سلام دوستان
میخواستم اگه لطق کنید و نحوه راه اندازی و کارکردن با قسمت فکس (نحوه دریافت و فرستادن) پرینتر leaserjet m1212 اچ پی رو آموزش بدید ممنون میشم.
Printable View
سلام دوستان
میخواستم اگه لطق کنید و نحوه راه اندازی و کارکردن با قسمت فکس (نحوه دریافت و فرستادن) پرینتر leaserjet m1212 اچ پی رو آموزش بدید ممنون میشم.
دفترچه های راهنما دقیق ترین، صحیح ترینو سریع ترین راهی هست که می تونید یاد بگیرید.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان.
من تقریبا 2 ماهی هست که یه all in one deskjet 1050 گرفتم.
مشکل من اینه که وقتی اسکن میگیرم سمت چپ اسکن یک سری خط سیاه از بالا به پایین میوفته.
اولش گفتم شاید نرم افزاری باشه.
درایور ، کابل و ویندوزو عوض کردم.تنظیمات اسکن رو هم تغییر دادم ولی درست نشد.
اطمینان حاصل کردم که سخت افزاریه.
حالا سوالم :
1 - مشکل از چیه؟
2 - راه حلش چیه؟
3 - هزینش چقدره؟
4 - اگر فعلا تعمیرش نکنم (به دلیل کمبود وقت) کم کم زیاد تر نمیشه؟
ممنون میشم که جوابمو بدین
با تشکر
دوستان دو تا سوال داشتم که خیلی برام مهم و حیاتیه :
1-طریقه باز کردن نازل های گرفته هد کارتریج که باعث میشه خط خط چاپ کنه ؟؟
2-خارج کردن جوهر های اضافی حاصل از هد کلین در پرینتر hp f2235 all in one
سلام
یک پرینتر لیزری 1102 دارم.چند وقته موقع پرینت هشدار می ده که کمتر از 50 برگ میتونید پرینت بگیرید.
1-اگه خودم بخوام شارژش کنم نیاز داره که چیپستش هم عوض بشه؟
2-آیا سنسوری داره که می فهمه شارژش داره تموم می شه یا از روی کانتر چیپ می فهمه؟
ممنون
با سلام
لطفا نحوه ی نگهداری صحیح p50 رو ذکر بفرمایید
مثلا من تا حالا نمیدونستم اون شیلنگ پشتی هد کلین رو باید با یه شیلنگ دیگه به بیرون هدایت کنم و ...
خلاصه یه کارایی که پرینتر بتونه برامون مدت ها کار کنه
با سلام
بنده پرینتر MP540 دارم که کارتریج شارژی داره. وسط یک پرینت متنی چاپ ناقص موند. فکر کردم حتمن جوهر مشکی بزرگ تموم شده. جوهر ریختم ولی جواب نداد. تست پرینت که می گیرم تمام رنگ ها جواب میدن غیر از رنگ مشکی بزرگ. احتمال دادم شاید نازل اش گرفته. آیا خودم می تونم بازش کنم؟ آیا با آب گرم و الکل باز شدنی هست؟
سلام من p50 با مخزن دارم
می خواستم جوهر لیتری بخرم WOX و WWM
1. اینکه هر دو یک قیمت دارند از بازار پرسیدم کدام بهتر است ؟
2. من الان مخزن من جوهر wox رو دارد اگر wwm بگیرم و بر سر صخط که داخل جوهر هست بریزم ایراد دارد؟
3. از کجا اصل یا قلابی بودن جوهر هارو تشخیص دهیم جوهر لیتری WOX قوطی سفید رنگ و عکس ط.طی روی آن دارد و جوهر WWM قوطی آن عین نوشابه یکبار مصرف می باشد.
سلام دوست عزیزنقل قول:
1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- برخلاف دستگاه های اپسون که در هنگام هدکلین جوهر زیادی مصرف میکنن، این دستگاه ها جوهر زیادی برای هدکلین مصرف نمی کنن و بنابراین جوهر زیادی جمع نمیشه. غالبا در این نوع دستگاه ها زیر قسمتی که هد برای هد کلین توقف می کنه یه اسفنج هست که جوهر های اضافه رو به خودش جذب می کنه، می توند دستگاه رو باز کنید و اون دربیارید و بشویید، اما توصیه نمیشه.
موفق باشید
نکته ها که زیاد هستن، می تونید پیام خصوصی بدید تا شماره ام رو بهتون بدم در این مورد بیشتر باهم صحبت کنیم.نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
ابتدا چندبار هدکلین کنید
مطمئن باشید که کارتریج جوهر داره و به هد جوهر می رسه
اینو بخونید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دربدترین شرایط ممکنه هد نیاز به تعویض داشته باشه.
موف باشید
سلام دوست عزیزنقل قول:
1- توصیه من: به ترتیب: پارت تکنیک، وکس، WWM (براساس تجربه) ===» سراغ گاما و اینک تک نرید
2- برای حفظ ترکیب رنگ بهتره که جوهر ها کاملا از یک مارک باشن اما در حالت کلی مشکلی ایجاد نمی کنه.
3- اعتماد به فروشنده!!! پارت تکنیک تقلبی نداره!!!!
موفق باشید
سلامنقل قول:
ممنون از جوابتون دوست عزیز
1-در پرینتر من کارتریج روی هد هستش و با این روش نمیشه نازل ها رو باز کرد.کارتریج های من اچ پی 21 و 22 هستن.لطفا برای اونا روش رو بگید.
2-من پرینترمو که با روش ابتکاری خودم تانکی کردم جوهر زیاذی توی پرینتر جمع میشه (hp f2235 all in one) میتونم کاری برای خروجشون بکنم ؟
3-شماره موبایلتونو در صورت امکان برایم پ.خ. کنید.
4-جوهر پارت تکنیک برای پرینتر من لیتری چنده؟؟ زنگ میزنم باهاتون درموردش صحبت کنیم تا در صورت امکان برام ارسال کنید.