موجودی بانک مجازیتون رو چک کنید ! بعضی وقتها پیش میاد که بعد از کسر پول از حساب بانکی بجای عملیات تمدید ، اون مبلغ رو به موجودی بانک مجازی اضافه میکنه ! :n13:نقل قول:
اگه اونجا هم نبود ، تا 24 ساعت مبلغ به حساب برگشت داده میشه !
Printable View
موجودی بانک مجازیتون رو چک کنید ! بعضی وقتها پیش میاد که بعد از کسر پول از حساب بانکی بجای عملیات تمدید ، اون مبلغ رو به موجودی بانک مجازی اضافه میکنه ! :n13:نقل قول:
اگه اونجا هم نبود ، تا 24 ساعت مبلغ به حساب برگشت داده میشه !
ساعت دانلود شبانه تغییر کرده ؟ آشنای اول ؟ 1 تا 6 شده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشترکین طرح بهار تا بهاره.نقل قول:
سرویس جدید آسیاتک ویژه بهار
4 مگابیت
10 گیگ ترافیک
12 ماه
1 تا 6 صبح با 80 % تخفیف
هزینه سالیانه 25,800 تومان
ثبت نام و خرید آنلاین از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تک با 15 تا 84 % تخفیف
نقل قول:
یک سال 25 هزار تومن ؟! چرا به مبلغ کل اشاره نمیکنید ، امکان اینکه در طول سال مبلغ روی قیض بیاد یا مثلا بصورت ماهیانه پرداخت بشه هم وجود داره ؟
+
سرعت این سرویس 24 ساعته رو حدود 400 هستش ؟ یا تو ساعت به قول شما تخفیف محدود میشه ! و سوال دیگه اینکه چرا 80% تخفیف ! ساعت رایگانو 1 ساعت کمتر هم میشد اما 100% رایگان بود بیشتر جذب میشد مشتری ! یعنی 1 گیگ تو ساعت رایگان دانلود کنی ، حدود 150 مگ کم شه ! سرشار از استرس و اعصاب خوردیه در دراز مدت و به صرفه نیست :n27:
+
و اینکه ، وضعیت پینگ ها برا یوزر هایی که گیم آنلاین انجام میدن چطوره ؟ برای مثال پینگ 8.8.8.8 گوگل ؟ یا پینگ یکی از سرورهای مسکو ؟
سلام
سرویس متقارن اندیشه ( سرعت دانلود و آپلود یکسان ) چطوریه ؟
تو پینگ برای بازی تاثیر میزاه ؟ من کانتر بازی می کنم پینگ در بهترین حالت 60 هست . ولی هر چند ثانیه میره رو 200 300 دوباره میاد 60 دوباره میره 300 :n30:
سرویس من 1 مگ 3 گیگ هست. سرعت دانلود روز هم الان شده 450 :n04: شب رو تست نکردم :n13: قبلا روز و شب رایگان 240 بود .
نقل قول:
دوست عزیز ما فروشنده هستیم ، قیمت گذاری و معرفی سرویس های جدید رو شرکت انجام میده
هیچ شرکتی برای ساعات رایگان به شما تضمین کیفیت نمیده چون طبق قانون سازمان تنظیم ساعات رایگان sla تعلق نمیگیره و سرعت با ضریب 1 به 8 ارائه میشه یعنی برای سرویس 4 مگ بین 64 تا 512 کیلوبایت ، برای ساعات غیر رایگان هم تا نهایت 12 مگ خط بسته میشه البته اگر امکانات مرکز مخابراتی محل شما این پهنای باند رو پوشش بده تا نهایت سرعت میتونید استفاده کنید
این طرح یک ساله برای کسانی که میخوان با هزینه اندک اینترنت پرسرعت داشته باشند و مصرف زیادی ندارند
مسلما برای دانلودر ها و کسانی که مصرف بالایی دارند ساخته نشده
شما میتونید از سرویس های یک ساله با مودم رایگان و 100 تا 300 گیگ ترافیک استفاده کنید
یا سرویس های ماهیانه با شبانه 2 تا 8 صبح رایگان ، به خصوص اگر در رشت زندگی میکنید میتونید سرویس 10 مگابیت با شبانه رایگان را انتخاب کنید که شبانه سرعت حداقل 2 مگ تا سرورهای داخلی 10 مگ هم دانلود میکنید و بین 4 تا 25 گیگ هرشب میتونید استفاده رایگان داشته باشید
سوالی داشتید با پیام خصوصی در ارتباط باشید
سلامنقل قول:
من شمالم نه رشت مازندرانم میشه درباره شبانه رایگان یه کم بیشتر توضیح بدین مخصوصا سرویسی که بالای 20 گیگ دانلود شبانه داره هر شب و آیا محدود میشه چه قد محدود میشه و قیمتش چنده
مرسی
رشت منطقه 5
چرا هیچ شرکتی جز مخابرات و اندیشه نیست .اسیا تک برنامه ای برای اینجا نداره؟
دوستان سرویس خوب برای دالود چی پیشنهاد میکنید ؟
در مازندران آسیاتک شریک تجاری مخابرات است و کیفیت یا حتی ممکنه قیمت سرویس ها با استان های دیگه متفاوت باشه
سرویس ها در شبانه رایگان با ضریب استاندارد 1 به 8 ارائه میشن ، یعنی سرویس 10 مگ سرعت دانلود بین 160 تا 1280 کیلوبایت خواهد داشت ، معمولا این میزان روی 256 کیلوبایت ثابته ، سرورهای داخلی معمولا سرعت بالاتری دارند ، حتی اگر سایت بر روی سرور آسیاتک نباشه (90 % سایت های مجاز داخلی بر روی دیتاسنتر آسیاتک هستند و چون دانلود اطلاعات توسط کاربر از سرورهای داخلی هزینه بسیار پایین تری برای شرکت دارد ، سرعت دانلود از سرورهای داخلی در ساعات رایگان را بالاتر قرار میدهند)
محدودیتی بر روی میزان دریافت وجود ندارد
نقل قول:
منطقه 5 را قبلا توضیح دادم
شلوغ ترین منطقه استان گیلان با 8 پیش شماره
همه شرکت ها اونجا پورتشون پره
مخابرات که فضا مال خودشه راحت پورت اضافه میکنه و اگه پر باشه باید تعجب کرد !!
شرکت های دیگه هم پورت ندارند و شرکت های جدید اسیاتک ، های وب و ... به دلیل عدم وجود فضا در ام دی اف نمیتونن تجهیزات نصب کنند
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا پیش شماره 4456 بندرانزلی رو هم اضافه کنید
مرکز 4 انرلی زمانی که راه اندازی شد 4 تا پیش شماره داشت ، ممکنه این پیش شماره جدید باشه
اون مرکز 4 پیش شماره تحت پوشش هست
نقل قول:
سلام با این سرویسشهاب ۱۰ گیگ در ماه (۴ تا ۱۰ صبح رایگان) میشه تو ساعت رایگان 20 گیگ دانلود کرد ؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
پیش شماره 3378 شهر رشت امکان سرویس وجود نداره؟
کی فکر میکنید ممکن بشه؟
الان 2-3 ماهه دارم امتحان میکنم ولی هنوز پورت ندارین.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
پیش شماره 3378 شهر رشت امکان سرویس وجود نداره؟
کی فکر میکنید ممکن بشه؟
الان 2-3 ماهه دارم امتحان میکنم ولی هنوز پورت ندارین.
و راستی، نیم چاشت چیه دقیقا؟
ویرایش: نمیدونم چطوری شد 2 تا پست! پاک هم نمیشه کرد ظاهرا!
مرکز بلوار گیلان راه اندازی نشدهنقل قول:
2 تا شماره داره اون مرکز 3377 تچهیزات نصب شده و احتمالا تا تابستون راه اندازی میشه ، اون یکی مشخص نیست
نیم چاست سرویس هایی هستند که ساعت 8 تا 10 یا 10 تا 12 ظهر 2 ساعت ساعت رایگان دارند و چون ساعت رایگانشون صبح ها تا قبل ظهر است این اسم روش گذاشتند
سلام
الان سرویسمو شارژ کردم پایین سمت راست یه بخش جدید اضافه شده دوستان کسی تست کرده این بخشو
نقل قول:
منم تازه این بخش رو دیدم.
با خرید این پین ها میتونید سرعت خودتون رو به مدتی که نوشته افزایش بدین.
دوست دارم بدونم که این پین افزایش سرعت برای سرویس های نامحدود هم کار میکنه یا فقط پین های "افزایش سرعت تشویقی" برای سرویس نامحدود کار میکنن؟
اگر کار میکنن، میشه با مثلا پین 4 مگ رو با یک پین افزایش سرعت تشویقی همزمان استفاده کرد؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیش شماره ی 3361 رو ساپورت میکنید؟
سلام پیش شماره 3346 هم داستانی شده ها! دوساله بهونه پورت و بوخت و... میکنن حتی خود مخابرات! چند روز قبل از طریق سایت مخابرات گیلان شکایت کردم بهم زنگ زدن گفتن 33461 و 33462 و... رو درست کردیم فقط 33460 (خط خودم) پورت خالی نداریم!میگم چرا واسه اینم نمیذارید میگه چون سر کوچتون جا واسه پورت اضافی نیست مگه اینکه شهرداری اجازه بده تابلو اضافی کنارش بزنیم! الان باید چیکار کنم یعنی هیچ راهی نداره بخدا این وایمکس با این قیمتاش و سرعتش کمرمون رو شکوند.اگه بشه میخاستم سرویس نامحدود آسیاتک بگیرم
سلام خدمت دوستان منتقد یه نظر میخواستم بپرسم ازتون. من مشترک 3333 هستم تازگی هم با آشنای اول فسخ کردم دنبال یه ISP با پینگ پایین و دانلود رایگان شبانه هستم سرعتشم خیلی مهم نیست 70 80 باشه کافیه. نظرتون چیه؟
نقل قول:
به مرکز 6 دو پیش شماره 3361 و 3366 تحت پوشش هست
از طریق وبسایتمون میتونید ثبت نام کنید و 15 ا 84 % تخفیف بگیرید
میدان گیل هم یه نماینده داریم میتونید برید حضوری ثبت نام کنید
مرکز 4 هنوز راه اندازی نشده ، یکی از پیش شمارهاش 3344 هست که قراره تا تابستون فعال بشهنقل قول:
اندیشه سبز خزرنقل قول:
دوستان من اندیشه هستم، در مورد شرکت شاتل سوال داشتم سایتش رو الان هرچه تست میکنم اصلا باز نمیشه (؟!!). بیشتر کیفیت سرویس برام مهمه که قطع و وصل زیاد هم نداشته باشه خصوصا دو روز آخر هفته که تقریبا اندیشه سرویس نمیده ...
سرعت دانلود و ترافیک نیمه شب هم برام مهم نیست. پیشنهادتون چیه؟ خط 5 سابق هستم. مشکل نویز و غیره هم ندارم و مشکلات قطعا بخاطر یوزرهای زیاد اندیشه هست. کیفیت و ثبات شاتل یا چه شرکت دیگری مناسب هست؟
+
اگر شماره پشتیبانی اون شرکت هم دارین لطفا بگین :n16:
سلام
اسیا تک برنامه ای برا دادن خدمات به پیش شماره 4242 تو لاهیجان داره یا نه؟
سلام
کسی تو اندیشه افت سرعت نداره؟ :n34:
شما - های وب بخر با این شرایطی که گفتی برای شما بهترین گزینه هست .
نقل قول:
سلامنقل قول:
من افت سرعت ندارم ( اندیشه - انزلی )
کسی خبر داره چطوری میشه این پین افزایش سرعت تشویقی اندیشه رو فعال کرد؟
من یکی الان یکی خریدم، توی قسمت هدایا نیست.
پرداخت هم 100% تکمیل شده.
فعلا منطقه 2 و 3 لاهیجان تحت پوشش هستنقل قول:
چند روز پیش عرض کردم اسیاتک در توسعه شهرها خیلی فعاله و تقریبا هر هفته 5/6 مرکز جدید راه اندازی میشه ، در گیلان هم تقریبا 1 سال میشه که فعال شده و قبل اون فعالیت چندانی نداشت
چون پهنای باند گیلان به خاطر عدم همکاری مخابرات مشکل داشت توسعه در شهرهای جدید متوقف شده بود که این مشکل حل شده ، خبری از راه اندازی مرکز جدید باشه اعلام میکنم همین جا
مرکز شهر بازارجمعه این هفته راه اندازی شده
فعلا منطقه 2 و 3 شهر لاهیجان تحت پوشش هستنقل قول:
چند روز پیش عرض کردم اسیاتک در توسعه شهرها خیلی فعاله و تقریبا هر هفته 5/6 مرکز جدید راه اندازی میشه ، در گیلان هم تقریبا 1 سال میشه که فعال شده و قبل اون فعالیت چندانی نداشت
چون پهنای باند گیلان به خاطر عدم همکاری مخابرات مشکل داشت توسعه در شهرهای جدید متوقف شده بود که این مشکل حل شده ، خبری از راه اندازی مرکز جدید باشه اعلام میکنم همین جا
مرکز شهر بازارجمعه این هفته راه اندازی شده
خوشم اومد کسی در مورد شاتل توضیح نداد و این یعنی ...... تصویب شد! :n10: ok :n02:
آشنای اول ظاهرا بدون اطلاع ترافیک مازاد رو حذف کرده ! 2 گیگ حجم خریدم امروز ، جای 2.5 گیگ ، همون 2 گیگ ثبت شد ! جالبه بدون هیچ اطلاعیه ای اینکارارو میکنن و حتی الان بخوای ترافیک بخری هم تو سایت عنوان شده ترافیک مازاد و قیمت ها هم همونن ! :n21:
+
دو تا بُز رو میزاشتن پشتیبانی احتمالا سایت رو بهتر بروز میکردن :n21:
مخابرات گیلان تسلیم خواسته ی کاربران شد
چندی مطلبی با عنوان " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " در سایت قرار دادیم و گلایه های خود را از این ارگان دولتی که تنها توزیع کننده ی پهنای باند در کشور است ، اذعان داشتیم.از حدود ۱ سال پیش که آسیاتک به طور جدی وارد عرصه اینترنت پرسرعت گیلان شد ، پیگیری برای افزایش پهنای باند مراکز با جدیت پیگیری میشد ، مخابرات گیلان با بهانه های عجیب !! ۲ سال از ورود شرکت انتقال داده های آسیاتک به این بازار جلوگیری میکرد و سرانجام از سال گذشته این مسیر روان تر شد تا به امروز که بیش از ۶۰ مرکز مخابراتی در گیلان تحت پوشش خدمات آسیاتک قرار دارد.
گویا اپلود رو رایگان کردند. توی ریز مصرف مقدار حجم کم شده برابر حجم دانلود شدست. اینطوری خیلی بهتره به نظر مننقل قول:
من تازه اشنای اول گرفتم. امروز وصل شد سرویس ۲ مگ ۳ گیگ
به زور گفتن یک ساله باید بگیری چون خط تلفنتون کابل برگردان شده. حالا سوالم اینه الان این سرویسی که دارم طبق قرارداد شامل دانلود رایگان میشه؟ سرعتش حدودا تو ساعات رایگان چقدره؟
باید مودمو ساعت ۳ خاموش روشن کنم یا خودش میفهمه؟
آقا یکی به من بگه از دست پارس آنلاین چه کنم ؟ امشب اصلا نمیشد با اسکایپ حرف بزنم . :n03: آخرین سرعت رو دارم بازم هزار تا مشکل داره .
بله شامل میشه.سرعت همون رنج 210 220 تو ساعت رایگانه.خیر نیازی به خاموش کردن نیست.نقل قول: