ای بابا چرا نمیزارید پست های من توی سایت نشون داده بشه!گل بگیرید این مدیریت مزخرفتونو
پیامهامو که نمیذارید هیچی میخوام به مدیر سایت PM بدم میگه شما باید حداقل 10 پست تو تالار داشته باشید!!!
وقتی پست های منو رو سایت نمیزارید ............:41:
Printable View
ای بابا چرا نمیزارید پست های من توی سایت نشون داده بشه!گل بگیرید این مدیریت مزخرفتونو
پیامهامو که نمیذارید هیچی میخوام به مدیر سایت PM بدم میگه شما باید حداقل 10 پست تو تالار داشته باشید!!!
وقتی پست های منو رو سایت نمیزارید ............:41:
آره دقیقا
شاتل تنها شرکتیه که به یو فو ها ای دی اس ال میده
اونم با شبانه رایگان
با سرعت 0 صفر صفر صفر
چه کیفی میکنم ما واقعا
هر کی ای دی اس ال نداره بیاد شاتل بگیره
آخر سرعته تو شبا
قشنک سرعت رو میزنه صفر
دیال آپ به صرفه تره
مودم من که asus 602 هست و از قبل دارم دیگه فکر نکنم مودم نیاز باشه بخریم که :31:نقل قول:
!!نقل قول:
کارشناسای شاتل رو باید جایزه نوبل+مدال افتخار در کمک رسانی داد :31:
دوست عزیز، واسه همه ما هم در شروع عضویت وضعمون مثل شما بود.نقل قول:
تا وقتی که پستهات از 10-20 بالاتر نره وضع همینه و پستهات با تاخیر زیادی تایید میشه.
به زودی و با دادن چند تا پست دیگه مشکلت حل میشه... :11:
دوستان بازهم میگم برا درست شدن وضعیت رپیدشیر در ساعات اولیه شب بهترین راه استفاده از شبکه خصوصی مجازیه!
میدونید که منظورم چیه؟برا حذف نشدن پستم مجبورم اینطور بنویسم.
من بدون استفاده از شبکه خصوصی مجازی با eco128 در شرایط فعلیدانلودم از 1200 مگابایت به 500 رسیده بود ولی الان تونستم با این روش به 1000 مگابایت برسونمش که با این وضعیت خراب شاتل باز هم جای شکرش باقیه
البته این روش تا زمانی خوبه که تانلینگ L2TP , PPTP توسط شاتل بسته نشه!
این تاپیک هرچند جای خوبی برای تبادل اطلاعات بین دوستانه که بتونن مشکلاتشونو با شاتل تا حدی حل کنن ولی نفعش بیشتر برای شاتله.:18:
ما تازه راه حل یه مشکلو پیدا میکنیم چند روز بعد آقایون شاتل از همین راه حل بر علیه خود ما استفاده میکنن!!:41:
جدی جدی رپید رو بستن؟
اینجوری که همه مشترکاشو از دست میده؟
+
منظورت --- بید؟
واسه همه دانلود شبانه نصف شده؟
دیشب 600 و خورده ای مگ دانلود داشتم.
آقا يك سوال بسيار مهم دارم، لطفا سريع تر جواب بدين، ممنون
من امروز رفتم ADSL رو 3 گيگ شارژ كنم ( توي يك هفته مقدار حجمم تموم شد و مجبور شدم دوباره شارژ كنم )
رفتم شارژ كردم و پول رو دادم
الان كه اومدم خونه، ميرم توي سايت خود ISP تا مقدار اعتبارم رو ببينم، زده 250 مگابايت !! يعني 2 گيگ و 750 مگابايت رو ندادن !!!
بعدش زنگ زدم شركت، ميگه كه اين به اين صورت هستش كه وقتي اين 250 تا تموم بشه، 250 تا ديگه مياد !!! مسخره كرده نه ؟!
ميشه بگين همچين چيزي درسته يا نه ؟
اگه غلطه برم شركتش هوچيگري كنم ! مادر نزاييده سر ستارخان كلاه بزاره !
ممنون !
من زیاد برام پیش اومده که ترافیکم تمام بشه و مجبور بشم ترافیک بخرم ولی هیچ وقت اینطور نبودهنقل قول:
مثلا اگه 1 گیگ میخریدم همون موقع سرویسم 1 گیگ شارژ میشد البته من همیشه آنلاین ترافیک خریدم
شاید این قانون جدید باشه
شما چجوری شارژ کردی ؟ رفتی بانک؟
راه حل شما تایید میشه،نمی دونم محدودیت دانلود شبانه از رپیدشیر و مدیافایر را شاتل خودسرانه گذاشته یا بخشنامه دولتی بوده،در هر صورت شبها با دانلود از این سایتها مشکل داریم و راه حل شبکه خصوصی مجازیه.شبها بدون ... پی ان از تورنت هم دانلود نداریم.شاتل عجب بازی راه انداخته.نقل قول:
رفتم خود شركت و پول رو دادم به يارو !نقل قول:
برو که گذاشتن سر کار عجب آدمهایی هستند شما مگه پول 3 گیگ رو قسطی دادی که اینها می خوان خورد خورد به شما ترافیک بدن مطمئن باش کاسه ای تو کوزه ای هست برو و حالشون رو بگیر.نقل قول:
آقا برو دهنشونو سرویس کن. واقعا عجب رویی دارن اینا!!نقل قول:
منم یه جای توپ پیدا کردم جون میده سروراش برای شاتل تا صبح سرعت روی 40بود
دیشب نزدک800مگ دانلود کردم
ولی روزای قبل از رپیدشیر یه گیگ دانلود میکردم
خدا لعنتشون کنه:19:
راستی اگه بخوام زنگ بزنم بشون باید به اون شماره تو تهران زنگ بزنم یا نمایندگیش تو قم؟خیلی طول میکشه جواب بدن؟
یه بار یه سوال درباره خرید شارژ براشون فرستادم دو روز بعد از نمایند گی تو قم زنگ زدن به ما و گفتن شما پیام دادید که سرعت من کمه:31:
بعد فهمیدم سوال رو به جای اینکه جواب بدن فکس کردن قم انگار
خیلی براشون سخت بوده
سطحش بالا بوده معادله 9999999999999مجهولی بوده
آقا یه سوال
آرت1 در ماه چقدر میشه آپلود کرد؟
سیستم آپلود سرویس های شاتل چه جوریه؟
خوب دانلود بکن اون 250مگو بعد ببین اضافه میکنن یا نهنقل قول:
اگه اضافه کردن همه رو که هیچ وگرنه برو تا کیلوبایت آخرش ازشون بگیر
---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------
آپلود که هیچی اصلا تو فکر آپلود نباشنقل قول:
آرت 1 سرعتش کمتر از اگکو128 هست حدو نمی دونم 12گیگ بود یا24گیگ
ولی اگه انلود زیاد نداری نگیر خوب نیست
حالا دیدی اون همشهری شما m_pixel حق داشته از شاتل گله کنه.نقل قول:
چه بدبخت شدیم که اگه با یه سرور با سرعت 40 دانلود کنیم ذوق زده میشیم.نقل قول:
منم قبلا شبی 1 تا 1.2 گیگ دانلود داشتم، همین چند شب پیش 1.24 گیگ دانلود شبانه داشتم، ولی بعد از اون شبی 500 و 640 مگ.:41:
گند بزنن این شاتلو.:2:
درسته دیروز مسئول خود شاتل شیراز غیر مستقیم گفت از چیز پی ان استفاده کنید.نقل قول:
بهش گفتم مرد حسابی اگه از چیز پی ان استفاده نمیکردم که 1سال پیش از اینجا رفته بودم!
(البته 4ماه بیشتر نیست که با شاتل قرار داد بستم!!)
بیشتر توضیح نمیدم که میگن چرا تبلیغ میکنی!
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
امکان بستنL2TP , PPTP هم خیلی کمه. تازه اگر هم ببندن باز هم میشه براحتی دورشون زد. :31:
با این حساب کم مونده خودشون --- بفروشند.نقل قول:
اتفاقا گفتم خودتون نمیفروشین گفت با شرایط خیلی خاص و مجوز از سازمان... گفتم بابا تو دیگه کی هستی!!:10:نقل قول:
بچه ها نگفیتن؟نقل قول:
128 های Art سرعت بیشتری داره یا Eco
Eco قطعا بیشتره ولی محدودیت و افت سرعت داره.نقل قول:
(البته افت سرعتش که راه حلش چیز پی ان هست!)
در ادامه ي پستم :نقل قول:
250 مگابايت رو دانلود كردم و ديدم كه 250 تا ديگه اضافه نشد !
رفتم شركتشون ... ميگم مشتي من صبح اومدم پول 3 گيگ رو دادم، بعد شما 250 مگابايت شارژ كردي و گفتي وقتي تموم شد 250 تا ديگه مياد ! منم اون 250 تارو دانلود كردم اما 250 تا ديگه نيومد ! مسخره كردي مارو ؟
در ادامش هم گفتم اگه 7 تومن پول ميخواستي به خودم ميگفتي بهت 7 تومن ميدادم ديگه، اين بچه بازيا چيه ...
اينو كه گفتم آدمايي كه اونجا بودن ريز ريز خنديدن :27: بعدش طرف گفت كه شما اصلا صبح به من پول ندادي، من هم با شما تماسي نداشتم كه بگم 250 تا 250 مياد ! منم گفتم *** ننه ي خالي بند و رفتم بيرون ( به دليل دست نبردن توي حقيقت، راستش رو نوشتم، اگه خوشتون نمياد توي اين قسمت آخر چشمتون رو درويش كنيد ! )
لعنت :41:
من تا چند وقت پیش شبی حود 3 گیگ دانلود رایگان داشتم ولی چند شبی است که بیشتر 1.5 نمی تونم دانلود رایگان داشته باشم . سرعت ها واقعا افتضاح شده . فکر کنم سرعتها رو آوردن پایین تا از فضیلت ماه رمضان بیشتر استفاده کنیم !
اونوقت چی شد؟نقل قول:
7تومن پرید رفت؟
هیچ کاری دیگه نمی تونی بکنی؟
دزدم شدن؟
یعنی شما همینطوری پول را دادید بدون دریافت رسید؟؟؟؟:13:نقل قول:
اینجا یک مکان عمومی هست.لطفا در به کاربردن لغات دقت کنید.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
من چند شب هست دارم از youtube چیز هایی که نیاز داشتم را دانلود میکنم.و سرعت خوبه.فقط کافی هست با برنامه ای مثل u995 سایت را باز کنید بعد با idm لینک دانلود را بگیرید و به صورت عادی بودن نیاز به چیز پی ان یا فیل کش با سرعت خوب دانلود کنید.
به هر حال هزینه های شاتل باید یه جوری دربیاد دیگه!
دوستان مواظب باشن و کنترل پنلشون رو همیشه چک کنن.
برادر من دانلود که 18گیگ هست!نقل قول:
من آپلود رو سوال کردم میگی تو فکرش نباشم؟!:دی عجبا!:دی
دوستان دیگه نمیدونن آپلود توی سروریس آرت 1 محدودیت داره یا نه؟
7 تومن كه براي من پولي نيست، شايد باور نكني اما من هر هفته بالاي 15 تومن فقط پول بسته هاي سفارشي كه مياد دم خونه ام رو ميدم ... ماديات از نظر من مهم نيستنقل قول:
اونوقت چی شد؟
7تومن پرید رفت؟
هیچ کاری دیگه نمی تونی بکنی؟
دزدم شدن؟
من صبح پول رو دادم، بعد اومدم خونه ديدم 250 مگابات شارژ كرده ! زنگ زدم ميگه كه 250 تا 250 تا مياد مطمئن باش پسر خوب !! بعد اون 250 تارو تموم كردم ديدم چيزي نيومد و بعدش رو هم كه گفتم ...
عزيز من الان 2 ساله كه دارم از شاتل سرويس ميگيرم و براي همين بي خيال رسيد شدم ... 7 تومن هم واقعا پولي نيست كه براش بگم رسيد و ... بده ! البته فكرش رو هم نميكردم كه اينجوري باشن !نقل قول:
یعنی شما همینطوری پول را دادید بدون دریافت رسید؟؟؟؟
الان هم با كارت اينترنت اومدم بالا، خطم رو قطع كردن و قراره برم از يه شركت ديگه بگيرم
منكه ستاره گذاشتم !نقل قول:
اینجا یک مکان عمومی هست.لطفا در به کاربردن لغات دقت کنید.
راست میگی؟نقل قول:
آقا مگه بهت رسید نداد؟
میگم یک زنگ بزن پشتیبانی تهران گزارش بده .
عجب حروم خورهایی شدن کدوم شهری شما؟
من منظورم این بود که سرعتش کمه برای همین نمی تونی آپلود کنینقل قول:
وگرنه کلا فرقی نداره آپلود یا دانلود هر دوشو حساب میکنه و جمع میزنه میشه ترافیک مصرفی
اپلود سرعتش کمه
واسه سرویسهای دو مگ 286Kbit بسته شده یعنی حدود35کیلوبایت
واسه منم که شبها باتورنت اپ میکنه همین حدود هست
یعنی چی رپید رو بستن!
عجب کلاهی سرم رفت کاش که از این جا نمیگرفتم
قراره دو روز دیگه هم بیاد!
با اوالترا چی نمیشه؟
این چیز پی ان رو از کجا باید گرفت؟؟؟؟
آقا شما با پيغام خصوصي با من هماهنگ كن، مشكلت رو حل ميكنم ( البته خودم نه خريدارم نه فروشنده ! چندتا نمايندگي فوق العاده ميشناسم فقط )نقل قول:
دوست عزیز میتونم بپرسم شما چه سرویسی دارین(داشتین)؟نقل قول:
آرت 1 ها برن ببينن براي شما هم توي ترافيك مصرفي اينا رو نوشته:
حداکثر میزان استفاده: نامحدود
ترافیک باقیمانده دوره: نامحدود
ميخوام ببينم اشكال نمايش هست يا نامحدود كرده؟ چون نميان مين طوري براي من يه نفر رو بزنن نامحدود يا همه رو نامحدود كرده يا اشتباه داره نشون ميده و محدود هست.
واسه من 18 گیگه هنوز ....
ADSL 256 داشتم دوست عزيزنقل قول: