سلام ببخشید یه سوال داشتم سرعت روزانه و شبانه سرویس 1 مگ و 2 مگ مخابرات چقدر هست؟
برای شبانه محدودیت خاصی داره؟:n01:
Printable View
سلام ببخشید یه سوال داشتم سرعت روزانه و شبانه سرویس 1 مگ و 2 مگ مخابرات چقدر هست؟
برای شبانه محدودیت خاصی داره؟:n01:
دوستان کسی از صحبت با پشتیبانی در مورد پینگ و... نتیجه ای گرفته؟
از ظهر داغونه، با قندشکن کمی قابل تحمل تر شده.
محدود سازی اینترنت توسط مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت من کم نشدهنقل قول:
مشکل سرعت نیست، کلا وبگردی ساده هم نمیشه کرد و با قند شکن خیلی راحت تر میشه.
زنگ زدم پشتیبانی خانومه هیچ توضیحی نمی تونه بده (چون چیزی حالیش نیست) گیر داده که چرا خط شما نویز داره سرویس 10 مگ میگیری و پولت را میریزی بیرون!
خیلی سرعت زیاد بود یک ساعت هم کم شد به مبارکی
3-4 روزه سرعتم از 1 مگ اومده 250 کیلو زنگ زدم میگه افت و خیز داره و در حال رفع هستیم میگم مال من افت و خیز نداره بلکه افت و بچسب داره و رو 250 قفل شده این یعنی شماها یه بلایی سرش آوردین
داداش طرحت چیه 10 مگ گرفتی مال منم که 2 مگه تو شب اینجوری هست نمیدونم از چیهنقل قول:
10 مگ مخابرات گرفتم و تازگیا گند تر از قبل شده
مال من 2 مگ هستنقل قول:
آقا مهدی براتون پیام فرستادم لطفا چک کنید
بابا چه گردن نمیگیرنی ؟
ریدن تو اینترنت ما
یه گیم 38 گیگابایتی رو 8 روز دارم دالود میکنم تموم نشده هنوز
سلام.
آخرش من نفهمیدم 1 مگابیت من بگیرم مخابرات سرعت دانلودش چقدره ؟ شبا و روزا ...
سرعت وب گردی چطوره
ممنون
دوستان سرعت 512 نامحدود مخابرات چطوره؟
سرعت 10 مگ 8 گیگ در ماهش چطوره ؟ شبانشو محدود میکنن ؟
آقا 10 مگ ما هم قفل شده رو 250، آخه این که نشد کار منم میرفتم 1 مگ میگرفتم!!
دوستان اعلام وضعیت کنن، ببینیم وضع چطوره.م
من که زنگ زدم دو شب پیش به خاطر پینگ و... میگه سیستم در حال تغییره، ر... تو این سیستم که تغییراتش تموم نمیشه.
موقع خرید سرویس گفتن حجم اضافی تا سقف یک ماه به ماه بعد انتقال پیدا میکنه
الان میگه فقط اگه حجم اضافی بخری منتقل میشه
سرعت هم که شانسیه یه بار خوبه یه بار افتضاح
طی تماس مجددی که الان با پشتیبانتی داشتم اینبار هم گفتن که دانلود شبانه ایراد داره و موقتی هست و رفع خواهد شد.نقل قول:
اوینادیللار آدامی فقط ...
512 نامحدود؛ سرعت نهایتا 70kb :n21:
10 مگ 250 کیلو!!:| این ویترین از بیخ و بن الکی هست!نقل قول:
بله چند روزه این مشکل هست و بالاتر از 250 نمیره، پشتیبانی میگه اطلاع داریم مشکل داره و موقتیه ببینیم چی میشه.نقل قول:
بله چند روزه این مشکل هست و بالاتر از 250 نمیره، پشتیبانی میگه اطلاع داریم مشکل داره و موقتیه ببینیم چی میشه.نقل قول:
دانلود شبانه رو کردن شانسی یکی با خط دو مگ دیروز 11 گیگ دانلود داشته تازه لیستش تموم شده وگرنه تا 13 راحتن میگرفت
یکی با 10 مگ نمیتونه از 250 بالاتر بره
منم با یک مگ اول 470 سرعت میداد الان از 130 بااتر نمیره
عحب داستانی شده
من میخوام از ماکس نت بیام مخابرات .
5-6 روز دیگه ماکس نت تموم میشه.
من الان چیکار کنم ؟
زنگ بزنم مخابرات بگم سرویس میخوام و بعد بگم از یه شرکت دیگه دارم اونو هم جمع آوری کنن یا زنگ بزنم به ماکس 2-3 مونده به پایان بگم جمع آوری کنن؟
ممنون
گزینه دوم!!نقل قول:
اول جمع آوری
یعنی حرامتون باشه که من با سرویس 10 مگ روزی 4 گیگ دانلود میکنم
سرعت سرویس 10 مگ باید 1024 کیلوبایت بر ثانیه باشه نه 250
حروم خور های مخبراتی
اگر مشکل داری چه موفقتی چه غیر موقتی باید خسارتش رو به ما بدن
خیره سرمان ۱۰ مگ هستیم مثلا پرسرعت ترین
اوضاع سرعت افتضاحه
:n28:
مگه قل ساعت 2 کاهش سرعت دارید شما ؟ ساعت 2 به بعد رایگان هست ها !نقل قول:
نقل قول:
بله کاهش سرعت دارم در حین روز.
بله بعد از ساعت دو رایگانه ولی سرعت محدوده مثل بقیه.:n13:
حضورا باس بری شرکتنقل قول:
تلفنی جمع نمیکنن
بهترین راه این است که اگر خط تلفن دیگری دارند سرویس جدید را با زنگ زدن به 2020 برای آن خط بگیرند، بعد از تمام شدن سرویس قبلی در صورت عدم تمدید جمع آوری میکنند، در این حالت لازم نیست برای جمع آوری سرویس فعلی و وصل شدن سرویس جدید، چند روز بدون اینترنت ماند.نقل قول:
نه خط دیگه ندارم.نقل قول:
پس با این حساب من نمیشه بگم سرویس جدید میخوام ( به مخابرات) بعد از اون طرف هم این سرویس فعللیم قطع بشه بره پی کارش ؟
نقل قول:
احتمالا اول باید کنسل کنید فرمش رو پر کنید که هرچه زودتر جمع کنند. بعد به مخابرات بگید.
سلام
من وقتی روی annex M تنظیم میکنم پینگ خارج میاد روی 150
ولی در حالت عادی بالای 250 هستش !! گاها تا 300-350
دوستان واسه کاهش پینگ چیکار می کنیدنقل قول:
پنگم روی 300-350 هست
ولی تایم اوت ندارم
دوستان روند کاهش سرعت اینترنت مخابرات تا کی ادامه داره ما تکلیفمون رو بدونیم بلخره . 512 زمانی 900 تا سرعت داشت بعد این سرعتو سرویس 1 مگ داشت و بعدش یه مدتی هم 10 مگ این سرعتو داشت و با 980 تا دانلود میکرد .
الان با سرویس 10 مگ من همین الان با 250 سرعت دانلود میکنم . آخه ما این کلاه برداریارو به کی بگیم؟
پینگ داغون، سرعت شبانه محدود روی 250 من نمی دونم چی بگم، 36500 دادیم 10 مگ ماهانه گرفتیم ولی هیچی....
یا مخابرات نمیدونه سرویس 10 مگ یعنی چی
یا اینکه نمیدونه سرعت شبانه 250 یعنی چی !!!
یعنی بیان جلوی چشم آدم پول آدم رو عین یه مرد بدوزدن بهتر از کاریه که مخابرات میکنه
دیشب من یک کیلوبایت هم دانلود شبانه نداشتم
جالبه واقعا دیگه شورش رو در آوردن
دیروز زنگ زدم گفتن 250 باقی می مونه سرعت شبانه تازه شبا کلا قطع می شه اصلا دانلود نمی کنه.نقل قول:
به نظرم موقع جمع آوری مخابرات رسیده
حالا دوستان جایی رو با دانلود شبانه ی خوب سراغ دارند ؟ مکس نت چند گیگ دانلود می ده کسی خبر داره ؟