[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یه نگاه بنداز.نقل قول:
میتونم به
simcity 3000
simcity 4
SimCity 4: Rush Hour
SimCity Societies
اشاره کنم.
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یه نگاه بنداز.نقل قول:
میتونم به
simcity 3000
simcity 4
SimCity 4: Rush Hour
SimCity Societies
اشاره کنم.
Cities XL هم خیلی عالیه یه تست بزن.نقل قول:
ممنوننقل قول:
این سیم سیتی ورژن آخرش کدومه مال اینا مال کدوم سال هستند
کدومش از همه قشنگتر هست
simcity 3000 - 1998نقل قول:
simcity 4 - 2003
SimCity 4: Rush Hour - 2003
SimCity Societies - 2007
البته من اینهارو فقط برای نمونه گفتم.
توی لینکی که نگاه کنین تمامی نسخه های بازی نام برده شده و امتیاز سایت و کاربران سایت هم مشخص شده تا بتونید استفاده کنید.
درود
از بازی های جدید تو مایه های
king bounty
و
heroes of might & magic
می خواستم بهم معرفی کنین
هیتمن جونم کی میاد؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
هنوز مشخص نشده گویا.طبق تاپیکهای زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام دوستان
يه بازي رو ميخوام بهم معرفي كنين كه واقعا ترسناك باشه
DEAD SPACE 1 AND 2نقل قول:
ALAN WAKE
اولی وحشتناک ترسناک ....اگه با هدست بری (که نمیتونی:31:) سکته میکنی
دومیم ترسناکه اما نه زیاد !
سلام
بخشید اینو اینجا مطرح میکنم
میخاستم بدونم کسی لینک دانلود بازی کامپیوتر Lucius رو نداره؟؟؟ تورنت نباشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]