دوستان سرعت روزانه و شبانه سرویس 512 (اونایی که 5 تا 8 رایگانه) رو میشه بگید حدودا چنده؟ میدونم بستگی به منطقه داره حدودی می خواستم بدونم. ضمنا تهران هستم و منطقمون تجاریه و شبا خلوته. با تشکر:n16:
Printable View
دوستان سرعت روزانه و شبانه سرویس 512 (اونایی که 5 تا 8 رایگانه) رو میشه بگید حدودا چنده؟ میدونم بستگی به منطقه داره حدودی می خواستم بدونم. ضمنا تهران هستم و منطقمون تجاریه و شبا خلوته. با تشکر:n16:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/نقل قول:
سلام دوستان
وضعیت آسیاتک در منطقه 22 تهران چطوره؟ سرعت و کیفیت؟ دانلود شبانه لیمیت میکنه؟
سرعتها، سرعت اسمی هستند ؟
دوستان من امروز از طريق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه سرويس شهاب 20 گيگ ثبت نام كردم.
سوال اينه كه الان چه جوري بايد بهمم كه سرويسم كي وصل ميشه و چقدر از ترافيكم باقي مونده و اين جور چيزها؟ چون از خود سايت 1544 كه وارد قسمت كاربري ميشم و يوزر و پسوورد رو مي زنم تو اون صحه اصلا چيزي نشون نميده .
ممنون ميشم پاسخ بديد.
سلام و روز خوش
قبلا سرویس از آسیاتک داشتم ، مرکز مخابراتی ما افتضاح بود و مجبور شدم برم شاتل
شاتل کیفیتش واقعا خوب بود ، ولی مرکز مخابراتی جدید ( نصراللهی ) 20 روز زمان می بره و باید خداحافظی کنم
می خوام تو طرح آسیاتک حریر بهاری دوباره بیام سمت آسیا تک، چند تا سوال داشتم
1- مرکز مخابراتی نصراللهی کیفیت چطوره ؟ چون واقعا برام مهمه
2- کسانی که این طرح رو فعال کردن ، می شه ترافیک اضافی برای کل سال خرید یا نه ؟
شما نه! اما چند تا کارمند این شرکت هستن که میان دم از ضریب اشتراک میزنن! در حالی که نامه یکی از این کارمند های اینا رو دارم که تاکید کرده که محدود میکنن و هیچ ضریب اشتراک وجود ندارهنقل قول:
هنوز سرویس شما وصل نشده! وصل شه همه چی رو همون جا مینویسهنقل قول:
بله شما میتونی خر چقدر ترافیک که میخوای بخری و تو کل دوره استفاده کنی! سرعت با توجه به اینکه محدوده، احتمالا +500 باشهنقل قول:
معمولا چقدر طول ميكشه كه وصل شه؟نقل قول:
نقل قول:
بنده کارمند شرکتی نیستم نمایندگی فروش دارم ، کار ما فقط فروشه ، اینکه شرکت ها چطور سرویس ارائه میدن به خودشون ربط داره
شما هم یکم تحقیق کنی قبل نظر دادن متوجه میشی که طبق قانون سازمان تنظیم تماس شرکت های پَپ سرویس با ضریب 1 به 8 میفروشن
سرعت قانونی واسه اینترنت 1 مگ بین 16 تا 128 کیلوبایته و تا زمانی که سرعت شما به زیر 1/8 یعنی 16 کیلوبایت نرسه هر اعتراض و شکایتی تو سایت تنظیم کنی رد میشه
حالا درست باشه یا نادرست به هر حال این چیزیه که تصویب شده و قانون تمام شرکت هاست
مسلما خیلی از قانون ها به ضرر کاربره و به دل خیلی ها نمیشینه ، اینکه این قانون واسه خیلی ها سود داره و با همین رویه سالهاست کار میکنن هم درش شکی نیست ، لابد سود زیادی داره تو جیب بنده و شما هم نمیره ، ولی دلیل نمیشه هر چی خودمون فکر کنیم همون درسته و به بقیه توهین کنیم
اقا پارس انلاین رو ول کنم بیام حریر بهاری ؟
راضی هستید ؟؟
مگه میشه مگه داریم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما تا سرویست راه نیفته، چیزی در صفحه کاربری نمیبینی. فقط عکس یک آدم میبینی که یک پریز دستشه که سیمش قطعه.نقل قول:
زمانی که سرویس دایر شود به شما زنگ میزنند و روش کار را توضیح میدهند که مودم را به خط وصل کنی و ... .
شما البته از الان میتوانی مودم را وصل کنی. هر وقت لامپی که عکس شبیه کره زمین داره سبز شد، یعنی اینترنت شما آمادست.
چرا هدیه 3 گیگ رو برداشتن؟
بابا این پین هدیه کجاس!!!!!!!!!!!!!:n34:نقل قول:
ای کاش ایندفعه یک گیگ بیارن دیگه گندشو در آوردن.....
دوستانی که شبا سرعتشون رو 1 مگ بود لطف کنن و الان بیان یه تست بزارن....
از دیروز سیستماشون و به روز کردن و سرعت شبانه و محدود کردن اینجوری ادامه بده من تخلیه میکنم ....
خودشون گفته بودن محدودیت درون شبکه ای برداشته شده اما ظاهرا در ساعات رایگان گذاشته میشه :n21:
سلام
من شبا با همون 1mb از سرور داخلی دانلود میکنم و قطعی هم تا الان نداشتم و همه چیز عالیه فقط بعضی موقع ها حجم زود تمام میشه و اینش یکم رو اعصابه، حتی بک بار هم مودم خاموش کردم ولی باز 200mb ازم کم شد :n04: همه چی خوبه ولی حجم دزدی داره
از دیشب اعمال شده شما امشبم تست کن....نقل قول:
شهاب 4 تا 10
دوستان سوال دارم خیلی فوری هست
من خطم بیشتر از 4مگ پهنا باند نمیکشه تو چون پارس آنلاین داشتم میدونم
حالا طرح شهاب بخوام بگیرم 5گیگ در ماه بعدا ببینن نویز داره خط رو 4 مگ محدود نمی کنن ؟؟
وضع دانود شبانه چی میشه ؟
العان دوستان پهنا باندشون 1-2-4-10 مگ هست شبا دانلود رو چند کیلوبایت هست؟؟؟
مشکلی نداره، تست کردم و با همون 1mb میگیره
سلام این جمله تو سایت آسیاتک چه معنی داره؟(2 تا 5 صبح نیم بها و تا 8 رایگان
نقل قول:
فکر کنم معنیش اینه که 2 تا 5 صبح مقدار ترافیک نصف حساب میشه مثلا اگه شما 4 گیگ دانلود کنی 2 گیگ از اکانت کسر میشه
و از ساعت 5 تا 8 هم ترافیک کاملا رایگانه و چیزی کم نمیشه
منم خطم شدیدا نویز داره، تا 7-8 مگ بیشتر جواب نمیده، چتد روز پیش که سرویس برقرار شد گفتن که نویز بالاست سرویس رو وصل نمیکنیم مگر با مسئولیت خودتون. البته من TPLink 8960 دارم که متخصص خطای بی کیفیته و خوشبختانه قطعی ندارم، حتی وقتی SNR رو تا 7 میارم پایین...نقل قول:
پهنای باند هم 10 مگه (شهاب)، تو بازهی رایگان سرعت از سرور خارجی 250-260 هست (فیکس) و از سرور داخلی هرچقدر که خط بکشه.
دوستان اسکریپ یا نرم افزاری سراغ ندارین که سره ساعت معین مودم رو ریست کنه؟
من قبلا مبین نت داشتم یه روش داشت که متاسفانه یادم نمیاد
با اینکه هم رو pc و هم رو گوشی نرم افزار محاسبه حجم و افراد کانکت به مودم دارم اما احساسم اینه بیشتر از مصرفم کم میشه!
پیشاپیش ممنون
نقل قول:
منم w9861 nd tp-link دارم وضع خط من خراب تره 4مگ بیشتر نمیکشه:n28:
آسیاتک این مسخره بازی نداره که از سرور خلرجی دانلود کنی ترافیکش غیر رایگان شه ؟
این وضع خطم تو پارس آنلاین بود snr 6-6.5
برم تو آسیاتک بعید میدونم 10 مگ بکشه
به نظرتون چیکار کنم کدوم طرح ها بگیرم ؟؟
ویرایش:
مرکز مخابراتی ما ( شهید قدوسی تهران) واقع در خیابان ظفر تمام پورت ها بسته بین خودش و پارس آنلاین اونم بصورت محدود !!!!
دیروز پیغام گذاشتم تو آسیاتک خودش مونده منطقه بالا شهر تهران پورت ندارن بررسی کردن دیدن اجازه نمیدن لعنت خدا بهشون :n34::n34:
شاتل هم تماس گرفتن بیشتر 1مگ سرویس ندارن بدن !!! موندم چه خاکی تو سرم بریزم
من الان اینترنت اسیاتک دارم اگه بخوام از یک شرکت دیگه سرویس بگیرم باید کلا از اسیاتک انصراف بدم یا همینکه وقتی حجم تمام شد و دیگه تمدید نکردم کافیه؟
سلام
بچه ها یک راهنمایی کنید دیشب از ساعت 5 تا 8 صبح که بازه رایگان سرویس 128 آسیاتک هست دانلود داشتم
ولی آسیاتک مثل ساعت 2 تا 5 صبح برام نیم بها حساب کرد ...
مودم رو ساعت 9 صبح خاموش روشن کردم و دیگه دانلودی نداشتم تا صبح
حالا به نظر شما باید چکار کنم ؟ چطوری میشه به اونها ثابت کرد
دوستان آسیاتک بهتره یا های وب؟ از نظر پینگ و سرعت
الان آسیاتک رو دیدم تعرفه شبانه رایگان داره! یعنی تعرفش که تغییر نکرده؟ چون الان اکثر شرکت های دزد اومدن نیم بها کردن دانلود شب رو. این اینطوری نیست؟
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه.
++
من یه مودم قدیمی از سری Zhone داشتم برای شرکت پارس بوده... این مودم قابل استفاده هست اگر از اسیاتک سرویس بگیرم؟ یا باید همون مودمی که پایین سایتش نوشته بگیرم؟
یه اسکرین شات بگیر از صفحه networx و یه اسکرین شات از صفحه پنل آسیاتک و یه اسکرین شات از تنظیمات مودمت ، اون بخشی که کاربران آنلاین و استفاده کننده رو نشون میده که معمولا به اسم wireless clients نشون داده میشه ( در صورتی که فقط کامپیوتر یا لپ تاپ خودت کانکت بوده ) و در سایت 195 با فرستادن این مستندات و توضیحات مربوطه اش ، از آسیاتک شکایت کن و تا آخر پیگیر این قضیه باش تا این آشغالا حجمتو برگردونن و دست از دزدی بردارن...نقل قول:
دیوار هاشا بلند عزیز،باید ثابت کنه تو اون ساعت فقط همون دستگاه که اطلاعات حجم مصرفیشو گذاشته فقط در حال استفاده از اینترنت بوده!نقل قول:
بهترین راه استفاده از یه نرم افزار یا اسکریپیه که قبل و بعد ساعت رایگان مودمو ریست کنه،من قبلا با مبین نت همینکارو کردم و مشکل حجم دزدی برطرف شد،چون فک میکنم بعضی موقع ها سیستمشون قاطی میکنه و چون این باگ براشون منفعت داره اطلاع رسانی نمیکنن که حل بشه
باید ابتدا از آسیا تک در خواست تخلیه پرت بدین که معمولا 72 ساعت طول میکشه،بعد از شرکت جدیدی که میخواین مشترکش شین درخواست رانژه که اونم اگه مرکزتون از نظر تعداد کاربر معمولی باشه 72ساعت طول میکشهنقل قول:
آسیاتک هم طرحهای شبانه نیم بها داره،بسته به سرعت و حجمی که میخواین طرح هارو مطالعه و مقایسه کنیننقل قول:
مودم هم الل قاعده نباید مشگلی داشته باشه،میتونین از هر سرویس دهنده ای اشتراک بگیرین با هر مودمی
تو این جمله دربارش گفتم : * اون بخشی که کاربران آنلاین و استفاده کننده رو نشون میده که معمولا به اسم wireless clients نشون داده میشه *نقل قول:
در صورتی که در قسمت wireless clients مودمش ، فقط دستگاه خودش وصل باشه ، باید حجمو بهش برگردونن...
جشنواره عید تا عید آسیاتک را با سرعت نامحدود درون شبکه ای تجربه کنید.جشنواره عید تا عید آسیاتک با شرایط و تخفیفهای ویژه از عید فطر تا عید قربان برای مشتریان جدید و قدیم در سراسر کشور برگزار میشود.
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، در طول برگزاری این جشنواره هیجانانگیز و کمنظیر، سرویس یکساله 10 گیگ با سرعت 4 مگ (از ساعت 1 تا 6 صبح با 80 درصد تخفیف) به قیمت 259.000ريال (با ارزش واقعی 2.360.000ريال) بدون احتساب هزینه نصب و راه اندازی و ارزش افزوده در اختیار کاربران قدیم و کاربرانی که در مدت برگزاری طرح به خانواده بزرگ آسیاتک می پیوندند، تا تاریخ 2 مهرقرار خواهد گرفت.
لازم به ذکر است آسیاتک جهت ایجاد تسهیلات برای کاربران خود شرایطی را فراهم آورده تا متقاضیان بتوانند با خرید این سرویس از خدمات جدید این شرکت، بخصوص خدمات حذف محدودیت سرعت درون شبکه ای و بهره گیری از سرعت دانلود بالاتر از سرعت اسمی در داخل شبکه آسیاتک و همچنین سرورهای داخل کشور، بهره مند شوند.
بنابراین گزارش به علت استقبال بی نظیر مردم از طرح ها و سرویس های ویژه آسیاتک، برترین ارایه دهنده اینترنت پرسرعت ADSL2+، اقدام به ارایه سرویس عید فطر تا عید قربان نموده است تا فرصت استثنایی دیگری دراختیار متقاضیان اینترنت پرسرعت کشور قرار گیرد.
*متقاضیان جهت دریافت اطلاعات لازم در خصوص این سرویس می توانند با ما تماس حاصل فرمایند.
با سلامنقل قول:
دوست عزیز من شب اولی که از آسیاتک دانلود داشتم این اتفاق برام افتاد و وقتی به نمایندگی زنگ زدم (اصلی آسیاتک) دقیقا بهم گفت تازه شانس اوردین تمام بها حساب نکرده!!!! و دقیقا گفت که باید سر ساعت شروع و پایان رایگان یکبار اتصال قطع و وصل بشه. تازه این موضوع وقتی هم که از ساعت تمام بها وارد نیم بها میشید هم صادقه.
یکی از دوستان توی همین تاپیک یک اموزشی گذاشته بودند که مودم رو سر ساعت خاصی ریبوت میکنه که این مشکل حل بشه. از اون استفاده بکنید.
یا مثل من یک مودم قدیمی تک پورت داشتم اونو به صورت بریج وصل کردم و با خود دانلود منیجر قطع و وصل میشه. تنها مساله اش تعویض کابل خط تلفن مودم از مودم وای فای به این مودم قبل از خواب و و بالعکس بعد از بیدارشدنه
Sent from Nexus 7 via Tapatalk
دوستان دیشب 2گیگ از حجمم کم شده
در صورتی که سرویس 2 تا 8 رایگان دارم
چند ماهه همین سرویسو دارم این مشکل پیش نیومده بود. چیکار کنم؟
برای شبانه حتما باید قبل و بعدش مودم رو خاموش روشن کنی و الا از حجمت کم میکنهنقل قول:
تا الان چند بار کل حجم من تموم کرده حتی شکایت هم کردم ولی فایده نداشت مشکل قبول نمیکنند
ماشالا چه حرفه ای دزدی میکنننقل قول:
اینجا چی زر میزنه پس؟
دوست عزیز چرا اطلاعات غلط میدی !؟نقل قول:
خیر دوستان نیازی نیست ! من الان 5 ماه هست حتی یک شب هم برای تایم رایگان مودم رو خاموش و روشن نکردم ولی هیچ حجمی ازم کم نشده
بعضی از دوستان فقط بلدن حرف خودشونو بزنن !
خوش به حال شما که کم نمیکنهنقل قول:
ولی برای من و چند تا از رفیقام که پرسیدم کم میکنه
حرف من نمیدونم کجاش اشتباه
اگر کسی ازش کم نمیشه خوب نیازی نیست اگر کم میکنه مودم خاموش و روشن کنند تا حجم کم نشه
منظور من اینه در حالت عادی قانونش اینه که کم نمیکنهنقل قول:
ولی بعضی وقتا اختلال پیش میاد برای بعضیا
قانون؟!! :n09:نقل قول:
دوستمون درست میگه
زنگ زدم میگن باید هر شب مودمو خاموش و روشن کنی
دزدخونه اس دیگه. باید سر کنیم