دوستانی که این مشکل رو دارن با سامانه 195 تماس بگیرن و ثبت شکایت کنند.نقل قول:
بعد 24 ساعت سرعت رو به 8 و محدودیت حجم از 40 گیگ به 80 گیگ رسید. (بین المللی)
Printable View
دوستانی که این مشکل رو دارن با سامانه 195 تماس بگیرن و ثبت شکایت کنند.نقل قول:
بعد 24 ساعت سرعت رو به 8 و محدودیت حجم از 40 گیگ به 80 گیگ رسید. (بین المللی)
دوست عزیز شما برای تغییر سرویس شکایت لازم نیستنقل قول:
زنگ بزنی برات عوض میکنند
الان سرعت شما ۸ شده مسلما پول ۸ من رو ازت میگیرن نه ۲ مگ رو
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
سلام
مخابرات به من میگه خطتت خیلی نویز داره و کشش 2 مگ رو به زور داره ، اگر isp رو تغییر بدم باز هم همین 2 مگ رو میگرم یا مخابراتیه داره خالی میبنده ؟ تو مودم ماکزیمم کشش خط رو زده 1500 مگابیت :n28:
فرمایش شما صحیح ولی منظور من با همون مبلغ 25 تومن بود.نقل قول:
وگرنه خب بدیهی هست که پول بیشتر بدید حجم بیشتر می گیرید.
الان شما حجم و نوع سرویس رو دقیقا از چه سایتی چک می کنید. لینک بدید تا بررسی کنم.
من چندنا چیز جدید فهمیدم:
1- اون سرویس 8 مگ من فعال نمیشه چون دقیقا تا من سرویس خریدم اون 20 گیگ هدیه رو دادن و اون باید تموم بشه.
2- اون که من رو 512 گیر کرده بودم رو بالاخره پشتیبانی درست کرد و اومدم رو 2 مگ.
چیزی که نمیدونم (یعنی جوابای متناقض گرفتم) اینه که اگه من وسط ماه اون 8 مگ رزروم رو فعال کنم، چقدر رو قبض میاد. بعید میدونم اینقدر سیستمشون درست حسابی باشه که 15 روز رو مثلا روز شمار 2 مگ حساب کنه و 15 روز بعد تبدیل بشه به پس پرداخت.
مال منم اضافه شده ولی فعلا چیزی از حجم هیچکدوم کم نشدهنقل قول:
از اینجانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ برای شما هم خراب شده؟ با 4.2.2.4 رفته رو 190 اینا. یه مدت خوب اومده بود پایین رسیده بود حدود 110 حتی.
نقل قول:
ببینید در اطلاعات مودم قسمتی رو میتونید پیدا کنید که عبارت interleaver depth نوشته شده باشه؟
اون بحث پروفایل فست نبودن برای خطوط 2 مگ به بالا یا خطوطی با نویز خیلی زیاد مطرح میشه. برای شما همه چیز عادیه و نیازی ندارید به دنبال کردن این بحث.نقل قول:
20 گیگ هم هدیه دادن. فکر کنم این به همه باشه.نقل قول:
سلام
امروز نمی دونم چه اتفاق یا معجزه ای شد که اجازه داد با شماره موبایلم که پیش از این قبول نمی کرد اکانت بسازم و وارد حساب کاربری بشم. اما دو سوال:
1- آدرسی که من اکانت ساختم و وارد اکانتم میشه اینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آیا شما هم از همین آدرس وارد میشید و بعد روی دکمه سبز "مخابرات من" می زنید و وارد حساب کاربریتون می شید؟
2- من وارد قسمت گزینه "اینترنت" بعد روی "مشاهده ریز مصرف" می زنم تا ببینم مصرفم بعد از سه روز تبدیل از 256 به 1 چطوره؛ ولی تاریخ روز ماه سال رو که تغییر می دم هیچ نتیجه ای نمایش نمی ده. و وقتی روی گزینه "مشاهده وضعیت سرویس" می زنم تصویر پایین رو میاره که قسمت قرمز رنگ رو اینطوری نشون می ده. می بینید که قسمت قرمز رنگ نوشته 102 مگابایت مصرف شده و اون خط باریک نوشته حجم باقیمانده 1 مگ :n04::n02:. پایین تصویر هم که واضح است. من این قسمت رو نمی فهمم یعنی چی یا این قسمت برای من ناقص و اشتباه کار می کنه. اگر تجربه ای از این تنظیم دارید ممنون که به من جواب می دهید :n16:.
سلام
من در پنلم به "سابقه های کاربری" و سپس به "سرویس های خریداری شده" رفتم و تاریخ 1398/02/31 رو به عنوان خرید و تغییر سرعت از 256 قدیمی نامحدود به سرویس 1 مگابایت استاندارد غیر حجمی مشخص کرده. در حالیکه من در تاریخ 1398/03/10 متوجه افزایش سرعت شدم و بین روز 31 اردیبهشت تا شب ساعت 9 و 10 روز 10 خرداد (چیزی حدود 11 روز) سرعت من مثل قدیم بود و من از سرعت و حجم طرح جدید استفاده نکردم.
سوال دیگه اینکه این تاریخ 1398/02/31 که در بالا در مسیری که گفتم نوشته تاریخی هست که حجم مصرف من به پایان می رسه؟ اگر استفاده نکنم و مثلا 20 گیگ بمونه حجم من می سوزه یا به شارژ ماه بعد منتقل و اضافه میشه؟ و اینکه اگر من زودتر از این تاریخ 31 هر ماه تمام حجم رو مصرف کنم (مثلا هفت روز دیگه در روز 20 همین ماه خرداد که الان هستیم) تا روز 31 خرداد سرعت من به 128 کاهش پیدا می کنه و در روز 31 بطور خودکار حجم من شارژ و دوباره سرعت من به مثل قبل (سرعت من 1 مگ هست) میشه؟
ممنون از راهنمایی و کمک شما :n16:
بله حجمتون میسوزه مگر اینکه حجم اضافه خریداری کرده باشیدنقل قول:
سر ماه هم حجمتون مجدد شارژ میشه اگر پس پرداخت هستید
اون ۱۱ روز هم سیستمشون مشکل داشته سرعت شما زیاد نشده بوده
ولی از خرداد این کار رو انجام دادند
این هدیه ای که دادن خیلی جالبه.
اول حجم عادی سرویس مصرف میشه بعد هدیه مصرف میشه؟ :n02:
سرویس نا محدودمو توی تهران حجمی کردن میشه شکایت کرد؟بعد کیفیتش به شدت افت کرده. سرعتش رو میشه تغییر داد؟
یکی سوال ما رو جواب میده
نقل قول:
سلام:n28:
مخابرات به من میگه خطتت خیلی نویز داره و کشش 2 مگ رو به زور داره ، اگر isp رو تغییر بدم باز هم همین 2 مگ رو میگرم یا مخابراتیه داره خالی میبنده ؟ تو مودم ماکزیمم کشش خط رو زده 1500 مگابیت
خب اگه مودم هم حرف مخابرات رو تائید می کنه دیگه جای شک و شبهه نمی مونه.نقل قول:
شرکت دیگه هم برین خیلی فرق نمی کنه. یه مختصری بالا پایین میشه.
ممکنه بشه 2.5 مگ
آره داداش زنگ بزن 195. من شکایت کردم، حجمم رو دو برابر کردن.نقل قول:
سلام به 195 زنگ زدید؟نقل قول:
خیلی عجیبه چرا حجمی براتون نمونده؟
نقل قول:
سلام
ظاهرا این عکس و نمودار که گرفتم و گذاشتم اشتباه خود سیستم هست و من اول از اون آدرس که در پستم گفتم رفتم و اکانت مخابرات ساختم ولی بعدا با کمک دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز و راهنمایی ایشون در آدرس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد اکانت شدم. از پشتیبانی مخابرات در اکانتم هم پرسیدم قضیه این آدرس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه و گفت مشکلی نیست و هر دو سایت و صفحه برای مخابرات و ساخت اکانت هست ولی خوب دومی امکانات بیشتر مثل ریز مصرف اینترنت و طراحی درست تری داره. الان نمودار حجمم تصویری هست که در پایین گذاشتم ولی سوالم اینه که چرا کم نمیشه. الان تصویر زیر دو روزه که اعداد رو همون نشون می ده در حالیکه من در این دو روز 6 گیک رو فکر کنم دنلود کردم. آیا این نمودار بصورت real-time آپدیت میشه یا هفتگی هست؟
دوستان حجم مصرفی برای شما درست حساب میشه ؟!
من طرح سحرخیز دارم صبح حدود 8 گیگ داخلی دانلود کردم فقط 1.5 گیگ از حجم شبانه کم شد ولی ساعت 11 که دوباره نگاه کردم 3 گیگ هم از حجم روزانه کم شده !
اصلا معلوم نیست که با چه الگوریتیمی حجم کم میکنه !
شاید بازه زمانش بین 5 تا 11 نیست ؟!
سایت مشکل داره برا منم 3 روزی میشه که آمار تکون نخورده.ولی قسمت "ریز مصرف اینترنت " کل حجم مصرفی رو درست زده.اگه نگران حجم هستید از اونجا چک کنید.
سلام
در مورد ترافیک داخلی مخابرات یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید...
برای دانلود انیمیشن و بازی کامپیوتری دوستان می دونن چه سایت هایی هست که مخابرات ترافیک داخلی حساب می کنه؟؟؟
نکته دیگه در همین مورد لینک فایل پی دی اف سایت هایی که مخابرات ترافیک داخلی حساب می کنه رو توی سایت مخابرات تهران من هر چی گشتم پیدا نکردم ولی توی گوگل سرچ می کنم هست!!! شما اگه لینک فایلش رو می دونید لطفا بدین، می خواستم مطعن بشم همینی هست که توی گوگل هست یا نه... .
مرسی
همین صفحات پیش جواب سوال شما به طور کامل داده شده. یه ده پونزده ضفحه قبل رو چک کنید پیداش میکنید.نقل قول:
نقل قول:
اون pdf قدیمیه و دیگه ارزشی نداره الان همه ی isp ها باید از لیست فناوری اطلاعات پیروی کنن.
g2b ito رو تو گوگل سرچ کنید فهرست تعرفه ترجیحی رو براتون میاره./
اون لیست قدیمیه . الان همه آی اس پی ها باید از لیست فناوری اطلاعات پیروی کنن.نقل قول:
g2b ito رو گوگل سرچ کن>> فهرست تعرفه ترجیحی
ورداشتن سرویسو خودسر تغییر دادن !!
نقل قول:
مشتری گرامی سلام
از اینکه در چند روز اخیر مشکلات رخ داده در سرویس اینترنت پرسرعت را با شکیبایی متحمل شدید، سپاسگزاریم. ضمن عرض پوزش، به پاس قدردانی از همراهی تان هدیه ای به میزان 20 گیگابایت برای شما فعال کرده ایم كه تا پايان خرداد قابل استفاده مي باشد. توجه داشته باشید که با اعمال سیاست مصرف منصفانه (FUP) از اول خرداد، در صورت اتمام ترافیک مجاز ماهانه، سرعت اینترنت شما به 128 کیلوبیت بر ثانیه کاهش یافته که در اینصورت می توانید برای بازگشت به سرعت اولیه، از قسمت عملیات های حساب اقدام به محدود سازی ترافیک تا پایان دوره و یا از طریق منوی مرکز خرید، نسبت به خرید حجم اضافه اقدام نمایید.
دوستان فایل ها مون رو در چه سایتی آپلود کنیم که ترافیک داخلی حساب شه؟
کلی فایل دارم که باید آپلود شه، امنیت مهم نیست فقط ترافیک داخلی حساب شه.
شدیدا به کمک تون نیاز دارم.
نقل قول:
توی پست بالایی که نقل قول کردم توضیح داده...نقل قول:
من هنوز تست نکردم...شما اگه تست کردی اوکی بود بی زحمت به من هم اطلاع بده...مرسی
سلام
دوستان نمودار مصرف روزانه شما مثل مال من در پنل خالی هست و چیزی رو نشون نمی ده یا برای شما مصرف روزانه رو نمایش می ده؟ از داخل پنل یک سوال از پشتیبانی درباره این قسمت پرسیدم جوابی نداد. شاید هنوز این قسمت رو فعال نکردند.
با درود خدمت دوستان من 3 سال اینترنت نامحدود 1 مگ داشتم که متوجه شدم ظاهرا مخابرات سرخود و خلاف قرار دادی که با من داشته برداشته حجمی کرده و سرعت 4 مگ کرده.با هزار مکافات وارد پنل کاربری شدم و متوجه شدم 240 گیگ حجم برام در نظر گرفتن.حالا سوال من اینه که بعد از پایان این حجم چه اتفاقی میوفته؟سرعتم برمیگرده به 1 مگ سابق یا کمتر میشه؟قبض تلفن چند برایر میاد؟ آخه این چه مملکتی هست باهات قرار داد هم دارن هر غلظی که دلشون میخواد میکنن .عجب گیری اقتادیم
سلام دوستان
برای بررسی وضعیت سرویس به کدام آدرس باید رفت . قدیمیو را من هرچی میزنم وارد نمی شود .
نقل قول:کد:https://adsl.tci.ir/panel/
واسه من هم خالی هستش...نقل قول:
دانلود از trainbit تا جند روز پیش برا من داخلی حساب میشد.امروز به هوای اینکه داخلی حساب میشه 8گیگ ازش دانلود کردم اومدم تو پنل دیدم 32گیگ کم شده! ریز مصرف امروز رو هم نگاه کردم مصرف داخلی صفر بود و کل اون 8گیگ بین الملل حساب شده بود :/نقل قول:
ویرایش:الان لیست سایت های داخلی وزارت ارتباطات رو چک کردم سرور های tb28وtb29 از لیست حذف شدن و فقط سرورهای tb30وtb31 داخلی حساب میشن!حواستون باشه خلاصه
اگه امکانش هست لطفا یه مقدار توضیح میدید...این سرورهایی که گفتید همش برای trainbit هست دیگه درسته؟...الان دو تا سرور حذف شده و اون دوتای دیگه هست هنوز نتیجه چی میشه؟؟ یعنی هر چی لینک از trainbit دانلود کنیم دیگه داخلی حساب نمیشه؟؟نقل قول:
سایت دیگه ای مثل trainbit هست که دانلود ازش داخلی حساب بشه؟؟
سایت trainbit یه خوبی که داره اینه که میتونی با لینک فایل آپلود کنی.من هم همه فایل هایی که میخواستم با لینک دانلود کنم اول تو این سایت آپلود میکردم(در واقع خود سنتر آپلود میکنه)و بعد دانلود میکردم تا داخلی حساب بشه.تا جایی هم که یادم میاد همه فایل هایی که دانلود میکردم از این دو سرور29و28 بوده و از سرور 30و31دانلود نداشتم و الان این دو سرور از لیست سایت های داخلی حذف شده و دیگه عملانقل قول:دانلود از این سایت داخلی حساب نمیشه(البته نمیدونم آپلود فایل از کامپیوتر روی این سایت داخلی حساب میشه یا بین الملل خودتون باید تست کنید)الان آپلودسنترهایی که دانلود ازشون داخلی حساب میشه uploadboyوshatelland(فقط مشترکین شاتل میتونن تو سنترش فایل آپلود کنن)هستش.تو آپلودبوی هم تا چند وقت پیش میشد با لینک فایل آپلود کرد که جدیدا این قابلیت رو هم برای اکانت های رایگان برداشتن!
قابل توجه دوستان و اساتید گرامی.
اخبار 18:30 هم امروز نشون داد، اگر شکایتی دارید نسبت به تغییر سرویس تون و حجم بین الملل تون به 195 زنگ بزنید.
شماره ملی - خط موبایل به نام همون کد ملی برای اعتراض کافی هست.