نقل قول:
برادر امیر اون یاهو مسنجر ویستا رو پا کن ورژن 9.0.0.2162 رو نصب کن که خود سایت یاهو تایید کرده و آخرین نسخه و کاملترین نسخه اون رو معرفی کرده
Printable View
نقل قول:
برادر امیر اون یاهو مسنجر ویستا رو پا کن ورژن 9.0.0.2162 رو نصب کن که خود سایت یاهو تایید کرده و آخرین نسخه و کاملترین نسخه اون رو معرفی کرده
:31:نقل قول:
حامد جان من امیر بودم :دی
مجبور به همین کار شدم , مشکل از isp هاست یا از مسنجر ؟
ممنون :40:
ویرایشش کردم همون اول هم میدونستم امیر هستی ولی نمیدونم چرا نوشته بودم امین :31:نقل قول:
کلا ورژن 10 ورژن درست و حسابی ای نیست هنوز و خود سایت یاهو رو ورژن 9 داره کار میکنه و از ورژن 10 حرفی نمیزنه
مشکل از برنامه نیست چون من یکبار نصب کردم و مشکلی نداشت احتمالا از سمت سرور هاست که یا سرعت نمیدن و یا مشکلات فنی خاص خودشون رودارن
با سلام خدمت تمامی دوستان
مشکل بنده در یاهو مسنجر اینست که من بکلی نمی توانم برای مخاطبم عکس بفرستم ودر نیمه ارسال ( ارور ) می دهد. مسنجر 8 و 9 را نصب کردم ولی مشکل حل نشد. مخاطبم نیز همین کار را کرد. یعنی مسنجرش را عوض کرد ولی فایده نداشت.
با تشکر
بله چنین مشکلاتی برای همه هستنقل قول:
شما یه وقت دیگه امتحا کن شاید اون موقع سرعت کمه یا مشکلات دیگه.
گاهی وقتا فایلهای دیگه میشه ارسال کرد.
بریزش تو rar بعد ارسال کن ببین چی میشه.
اگه غرض فقط دیدن عکس از سوی طرف مقایل هست... از Photosharing استفاده کنید... و پیشنهاد بهتر اینکه به این Image آپلود سنتر مراجعه کنید و عکس رو اونجا upload کنید... http://www.-----.comنقل قول:
با تشکر از راهنماییهای دوستاننقل قول:
باتشکر فراواننقل قول:
ياهو مسنجر 9 رو نصب كردم براي اينكه بخواي پيغام بزاري كنار آي دي قبلا داخل همون گزينه هاي busy , invisible اينا بودش ولي الان نداره ؟؟؟
الآن زیر آدیت که یه چراغ روشن هم کنارشه نوشته: What are you doing now... که اگه روش کلیک کنی میتونی وارد کنید پیام رو...نقل قول:
الآن دیدم یاهو مسنجر 9 رو گذاشته واسه دانلود و همچنین 10 بتا رو... دوستان میتونن دانلود کنن
ممنون