نقل قول:
مگه ميشه!!!!!! :18:چنين چيزي وجود نداره!!!! شماره IMEI بايد كاملا مطابق جعبه باشه مگر نه حتما يه مشكلي هست!!!
Printable View
نقل قول:
مگه ميشه!!!!!! :18:چنين چيزي وجود نداره!!!! شماره IMEI بايد كاملا مطابق جعبه باشه مگر نه حتما يه مشكلي هست!!!
بله میشه ......نقل قول:
شما تا حالا و یا نشنیدی که یه گوشیه کارکرده رو با یه جعبه ای بهت میدن که شماره های سریالش با هم مطابقت نداره...؟
بعضیا اینقدر حرفه ای این کار رو میکنن که واقعاً تشخیصش سخت میشه ....
یکی از دوستان من توی جمهوری مغازه داره هرموقع گوشی کارکرده ای میخره که جعبه نداره یه جعبه براش پیدا میکنه و شماره سریال گوشی رو با پرینتر چاپ میکنه و مثل اصل روی جعبه میزنه ....
خوب باید از یه جای معتبر گوشی بخری تا از اینا نکنند تو پاچه آدم!!!نقل قول:
متاسفانه همه اینروزا میرن از علاالدین میخرن ولی نمیدونن که بدتر از این علاالدین نیست .!!!
هر چی جنس قاچاق و دزدی و ... توی این علاالدین پیدا میشه ...
کاملا تایید میشه!!!!!!نقل قول:
من امروز با هزار بد بختی تونستم این گیره لعنتی پانل هندزفری رو باز کنم.
رفتم باطریشو عوض کردم ولی باز هم دکمه هاش کار نمی کنه و وقتی به گوشی وصل می کنم باز هم اون 3 گزینه میاد.
در ضمن صدا میاد ولی دکمه ها کار نمی کنه.
چی کار کنم؟
کسی باطری پانل هندزفری رو عوض کرده که درست بشه؟
خواهشن جواب بدید.
خیلی ممنون.
اقا جون مطمئنی؟؟؟ من به چند نفر گفتم این کارو بکنن. انجامم دادن کارشونم راه افتاد .5-6صفحهیه قبل.نقل قول:
اگه باتریت نو باشه نباید همچین مشکلی پیش بیاد. احتما میدم هندز فریت مشکل داشته باشه. البته مطمئن نیستم. حالا باتریتو یه امتحانی کن . یه بار وقتی به گوشی وصله در بیار دو باره بزن جا .ببین چی میشه؟
یه چیزو یادم رفت .راستی هندزفیریت قفل نیس؟اون کلید کنارشو دست بزن شاید افتاد کار.
یه سواله بی ربط دارم. الان وقتی خواستم پستمو ویرایش کنم و این مطلبو اضافه کنم اروره404 داد .چرا؟ قبلا این طوری نبود؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز روی 6120 هم همین ارور رو داد و اجرا نشد.
فعلا بای
من عوض کردم هیچ مشکلی هم نداره.احتمالا باطری که گرفتی مشکل داره.در ضمن باطریش با باطری بک آپی که روی مین برد کامپیوتر یکیه!نقل قول: