نه نمره اي محسوب نميشه و تو معدلتون تاثيري نميذاره. مثل اين ميمونه كه اون درس رو حذف كرده باشيد. اون 3 واحد حذف ميشه و 17 واحد در نظر گرفته ميشهنقل قول:
هر ترمي كه معدلتون زير 12 بشه اون ترم رو مشروط شديد
Printable View
نه نمره اي محسوب نميشه و تو معدلتون تاثيري نميذاره. مثل اين ميمونه كه اون درس رو حذف كرده باشيد. اون 3 واحد حذف ميشه و 17 واحد در نظر گرفته ميشهنقل قول:
هر ترمي كه معدلتون زير 12 بشه اون ترم رو مشروط شديد
خود 12 چی میشه؟نقل قول:
یکی از دوستانم 12 واحد برداشته، اون میتونه یه درس 3 واحدی رو نره؟
معدل 12 جزو مشروطي ها نيست. مشروطي تا 11.99 هستنقل قول:
بله ميتونه نره و مشكلي نيست
مگه توو پیام میشه کمتر از 12 واحد برداشت؟نقل قول:
توو دانشگاه هی دیگه نمیشه!
بله ميشه كمتر از 12 واحد برداشت...نقل قول:
اينجا ايران...پيام نور :دي
قبلا كه راحت ميشد ولي از چندوقت پيش موقع انتخاب واحد كمتر از 12 واحد نميشه برداشت ولي فكر كنم ميشه حذف كرد يا شركت نكرد تو امتحاننقل قول:
البته يه راه ديگه هم براي ترم آخري ها هست و اونم اينكه با كارشناس رشتشون تماس بگيرن و بگن حداقل واحد انتخابي رو براشون برداره يا كمتر كنه
من خودم اين ترم ايشالا ترم آخرمه و چون 9 واحد بيشتر نداشتم و سايت ميگفت بايد حداقل 12 واحد بردارم مجبور شدم با كارشناس رشتم تماس بگيرم تا كف تعداد واحد انتخابي رو كمتر كنه برام
کمتر از 12 واحد نمیشه برداشتنقل قول:
بحث ترم آخر فرق میکنه . . . ممکنه طرف ترم 9 ( ترم آخر ) باشه و 23 واحد براش مونده باشه اونوقت یا باید معدلش بالای 17 باشه که بهش بدن ( البته بعیده کسی معدل 17 باشه :31: ) یا اینکه با مسئول رشتش صحبت کنه و هماهنگی های لازم انجام بشه تا بهش بدن
این فقط مخصوص ترم آخری هاس :12:
تاچند ترم پيش كه اينجوري بود.نقل قول:
البته همنطور كه دوستمون گفتن حذف كردن درس و نرفتن سر امتحان هم راه ديگه ي دور زدن اين قانونه :دي
نقل قول:نقل قول:الان چی شد؟ :دینقل قول:
البته منظورم برداشتن واحد نبود
کسی که 12 واحد برداشته میتونه نره 3 واحدی رو و مشکلی پیش نیاد؟
چرا قوانین عصر یخبندان رو میگین که طرف گیج بشه ؟نقل قول:
حالا قانون گذشته هر چی بود مال گذشته بود
قانون جدید همینی که گفتم در پست بالا
مشکلی پیش نمیاد رفیق . . . غایب در امتحان میخوره . . . تاثیری در معدلش نداره . . . مثل اینکه انگار 9 واحد ورداشته . . . تنها ضرری که میکنه این وسط اینه که شهریه اون درس رو ریخته اما درسش پاس نشده
پایدار باشید .