دوست عزیزنقل قول:
من رفتم واسه خرید زده تعدادیکی منظورش 1دونست یا یک بسته دوتایی
شمانظرت چیه؟
دوست عزیزنقل قول:
من رفتم واسه خرید زده تعدادیکی منظورش 1دونست یا یک بسته دوتایی
شمانظرت چیه؟
بچه ها حالا که اسلیم -- شده هنوز قیمت ها پایین نیومد؟
بهادور خان نه هنوز اسلیم هـــک شده و نه هنوز قیمتا تغییری کرده،فقط سری فت روز به روز داره گرونتر میشه
نه مثل اینکه ه . ک شد. به این سایت دقت کن :نقل قول:
کد:http://gholamishop.com/
حاجی اگه هـــک شده بود که الان من اولین نفر داشتم کنسول رو هــــک میکردم،این لینک هم که دادی یه فروشگاه ایرانیه که درایو اسلیم رو با درایو سری فت عوض میکنه و میفروشه...........
که در اینصورت دستگاه 3 ماه بیشتر عمر نمیکنه.........
کسی میدونه داشبورد ها و مادربورد های جدید Jtag شدند یا نه ؟
من این رو دیدم ولی خیلی توضیح در بارش نداده :
کد:http://www.xbox360-hacks.com/2011/04/14/jtag-tool-v3-00/
دوست عزیز من نظری در این مورد ندارم ولی به نظرم عجیبه با یو اس بی :13:نقل قول:
حالا شما یه نگاهی به این سایت بنداز تماس با مدیری چیزی پیدا کردی بهتره از خودشون سوال کنید من که چیزی به چشمم نخورد:20:
به این آدرس
اگر خریدی چیز خوبی بود بگو (برا من که نه من خودم می خوام باطری قلمی شارژی بگیرم اما نه از این ها چون به نظرم اگر برق بخواد از کنسول یا کامپیوتر بکشی (غیر قانونی) اصلا کار جالبی نیست:31:)کد:http://ejazire.ir/detail.php?vendors=21340134&id=25&AdsID=&ads_type=&percent=
قدیمیه که سهیل جون !!نقل قول:
Wave یکی از پارت های امنیتی ای هست که روی دیسک های بازی توسط ماکروسافت کار گذاشته میشه. AP یا Anty Piracy هم یکی از Certificate های امنیتی یا همون امضا دیجیتال داشبورد هست که توسط Run کردن بازی های کپی شده فعال میشه.نقل قول:
راه تشخیص راحتی نداره . باید باز بشه.
شما از کجا فهمیدی که دسته ای که خریدی تقلبی هست ؟!
فرقشون تو بی معرفتی فروشنده هاست !!نقل قول:
دسته هایی رو از روی کنسول های بنده خداهایی که میخوان پول گزافی پای کنسول بدن رو بر میدارن و به اسم اصل میفروشن 60 تومن.
دسته هایی که Pack هستن و در واقع اونها هم اصل هستن رو میدن 50 تومن.
دسته های 60 تومنی باطری هم ندارن و توی یک نایلن عرضه میشن.
البته دسته های 60 تومنی دیگه ای هم داریم که به اصطلاح NEW بهش میگن چون طرح Slim هستن.
==============================
ببینم کی گفته با شبکه کردن Xbox میشه تو اینترنت چرخ زد !!؟؟؟
چرا شماها دنبال همچین چیزای عجیبی هستین؟؟؟!!!بهترین باتری برای ایکس باکس همون play & charge kit خودشه که من 13ت خریدم و واقعا ام عالیه...اینجا ام هستش میتونین ببینینش...نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=109699[/HTML]
شما باطری های Energizer و Duracell رو یبار تست کنید دیگه به P&C kit نمیگید عالی !!نقل قول:
اقا -- شدهنقل قول:
بیا اینم لینک --- بازی سنتر
[PHP]http://forum.----------.com/showthread.php?t=32427&page=23[/PHP]
اسلیم ه-ک شده ولی فقط برای درایوهای9504 که دیگه تولید نمیشن و پیداشون نمیکنی
الان درایو0225 موجوده که اون ه-ک نشده و قیمتش هم 270 تومنه
ولی 9504 قیمتش شده 490 تومن
برادران یه تصمیمی بگیرید اسم و مشخصات یه باطری شارژی رو بدید که خوب باشه (قیمتش با قیمت دسته برابری نکنه:31:) گیر آوردنش با من فقط اسم مشخصات رو بدید لطفانقل قول:
یا علی
از طریق شواهد زیر :نقل قول:
شما از کجا فهمیدی که دسته ای که خریدی تقلبی هست ؟!
- ترایگرها درست کار نمی کردند. بخصوص تراگر LT که اغلب اوقات گیر می کرد و تا انتها فشرده نمی شد. ترایگر RT هم به نرمی کار نمی کرد و انگار در هنگام فشرده شدن به چیزی ساییده می شد.
من یک دسته ی سیم دار دیگه دارم که 2 سال از عمرش می گذره و همین طور یک دسته ی بی سیم که حس و حال و تجربهی استفاده از ترایگر این دو دسته، خیلی بالاتر و بهتر از دستهای بود که از فروشگاه حقیقت خریدم.- هم دستهی قدیمی و هم دستهی جدید رو دل و رودشون رو ریختم بیرون! و تفاوت های زیادی رو مشاهده کردم.
- تفاوت اول در کیفیت ساخت برد و بقیهی اجزا بود که حتی ظاهرشون هم فریاد می زد که دستهی جدید، بی کیفیت و سر سری درست شده.
مثلا قسمتی که مربوط می شد به ترایگر، در دستهی جدید از برد جدا بود، در حالی که در دستهی قدیمی، این قسمت به برد چسبیده شده بود و این مسئله یکی از علت های مهم مشکلی بود که در شمارهی 1 توضیح دادم.
خود برد دسته ی جدید هم تعریفی نداشت. پر از چسبکاری های کثیف و بی نظم و نا مرتب بود.- تفاوت بعدی نوع اتصال سیم های دو آرمیچر دسته به برد اصلی بود. در دستهی قدیمی، سیم ها به راحتی از برد اصلی قابل جداسازی بودند. در حالیکه در دستهی جدید، سیم ها بوسیلهی لحیم به برد وصل شده بوده بودند. سیم اصلی دسته هم در دستهی قدیمی قابل جداسازی بود. در حالی در دستهی جدید اینطور نبود.
- تفاوت سوم، چیپستی در دستهی قدیم بود که آرم Microsoft بر رویش حک شده بود. در حالی که خبری از این آرم بر روی هیچ چیپستی از دستهی جدید نبود.
- تفاوت چهارم، رنگ قسمت مربوط به ترایگر ها بود که در دستهی قدیم مثل رنگ دسته، سفید بود، ولی در دستهی جدید، رنگش سیاه بود.
- پیچ ها هم تفاوت زیادی داشتند. پیچ های دستهی جدید، نامتناسب و فلهای انتخاب شده بودند.
- left stick دسته ی جدید هم درست تنظیم نشده بود. به طوری که من تو بازی FIFA 11 در حالت پاس دستی نتونستم یک پاس درست هم بندازم. در حالی در دستهی قدیم ابن مشکل نبود.
- و چند تا تفاوت دیگه که به فعلا به ذهنم نمی رسه.
آیا جایی رو می شناسید که دستهی اصل بفروشه؟
این لینک هارو بخون تقریبا نصف این مدل ها اینجا هست. هرکدوم مد نظرت هست رو برو بگیر جفتشون هم خوبن :نقل قول:
:Energizer
کد:http://www.energizer.com/products/recharge/Pages/rechargeable-products.aspx
:Duracellکد:http://www.energizer.com/products/recharge/Pages/rechargeable-battery-charger.aspx
( 2 مورد آخری اینجا هست )کد:http://www.duracell.com/en-US/category/rechargeable-batteries-and-battery-chargers.jspx
عزیزم شما که انقدر با این دسته مشکل داری و همه ی مشکلاتش رو هم میدونی دیگه چرا با شک و تردید سوال میپرسی !!؟؟ :31: یطوری سوال کردی من گفتم اولین باره که با کنسول بازی میکنی !!نقل قول:
خب شما وقتی دسته رو خریدی Box داشت یا اینکه تو نایلون بود ؟؟
در ضمن شما از کی این دسته رو خریدی !؟؟ مسئول فروش فروشگاه حقیقت فقط میثم هست !! خودش گفته که حتما باهاش هماهنگ کنید وقتی میخواید چیزی بخرید.
شما از اینجا هم میتونی تمام اطلاعات لازم رو از میثم بگیری :
کد:www.xboxworld.ir
box داشت. دفترچه داشت. همه چی داشت!نقل قول:
خب شما وقتی دسته رو خریدی Box داشت یا اینکه تو نایلون بود ؟؟
از آقای میثم نخریدم. از فروشگاه حقیقت خریدم. از مسئولان فروشگاه پرسیدم که آقای میثم هستن یا نه که جواب دادند تشریف ندارند!نقل قول:
در ضمن شما از کی این دسته رو خریدی !؟؟ مسئول فروش فروشگاه حقیقت فقط میثم هست !! خودش گفته که حتما باهاش هماهنگ کنید وقتی میخواید چیزی بخرید.
سهیل جان نظر من همون P&C kit .من خودم قبلا از باتریهای شارژی استفاده می کردم.یه مشکلی که داشتن وقتی شارژش تموم میشد دیگه نمیتونستی بازی کنی نگه 4 تا ازش میگرفتی که قیمتش از اون P&C kit بیشتر میشد.بازم هر جور خودت میدونی:31:نقل قول:
---------- Post added at 12:01 PM ---------- Previous post was at 11:59 AM ----------
دوستان کسی نمیتونه منو کمک کنه؟؟؟!!!!:37:نقل قول:
شما الان ایکس باکس داری؟ اگه داری بگو بهت بگمنقل قول:
چجوری شبکه کنم؟
گفتم کهنقل قول:
اگه من یه اکانت تو لایو بسازم اونوقت وارد بشم، کار غیر قانونی انجام دادم؟؟ (چرا پس اخراج میکنن؟)
شما برای اجرای بازی های کپی احتیاج به ریختن فریمور داری
وقتی شما فریمور بریزی بعد بری لایو ماکروسافت میفهمه و شما رو بن میکنه
البته جدیدترین فریمور ها قابل شناسایی نیستند
ولی شانسی هم هست مثلا من 3 ساله با هر فریموری میرم لایو ولی بن نشدم:31:
ولی دوستم با کلی شور واشتیاق رفت کابل شبکه خرید که بره لایو همون اولین بار که وصل شد به این گندگی نوشت ban!!:31:
بله پول بده!:31:نقل قول:
باید از اکبر اقا بقال کارتشو بخری بعد رمزشو تو ایکس باکس برنی
میشه عزیزمنقل قول:
ببینم کی گفته با شبکه کردن Xbox میشه تو اینترنت چرخ زد !!؟؟؟
با نرم افزار mce browser
طریقه کارش اینطوریه که شما نرم افزار رو روی مدیا سنتر pc نصب میکنید بعد تو مدیا سنتر ایکس باکس میبینیش!
ویندوزتم حتما باید 32 بیت باشه
لینک دانلود mce browser
برای این کار حتما باید pc داشته باشیکد:http://www.anpark.com/Software.aspx
و وقتی pc داشته باشی مگه ادم مرض داره با ایکس باکس بره تو اینترنت؟؟:31:؟؟؟؟!!:31:
برو بچ Mortal Komabat 9 برای xbox 360 اومد !!!
حــــالـــــش و بــــبـــریــــد:31:
دیروز اومد پوریا کجای کاری:20:نقل قول:
امشب میرسه دستم میام نظر میدم
همگی با هم کجای کارید:31:
دیشب لینک دانلودش رو داخل تاپیک پایین گذاشتم :31:
سرعت عمل رو داشتی:31:
منظورم تو مغزاه های سطح شهر بود !!نقل قول:
ببین بافت ها ، گرافیک ، گیم پلی ، کارکتر و ... رو ببین و دقت کن !!نقل قول:
امشب میرسه دستم میام نظر میدم
تو نستی به ps3 یه مقایسه کن !!
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:31 PM ----------
دیدم ولی اعصاب رایت + دانلود + کاور زدن رو ندارم !!نقل قول:
دیشب لینک دانلودش رو داخل تاپیک پایین گذاشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که 512 دارم .. تو دانلود ریت میزنم چه برسه 128 !!
+++
ولی تاپیک خیلی خوبی زدی !! ممنون
دوستان لطف کنن جواب این دوستمون هم هست چون منم این مشکلو دارمنقل قول:
من از یه خدماتی پرسیدم گفت یه اپدیت نرم افزاری میکنم و نیازی به باز کردن کنسول نیس ودرست میشه بنظر شما بلف زده؟؟؟
به نظر خودتون من الان بخرم تا گرون تر نشه یا صبر کنم تا ارزون تر بشه؟؟
Xbox 360 Wireless Racing Wheel الان قیمتش چقدر هست؟
صبر کن ارزونتر میشه !!نقل قول:
اسلیم که بقیه درایو هاش کپی خور شن قیمتش اساسی میره بالا ولی فت ها (آرکید-الیت) میاد پایین و البته کم یاب هم میشه. اگه میخوای اسلیم داشته باشی باید الان بخری و صبر کنی. اگه میخوای همین الان بازی کنی باید فت بخری.البته بازار این چیزا اصلا حساب و کتاب نداره.نقل قول:
خب دیگه عزیز اشتباه کردی , شما الان با میثم تماس بگیر حتما قضیه رو باهاش در میون بزار. مخصوصا اینکه از بچه های NET هم هستی .نقل قول:
علیرضا !!!؟؟؟ دست بردار !! :31:نقل قول:
قابلیت Stream کردن رو که اصلا جزو قابلیت های دستگاه حساب نمیکنن پسر خوب!!
منتقدین به این کار ها میگن دهن پر کن !!! چون مردم میان میگن آقا این Browser نداره و از این حرفا ... MS هم میاد اینکارو میکنه که هرکی حرف زد بگه چرا نمیکنه !! :31: خوبم میکنه :31:
شما زمانی که ورژن های جدید داشبورد ( Kinect Support) رو نصب میکنید , بسته ی امنیتی AP برای این ورژن ها تعریف شده و وقتینقل قول:
که درایو کنسول رو به +LT آپدیت کنید AP Security فعال میشه و با گذاشتن بازیای که توی اون AP2.5 کار گذاشته شده باشه
کنسول از طریق داشبورد Flag میشه نه از طریق LIVE. بازی هایی که این سیستم درشون هست رو میتونید از طریق abgx360 چک کنید.
ایران اصلا بازار ثابتی نداره . اگه میبینید قیمت تقریبا معقول شده بخرید شاید فردا یهو شد 500 تومن !!نقل قول:
اه خداروشکر فکر میکردم روحم که هیچکی محل هم نمیذاره :26::31:نقل قول:
من خودم فکر میکنم که ه.ک دستگاه اصلا lt+ نیس که با یه اپدیت پریده.
اساتید اگه میشه هرچی زودتر واسه سوالام یه راهنمایی بکنین اخه موندم چیکار کنم!!!!:37:
شما پست های دوستان رو با دقت مطالعه میفرمائید !!؟؟نقل قول:
همین صفحه ی پیش توضیح دادم که چیه :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6021258&postcount=22790
خودم میدونم داداشنقل قول:
علیرضا !!!؟؟؟ دست بردار !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابلیت Stream کردن رو که اصلا جزو قابلیت های دستگاه حساب نمیکنن پسر خوب!!
منتقدین به این کار ها میگن دهن پر کن !!! چون مردم میان میگن آقا این Browser نداره و از این حرفا ... MS هم میاد اینکارو میکنه که هرکی حرف زد بگه چرا نمیکنه !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوبم میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دوستمون گفت راهی هم هست که بشه با ایکس باکس اینترنت رو باز کرد
منم گفتم تنها راهش اینه
خیلی هم راه مزخرفیه!:31:
سایلنت هیل جدید هم داره میاد!Silent Hill: Downpour
:26::26::26:
جدیدترین تصاویر بازی Silent Hill: Downpour که هشتمین شماره از این بازی است منتشر شده است که شامل تصاویر و Screenshot هایی از این بازی است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخيراً فايلهاي Beta از دو نسخه از جديدترين دشبوردهاي مايكروسافت بر روي اينترنت قرار گرفته اند، كه پيشنهاد مي كنيم فعلاً به هيچ وجه اين دو نسخه جديد از دشبورد را بر روي كنسول خود نصب نكنيد!
به گزارش سايتهاي معتبر خبري، در صورتيكه كنسول خود را به هر يك از دو نسخه دشبورد ذكر شده آپديت كنيد، قابليت اجراي تمامي بازيهاي كپي (به غير از عناويني كه AP 2.5 هستند، مانند Assassin's Creed Brotherhood) بر روي كنسول شما از بين رفته و ديگر قادر به اجراي بازيهاي كپي موجود در بازار نخواهيد بود. يعني در صورت آپديت به هر يك از اين دو نسخه، كنسول شما فقط بازيهاي AP 2.5 را (كه تعداد آنها در حال حاضر فقط 6 عنوان است) اجرا خواهد كرد و بقيه عناوين (بيش از 600 عنوان موجود در بازار) بر روي كنسول شما اجرا نخواهند شد!
به همين دليل فعلاً از دانلود و نصب هر يك از دو نسخه 13141 و يا 13142 اكيداً خودداري نماييد!
خب دوست عزیز به سوالای من واضح پاسخ ندادی.یعنی ه.ک من +lt بوده و چون اپدیت کردم مشکل دار شده و دوباره باید برم بدم ه.کش کنن؟برای رفع مشکلم چیکار کنم؟پس دیگه لایو بی لایو؟نقل قول:
ببخشید یکم تازه کارم ممنون میشم اگه راهنمایی کنی...:31::11:
دوست عزیز تصاویرت بالا نمی یاد :31:نقل قول:
تنها گیم پلی یا همون تریلر از بازی:31:
محتوای مخفی: ویدیوهای بازی در اندازه های
محتوای مخفی: تصاویر بازی
من تا به حال سایلنت هیل رو بازی نکردم ولی امیدوارم این یه نسخه رو بازی کنم !! :31:نقل قول:
سایلنت هیل جدید هم داره میاد!
+++++
برو بچ این بازی ها برای x360 وجود داره :؟
TombRider Trilogy
Prince Of Persia Trilogy HD
Metal Gare Sold 4
++++
بازی Metro 2033 چه جوری هست ، خوبه ؟
سایلنت هیل به نظر من اصلا ارزش بازی کردن نداره :13: ، پارازیت ایو (Parasite Eve) بازی کنید صرفش بیشتره :5:نقل قول:
الان طرفدار های سایلنت هیل حمله انتحاری میکنند !
از سه تا بازی دو تای پایینش نه نیست ، اولی رو هم نمیدونم .
میلاد جون نزن این حرفونقل قول:
اولین کسی هستی که میبینم از سایلنت هیل خوشش نمیاد
بعضیا با سایلنت هیل بزرگ شدن!:31:
من که به شخصه معتادشم و از وقتی فیلمشم دیدم دوبله معتادشم!:31:
اینو بعد از بیست دقیقه دیدم!نقل قول:
الان طرفدار های سایلنت هیل حمله انتحاری میکنند !
چقدر خندیدم بهت :39:
این بازی به طور مرموزی مزخرفهنقل قول:
بازی Metro 2033 چه جوری هست ، خوبه ؟
اقا بعد یه چیز دیگه
این سایلنت هیل جدیده عکساش خیلی شبیه الن ویکه نه؟ تقلید نکرده باشن؟ این جنگل خیلی شبیه جنگل الن ویکه که :blink:
اینجور که من از عکساش دیدم بازیش چقدر شبیه Alan Wake هست !:18:
با سلام دوستان
راست می گین فتوکپیش هست :31:
من هم از این جور بازی ها خیلی بدم می یاد به نظر من ارزش بازی رو نداره
دژبانا مراقب باشید الان حمله می شه :31:
بازی باید جوری باشه مثل دانته حال بده نه این که یه روح بهت حمل می کنه نمی دونی چه جوری در بری:31:
بازی باید تخلیلی باشه همچین بزنی دهن روحرو سر ویس کنی :31:
دوستان یه سایت باحال برای ایکس باکس داران:
من خودم مال پی اس پیش رو اون موقع می رفتم برنامه های باحالی داره و در زمینه برنامه های -- و برنامه های جانبی همیشه کامله(مال پی اس پیش که این جور بود:31:)کد:http://www.xbox360-hacks.com