندر سرویس اکو ارائه نمیشه ولی تمامی سرویسهای ارت نامحدود هستند ، سرعت دانلود هم راضی کننده هست حداقل از داتک(دابکو) و از پارس انلاین یا به قول خودمون افلاین خیلی بهتره ، 4 ماهی که دارم فقط یک روز که کل اینترنت هرمزگان قطع بود قطع شده بود که اونم بخاطر پاره شدن فیبر نوری بود در واقع اصلاً قعطی نداره پشتبانیش هم خوبه.
عزیز خیلی ممنون ، فقط الان دابکو یه سرویسی داره ارائه میده که 256 رو با محدودیت 1.5 گیگ و دانلود شبانه 1-7 رایگان ماهی 12 تومن . یعنی می گی این کیفیتش خیلی پایینه ! و فقط صرفا تبلیغاتی هست !نقل قول:
آخه واسه شاتل اینجا سرویس art2 که 160/128 هستش رو میده 35 تومن ماهی ولی نامحدوده . یعنی با توجه به هزینه اش دارم می گم. چون ماهی 35 تومن یه کمی بالاست واسم .
اگ سرویس eco اینجا ارائه میشد خیلی عالی بود ، یعنی ارائه میشه فقط نمی دونم چرا دانلود رایگان شبانه رو نداره "ناراحتی"
البته از خیلی ها شنیدم که می گن دابکو افتضاحه ولی خوب 256 تا چد حد افتضاحه رو نمی دونم !
بازم ممنون .
ببینم این یه تیکه جمله رو هم میگن؟:دینقل قول:
و اما پيشنهاد آخر ما به شما براي رفع مشكل شما: به 23089 زنگ بزنين شماره كاربريتون رو بگين و بگين پشتيبان حضوري ميخوام. شماره ميگيره ميگه فردا زنگ ميزنيم ساعتش رو هماهنگ ميكنيم. خوشحال ميشيم نتيجه رو به ما هم اعلام كنين. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش منم اصلا مشکلی ندارم
نمیدونم چون شاتل عالیه اینطوریم
چون تهران هستیم اینطوریه
یا چون مرکز مخابراتیمون خیلی خلوته (هیشکی توش نیست:دی) بدون مشکلم
الآن تست زدم با speedtest سرعتم این بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب هم میانگین سرعت 14.8 بود بر حسب مدت زمان و مقدار دانلودی که انجام دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب هم idm هنگ کرده بود.دی:
نه اين يه تيكه رو ايشون بايد به بچه هاي شاتلي بگن! :31:نقل قول:
بروبچ یه تاپیک زدم بیاین ببینید چطوره :31:
معرفی برترین کشورهای دنیا از نظر سرعت دانلود و آپلود فایل از سایت SpeedTest.Net (برسی کلی به همراه توضیحات)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=309979
یه سوال از دوستانی که art home دارند
سرعت دانلود روزانه ؟
سرعت دانلود شبانه؟
من قبلا داشتم 8 تا 12 بودنقل قول:
دوستم الان داره 8 تا12 هست:31:
بستگی به مرکزت داره!
یک راز را بگم؟!دی:
گفتی 64 یادم افتاد به یکی از دوستان که 64 گرفته بدیل اتفاقاتی که افتاده یک دو ماه هست سرعتی که روی خطش بستن زیاد شده و سرعت دانلودش 100 120 هست:31::27:
------------------------------------
پ.ن: گریه شاتلی بنا به دلایلی:41: