نرم افزار جدید اصلا نصب نکردمنقل قول:
در ضمن این مشکل، تازه نیست.خیلی وقته که دارمش.جدیدا دیگه اوت کرد:31:
Printable View
نرم افزار جدید اصلا نصب نکردمنقل قول:
در ضمن این مشکل، تازه نیست.خیلی وقته که دارمش.جدیدا دیگه اوت کرد:31:
خوب ببین کدوم پوشه درایوت حجمش زیاد میشه؟؟نقل قول:
بعدش دنبالش کن تا به فایلش برسی.
موفق باشی
---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------
میشه همونم بگید(با سیستم عامل)، هم خاموش میکنه و هم روشن؟؟؟نقل قول:
راستی یه سوال دیگه اگه وقتی که سیستم عامل فعال (بالا اومده باشه) باشه و مانیتور خاموش باشه اشکالی برای مانیتور پیش میاد؟؟؟!!
آخه من وقتی این کار رو انجام میدم رنگای چهار طرف مانیتور رنگین کمونی میشه و با انتخاب گزینه degauss از تنظیمات مانیتور دوباره درست میشه.
مانیتور من crt هست و مدلشم sumsug syncmaster 753s هست.
لطفا کمکم کنید
ممنونم
خير دوست عزيز؛ قاعدتا نبايد با روشن بودن سيستم و مانيتور اين مشكل پيش بياد - اين مشكل معمولا اولين دليلش به خاطر كاركرد زياد مانيتور هست كه مال شما هم CRT هست و دوم اينكه ساب و اسپيكر كنار مانيتور هست به احتمال زياد واسه همين رنگ قاطي ميكنهنقل قول:
و اما اگه سيستم روشن باشه و مانيتور رو خاموش كنيد هم خير مشكلي پيش نمياد ميتونيد اين كار رو انجام بديد
اما واسه انجام اتوماتيك اون به صورت نرم افزاري ميتونيد يه جوري تنظيم كنيد كه بعد از چند دقيقه كه سيستم بلا استفاده بود خاموش بشه
از راه زير ميتونيد اين كار رو انجام بديد
در دسكتاپ كليك راست كنيد و سپس به تب screen saver برويد
حال گزينه ي power رو انتخاب و در تب power scheme از منوهاي كشويي پايين گزينه ي turn off monitor رو با گزينه ي معيني تنظيم كنيد
موفق باشيد.
[QUOTE=Kurdistan2008;5038904]چون اونها به احتمال زياد از هايبرنيت استفاده نميكنن تا فضاي زيادي به مرور اشغال كنهنقل قول:
شما يه راه ديگه هم داري
پوشه temp رو پاك كنيد
توي run دستور زير رو اجرا كنيد
%temp%
موفق باشيد.
درووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ود
عزیزان من ی بازی جاوا دانلود کردم ک زیپ بود وقتی با winrar بازش کردم حالا جای اینکه فایله jar شده باشه تمومه برنامه های بازیه توی فایلش رو نشون میده...!
یعنی این winrar اومده هم از زی اوردش بیرون هم دل و روده ی بازی رو بهم تحویل داده...
خوب تا بازیه jar نباشه توی گوشی اجرا نمیشه...
این قضیش چیه؟
ممنون از گرمای دمتون
خرد حافظتون
مجید قطب الدینی...
كاش در انجمن موبايل مطرح ميكردينقل قول:
اما جوابت و ميدم
بعضي از بازيها همينطوري هستن
شما ميتونيد براي نصبشون توي گوشي، همون فايل زيپ شده رو مستقيما توي مموري گوشي كپي سپس از داخل گوشي نصبش كنيد
بدون اينكه Extract كنيد -
بازم ميگم؛ مستقيم فايل اصلي كه زيپ هست رو توي مموري بريزيد و از داخل گوشي اجراش كنيد
موفق باشيد.
دوستان بحث هایبرنیت رو به درستی پیش کشیدند، اما توجه کنید که میزان حجم هایبرنیت یک میزان ثابت و به اندازه ی حجم رم شماست، و اگر قصد استفاده از هایبرنیت رو دارید باید این میزان حجم براش رزرو باشهنقل قول:
اما مسئله ی دیگه ای که باید بهش اشاره کرد system volume information هست که توسط سیستم ری استور ویندوز مورد استفاده قرار میگیره و بعد از گذشت یک مدتی (مخصوصاً اگر برنامه های زیادی نصب و حذف شده باشه و به طور کل ری استور پوینتهای زیادی وجود داشته باشه)، حجم این پوشه سر به فلک میگذاره.
شما اگر فکر میکنید الان سیستمتون تو وضعیت مناسبی قرار داره و بعد از اینريال هیچ وقت مجبور نمیشید که از سیستم ری استور استفاده کنید، میتونید این حالت رو غیر فعال کنید، تا همه ی اطلاعات اونجا پاک بشه، بعد از ریستارت کردن، دوباره این مورد رو فعال کرده و یک checkPoint هم بسازید برای روز مبادا.
البته اگه از نرم افزارهای بهینه سازی ویندوز مثل TuneUp utilities هم استفاده کنید، خودشون این کار رو براتون انجام میدن و ری استور پوینت آخر رو هم برای احتیاط حذف نمی کنند
موفق باشید
دوستان من تازه ویندوز عوض کردم ولی نمیدونم چرا وقتی alt + ctrl + del رو میزنم یه ارور میده و میگه : task manager has been desabled by your administrator .مشکل چیه؟!
درووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووووووود
دوسته من
اینکارو کردم ک گفتید بدونه باز کردنه با برنامه بریزم توی گوشی ولی باز گوشی نمیخوندش و وقتی از گوشی فرمتش رو چک میکنم rar هستش
این فایل رو از کجا گرفتی؟نقل قول:
ممکنه اگه با پسوند zip دریافت کردی، فقط با تغییر پسوند به jar و انتقالش به گوشی بتونی اجراش کنی!
رو my computer كليك راست كنيد advance>performance>setting اونجا ببينيد گزينه use visual style on windows and buttons تيك داشته باشه؟[/QUOTE]
دوست عزیز این گزینه تیک داشت!
در ضمن من پچ 894391 را هم دانلود کردم ولی پیغام میداد که نیاز به نصب این فایل ندارین و بنابراین کماکان مشکل رو دارم....