بله درستهنقل قول:
دوستم توی هر دو پاش پلاتین داشت، میگفت نمیتونم رژه برم، میگفتن باید بری.
فقط رژه ی پایان دوره رو توی سازمان رژه نبود.
معاف از رزم بودن یه چیز کاملا بی خودیه؛ فقط برا ظاهرسازیه
وگرنه کسی داخل نظام بهش اهمیت نمیده.
Printable View
بله درستهنقل قول:
دوستم توی هر دو پاش پلاتین داشت، میگفت نمیتونم رژه برم، میگفتن باید بری.
فقط رژه ی پایان دوره رو توی سازمان رژه نبود.
معاف از رزم بودن یه چیز کاملا بی خودیه؛ فقط برا ظاهرسازیه
وگرنه کسی داخل نظام بهش اهمیت نمیده.
وقتی میگین تک برادرش ازدواج کرد، یعنی پدرش یه پسر بزرگتر از 18 سال داره (احتمالا 99% بزرگتره)نقل قول:
معافیت شامل حال پسرخالتون نمیشه.
شما قانونا نمیتونی گوشی ببرینقل قول:
دهم که میری، با خودت گوشی نبر
ولی دفعه های بعد میتونی با خودت گوشی ساده ببری
(البته مونده به دژبانیتون و فرمانده پادگانتون که آأم گیری باشن یا نه)
پس شما دوره کد نخوردین، همون ستوان سوم هستیننقل قول:
ولی زیاد روی رسته حساب نکنین، چون اینکه شما رو کجا تقسیم کنن، مونده به نیاز پادگان.
ولی اگه به استحکامات و عمران نیاز داشته باشن، شما تو اولویت هستین.
پشتیبانی کلا جاییه که زیاد کار نداری
مخصوصا برا شما که دانشگاهی هستی.
ولی اطلاع دقیقی از پشتیبانی امانی ندارم.
چند خبر مهم:
دوستان بنده امروز نظام وظیفه مراجعه کردم و رفتم سالن 3 بخش معافیت کفالت
1: سن پدر برای معافیت کفالت همون 65 سال هست و پدر از کارافتاده زیره این سن هم شامل حال کفالت میشه
2: معافیت کفالت به هیچ عنوان آموزشی نداره و کسی که معاف میشه اینکه میگن باید آموزشی بری نیست و گفته دوستان خلافه این واقع بود
01 تهران دوره کد کسی بوده ؟
یک نفر بیاد کامل برام توضیح بده چجور جایی هست ؟ 10 باید اونجا باشم 1 ماه به ماه رمضان میخوره چجوریه اونجا ؟
مرخصی برای متاهل ها داره ؟
کسایی که تازگی اونجا بودن بگن
ممنونم دوست خوبم که جواب دادینقل قول:
فقط مثلا پشتیبانی چه کارایی داره مثلا؟
روز اول موهام با چند زده شده باشه
بعد این پل بابایی مسیر اتوبوس خورش و تاکسی خورش چجوریه؟از کجاست؟؟ممنون
01 تهران دوره کد کسی بوده ؟
یک نفر بیاد کامل برام توضیح بده چجور جایی هست ؟ 10 باید اونجا باشم 1 ماه به ماه رمضان میخوره چجوریه اونجا ؟
مرخصی برای متاهل ها داره ؟(مدرک لیسانس مکانیک)
کسایی که تازگی اونجا بودن بگن
والا من دوره کد اونجا نبودم اما اموزشی اونجا بودم همین دوره قبل که تموم شد یهنی اردیبهشت.جای با حالی هستش اما تو هنگ یکم.من گروهان 524 بودم و فرمانده بسیار خوبی داره سرویس و حمام ها داخل اسایشگاه هستش یعنی شما هر روز می تونی بری دوش بگیری.البته هنگ دوم که شما دوره کدی ها اونجا هستین از لحاظ نظافت و خوبی هاش یه درجه از هنگ یکم کم تر هست.مرخصی هم که شانس ما بد بود.اومدن بازرسی که اون زمان فقط به متاهل های راه دور مرخصی دادن.نقل قول:
غذاش هم همین چند روز اخر یه اشپزخونه صنعتی راه انداختن که غذاش بهتر شده بود.روز برگ به همه مرخص میدن.
مثلا کامپیوترهای پادگان های تحت پوشش رو میارن اونجا تعمیرنقل قول:
آمار غذاهایی که باید بدی به پادگانا مینویسن
پست مهندسی هستشکه اگه بیفتی کارت اونجا فقط سند نویسی و واستادن بالای سر سربازه تا آبیاری کنه فضای سبزو و کارای خدماتی پادگانو بکنه سرباز هست که نظارتش باشماس
ولی بیشتر سند نویسی هست که همش مسخره بازیه
یگان دیگه که ممکنه بیفتی ترابری هست که اونجاهم نوشتن برگه ماموریت و این جور چیزاس
سر هر ماه باید ۵۰ 60تا برگه ماموریت بنویسی تا ماشینای اعزامی پادگان به بیرون مرکز با اون برگه بیمه بهش بدن دژبان هم نگیرتشون
یگان دیگه پشتیبانی خدمات هست که اشپزخونه خبازخونه ارایشگاه خشکشویی زیر نظرشه
که ستوانا معمولا مثل یگانای مهندسی و ترابری اونجاها منشی میشن
انتظامات هم اخرین یگنیه که زیر نظر سازمان پشتیبانی هر پادگانه که معمولا چند تا ستوان دژبان میگیره.دژبانی واسه ستوانا و سربازا کلا خوبه
از این جور کارایی که کلا علافی دارن، تا ظهر باید پشه بپرونی.
روزی 10 تا برگه مینویسی، این میشه کل کارت
معمولا (اگه بومی باشی) از 2 بهت مرخصی میدن (روز برگ)، میتونی بری تا فردا صبح.
جمعه ها هم تعطیله، خونه ای
از پادگانش اصلا اطلاعاتی ندارم
دوستانی که میشناسن بگن.
دوستان من پادگان 06 مرکز اموزشی جواد ال ئمه رسته رایانه افتادم و 10 همین ماه باید معرفی کنم.اونجا چه جور جایی هستش؟کسی که اونجا بوده وامار داره لطف کنه
بچه ها کسی اطلاعاتی درباره تیپ 281 بیستون کرمانشاه داره؟ فرماندهاش کیا هستن؟چه جور جاییه؟
سلام
من بعد یه مدت طولانی برگشتم.
از امروز دوباره پست ها رو چک میکنم و در حد اطلاعاتم راهنمایی میکنم ، امیدوارم مفید باشه... :n01:
( تقریبا 3 صفحه آخر رو خوندم :n02: )
برای هیچ ارگانی مشخص نیست چه ماهی بیشتر نیرو میگیرن.نقل قول:
غیبت هم در تعیین ارگان تاثیری نداره.
ببین کدوم برشش بیشتره و میتونه کارت رو 100% انجام بده.نقل قول:
اگه این قانونی که یکی از دوستان صفحه قبل گفت مجداد اجرایی شده باشه بدون توجه به مواردی که گفتین و در صورت از کارافتادگی پدر معاف میشهنقل قول:
کلا همه جا گوشی ممنوعه و اگه ازت بگیرن مجازات خودش رو داره.نقل قول:
تو بردنش هم بسته به زرنگی خودته
به سلامتی.نقل قول:
مبارک باشه.
به جمع ما خوش اومدی :n11:
خیلی لطف میکنی جواب میدینقل قول:
فقط من الان لباس چهار جیبم رسته پیاده داره
واسه یگان باید عوضش کنم؟رسته عمران و استحکامات داریم؟؟
لباس دو جیب در یگان غیرآموزشی ممنوع هستنقل قول:
اگه لباس دو جیب دادن، بدین به خیاط براتون چهارجیب کنه.
رسته پیاده هم مال پادگان آموزشی بود، اونارو بکنین، به جاش رسته عمران بزنین.
سلام دوستان
ساعت شروع و پایان خدمت توی ماه رمضان برای شما فرقی کرده ؟
از ما هنوز حرفی نزدن توپخانه55 نزاجا اصفهان
دو جبب نیست که چهار جبیهنقل قول:
بازم ممنون
بچه ها میشه دوره کد جاشو عوض کرد ؟ یا کسی باشه حذفش کنه بیفتم شهر خودم ؟/ متاهلم بچه هم دارم
من که فقط شهر خودم باشم هرچی داشته باشم میدم
یک سوال دیگه
پتو و ملافه که از اموزشی اوردیم خونه حالا باید باخودمون دوره کد روز اول ببریم یا میدن ؟
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 14 - 5شنبه 8 تا 12نقل قول:
مگه بهتون یه دست دوجیب و یه دست چهارجیب ندادن؟نقل قول:
استحقاقی شما تموم شده (فقط یه جفت پوتین مونده که تو یگان بهتون میدن)نقل قول:
پتو ملافه و .... رو خودتون روز اول باید ببرید.
چرا دادننقل قول:
چهارجیب رو گفتن رسته بزنید و روز اخر پوشیدیم و رژه رفتیم
نقل قول:
آها فقط چهارجیب رو گفتن بپوشین و اصلا کاری به دوجیب نداشتین.
توی یگان اون دوجیب رو به 4جیب تبدیل کنین و رسته بزنین و استفاده کنین.
ممنون دوست عزیز که جواب دادینقل قول:
اینکه میگن سپاه برج 6 نیرو نمیگیره درسته؟
آیا با وجود غیبت هم میشه پذیرش گرفت؟
باز هم تشکر
سلام
من سال 1391 به خدمت سربازی رفته بودم. (البته ارتش). قبلا آموزشی دو ماه تو عجبشیر بودم که پدرمون را درآوردند و دو ماه هم به علت اینکه کد خوردم تو اصفهان بودم و یه ماه هم گروه 33 پرندک رباط کریم که فقط واسه تسویه رفته بودم. که به علت قبولی در ارشد از خدمت ترخیص شدم. حدود 151 روز در ارتش خدمت کردم. این دفعه برگه سفیدم که اومد افتادم 01 تهران. بعد رفتیم پادگان و بلافاصله یه فرمی را پر کردیم و بهمون تا 16 تیر مرخصی دادند و گفتند که شانزدهم بیاییم و امریه مون را بگیریم. چون ما اعزام مجدد هستیم دیگه آموزشی نداریم. (البته فقط تو ارتش اینطوریه که اگه بیش از چهار ماه خدمت کنی دیگه آموزشی نداری و نیروی انتظامی باشی باید یه ماه آموزشی ببینی)
من برادرم بزرگتر هستم و برادر کوچکتر من الان در نیروی هوایی نوژه همدان خدمت می کنه. من جز شرایط دار حساب می شوم و خیلی امیدوارم که بیفتم شهر خودمون میانه ولی تو قسمت شرایط داری نوشته بود که وقتی برادر بزرگتر در حال خدمت باشه برادر کوچکتر می تونه از این مزیت استفاده کنه و بیفته شهر خودش. سوالم اینه که آیا فرقی می کنه که کدوم برادر از این شرایط استفاده کنه؟ یعنی الان من که برادر بزرگتر هستم نمی تونم بیفتم شهر خودمون؟ لطفا کسی که از شرایط دو برادر حین خدمت استفاده کرده و یا اطلاعات دقیقی داره جوابمو بده. مرسی
اساتید کسی نیست منو راهنمایی کنه؟نقل قول:
کد برادر حین خدمت فرقی نداره موچیک باشی یا بزرگنقل قول:
موقع زدن تو سیستم نمیزنن که این برادر بزرگه یا نه.
اونم که اونجا نوشته به خاطر اینه که معمولا برادر بزرگتر اول میره خدمت، پس برادر کوچکتر کد دار (شرایط دار) حساب میشه
ولی الان خیلیا مثل شرایط شما رو دارن، بزرگه میره دانشگاه، کوچیکه خدمت.
شما نگران اون مورد نباش
البته
در بین کد دارها، پدر نظامی و متاهل جزو اولیت ها هستن.
برگه اعزام به خدمت نیومد درب خونه
از کجا پیگیری کنم؟
الا 12 روزه
نه عزیز ما کلا دو جیب توی اموزشی پوشیدم و فقط روز اخر پهار جیب پوشیدمنقل قول:
بگذریم
این رسته عمران چه شکلیه؟؟؟؟
مهمتر از اون گوشی ساده نمیشه برد توی یگان
مگه پلیس+10 نداد بهتون؟نقل قول:
نقل قول:
فک کنم رسته عمران این باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مونده به پادگانتون که گیر بدن یا نه
یه ماه که بگذره، با دژبانا دوست میشین و گیر نمیدن که ببرین داخل
فقط داخل باید مواب باشین که تو دستتون نبینن
شایعه ای بیش نیست.نقل قول:
اگه به حالت عادی بخوای اقدام کنی برا پذیرش نمیشه ، ولی با بند پ میشه.
شما کلا میتونستی منتظر باشی خدمت برادرت تموم شه بعد بری خدمت.نقل قول:
اگه منظورت برگه سبزه که اگه خودت نیازی بهش نداری اصلا مهم نیست و اطلاعاتش رو میتونی از +10 بگیری و حتی المثنی.نقل قول:
ولی برگه سفید حتما باید داشته باشی حتی شده المثنی.
برا کمیسون پزشکی اقدام کردمنقل قول:
که تو کمیسون رد شدم ، گفتن برگه تاریخ اعزام پست می شه میاد درب خونه:n29:
سلام دوستان من دارم کاره معافیت کفالت میگیرم پدره من رو خوده کمیسون نظام وظیفه شرایطشو تایید کردن برادرم که کارت پزشکی از نظر چشمی رو دارن رد کردن و فرستادن بیمارستان امام سجاد دکترها برادرمو دیدن و اپتومتریستش که گزارش اصلی رو مینوشت به برادرم گفت معاف میشی برادرم گفت من معافم برای برادرم که میخواد کفالت بگیره میخوام گفت اونم میشه دیروز نظام وظیفه بهم اس ام اس داد بیا کمیسون بدوی شرکت کن ولی دیر ابلاغ کرده بودن رفتم نظام وظیفه برای هفته بعد یک شنبه نامه داده که شرکت کنم نوشته جهت دریافت جوابیه از کمیسیون پزشکی و شرکت در کمیسیون بدوی
حالا این بدوی چیه به نظرتون قبول کردن یا نه
مرسی
هنوز دیر نشدهنقل قول:
ولی اگه خیلی عجله داری که بدونی تاریخ اعزامت کی هستش، میتونی از پلیس+10 المثنی بگیری (هزینه اش 250 تومن)
سلام دوستان
امریه ی من خورده سا ع س آجا رسته بهداشت و درمان...میخوام بدونم چجور جاییه و محیط و برخوردشون چطوره؟یه چیزایی بهم گفتن یکم وحشت کردم!
بدوی همون کمیسون اصلیه که نظر اون برا معافی شرطه.نقل قول:
قبولیش هم دست خداست...
دوستان کسی ادرس مرکز اموزش پشتیبانی شهید امانی رو بلده؟
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: در اجرای ماده 39 قانون خدمت وظیفه عمومی مصوب سال 1390، آیین نامه اجرایی معاینه و معافیت پزشکی مشمولین وظیفه تدوین و جهت تصویب هیات وزیران تقدیم شد که هیات وزیران آن را تصویب و ابلاغ کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، سرتیپ دوم پاسدار موسی کمالی اظهار داشت: آیین نامه فوق از سوی ستاد کل نیروهای مسلح جهت اجرا به مبادی ذیربط ابلاغ و از تاریخ یکم مرداد سال جاری وضعیت مشمولین وظیفه بر اساس این آیین نامه رسیدگی خواهد شد.
سردار کمالی همچنین اذعان داشت: برای انتخاب مشمولین سالم و قادر به خدمت با توجه به مدرک تحصیلی، آخرین بیماری ها، شناسایی و به روز رسانی شده و کلیه مشمولین اعزامی قبل از اعزام بر اساس این آیین نامه معاینه و به 4 گروه تقسیم می شوند.
وی در ادامه به تشریح گروه های مذکور پرداخت و تصریح کرد: گروهی که از لحاظ جسمی و روانی سالم بوده و قادر به خدمت هستند، مشمولانی که به دلیل بیماری یا نقص عضو فقط توان انجام خدمت در امور غیررزمی را دارند که به عنوان معاف از رزم به خدمت اعزام خواهند شد، افرادی که به دلیل بیماری جسمی و روانی موقتا قادر به انجام خدمت نیستند که حداکثر تا 2 سال از معافیت موقت استفاده خواهند کرد و گروه چهارم عده ای که به دلیل بیماری یا نقص عضو قادر به انجام خدمت دوره ضرورت نیستند؛ چهار گروه مشمولان طبق آیین نامه جدید را تشکیل می دهند.
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: کلیه مشمولین قبل از اعزام معاینه و کسانی که قادر به خدمت نیستند یا خودشان به رای پزشک اولیه اعتراض داشته باشند به شورای پزشکی شهرستان معرفی می شوند و کسانی که به رای شورای پزشکی شهرستان نیز اعتراض داشته باشند به شورای پزشکی استان معرفی خواهند شد که رای شورای مذکور لازم الاجرا خواهد بود.
وی در ادامه افزود: یکی از نکات برجسته آیین نامه فعلی این است که رسیدگی به تقاضای معافیت پزشکی در حین تحصیل که قبلا ممنوع بوده در خصوص بیماری ها و نقص عضوهایی که مقطع تحصیلی در آن اثر ندارد مجاز شمرده شده است.
سردار کمالی در پایان تاکید کرد: یکی دیگر از نکات برجسته آیین نامه فوق این است که مقطع تحصیلی در معافیت پزشکی اثرگذار بوده و فارغ التحصیلانی که می توانند مشاغل مربوط به تخصص خود را با وجود بیماری یا نقص عضو بدون مشقت در جامعه انجام دهند به عنوان معاف از رزم به خدمت اعزام خواهند شد.