سلام
کسی از دوستان اطلاع داره پخش کلاریدن از کجا میتونم تهیه کنم ترجیها آک
ادر سایتی و شماره تلفنی
با تشکر
سلام
کسی از دوستان اطلاع داره پخش کلاریدن از کجا میتونم تهیه کنم ترجیها آک
ادر سایتی و شماره تلفنی
با تشکر
تشکر از دوستان خوبم امیر آقا و حمید جان به خاطر توجه همیشگی.
لطفتون مستدام.
در مورد Bright بودن صدا فقط تونستم این مطلب رو پیدا کنم :
صدای Bright
این اصطلاح به معنی انرژی بیشتر از حالت طبیعی در ناحیه فرکانسی بالاست. یعنی بالانس صدا کمی در ناحیه بالا تغییرات داره و شما فرکانسهای بالا (از یک کیلو هرتز به بالا) رو زیادتر میشنوید.
یه دلیل این قضیه میتونه رکورد بد باشه دلیل دیگه عدم سازگاری کامپوننت ها و تاکید کامپوننتها در فرکانسهای بالا.
مثلا شما یک اسپیکر دارید که هم گسترش زیادی در ناحیه بالا داره و هم تاکید بیشتری در ناحیه بالا و بعد این اسپیکر رو با آمپلی فایر Solidstate ارزان قیمت و یک سورس دیجیتال که تو ناحیه بالا مشکل داره جمع میکنید.
نتیجه اش این میشه که صدا تاکید بیشتری در فرکانسهای بالا داشته و لذت شنیداری کم میشه.
به نظر من بالانس صدا خیلی به پاسخ فرکانسی اسپیکر برمیگرده و اگه الکترونیک خوب جمع شه نمیشه دلیل Bright بودن رو به الکترونیک نسبت داد.
البته گوش انسان اونقدر که به پاسخ فاز سیستم (پاسخ در Time Domain) حساس هست به بالانس صدا (پاسخ دامنه) حساس نیست.
فقط مساله اینجاست که اگه الکترونیک سیستم خیلی ساخت خوبی نداشته باشه و رکورد دیجیتال هم کیفیت لازم رو نداشته باشه Bright بودن صدا به گوش ناخوشایند میاد.
مساله مهم اینه که سیستم Bright در دراز مدت لذت شنیداری رو کم میکنه.
اگه مطلب بالا صحیح باشه و خوب و درست فهمیده باشم:
سیستمی که دنبالش هستم مشکل اشاره شده رو که نخواهد داشت و جای نگرانی که نیست؟
درسته عزیز؟
البته اگر صحیح باشه !!!
یا حق
بسیار بسیار عالی، واقعا لذت بردم، چقدر خوبه که کاربرایی چون شما دانششون رو هم برای بقیه share میکنن.نقل قول:
من در حال حاضر قطعات زیر رو دارم
کامپ جلو : فوکال 165FX از سری Expert
کواک عقب: هلیکس مدل E5X.2
آمپ 4کانال: MTX TC6004(اینو نخریدم دوستم بهم داده و یه آمپ قدیمیه ولی احتمالا جوابگو)
الان قصد خرید پخش دارم، با توجه به ماهیت صدایی قطعاتم و به جهت match شدن اینا با هم به نظرتون کدوم یکی از این پخش هارو تو اولویت خرید بزارم:
1- سونی XB100BT و یا مدل جدیدترش یعنی GS820BT
2- آلپاین مدل 62EBT/163EBT/164EBT
3- کنوود X5100BT/DDX9017SM
4- پایونییر Z5050BT/8850BT/Z7050
5- مالتی مدیا فابریک چینی(البته بالاترین کانفیگ چون 100تا مدل هست) + پروسسور مثلا هلیکس DSP.2
علت اینکه برخی از این مدل هایی که گفتم + مالتی مدیا اشاره شده 2دین و بقیه تک دین هستن اینه که من میخوام بحث دوربین دنده عقب و همینطور نویگیشن رو هم در کنار بحث موزیک داشته باشم.
چهارتا تا توضیح: ماشینم استپ وی هست ، موقتا هلیکس E5X.2 رو بردم رو در جلو نصب کردم(صداش واقعا خوب و بلنده) و فضای صندوقم رو لازم دارم برای همین یا کلا ساب بی ساب و یا نهایتا ساب زیر صندلی مثلا گلیدن یا اینفینیتی یا جی بی ال (این 3تا برند تو بازار زیر صندلیشون موجوده)، آمپه بهم داده شده پس اگه حدود 80 تا 85 درصد هم بهم جوابمو بده دیگه پول آمپ نمیدم
درود بر دوستان صدا دوست
شاید پرسشم به این جا وابستگی پیدا نکنه ولی گفتم شاید دوستداران صدای این انجمن در زمینه کامپوننتهای خانگی هم کم و بیش آگاهی داشته باشند.
به تازگی حس میکنم صدای بم ساب ووفر سیستم تودوروکی من به نیرومندی گذشته نیست. همه جور با تنظیمهای آمپ و ساب بازی کردم.
تنظیمهای آمپ vsx 522:
حالت بلندگوهای جلو: small و large
حالت ساب: yes و plus
dB هر سه کانال: افزایش از 0 به 5+
فرکانس ساب: کاهش از 100Hz به 50Hz
تنظیمهای پشت ساب s-rs3sw:
پیچ ولوم: 2/3
فرکانس کراس اوور: 50Hz
فاز: 0
بایپس: no
همه سیمها و فیشها هم بررسی کردم
با این تنظیمات همچنان بیشتر صدای بم از بلندگوهای جلو میاد و ساب خیلی کم صدا میده و هوای کمی از جلوی پورتهاش جابجا میشه. با آهنگهای بیس دار و با کیفیت آزمایش کردم.
پیش ازین یادمه صدای ساب شیشه ها به لزره میانداخت.
نمایندگی میگه باید بیاری ببینم. تا جاییکه میشه نمیخوام دست تعمیرکار بدم.
این هم بگم که تازگی خانه جابجا کردم آیا ضربه کوچک احتمالی هنگام جابجایی در باربری میتونه دلیل این باشه؟
سپاسگزارم
سلام.بر امیر جان اقا حمید عزیز...
1-ایا امپهای قدیمی مثلا مال زمان 2005 تا 2010 ارزش خرید دارند..
2-برای سابی که مثلا گلدین ام لاین 12 که نوشته 300/450 وات -- مناسب ترین وات برای این ساب چه امپی بخریم که در حین کیفیت صدا کاملا صدای ساب را در بیاورد هم قدرت وکیفیت خوب....منظور وات مناسب است..هدفم از این سوال این است که بدانم بهترین وات برای یک ساب بین وات واقعی و پیک ساب باید در نظر بگیرم یا واتی که نزدیک پیک ساب است ؟؟؟
درود ممنونم:n11::n40:نقل قول:
دو جفت گرفتم چون احتمالا ماشین رو به پژو پارس تغییر بدم و اونجا به مشکل بر نخورم:n06:
قیمت اجناس :
دو جفت rsx165 شد 1500
آمپ ماسکونی As 100.4w شد 1950
ساب rs12 شد 470
باکس سیلد 32 لیتری 120
مپ گلیدن RC600.1 برای ساب 650
2 جفت کابل RCa برای کامپوننتها 80
پک برق گلیدن گیج 4 شد 175
13 متر کابل 2در 2.5mm برای کامپوننتها متری 11.000 تومن شد 143
کابل 2 در 4mm برای ساب هم 2 متر متری 13 تومن شد 26
دوستان من1500میخواستم برای سیستم ماشین هزینه کنم فعلا
نظرم روی پخش 5100کنوود بود باقی پول هم برای یه جفت کامپ و یه آمپلی هزینه کنم
الان سه تا سوال دارم
1-پخش مناسبی هست این مدل؟(بلوتوث رو حتما لازم دارم)
2-با فرض خرید این پخش نظر شما برای کامپ و آمپلی چی هست تا حدود1200؟(1200برای کامپ و آمپلی)
3-ارزش داره کل هزینه رو به خرید 163EBT یا 164EBT اختصاص بدم و بعدا باقی چیزها رو بخرم؟(تفاوت163با164 چی هست؟)
ممکنه این زمان حدود1سالی طول بکشه:n02:
من دقیقا بودجه شما رو داشتم
۲ جفت کامپ با یک ساب بهترین ترکیب کیفیتی هست و لذت بردن از موسیقی که صد البته یک آمپ ۵ کاناله یا یک چهار کاناله + یک آمپ مونو نیازه که مجموع این ۵ قطعه ب علاوه پخش اگر چیز خوب بخوای ببندی حدود ۳ تومن و اگه عالی بخوای بالای ۴ تومن هزینه داره
اینم که یه جفت کامپ ببندی به تنهایی تک استیجی میشه و اصلا بیس مناسبی نخواهد داشت و ارزش نداره ۱۵۰۰ هزینه کنی به این صورت
با این بودجه یه کواک واسه عقب ببند مثل focal 690 حدود ۳۸۰
یک کامپ خوب از ی شرکت خوب واسه در های جلو مثل focal 165 ac یا jbl 609 یا اینفینیتی ۶۵۲۰ ، که قطعا فوکال کمی گرونتر و با کیفیت تر وخوش صدا هست ولی دو مورد دیگه هم کیفیتی هستن و پرتاب صدای کمی بالاتری دارن ، اینم حدود ۳۸۰ تا ۴۸۰ میشه
اینجوری اون کواک عقب نبود بیس و کوبش ساب را تا حدی جبران میکنه درسته کامپ چیز دیگه ای است ولی جوابگو کیفیت مناسب هست
یه آمپ هلیکس D four ، اگه بودجت ۲ تومن بود میگفتم G four رو بگیری ، اصلا و اصلا توی رنج ۴۰۰ تومن نمیتونی کیفیت و صدا و حداقل نویز ممکنه رو از آمپ های کنوود یا پایونر بگیری
THD < 0.02
Signal To Noise : دسیبل 108
این دو عدد رو با کنوود ، پایونر و حتی JBL و اینفینیتی و هرتز هم اختلاف فاحشی داره . اینم حدود ۴۳۰ در میاد قیمتش
تا اینجا شد حدود ۱۲۰۰ ، پخش هم کنوود ۵۱۰۰ ، توی رنج زیر ۶۰۰ تومن بهترینه
حالا مقایسش با آلپاین با دوستان ، بنظرم واسه سیستم زیر ۲ تومن قطعات ، پخش حرفه ای زیاده روی هست . خودت ببین ۱۲۰۰ قطعات بخری بعد ۱۴۰۰ بدی واسه پخش ؟ :n04::n02:
ممنوت از جواب مفصلتوننقل قول:
مشکل اصلی اینه که فضای صندوق عقب رو کاملا لازم دارم
حتی باند بیضی هم بخوام ببندم رو طاقچه اون قسمت پایینش که میزنه تو صندوق اذیت کننده میشه برام.
یعنی پخش5100 جوابگو هست؟
چون ممکنه سال بعد بخوام بیشتر هزینه کنم
میخوام دیگه اون موقع برای پخش هزینه نکنم
نظرتون در مورد Helix Esprit E62C.2 چی هست؟+G four؟؟
یه سوال شاید مبتدیانه-آمپلی رو میشه جایی غیر از صندوق نصب کرد؟
منم مثل خودت صندوق رو کامل میخواستم ، دوستم هم ۲ جفت کامپ focal 165 v1 بسته بود یک جفت طاقچه ، یک جفت توی درهای جلو ، صدا و کیفیت خیلی فراگیر و عالی بود ولی بدون ساب اصلا من راضی نبودم یچیزی کم بود ،نقل قول:
اگر به هیچ وجه حتی روی طاقچه عقب راه نداره هیچی بزاری که باید ب فکر دو جفت کامپ برای درهای عقب و جلو باشی که کوبدش و میدبیس بهتری داشته باشن و صداشون گرم تر باشن
ولی اگر میشه روی طاقچه حساب کرد ولی صندوق رو بیخیال بشی ، خب ۲ جفت کامپ باید ببندی با یه ساب روی طاقچه ای که عمقش از یه کواک هم کمتره و واسه کارت عالیه
Helix Esprit E62C.2 اینم از بهترین کامپ های بازار هست صدای نزدیک ب سورس داره گرمه تیزی نداره و موزیکاله ، ولی صدای Focal 165 AS هم گوش بده توی همین رنج
تصمیم نهایی رو در مورد طاقچه بگیر تا بچه ها کمکت کنن .
پخش هم هر چقدر بیشتر پول بدی مثل هر زمینه ای تقریبا برد کردی ، ولی مثلا توی شرایطی که یه پخش حول و حوش یک تومن برداری با یه کامپ عالی واسه درهای جلو ، بعد فعلا بگذرونی تا مثلا ۴ ماه بعد، اضافه کنی
نه اینکه یک سال یا بیشتر بخوای خودتو محروم کنی یا بعد کامپ معمولی تری بخری که بخوای سر تعویضش ضرر کنی
من رفتم صدای پخش ها رو یجا با باند ثابت گوش کردم . صدای ۵۱۰۰ رو دوست داشتم ولی ظاهر XB100 رو بیشتر .
کلا ۵۱۰۰ بهترین پخش زیر ۶۰۰ هست . بعدش بالا ۷۰۰ میشه سونی بالایی
اره من دیدم زیر صندلی هم گذاشتن ولی گرد و خاک بلای جونش میشه .
وانت ۲ کابیین بگیر خب . :n02::n02:
یجوری نوشتی که حس میکنم صبح ب صبح میخوای کیپ تا کیپ صندوق رو بار بچینی بدون شک :n02:
آمپ هم G4 از D4 قدرت بیشتری داره که واسه کواک های بالای ۱۰۰ RMS و ساب های سبک خیلی مهمه . ولی از لحاظ تکنیکال و فنی تقریبا یکی هست و واسه کسی که کامپ یا کواک سبک میندازه همون D four بهتره ، مگر اینکه دویست و خورده ای واست پولی نباشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیر ۹ سانته عمقش
سلامنقل قول:
یه نکته خیلی مهم گفتم شاید بدرد بخوره بگم این پخش کنوود ریموت کنترل نداره و نمیشه هم براش تهیه کرد قابلیتش رو نداره
و مورد بعدی که منو چون چندبار اتفاق افتاده اینه که تنظیمات سخت کنوود بعضی جاها خیلی اذیت میکنن وقتی مثلا باتری رو چند لحظه قطع میکنی برای یه کاری یا باتری به هردلیلی جند دقیقه نباشه کلا تنظیمات برمیگرده(گرچه هر پخشی بر میگرده) ولی تنظیم کنوود دوباره با نصاب حرفه ای هست و دردسر من میگم تو بودجه های کم باید دردسر رو هم کم کرد، بهتره پخشی خرید که خیلی سخت نباشه..
البته نظرمه
موفق باشید
نکته بسیار خوبی اشاره کردیننقل قول:
ولی فکر کنم از طریق گوشی و بشه همون کار رو انجام داد . البته من هیچوقت خودم از ریموت استفاده نمیکنم و اصلا نمیدونم کجاست:n02:
دقیقا صندوق تا خرخره جنس میزارم توش:n04::n02:درش با لگد بسته میشه:n02:نقل قول:
این کامپ 9سانته معمولا کواک چند سانت میشه؟
ماشین آردی هست
چجوری میشه درای عقبش رو کامپ بزارم؟
منم همیشه ریموت پخش رو گم میکردم:n18:
گفتم شاید بشه 163بخرم با یه کامپ حدود600تومن
آمپ بمونه برای بعد
نه اون ساب هست از دسته shallow free air که واسه امثال ما نخوایم صندوق رو پر کنیم ، بخوبی باکس قطعا نخواهد بود ولی خوبه دیگه و قطعا بهتر از هر کواکی خواهد بود
هر اینچ ۲.۵ سانت هست اون کامپ هلیکس که گفتی عمقش به این شرح :
Top Mount Depth: 2.462"
Bottom Mount Depth: 2.623"
ب عبارتی عمق این کامپ از ساب روی طاقچه حتی بیشتر هست ، پس بنظرم ساب روی طاقچه رو چون ارزونترین قطعه سیستمت خواهد بود حتما ببند و یک سیستم بدون ساب هیچوقت ایده ال نمیشه ، یه سیستم خوب با ساب بهتر یه چینش عالی بدون ساب هست از نظر من
آردی رو نمیدونم که آیا در عقب جایی تعبیه شده یا نه
163ebt حدود ۱.۴۰۰ پولشه یعنی کل بودجه الان شما
در مورد طاقچه نظر رو در نهاییت بگو تا دیگه بچه ها نسخه نهایی بپیچن
نظر من اینه پخش رو همون ۵۱۰۰ بردار > 490,000
یه جفت کامپ هلیکس یا فوکال بزار طاقچه عقب > 550,000
با یه ساب متوسط قیمت مثل infinity 1200s که اینم 280,000
یه آمپ هلیکس جی فور > 620,000
اینا رو ببند ترکیب عالی با کیفیتی بهت میده بعد که پول دستت اومد برای صدای فراگیر واسه در جلو یک جفت از کامپ عقب از همون سری و برند حالا یک درجه سبک تر اشکالی نداره با یه آمپ دو کاناله متوسط واسش بگیر که کلش زیر ۸۰۰ تومن میشه
ترکیب نهایی ۲ جفت کامپ هلیکس یا فوکال عالی داری ، یه آمپ هلیکس جی فور که زیر ۸۰۰ تومن بهترین آمپ بازاره و یه ساب جمع و جور کار راه انداز واسه تکمیل موسیقی
۲ تا نکته رو دقت کن یکی اینکی هلیکس و فوکال توی کامپ مخصوصا بسیار حرف برای گفتن دارن
مثلا الان میتونی واسه عقب focal 165 AS بگیری ، بعد برای در جلو در آینده AC ش رو بگیری که یک درجه ارزونتره
فوکال رو چون این مدت که دنبالش بودم گشتم و شنیدم واقعا شرکت قدری هست و در صدای بالا کمترین درهم ریزی رو داره نسبت ب میان رده های دیگه بازار
و حرف اخر خیلی وسواس نشون نده چون اگر یک پله یکی از قطعات رو توقعت رو بالا ببری مجبوری کل مجموعه رو یک پله بالا ببری ، که مثلا بودجه ۲ تومنی میره روی ۴ تومن یهو
مثلا میری کامپ v1 میگیری بعد میگی خوب کامپ جلو هم باید بهتر شه ، آخ آمپ هم که الان واسه اینا فلان مدل بهتر ساپورت میکنه و حرفه ای تر ، بعد میگی ای بابا ۳ تومن خرج کردم پس چرا پخشم ۵۱۰۰ هست ، هرکی اون قطعات رو داره PRS یا آلپاین بالا یا حداقل XB100 داره که و الی آخر
اینو از من بشنو کسی که کامپ هلیکس یا فوکال بالای ۵۰۰ تومن میگیره یا آمپ مثلا جی فور بی شک خروجی بی نظیری گیرش میاد ، شما باید خیلی حرفه ای و حساس باشی که بیشتر از اینا نیازت باشه ، حالا من دوستی دارم که ۲۰۶ داره ۲۰ تومن می ارزه ولی ۱۴ تومن سیستم کیفیتی روش هست و قابل احترامه ، ولی من از کیفیت و خروجی و لذت بردن از سیستم ایشوت تفاوت فاحشی با یه سیستم ۵ ملیونی نمیبینم ، صد البته که بهتره بله ولی نهایت ۲۰ - ۱۰ درصد ، ولی تفاوت قیمت حدود ۳ برابر ( ۳۰۰ درصد )
شما وقتی هزینه کنی از پژو پارس برسی به مرسدس یا بی ام وی . تفاوت فاحشی میبینی ، لذت عجیبی میبری و قطعا شوکه میشی از این اختلاف سطح و کیفیت
ولی از یه بی ام و بشینی توی یه پورشه که قطعا هم بهتره تفاوت میبینی و لمس میکنی ولی مثل بخش اول شوکه نمیکنه شما رو ، و ممکنه حتی بگی اوکی بهتره ولی با این تفاوت قیمت ترجیح میدم بی ام و رو برونم و خوشحال هم انتخابش کنی
مسلم جاننقل قول:
این مطلب رو از کجا نقل کردید قربان؟
لطفاً منبع رو ذکر بفرمائید...
البته خودم هم باید ذکر می کردم، ولی چون مطالبی که نوشتم آغشته به نظرات خودم بود، اجتناب کردم.
بهترین گزینه، گزینه ی 3 هست. شک نکنید.نقل قول:
ماشین هم مبارکه...
سلام مرتضی جاننقل قول:
این ها رو قبلاً هم عرض کردم، جستجو کنید موجود هست. ولی بازهم عرض می کنم.
برادر این جمله رو از DLS یه خاطر بسپارید...
" اگر در DataSheet یک اسپیکر یا سابووفر، درج شده بود: 100 وات RMS به دو نکته توجه کنید... "
1) این توان یعنی مرز تحمل و انفجار اسپیکر برای استفاده ی طولانی مدت، نه توانی که الزاماً برای درایو شدن به آن نیاز دارد...
2) یک اسپیکر 100 واتی، با 60 وات نیز کاملاً خوش صدا خواهد بود. حتمآً نیازی به اِعمال فشار تا 100 وات نیست.
با این اوصاف، ساب شما با 250 وات هم خوش صدا خواهد بود.
یه نکته دیگه هم لازمه اضافه کنم که من هم برای امپ دارم تحقیق میکنم دوستان گفتن که گلیدن ml95.4 از این جی۴ بهتره با اختلاف قیمت صد صدوپنجاه تومنینقل قول:
موفق باشید
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام امیر جاننقل قول:
مسلم جان
این مطلب رو از کجا نقل کردید قربان؟
لطفاً منبع رو ذکر بفرمائید...
البته خودم هم باید ذکر می کردم، ولی چون مطالبی که نوشتم آغشته به نظرات خودم بود، اجتناب کردم.
ممنونم از توجهتون
از این لینک:
من صدای هر دوی این امپ ها رو شنیدم. واقعا هم از نظر قدرت و هم کیفیت ml بهتره. 150 کاملا ارزش داره که ml بگیرید. حتی به نظر من اختلاف بیش از اینه. هلیکس صدای بسیار بازی داره که به اغلی درایور ها خوب نمیشه ولی ml صدای فلت و کنترل شده تر. از نظر قدرت هم واقعا ml سر تره به صورتی که ml برای ساب m12 کاملا کافی بود و ماشینو تکون میداد ولی هلیکس 1260 رو کامل پر نکرد و بیس متوسط بود.نقل قول:
من عجیبه واسم که با اینکه سری ML از ۲۰۱۶ اومده ولی هیچ کاتالوگ تکنیکالی براش پیدا نکردم اگر دارین بزارین منم ببینمنقل قول:
درسته که اعداد همه چیز نیستن و جنس صدا در نهایت و خروجی حرف آخر رو میزنه
ولی اعداد تکنیکالی هلیکس حتی از یک سری بالاتر و پایین تر ML بهتر هست یعنی از سری RC و FD . که نشون از مهندسی بهتر شرکت هلیکس داره
حالا اگر دوستان بیشتر توضیح میدن ممنون میشم
ساپورت ساب رو که کنار بزاریم ارزش خرید D four چهارصد تومنی خیلی بیشتر از ML هشتصد تومنی هست . آیا اختلاف قیمت ۲برابری رو شما در خروجی ها میتونید لمس کنید ؟
کسی بخواد فول از آمپ برای ساب قدرت بگیره بهتره هزینه یه چهار کانال و یه مومو ، یا یه چهار کانال و یه دو کانال رو بده هلیکس G5 بگیره که توی پل زنی RMS ۳۶۰ ب شما تحویل میده که روی کاغذ با عدد ۲۴۰ G4 بسیار متفاوت هست
من امروز نه فردا شاید بیشتر به این پیج سر نزنم ولی حدود ۵۰۰ صفحه رو خوندم . شاید من تخصص شما یا علم شما رو نداشته باشم ولی گوش و شنوایی آدم میفهمه چی خوبه چی بده و خیلی هم سادست
اینکه گلیدن از بهترین های بازار هست شکی نیست ولی گلیدن رقیب هلیکس هست نه آقای بالا سر این برند یا خیلی دیگه از برندهای بازار
اما متاسفانه اینجا جوری برخورد میشه که انگار گلیدن چهار سر و گردن بالاتره .
انتقاد دوم اینه که بازار رو ۴ دسته کنیم .
دسته اول کسایی که پخش یه باند میخرن بدون آمپ و توی ذهنشون فقط کنوود و پایونر رو شنیدن
دسته دوم کسایی که بودجه زیر ۱.۵ دارن که خب یک پله میرن بالاتر دنبال برندهای خوش قیمت و مناسب مثل infinity , jbl و غیره
دسته سوم کسایی که بودجه تا ۳ ملیون دارن که میان برندهای خوب هلیکس و گلیدن و فوکال و اینا رو در رنج متوسط کلاسی یا درنج بالاهاشون ولی با ترکیب با گروه دوم که عرض کردم سیستم رو میبندن
این ۳ دسته بالا ۹۵ درصد جامعه ما رو تشکیل میده متاسفانه یا خوشبختانه و این انجمن معمولا یا بزور جواب این بندگان داده میشه یا با یک جمله از روی شکم سیری
ولی اگر کسی بخواد بالای ۵ تومن و سیستم تخصصی جمع کنه دوستان قابل میدونن و بیشتر کمک میکنن
همه میدونن که کواک چیز عالی نیست و دورانش گذشته و کیفیت یعنی استفاده از کامپ ، ولی یکی اومده نوشته آقا جان من بالا برم پایین بیام نمیتونم بیشتر ۷۰۰ تا هزاری هزینه کنم پس یه پخش و یه کواک خوب در این رنج بهم بگو
خب منه کاربر ، شمای کاربر ، بعد از توصیه باید در رنج درخواسش بهش ۲تا پیشنهاد بدیم
مثلا توی یجایی یکی گفته بود فقط ( دقت کنید فقط ) یک کامپ میتونم بخرم هرتز ۶۹۰ خوبه
یکی از دوستان نوشت بد نیست خوبه ، در صورتی که هرتز ۶۹۰ بسیار صدای تیزی و خشکی داره و فقط بدرد وکال در کنار ساب میخوره با حجم صدای بالاش
و باید ب اون بنده خدا بگی عزیز هرتز نخر تو که پول آمپ و ساب و ارتقاع نداری یه jbl بگیر که صدای دلنشین تری داره
شما سطح توقع رو تا جایی بالا بردین که فوکال ۶۹۰ یا کاپا ۱۱ رو بلندگو بزور حساب میکنن بچه ها :n09::n02:
به هر روی عذر میخوام طولانی شد ، یکم بیشتر ب سوالات سطحی ما دوستان جواب بدین بهتر میشه
سلام.امیر جان..نقل قول:
خیلی ممنونم این را برای این سوال کردم که من دو تا ساب ام لاین m10 را را باکس مجزا موازی کردم با امپ مونوی کنود 8105 روی گین 4 ولت گذاشتم چون پخشم 4 ولت است اما اصلا صدایش در نیامد مجبور شدم گینم را تا 1 ولت باز بگذارم. ..حتی با موزیک معروف bass i live you هم تست کرفتم با ولوم دو سوم باز هم دیافراگم ساب در حد یک سانت هم تکان نمیخورد انگار زور نداره....گفتم شاید وات امپ برایش ضعیفه....سابها هر کدام 200/300 است در حالت موازی یعنی 400 وات و امپ درحالت مواازی 500 وات می زنه...مشکل را نمی دانم چیست؟؟؟؟
سلام دوست عزیز.نقل قول:
در مورد اول که مقایسه اعداد و امار دو امپ هست بگم که من تا حالا دنبال این موضوع نرفتم. صداشونو شنیدم اونوم تو مدت قابل قبول ولی میگردم پیدا میکنم اپلود میکنم. والا اختلاف دو برابری با d four عرض کنم امپ هلیکس کلاس d هست و امیدوارم در مقایسه فقط به وات خروجی نگاه نکنید.
در مورد برند های دیگه که میفرمایید بنده به شخصه اصلا طرفدار برند خاصی نیستم. شما امضای منو ببین از همه برندها توش هست. پس من طرفدار نیستم. ولی توی امپای تو اون رده من ml رو واقعا میپسندم. من عضو خیلی کدچک اینجام و 7 ساله دارم تو این زمینه زمان میگذرونم. بارها گفتم که هیچ بهترینی وجود نداره و همه قطعات باید با هم مچ بشن. یک قطعه اگه خوب مچ نشه هر قدرم گرون باشه صدای خوبی نمیده. شکی نیست. شما فرمودید جواب برخی دوستان رو بدیم. من این کارو انجام میدادم ولی. چند نفر امدن به من که کواک فوکال رو بهشون معرفی کرده بودم گفتن که این چه کواک بدیه . بیس نداره حجم نداره و گفتن پایونیر خیلی بهتره و کلی ناراحتی ایجاد کردن. بچه ها اینجا بی منت دارن به هم کمک میکنن ولی برخی اینو متوجه نمیشن. برا همین من دیگه از اون تاریخ تصمیم کرفتم قطعه معرفی نکنم. به من میگفتن شما چه سودی از تبلیغ فوکال میبری!!! بگذریم.
در مورد قطعات ارزون که فرمودید یه مطلب بگم. پس عمه بنده گفت میخوام سیستم بگیرم براش حساب کردم گفتم زیر 2 تا 2300 نمیشه. گفتم ارزونتر از این پولتو دور میریزی. وقتی شخصی میاد سراغ یه سری اجناس بی کیفیت میره ترجیه داده میشه چیزی گفته نشه. درک این موضوع قطعا وجود داره که پول با چه زحمتی بدست میاد ولی با خرید جنس بد پول دور ریخته میشه به نظرم. پسر عمه من بعد اون کلی با سیستمش حال میکمه و تشکر کرد که نذاشتم چیز بد بخره.
در مورد کاپا 11 بگم که واقعا کواک خوبی نیست به نظر بنده. جنس صدای این کواک اصلا نظر منو جلب نکرد در صورتی که فوکال و گلیدن و حتی راکفورد رو واقعا پسندیدم. کلاس کاری برندهایی مثل گلیدن و فوکال و راک رو در مجموع بالاتر از امثال اینفینیتی و jbl میدونم.
در مورد هرتز که فرمودید بنده به این نتیجه رسیدم که صدا اونقدر سلیقه ای هست که ممکنه همون بنده خدایی که میفرمایید از صدای هرتز خوشش بیاد بعد یکی بیاد اینجا راهنمایی بده داستان من براش پیش میاد . ممکنه البته.
امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم.
ولتاژ رو چک کردی داداش گلم؟نقل قول:
قطر کابل هم مهمه، شما باید سطح مقطع کابل های اینترنال ساب تون 4mm باشه. منظورم سیم اسپیکر هست قربان.
سلام...اقا امیر گل..نقل قول:
ولتاژ را چطوری چک کنم...
کابل خود سیستم گیج 4 است و کابل متصل از امپ مونو به ساب ها نگاه کردم فکر کنم گیج 8 بودند...
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
تشکر...
آمپ Helix D four در Class AB هست ونه Class D
یکی از وظیفه ها و توقعات ما از آمپلی فایر چیه ؟ خروجی رفتار خطی هست . که آمپلی فایرهای مثلا کلاس AB توی همین دسته حساب میشن . چرا . چون ترانزیستورهاشون در فاز آخر مدار عدد و مقدار معین و پیوسته ای از ولتاژ رو میتونن ب خروجی بدن
ولی آمپ های کلاس D , که به آمپ های سوییچینگ معروف هستن ترانزیستورهای خروجی سیاه و سفیدن عملکردشون یعنی یا کاملا باز هستن یا کاملا بسته
با اعتراف به کمی بهتر و خوش صدا تر بودن آمپ مذکور گلیدن ، اما با احتساب قیمت نصف و عملکرد شانه بشانه ( نه برای ساپورت ساب ) ، هلیکس D four برنده بی چون و چرای ارزش در برابر هزینه است
مرتضی جان
کابل تغذیه که خوبه.
ولی بعید میدونم کابل اسپیکر شما گیج 8 باشه. احتمالاً 14 یا نهایتاً 12 هست.
من سیم اسپیکر گیج 8 ندیدم. خیلی برای اسپیکر زیاده.
به نظر می رسه، توان آمپ شما حقیقی نیست.
ولتاژ هم با مولتی متر به راحتی اندازه گیری میشه.
سلام. شما درست فرمودید امپه کلاس ab هست. ولی امپ هلیکس 65 واته و گلیدن 95 وات. اصلا اختلاف کمی نیست این. در امپهای با کیفیت مثل اینا واتی که امپ میده ارزشمنده. شما اگه امپتون ضعیف باشه یکم صدا رو زیاد کنید باعث دیستورت میشه و نه تنها کامپ با باندو خراب میکنه بلکه لذت شنیداری رو به شدت کاهش میده. شما قیمت ml75.4 رو ببینیدبه هلیکس مذکور نزدیک تره بعدم بازم از هلیکس 10 وات بیشتر میده. 65 وات به عقیده بنده واقعا کمه و باعث میشه هر قدرم که با کیفیت باشه بعد مدتی دل کاربر رو بزنه و به فکر تعویض بیوفته. از اینا گذشته بحث جنس صدا هم هست که به شخصه صدای گلیدن رو بیشتر میپسندم چون فلته ولی هلیکس یکم های رنجش بیشتر بود. با توجه به توضیحاتم فکر میکنم اختلاف قیمتشون منطقیه. در کل باید بگم اعداد ارقام و مقایسشون میتونه خیلی کمک کنه به انتخاب و پیدا گردن جنس برتر ولی نظر من اینه که اون چیزی که تمام کنندس شنیدن و زمان گذاشتن برای این کاره.نقل قول:
مخلص.
من با بیشتر حرف شما مواقم و قطعا دانش شما توی این مباحث در کل از من بیشترهنقل قول:
ولی من گفتم D four مناسبترین آمپ برای کامپ ها و کواک های سبک هست
الان Focal 690 و کامپ خوب E62C.2 و یا فوکال AS ماکزیمم 75 RMS بیشتر نمیخوان که
D Four هم روی ۱۴.۴ ولت 70 RMS بهشون میده که یعنی حدود ۹۰ درصد رو پر میکنه و این کاملا ایده آل هست و بدون در هم ریزی صدا خواهد بود ( مخصوصا واسه فوکال که تیوتر دام اوم مقعر هست ) ولی بله اگه واسه یه کامپ گردن کلفت . یا کواک 110 یا 130 RMS و صد البته ساب ها بخواین کاملا نا امیدتون میکنه
بحث اینه که نیاز چیه ، وقتی من یه لیوان دارم ، یه پارچ آب خیلی زیاده واسه من
اونی که اقتصادی رفتار میکنه و میخواد دو جفت باند بخره بدون آمپ و نمیدونه داره چه اشتباهی انجام میده ، من بهش بگم بیا یه آمپ ۸۵۰ تومنی بخر عمرا اینکارو نمیکنه ولی اگه بدونه یه آمپ ۴۰۰ تومنی سیستمش رو زیر و رو میکنه حتما توی گزینه هاش قرارش میده
مثلا کواک ۱۶۵ شما راحت 100RMS شارژ میشه و چون هزینه بالایی کردین حتی ب آمپ ۹۵ تایی گلیدن هم اعتنا نکردین و یه پله بالاتر رفتین ( شایدم ۲ پله :n02: )
ولی واسه من یا کسی دیگه که ساب استفاده نمیکنه ( البته شما ساب رو ب مونو دادید ) و یا کواک سبک میبنده یا کواک / کامپ . و مثل من قیمت براش تاثیر گذار هست اونوقت D four بهترین انتخابه .
از طرفی من زیاد ب اعداد اعتقاد ندارم آمپ 1004 کنوود که از معدود کنوود های تایید شده و خوش نام الان بازار هست 100 RMS میده روی ۴ اهم ولی به جرات همین D four صفحه کواک رو کوبشی تر میزد و صدای پر تری داد بمن
ولی پر واضحه که اگر کسی بحث مالی براش مطرح نیست بهتره چشم بسته گلیدن رو برداره
با سپاس
سلام.امیر جان..خیلی ممنونم..نقل قول:
به نظر شما سیم سابها را عوض کنم گیج چند بگذارم خوبه؟؟؟
امیر جان به نظرت توی پراید مثل من دو تا ساب ام لاین 10 بیس بهتر وقوی تری میدهد یا اینها را بفروشم یک rs12 بخرم ؟؟؟؟
در ضمن یکی ایرادهای ساب من فکر کنم لیتراژ پایین ان است توصیه شده گلیدن 22 لیتره اما این سابها 12 لیتر درست شده!!!!
من یه چیزی اضافه کنم اینکه برند هلیکس Helix هیچ کواک قدرتی نداره که کیفیت خوبی هم ارایه بده مثل Focal 710 ، و بهترین کامپش برای خاورمیانه یا شایدم کلا حتی به پای 165V1 فوکال نمیرسه چه برسه بالاتر
ولی در ضمینه تکنولوژی ساخت آمپلی فایر کلی جایزه گرفته و از بهترین مهندسی های بازار هست و تیم فوق العاده ای داره
اول از همه بگم مطلب زیر تنها در مورد در هم ریزی صداست و برتر بودن یه آمپ از کیفیت ساخت خوبش تا قطعات تا قدرت تا مدل صدای خطی و خروجی و تا خیلی چیزای دیگه ای اهمیت و تاثیر داره
از در هم ریزی صدا حرف زدیم و دیستورت شدن گفتید
خب توی تست آمپلی فایر ها چه چیزی سنگ محک این حرف هست ؟ عدد THD و عدد ( S2N ( SiGnal to Noise
معنی عبارت THD که شرکت های میدن چیه ؟
THD = Total Harmonic Distortion
معنی کردن هم فکر نکنم نیاز باشه
اندازه گیری دیستروشن از هارمونیک موجود در یک سیگنال هست و به عنوان نسبت مجموع قدرت تمام اجزای هارمونیک به قدرت فرکانس اصلی تعریف میشه این دوستمون :n02:
خب هر چقدر این عدد کمتر باشه بهتره و در SN هرچی db بالاتر باشه بهتره
این عدد یجورایی مهم ترین عدد در انتخاب آمپلی فایر هست و حتی LED روی آمپ ها برای این عدد تعریف شده هستن
مثلا همین آمپ گرون قیمت و جایزه گرفته Rockford P600-4 این اعداد رو ب ما میده :
Total Harmonic Distortion (THD+Noise) 4-Ohm: <1.0%
2Ohm: <1.0%
البته جای دیگه THD <0.5% یاد شده
Signal-to-Noise > 85 dB
این اعداد برای Helix :
0,02 % THD
108 dB
خب نتایج گویاست
ب عنوان آخرین مطلب از این بحث خواستم بگم شاید هلیکس در ارزون ترین محصولش نتونسته باشه توی صدای خطی ب خروجی JL AUDIO یا RockFord یا فلانی برسه و صد البته قرار نیست فیل با فنجون مقایسه شه ، ولی نشون داده که خیلی خیلی خوب عمل کرده و برای خیلی ها لذت آمپ های بالای یک ملیونی رو برای قشر کارمند ارمغان آورده :n02::n05: و در بعضی پارامترها چه بسا پیشی گرفته
امیدوارم گرونش نکنن این آمپ بی نظیر ۴۰۰ هزار تومنی رو
پیروز باشید
سلام مرتضی جان.نقل قول:
حجم خالص بتکس هاتون12 لیتر خالصه؟!!!
کمه گلم.فکر کنم قبلا هم عرض کرده بودم.12 لیتر خیلی کمه.تو باکس سیلد مجاز به تلورانس + - 10% حجم توصیه شده داریم.شما حجم رو درست کن صداتون خیلی خوب میشه.
سلام دوست من..فقط چند نکته..توی این یک سال اندی تجربه یک سیستم معمولی..نقل قول:
من کواک هلیکس اول خریدم البته کواک کیفیتی است وبیس ضعیفی دارد..دوستان به من گفتند اول کامپ جلو بخرم بعد اگر دوست داشتی یا کواک یا ساب...من گوش نکردم وبرای ارزونی راه اندازی کواک هلیکس e69x خریدم..صدای خیلی خوبی داره اما بیس ضعیف است بعد چند وقت احساس کردم وقتی صدا از عقب به گوشم می خوره احساس بدی به من دست میدهد حالت سردرد و خستگی بعد هم مجبور بودم صدای پخش را زیاد کنم که سرنشینان عقب ناراحت می شودند..بعد به توصیه دوستان کامپ هلیکس e62c خریدم وجلوی پراید صبا نصب کردم..با اینکه وات پایینی داشت حدود 60 وات باز برای من راضی کنند بود..واحساس خیلی بهتری دارم که صدا از زاویه 45 درجه به من می رسه البته اگر مثل استریو صدا از جلو می امد که خیلی بهتره اما توی ماشین این امکان پذیر نیست...اوایل با فیدر پخش تا R7 جلو میدادم..اما الان اکثر اوقات فقط صدا کامپ جلوست و یک ساب ام لاین هم خریدم با این هلیکس وات ضعیفی داره و پراید ماشین اصلا ابندی نیست از صدا راضی ام.....
هدف من ازنوشتن این مطلب اگر می توانی یک کامپ خوب با وات بالای 100 وات ویک ساب در باکس بهترین صدا راداری...اگر دوست داری یک امپ دوکانال مثل G2 هلیکس بگیر (((که روی 4 اهم 125 وات میدهد که اگر یک زمانی به وات بالاتر نیاز داشتی مجبور به تعویضش نباشی اگر گران است استوک بخر))) ویک امپ مونوی برای ساب...به نظرم بهترین است....
سلام.نقل قول:
اول تشکر کنم از مقایسه خوبتون.
یه توضیح بدم. نمیدونم چرا شرکت راکفورد انقدر امارو ارقام امپاشو متواضعانه میده. در اکثر اعداد اعلامی که در سایت میبینیم وقتی به اندازه گیری های عملی نگاه میکنیم امار بسیار بهتری رو شاهد هستیم در thd و wattage و signal to noise به اندازه گیری های سایت pasmag نگاه کنید. امار اندازه گیری شده این امپ و دقت کنید.
در عوض شرکت هلیکس تقریبا امار دقیقی میده و و اعدادش به واقعیت بسیار نزدیکه.
مخلصم.
من ساب m12 گلیدن دیدم با باکس شرکتی دقیقا دو برابر این بود باکسش ذوزنقه ای پورتد بود به نظرم یک باکسی شبیه باکس اصلیش درست کن البته فکر نکنم توی پراید جا بشه دوتاش یا ممکنه کل فضای صندوقو اشغال کنه در هر صورت به نظرم طبق راهنمایی های اقا حمید باکسشو طراحی کننقل قول:
در مورد تکون نخوردن ساب هم همونطور که قبلا گفتم از خروجی های پخشه پخش خروجی هاش 1ولت یا شاید هم کمتر باشن من تست کردم رو گین 4ولت سابووفر لولو تا اخر یعنی لول10 زیاد کردم بعد اومدم سابووفر لول رو صفر تنظیم کردم و در عوض گینو به اندازه سه چهارم باز کردم یعنی یخورده از 1ولت بیشتر با شرایط قبلی یعنی گین 4ولت و سابووفر لول 10 برابر بود
سلام به همه اساتید و بچه های گل انجمن
خب یه راست بریم سر اصل مطلب:n02:
اول از همه اینکه من زیاد اهل سیستم بازی نیستم و تا حالا هم اصلا سیستم نبستم و اصلا سر رشته ندارم اگه یه سری سوالات سطح پایین و ابتدایی هست به بزرگی خودتون ببخشید:n16:
یه ماشین سمند ثبت نام کردم که انشالله یکی دو هفته دیگه بهم تحویل بدن و میخوام سیستم صوتیش رو ارتقا بدم، سیستمی که مد نظرمه سیستم های اند هستش و می خوام شفافیت و تفکیک به نهایت باشه داخل ماشین بودجه رو هم الان رو 10 تومن گزاشتم اما خب اگه لازم شد بیشترش میکنم بیشترم موزیک پاپ ایرانی و سبک ترنس گوش میدم البته بعضی وقتها چیزایه دیگه هم پخش میکنم اما درکل صدایی با شفافیت بالا و بیس خیلی نرم میخوام، نمیخوام ماشین از حالت فابریک خارج بشه و به صندوق عقب هم نیاز دارم یه سری از دوستان پیشنهاد ساب زیر صندلی دادن به نظرتون مناسب هست؟
در کل خوشحال میشم بنده رو راهنمایی کنین
دوستان ساب تو قیمت های مناسب چی پیشنهاد میدین؟حدود۳۰۰نهایتا یکم بالا پایین
دوستان خوبم حمید و امیرجان آر اس۱۰ گلیدن پیشنهاد دادن ولی بودجه ام نمیرسه تو فکر کارکرده اش هستم..
اما فعلا دارم تو قیمت های نو مدنظرم فکر میکنم
ممنونم
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوست عزیز.ان شا ءالله به سلامتی ولی چرا سمند.متاسفانه بدترین ماشین برای سیستم رو انتخاب کردین:n02:نقل قول:
باید حتما درها رو کیک پنل بزنید تا بتونید درایور 16 های اند نصب کنید.ام شما فرمودین نمیخواهید از حالت فابریک خارج بشه.پس باید عرض کنم باید دور یه سیستم خوب رو خط بکشید.یعنی چاره ای ندارید.
ساب زیر صندلی بد نیست اما اصلا نمیتونه جای یه ساب خوب داخل باکس مناسب رو بگیره.
اگر نظرتون در مورد تغییرات در از حالت فابریکی عوض شد بفرمائید.
سلام
دوستان یه جفت باند بیضی میخام برای وانت
زیاد نمیخام پولش بشه
سیستم و آمپلی و فلان و اینارو نداشتم تا حالا و فعلا هم نیازی ندارم
دوتا باند معمولی کار راه انداز
چی پیشنهاد میدید
ممنون
بهترین باندها بدون آمپ عملکرد دلچسبی ندارن ولی خب شما شرایطی که تعیین میکنی باید ما همون رو واسش نظر بدیمنقل قول:
به هیچ عنوان سمت پایونیر و کنوود نرو ، حتی اگر شهرستان کوچیک هستی از سایتهای معتبر خرید انجام بده . قیمت نگفتی ولی من چندتا گزینه بهت میگم که واقعا توی حد و طبقه خودشون خوبن
چون ساب و آمپ و اینا خبری نیست و ارتقا هم حالا حالا نمیخوای بدی پس من مجبورم کواک بهت معرفی کنم
1.... JBL GX 963E خیلی خوش صداست و کلا بدون آمپ راه اندازی میشه و قدرت و کیفیت مناسب رو با هم داره قیمت حدود ۲۲۰ تومن
2.... Infinity Reference 9623ix از جی بی ال بالا کمی قدرتی تر هست و وکال بهتری داره ولی بیس و گرمی صدای 963E بهتره هنوز قیمت حدود ۳۰۰
3.... Helix Esprit E69X پرتاب صدای کمتری از همه ی گزینه ها داره ولی تفکیک صدای عالی و خروجی گوشنوازی داره البته اتاق رو بد پر نمیکنه ولی اگه بلند موسیقی گوش میدی باید بدونی که کاملا کیفیتی هست تا قدرتی . قیمت حدود ۳۱۰
گزینه های بهتر و البته کمی گرونتر مثل JBL GTO 939 و Focal 690 هم هستن ولی بدون آمپ هدر دادن پول هست خریدشون .
از ۳ گزینه بالا بهتر جایی نیست و نگرد :n02:
پیشنهاد من گزینه اول هست ولی اگه قدرتی تر میپسندین و قدرت از کیفیت کمی براتون اهمیت بیشتری داره اینفینیتی رو بردارین . البته اینفینتی هم کیفیت مناسبی داره اشتباه نشه
JBL حتی در باندهای ارزونش عجیب خوش صدا کار میکنه و کمپانی غافل گیر کننده ای هست