خوبه 100 گیگ شما گرفتی حق 100 نفر ضایع شده پس شما خوشحال هستید 100 نفر ناراحت مشکلی هم نداری اسم خودت رو هم میزاری مسلمون بعد 1 جا که یه موضع مشابه پیش میاد تازه میفهمی من چی گفتم!حلا درکش رو نداری بعد میفهمی
Printable View
خوبه 100 گیگ شما گرفتی حق 100 نفر ضایع شده پس شما خوشحال هستید 100 نفر ناراحت مشکلی هم نداری اسم خودت رو هم میزاری مسلمون بعد 1 جا که یه موضع مشابه پیش میاد تازه میفهمی من چی گفتم!حلا درکش رو نداری بعد میفهمی
من توی کل 13 روز 30-32 گیگ دانلود کردم.(وبگردی+دانلود)
فایلهای رویایینقل قول:
دروغ که شاخ و دم نداره عزیزم
منم تو 13 روز عید 1000000000000000گیگ دانلود کردم
آره دقیقا!! مسلمانی یعنی همین :31: ما اینجوری نبودیم عوضمون کردن:31:خوده شما اگه سرعت خوبی داشتی باز این حرف رو میزدی ؟!!! بیخیال بابا ، ما ایرانی هستیم و ....نقل قول:
دوستان من زنگ زدم پشتیبانی.گفتم چرا burst رو برداشتین.گفتن burst سر جاشه!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی چرا من هنوز سرعتم بین 15 تا 20 متغیر هست نمیدونم!!!!!!!!!!!!1
من هم دقیقا مثل شما همین حجم دانلود داشتم که راضی هم هستم چون چیزایی که میخواستم رو گرفتم دعاشونم میکنم...:tongue:نقل قول:
وباید بگم که 80% این ترافیک رو توی 2 روز داشتم و بقیه روزها افتضاح بود سرعت...
نه Burst هنوز جاشه . شما داون استریم مودمت رو کنترل کن ؟نقل قول:
دوست عزیز ما که عهده دار اشتباهات مرکز شما یا مخابرات شما نیستیمنقل قول:
حق شما یا 100 نفر دیگه رو برو از مرکز خودتون بگیر نه این که ما دان نمیکردیم
---------------------------------------------------------------------------------------------------
منم حدود 150 گیگ دانلود کردم
عیدی فوق العاده توپی بود
به عبارتی 150 ضربدر 6000 تومن کنیم میشود 900000تومن:27::40:
داون استریم مودم من 2047 هست.نقل قول:
آقا حسابی حال داد !
خود من چون رفته بودم مسافرت بیشتر از 52 گیگ نتونستم دانلود کنم . ولی رفیقم 120 گیگ دانلود کردم و قراره دانلودی هاش رو برام بریزه رو هارد ! خلاصه که آره حسابی چسبید :31: