من همون دقایق اول زدم داد مشکلی نبود:n29:نقل قول:
Printable View
من همون دقایق اول زدم داد مشکلی نبود:n29:نقل قول:
دان استریم به بیت نوشته میشهنقل قول:
یعنی حداکثر و اگه مودم یه ارفاق هم بکنه میرسه 500
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
سرعت چهارمگابایت نگفتم سرعت دانلود که:n29: چرا اینقدر سریع قضاوت میکنیم :n29:نقل قول:
سلام
میشه یه یکی به من بگه الان خطم چی جوریه؟( شبیه فامیل دور شدم آقای مجری من چی جوری بودم الان)
من می خوام بهتر کنم دان استریممو از تک تک جزئیات حرف های اساتید استفاده می کنم فقط بگین چی جوری میتونم خطم رو ماکزیمم 16 مگی که شاتل میگه بهت دادم برسونمشش همین با تشکر:n16::n16::n16::n16::n12::n12::n12:
اینم تنظیم مودمم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
dslm
dsl mdoe رو تماس بگیــرید با پشتیبانی بگید ADSL_2plus بذارند میشه گفت ورژن بالاتر dsl g.dmt هست که سریع تر وصل میشه اینترنت ، سرعت بالاتر و ...
Model number اسم یا مدل مودمتون هست :n01:
خط تون الان روی هفت مگ هست با این snr و attenuation فکرکنم حدودا ده مگابایت تا دوازده مگابایت بشــه دان استریم رو بالا برد :n16:
دوستانِ تهرانی بین شاتل - پارس آنلاین - آسیاتک کدوم پینگ خوب و قطعی کمتری داره ؟ واسه دانلود نمیخوام ، فقط میخوای یه چی با کیفیت باشه اپتیم زیاد داشته باشه پینگش خیلی برام مهمه ، همین
سلام دوستان،من تابستون سرویس ارت ۱رو فعال کردم،بعدش اول مهر دانشگاهم شروع شد والان خونه نیستم،کسی هم توی خونمون از نت استفاده نمی کنه،مهلت استفاده ازاینترنت هم فک کنم ۱۳ مهر تموم شده،الان یه پیش فاکتور پرداخت توی سایت هست ۳۰ تومن که از ۱۴ مهر هست تا ماه دیگه حالا سوالم اینه من که از اینترنت اسنفاده نمیکنم،این پیش فاکتور چیه؟دوماً اگه این پیش فاکتور رو پرداخت نکنم ماه دیگه هم بهش اضاف میشه یعنی میشه ۶۰ تومن؟واگه الان پیش فاکتور رو پرداخت کنم از مثلا امروز حساب میشه تا یک ماه دیگه؟اگه پرداختش نکنم کلا نت رو قطع میکنن؟
الان که کم میرم خونه چه سرویسی رو فعال کنم که نخام ول اضافی بدم؟
زنگ زدم شاتل ، پاسخو با کمال ادب و خیلی شیک میگه محدود شدی :n05: حتی از روی شاتل لند هم سرعتم محدود شدس :n33:
میگم چند شب دانلود نداشته باشم دوباره سرعتم عادی میشه ، میگه بیشتر از چند شبه :n24: حالا اون تایم دقیقش رو هم از کارشناسان فروش باید بپرسی
گفتم باشه و خدافظ
فردا میخوام با کارشناسان فروش صحبتی داشته باشم ؛ دوستانی که تجربه دارن ؛ چی بگم که زود ما رو از این محدودیت خارج کنن ؟
خودم که نظرم اینه بگم یا از محدودیت خارجم کنید یا تخلیه خط :n02: و تهدید هم نیست ، چون بگه نگه میگم فرم تخلیه خط رو بفرست بیاد :n16: :n26:
سلام خدمت همه
سرعت دانلود شبانه من دو روزه که محدود شده و کلا تعطیله! اگه فقط مصرف رو کلا توی تایم شبانه قطع کنم درست میشه؟ منظورم اینه مصرف روزانه و غیر رایگان حساب نمیشه توی این محدود کردن؟
و اینکه چند روز زمان میبره به حالت اول برگرده؟
سلام.روز هرچی میخای دانلود کن.شبو قطع کن.حدودا یک هفته طول میکشه برگرده به حال نرمالنقل قول:
Sent from my LG-K500 using Tapatalk