این ecare من چند وقتی نرفته بودم توش شکلش فرق کرده بعد مسکه برای همه قاطی کرده لیست سیاه منم زده بلی به جای خیر :دی
Printable View
این ecare من چند وقتی نرفته بودم توش شکلش فرق کرده بعد مسکه برای همه قاطی کرده لیست سیاه منم زده بلی به جای خیر :دی
من ديشب تا ساعت 1:30 اينترنتم وصل بود مشكلي نبود بعد روشن گذاشتم فيلم دانلود كنه صبح پاشدم ديدم كه علامت تعجب زرد مثلتي اومده رو كانكشن مودم بعد سيستم ريستارت كردم مودم رو خاموش روشن كردم و detect كردم نشد كه نشد اصلا درست نميشه. چيكار بايد بكنم؟؟؟؟ از چيه؟؟؟ آنتن فول بود ولي چون هوا ابري بود يهو ميرفت روي 3 خط بعد ميومد روي 5 تا. يعني آب و هول اينقدر تاثير داره؟؟؟ كسي مشكل اينجوري نداشته؟؟؟ آي پي اينا هم نداره كه ست كنم شايد درست بشه چون مخابرات هم اينطوري ميشد با تعريف آي پي و dns درست ميشد.
این قضیه لیست سیاه برای من هم زده بله. ولی باز یه جای دیگه زده خیر!! من هم کلا توی این یک ماه 300 مگابایت ترافیک داشتم. احتمالا بعد از تغییر سیستم ecare این رو هنوز یادشون رفته درست کنن. جای نگرانی نیست.
ویرایش : واسه من همین الان درست شد. هم توی قسمت اطلاعات حساب و هم قسمت اطلاعات مشتریان زده خیر.
آره افت شدید سینگال هم منم دارم ساعت 5 صبح که کلا قطع بودم ولی تازه الان با دو چراغ روشن اومدم نت!!:دی البته سرعتم خوبه و هنوز با 33 تا دانلود دارم الان میکنم!!نقل قول:
آخیییش برای منم درست شد و تو هردو قسمت زد خیر!نقل قول:
ویرایش : واسه من همین الان درست شد. هم توی قسمت اطلاعات حساب و هم قسمت اطلاعات مشتریان زده خیر.
دوستان جوااااااااااب منو هم بدیننقل قول:
من فعلان اینترنتی نمیتونم واریز کنم میخوام برام بانک معنی این چی هست تو سایت زده
پرداخت بايد با در دست داشتن «شناسه پرداخت»،
و وقتی ریختم چطوری ثبت کنم راهنمایییییییییییی کنید
کلا مشکل از شبکه بود فکر میکنمم سراسری بود واسه تمام شهر هانقل قول:
من دیشب 2:16 قطع شد تا همین الان وصل شد ولی سرعت توپ تره قبل شده:31:
پینگم عالیه
شناسه پرداخت همونی هست که همراه شناسه وایمکس و رمز عبور براتون sms شده. احتمالاً لازم هست که روی فیش پرداختی اون رو هم یادداشت کنید. مثلا کنار اسم خودتون. و بعداً که میخواید شماره فیش رو داخل سایت ثبت کنید اونجا احتمالاً لازمه که شناسه پرداخت رو هم در کنار شماره فیش پرداختی وارد کنید.نقل قول:
اس ام اس ها که تو موبایل قبلیم بود ترکید الان تو سایت اینو زده چک کردم شناسه پرداخت 100211417105نقل قول:
پس روی فیش پرداختی بنویسم؟؟
اقایون سلام ، من چند تا سوال در مورد وایمکس دارم
تو سایت ایرانسل تعرفه خانگی 128 رو زده 12 هزارتومان ، چطور میشه این طرح رو انتخاب کرد ؟
دوم اینکه این مودم های usb که داره رو چطور میشه رو شبکه شر کرد تا بقیه استفاده کنند ؟
اصلا کنسولی چیزی نداره این usb هاش ؟
واي قطع ميشه بايد يه برنامه ميزاشتن كه از روي شبكه پيغامي ميومد كه مشكل از ماست تا فلان درست ميشه يا سايتشون آفلاين مياوردي سريع ميگفت مشكل اينجوريه. اين رو ميگن مسئوليت پذيري كه كلا در كشور ايارن وجود نداره :))