شما کد *1000# رو بگیر، ادامه رو از روی کدهایی که نمایش داده میشه برونقل قول:
Sent from my LG V20 using Tapatalk
Printable View
شما کد *1000# رو بگیر، ادامه رو از روی کدهایی که نمایش داده میشه برونقل قول:
همین کار رو کردم ولی اصلا این بسته 1 تا 11 نیست توی بسته ها نه توی یک روزه نه تو نامحدود ؟نقل قول:
چرا هست!نقل قول:
*1000# بعد گزینه ۲ اینترنت نامحدود، بعد گزینه ۱ یک روزه، گزینه ۱ بسته ۲تا ۷ و گزینه ۲ بسته ۱ تا ۱۱ هست
نقل قول:
212#*1000*
بسته 2 تا 7 چه قدره حجمش و 1 تا 11 چه قدر ؟نقل قول:
میگن محدودیت حجم ها برداشته شده، تو سایت خود همراه اول هم زده میرم حجم : نامحدود ولی من خودم هنوز امتحان نکردم. چون میترسم قبض نجومی برام بیاد، از این همراه اول هیچی بعید نیست!نقل قول:
من الان روی 4G هستم با بسته نامحدود 3 مگابایت برثانیه روی فرکانس 1800 دارم دانلود میکنم اگر محدودیت برداشته شده خیلی خوبه ولی بعضی ها هم شبکه رو میارن پاییننقل قول:
فرکانس چه اهمیتی داره؟ تو سرعت تاثیر داره؟ منم الان دارم با سرعت ۲ مگ بتلفیلد ۱ و فورزا هورایزن ۳ دانلود میکنم [emoji1]نقل قول:
آره اگر 2600 بود الان من با حداقل 5 مگابایت دانلود میکردم به خاطر این که 5 مگاهرتز هست 1800 در حالی که مثلا 2600 ایرانسل 15 مگاهرتز یعنی حدودا 3 برابرنقل قول:
راهی هست این بسته های نامحدود که با کد 1000 فعال میشه را از طریق دیگری روی خط فعال کرد ؟؟
مثلا بسته هدیه (مثل ایرانسل ) یا اپلیکیشنهای دیگر ؟
چون مودم من هواوی E8372 هست و قابلیت USSD را نداره و هر بار مجبورم سیمکارت را از مودم دربیارم و داخل گوشی بذارم تا این بسته ها را فعال کنم.