نباید منتظر اومدن پیامک باشین، وقتی خریدین خودتون داخل مای ایرانسل چک کنید تا ببینید فعال شده یا نهنقل قول:
sent from Huawei mate 8
Printable View
نباید منتظر اومدن پیامک باشین، وقتی خریدین خودتون داخل مای ایرانسل چک کنید تا ببینید فعال شده یا نهنقل قول:
sent from Huawei mate 8
درسته بسته های نامحدود فقط با برنامه فعال میشه! برای من تابحال اتفاق نیفتاده که بسته نامحدود بخرم و چند دقیقه ای فعال نشه.وقتی پیامک فعال شدنش بیاد فکر نکنم دیگه ربطی به خاموش بودم مودم داشته باشه.برای منکه اینطور بوده.در کل به نظر منم برنامه مای ایرانسل هنوز عیبهایی داره.بعضی وقتها وصل نمیشه و وقتی هم داخل اکانتمون هستیم خودبخود و اتومات ریفرش نمیشه باید خودمون هر چند مدت ریفرشش کنیم ببینیم چقدر مصرف شده.نقل قول:
من تا لحظه آخر مدام هم با مای ایرانسل چک می کردم،هم پیامک و هم خود اینترنت رو. پیامک رو هم صبح ساعت 10 دیدمشنقل قول:
کجا ساکن هستید؟نقل قول:
گفتم که پیامک بیست دقیقه بعد از خاموش کردن مودم و کامپیوتر اومده.نقل قول:
فاز4- یکی از پردیس هانقل قول:
3g تا 30مگ بهت سرعت میده...!؟ اگه 3g باشه واقعا عالیه...
واقعا از تری جی این سرعت بعیده!!!!نقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
3G با مودم E8273 هست.
اصلا شهر ما پوشش نسل 4 نداره.
ولی من تو اطرافیان ندیدم کسی با ایرانسل دانلود کنه شاید کلا 2 یا 3 داملودر به دکل وصل بشه برا همین سرعت تو تایم رایگان عالیه:n01:
بسته ی یکساله بابتش 42 ت از شارژ کم شدنقل قول:
توی تاریخچه ی myirancell هم قید شده که این بسته شارژ شده!!:n02:
چه خوب. این سرعت پایداره؟نقل قول:
از مودمت راضی هستی؟نقل قول:
من D-Link DWR-932_d1 دارم.
سلام. آنتن و RRU باند ۳۵۰۰ LTE-TDD ایرانسل را میتونید در زیر ببینید:
با عرض سلام من هر کاری کردم ایرانسل من روی گوشیم اجرا نشد پس از نصب برنامه ارور Google play services which some of your applications rely n do not support … رو داد به اخرین ورژن ( )9.4.52 هم ارتقا دادم گوگل پلی سرویس رو باز هم تاثیری نداشت ممکنه راهنماییم کنید؟؟ اندروید ورژن 4.4.2 گوشی هوایی میت
معمولآ پایداره. فقط هفت و نیم صبح به بعد بیشتر موقع ها ایراد پیدا میکنهنقل قول:
آره مودم خیلی کار راه اندازیه. من چون دانشجو هستم لازم داشتم همه جا اینترنت داشته باشم برای همین مودم قابل حمل گرفتم و چون باتری داخلی ارزون هم هستنقل قول:
سلام.
اینترنت وایمکس ایرانسل رو که انقدر همون صفحه اول ازش بد گفته بودن پشیمون شدم، حالا می خواستم درمورد این سرویس ها سئوال کنم اما اطلاعاتم خیلی کمه.
میشه یه توضیحی بدید که اصلا این اینترنت رو می شه روی کامپیوتر هم فعال کرد؟ منظورم پی سی؟ اگر می شه سرعت و قیمتش چطوره؟ (قبول کنید 2000 صفحه رو نمی شه خوند!)
یا حسین. این غوله چیه دیگه.نقل قول:
مقایسه ای با مدلی که گفتم داشتید؟نقل قول:
بله. میشه.نقل قول:
کافیه یه مودم داشته باشی که به سیستمت وصلش کنی.
در صورتی که سیستمت کارت شبکه وابرلس داشته باشه که میتونی از مودمهایی با قابلیت وایفای استفاده کنی. مثل:
D-Link DWR-932
TP-Link M7350
در غیر اینصورت از مودمهای USB استفاده میکنی.
MTN Irancell LTE / خوزستان - بندرامام خمینی(سربندر)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ;
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست LTE رشت
بعد چند ماه اومدم انجمن
آقا انگار همه جا سرعت بردن مال ما کم کردن سرعت 4جی رو دقیق روی 10 مگ محدود کردن به صورت ثانیه ای میره بالا باز میاد روی 10 مگ:n04:
sent from Huawei mate 8
نماد اعتماد الکترونیکی سایت ایرانسل تاریخ 1 مرداد منقضی شده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی دیگه نمیشه به این سایت اعتماد کردنقل قول:
خخخ
دوست عزیز یه اکانت گوگل پلی بسازنقل قول:
دوستان تا 500T یک مودم 4G خوب ، چی پیشنهاد می دید ؟
رومیزی باشه. ( قابلیت انتخاب فرکانس مورد نظر ( 1800 یا 2600 ) رو هم داشته باشه. )
آنتن دهی 4G در منطقه ی ما ضعیفه ( با گوشی در حالت 4G Only فقط یک خط آنتن دارم. )
سلامنقل قول:
به تاپیک زیر مراجعه شود
سلام دوستان من مودم E3372 دارم امروز سیمکارت 4G خریدم ایرانسل وصل کردم بهش اما 3G هست
رفتم داخل نتورک مودم سرچ دستی شبکه زدم این اومد
این عکسش هست وصل نشد:n16:
البته سیمکارت فعال نشده دوستان من این مودم با هدیه سیمکارت گرفتم بردم سیمکارت نمایندگی ایرانسل گفت خودش فعال میشه نیاز نیست ثبت نام کنید
این حرف ایشون درست هست ؟ وایسم خودش فعال میشه ؟ ممنون میشم جواب بدید
بعدشم این وصل نشدن به شبکه 4g به فعال نبودن سیمکارت ربط داره ؟ البته سیمکارت انتن 3g داره
تشکر میکنم پیشاپیش از شما
یه موقعی این سرعت غیر قابل باور بود. اما دم ایرانسل گرم که اینترنت پر سرعت رو معنا کرد. به عبارت دقیق تر دم ام تی ان گرم
البته بازم به سرعت خیلی از دوستان نمیرسه
با سلام خدمت دوستان
بنده هفته پیش یه مودم 4G مدل E3372 دست دو خریدم همراه یه سیم کارت ایرانسل چون شنیده بودم که ایرانسل سرویس شبانه نا محدود داره و هدفم از این کار هم دانلود فیلم بود اما بعد از خرید متوجه شدم که ایرانسل چند ماهه که این سرویس رو برداشته. :n28:
حالا مثل اینکه چند روزیه که یه سرویش دیگه گذاشته به اسم اینترنت ساعتی که شبانه 2-8 هم داره و هر سه ساعتش 2 هزارتومنه. اما این وسط یه مشکلی هست این سرویسها فقط از طریق برنامه ایرانسل من فعال میشن و من هم هیچ دیوایس اندرویدی ندارم حتی جاوا هم ندارم. موندم چیکار کنم.:n36:
برنامه های شبیه ساز اندروید برای کامپیوتر وجود دارد توی گوگل بزنی شبیه ساز اندروید برای کامپیوتر می یادنقل قول:
تو فکر اونم هستم. یه سایت شبیه ساز اندروید آنلاین بود که دیشب باهاش برنامه ایرانسل من رو اجرا کردم حتی لاگین هم کردم ولی تو مرحله آخر ارور میداد connection problem or invalid mmi code نمیدونم شبیه سازهای روی کامپیوتر هم ممکنه این ارور رو بدن یا نه؟نقل قول:
از شبیه ساز droid4x استفاده کن از سایت سافت 98 بگیر
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
سایت نه برنامه اش رو دانلود و روی کامپیوتر نصب کننقل قول:
خیالت هم راحت باشه من زیاد امتحان کردم
برنامه ای که من استفاده می کردمbluestacks بوده ضمنا برنامه andyهم هست اونم استفاده کردم
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
از این آدرس برونقل قول:
هیچوقت از خدمات دهنده که وظیفه اش دادن خدماته تشکر نکن.حق جامعه ایرانی خیلی بیشتر از اینها بوده اگه بهش نرسیده باید همیشه طلبکار باشه.جامعه ما طوریه که معنی حاکم و مردم درست تعریف نشده نه قدیم زمان پدر بزرگامون و نه حالا. در حقیقت این خدمات به مردم چیز عجیبی به نظر میرسه در این مملکت دوست من.نقل قول:
بهترین شبیه سازی که باهاش کار کردم Nox هستش.خیلی مصرفش کمه و قابلیتهای خوبی مثل بکاپ گرفتن و اجرای چندتا آندروید کنار هم رو داره.حتی میشه پرتابل توی فلش یو اس بی ازش استفاده کرد.کافیه برنامه رو اکستراکت کرد توی یه فلش.به برنامه جانبی دیگه مثل ویرچوال باکس هم نیاز نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فقط برای اجرای بهتر باید شبیه سازی سخت افزاری رو از بایوس فعال کرد.
ممنون از همه دوستان که راهنمایی کردن. یکی از شبیه ساز ها رو امتحان میکنیم ببینیم چی میشه.
ممنون اینو همون اول امتحان کردم. ولی لامصب گیر سه پیچ داده که فقط و فقط نرم افزار.نقل قول:
میتونی از کد دستوری ستاره ۷۲۴ مربع بسته های شبانه رو بخرینقل قول:
فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk
ببخشید این همون باند ۴۰ TD2300 یا فرق داره؟نقل قول:
اگه باند ۴۲ تقریبا گوشیای ساپورت نمیکنه
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk