عزیزم یعنی به همین سرعت یادت رفت؟تو همین تاپیک اینهمه در موردش صحبت کردیم هر کی سرویس میگرفت دلهره داشت که یدفعه nofree درنیاد تاپیک رو review کن یادت میادنقل قول:
Printable View
عزیزم یعنی به همین سرعت یادت رفت؟تو همین تاپیک اینهمه در موردش صحبت کردیم هر کی سرویس میگرفت دلهره داشت که یدفعه nofree درنیاد تاپیک رو review کن یادت میادنقل قول:
نمیدونم من اون مواقع زیاد اینجا نمیومدمنقل قول:
اما من هیچوقت no free نشدم:n07:
گفتم شانسی بود بعضی سرویسا شانسی nofree میشدننقل قول:
نه حدود یکی دوماهی تابستون بود که همه از دم no free میشدن یه بار کامل توی پیام خصوصی بهت گفتم برو بخونشون:n02:نقل قول:
من سرویس 1 مگ شارژ کردم سرعت شبانه کلا اسمیه
ای بابا رفتم میبینم ibs از کار افتاده معلوم نیست از کی رایگان شده و نمیدونستم:n29:
ibs واسه من access denied میزنه
الانم که ایپی 37.221 شد سرعت دانلود تک فایل حدود 40 هست، بدجوری خورد تو ذوقمون:n02:
محتوای مخفی: سرعت دانلود
محتوای مخفی: خط تلفن
با ای پی 37 سرعت دانلودتون چقدره برای من که از 50 بالاتر نمیره :n21: میخوام ببنم من فقط این مشکل رو دارم یا برای بقیه هم هست :n24:
آقایون یکی جواب منو نداد قبلا پرسیده بودم...
الان با گیت وی های مختلف چک کردم، همه ی اونایی که داشتم، از ساعت ۲ تا ۴ پینگشون ۵۰۰میلی زیاد میشه. برای بقیه هم اینجوره؟
Sent from my ST15i using Tapatalk
خیر.....................نقل قول:
آی پی من رو 83 قفل شده میشه بگین با چه روشی عوش کنم؟
زنگ بزنید 2020 ایپی 83 خیلی گیره اگر بیوفتی روی این ایپی به زور عوض میشه خیلی از سایت ها هم باز نمیشه بهشون بگید که خیلی از سایت ها باز نمیشن و خیلی وقته هم اینجوریاستنقل قول:
انگاری باز سرعتا رو دستکاری کردن .1 مگ من تا 4 مگ باز بود ولی الان روی 3 مگ محدود شده .دانلود از 390 بالاتر نمیره .برای شما ها وضعیت چطوره ؟
اره چند روزی میشه سرعتا رو کم کردننقل قول:
اگر مودمت تنظیماتشو داره راحت میتونی با 2کلیک ip عوض کنی ولی اگر این امکان رو نداره مصیبتیه باید هزار بار مودمو خاموش/روشن کنی تا یه ip 2.185گیرت بیادنقل قول:
نقل قول:
برای چی اینکارو کردن ؟ خو اگه میخان سرعت بالا بدن چرا کمش میکنن .اگه میخان خسیس بازی دربیارن پ دیگه چرا سرعتا رو میبرن بالا . ما هر روز یه برنامه ای با این مخابرات لعنتی داریم .عید رو هم بهمون زهرمار کرد . مطمئنم چند روز دیگه دوباره میارنش پایین تر دوباره واقعی مین سرعتا . دیگه وقتی سرعت محدود بشه داون استریم بالا به چه دردی میخوره .
2 مگ 650 بوده. چند روزی شده 500نقل قول:
تازه ممکنه پورتا رو قفل و سرعتا رو دوباره اسمی کنننقل قول:
حالا شما از کجا میدونی. که میگی ممکنه. اشنا داری که میگی؟ خودت اونجا کار میکنی که میگی؟نقل قول:
رو هوا یه چیزی نگید خواهشا.
بعدش هم اگه سرعتا اسمی بشه ونامحدود با قیمت پایین عرضه نشه مطمین باش هیچکس تو مخابرات نمیمونه. حداقل کسایی که دو تا عدد و رقم در مورد سرعت میدونن نمیمونن. چون یک ارزن هم ارزش نداره. کافیه قیمت رو با سایر شرکت ها مقایسه کنید.
عزیزم اینا موقتیه بالاخره داره انتقال تمام کاربرا به پارتاک داره تمام میشه تا چند وقت دیگه مشخص میشه شایدم همین سرعتا موندن نمیدونمنقل قول:
ضمنا شما هم که تا همین دیروز میگفتی مخابرات باید پورت ها رو قفل کنه!
سلام دوستان سرعت 2مگ چرا از 120 بالاتر نمیره شب که دیگه افتض دان استریم هم روی 2048 هست کسی میتونه راهنمایی کنه پشتیبانی هم که خوابه
سلام خدمت برادر فرشاد عزیز :n01: انصافا راست میگه اگر سرعتا برگردن از لحاظ کیفیت از بقیه ISP ها ضعیفتر میشه ! اگر قرار باشه نت با همون سرعت محدود و اسمی با فروش هر گیگ باشه که شاتل پارس آنلاین و ... تعرفه های بهتری دارن ! از لحاظ پینگ هم سرویس های گیم دارن که پینگشون عالیه ! سرعت ها اسمی بشن باید تا 512 نامحدود رو برگردونن ! :n37:نقل قول:
عید همگی مبارک پیشاپیش ! :n16::n01:
مخابرات برای عیدی ترافیک نمیده ؟؟؟ :n01::n40:
عیدتون مبارک
دیشب لعنتی 500 مگ ازم کسر شد نمی دونم برای چی؟
عجب کلاهبردارهایی هستند اینا:n35:
نامحدود اگر دوباره بدن با قیمت قبل خیلی عالی میشه. یادمه با نامحدود 1 مگ تونستم تو 3 ماه نزدیک 750 گیگ دان کنم
سلام خدمت بروبچ خوزستانی
سال نو هم پیشاپیش مبارک.
ممنون میشم چندتا سریال خوب اگه کسی دیده برام پخ کن(ترجیحا جناحی).همیشه تو این تاپیک میپرسیدم سریالا خوبی معرفی میکردن. :n16::n12:
نقل قول:جناب فرشاد همونطور که میبینید من ننوشتم قفل کنند... خودتون ببینید متوجه میشید نیازی ندارم بیشتر توضیح بدم. من نمیدونم من خیلی سال پیش شاید 4 یا 3 پیش عضو مخابرات بودم. شایان و ali phd هم اون موقع بودند. سرعتا دو برابر بود. اون موقع همه سیترا بودیم. مثلا سرعت 1 مگ نامحدود میخریدی سرعت 2 میداد.نقل قول:
اینا همش توهمه .مخابرات اگه سرعتا رو هم از اسمی کمتر کنه بازم مشترکاشو از دست نمیده . خیلیا میرن شرکتای دیگه ولی نه همه .بعضیا مجبورن فقط از مخابرات بگیرن بعضی ها هم قانعن و ...اگه قرار بود از دست بده که هیچ وقت این بازیا رو در نمیوورد.لابد براش مهم نیست که مشترکاشو از دست بده که داره اینطوری با اعصاب خلق الله بازی میکنه
بلاخره توی این چند سال باید متوجه این قضیه شده باشید . هرچند ما توقع سرعت بالا داریم ولی اگر پینگش عروسک بشه و این ای پی های مضخرف پینگ بالا و سرعت پایین نیان بازم ارزش داره سرعت اسمی بشه .برای یکی مثل من کیفیت وبگردی از نون شب هم واجب تره .
فرشاد
اگه پورت قفل بشه چه اتفاقی میفته ؟ داون استریم کم میشه ؟ یا ای پی ثابت میمونه ؟
مشکل مخابرات اینه که صاحاب نداره و هرکسی اومد بر اساس غرایز شخصیش و نجواهای درونیش یه تغییراتی درش میدهنقل قول:
یه بار پورتا میفته دست ضحی میاد استریما رو تغیر میده یه بار میفته دست ماناماد دوباره تغییر میدن یه بار با هم ادغام میشن دوباره به نتایج جدیدی میرسن و استریما رو کم و زیاد میکنن
خود اداره دیتا هم از همه بدتره و مثل بچه ها هر روز یه تصمیمی میگیره موقتا , یه بار حجم منتقل میشه فرداش نمیشه امروز سرعتا رو میبرن بالا فرداش پشیمون میشن دوباره کم میکنن
کاربر هم این وسط تقریبا بی دفاعه و کاری از دستش بر نمیاد
دقیقا این مواردی که دوستان گفتن درسته. اما یه سری ایرادات هم تو شرکت های دسگه هست. مثلا محدود کردن. که معلوم نیست چی یه چیه و کی به کیه. حداقل مخابرات تو کل خوزستان تو یه سبک هست. مثلا وقتی سرعت کم بشه واسه همه است. یا حد اقل گروه ها. اما شاتل و پارس هر شهرش یه داستانی داره هر کی یه سازی میزنه. قیمتاشونم که نگم بهتره. مخابرات هم ایراداتش رو دوستان گفتن. یه چیز دیگه هم تو مخابرات خوززستان هست فقط و فقط شما با پشتیبانی مخابرات طرفید. و اگر مشکلی پیش بیاد دستتون به هیچ جا بند نیست. اما مثلا اون شرکتا اگر یه مشکلی پیش اومد زنگ بزنی تهران تو دو ثانیه حله. یه مورد ساده. من شاتل داشتم واسه یه ایراد پشتیبانی آبادان 3 ساعت منو کاشته بود. زنگ زدم اهواز 5 دقیقه بعد مشکل حل شد
سال نو مبارک :n40::n16:
مخابرات عیدی نمیده ؟ :n02:
سال نو مبارک، هر کسی آنلاینه خواهشا یه تست پینگ بذاره با سرور فرانکفورت... :n40:
دو تا عیدی دادن. اول که ibs باز شد که ریز مصرف رو ببینی. دمی هم چشنواره بهاره است البته منظور از جشنواره اینه یه سال اینترنت بخر یه مودم ببر. 6 ماه بخر یه فلش 4 گیگ ببر. اینا بودهنقل قول:
من از کلمه خخخخ بدم میاد ولی خب به شکلک ها دسترسی ندارم... پس ههههههه
فارغ از این بحث ها سال 94 رو به تمامی کاربرای گل خصوصا بچه های خوزستان تبریک میگم. امیدگارم سال خوبی باشه برای همه ی ایرانیان.
امیدوارم این شرکت امسال پیشرفت کنه. نامحدود بیاره. پشتیبانی رو قوی تر کنه..
سال نوتون مبارک
عید همه مبارک ! :n16::n01:
زنگ زدم به پشتیبانی الان عیدی نداد ! :n02: میگه باید به فروش بگید اونم صبح ! اونم قطعا میگه نه :n02::n01: کلا به دلتون بد راه ندید اینا همین طورین ! :n39:
سلام دوستان
سال نو بر همگی مبارم ، ان شاء الله سال پر خبر و برکت و پر از موفقیت داشته باشید
..
..
..
دان استریم من رو روی 7 مگ گذاشتند :n27::n29:
سرعت دانلودم الا به زور 180:n38::n28::n30:
خدا لعنت کنه باعث و بانیش رو اول سالی تو دهنمون زهر مار کرده
بیا سروش اینم عیدی من به تو :n02::n31::n07:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال نو رو هم به همه دوستان تبریک میگم:n16:
بنده نیز سال نو را به دوستان گرامی چه اونایی که کارمند مخابرات هستن و چه اونایی که کارمند مخابرات نیستن تبریک میگم:n02:
مخابرات که قبل از عید به ما عیدی داد اگر بعد از عید هم بهمون عیدی بده خیلی خوشحال میشیم:n02:
چه عیدی داد دقیقا؟ عیدیش این بود که سرعتا رو کم کرد و هفته پیش از من 1.3 گیک دزدید:n19:نقل قول:
از من که چیزی ندزدیدنقل قول:
این روزای آخر تقریبا 5-6 بار پارتاک از کار افتاد
سرعت من افتضاحه
تف به قبر مخابرات و کارمندای مزخرفش