نه نشد:41:
Printable View
نه نشد:41:
شما اگه یه Stabilizer بگیری مشکلت حل میشه. برای کل کامپیوترت هم اگه بزاری خیلی بهتره:نقل قول:
کد:http://www.faratel.com/products/avr.cfm?name=stb2000E
مودمو با پورت Lan به کارت شبکه کامپیوترتون وصل می کنین. یه مودم Tp-link 8811 یا Asus 602 اگه بگیرین کارتون راه می افته.نقل قول:
ممنون بابت جواب فقط یه مشکلی هستنقل قول:
تو خونه دوتا سیستم دارم که با هم شبکه هستن وقتی از مودم USB استفاده می کردم ، با کابل کراس از طریق کارت شبکه دو تا سیستم رو شبکه کرده بودم ولی اگر مودم با پورت Lan بگیرم اون موقع چطوری باید دو تا سیستم رو شبکه کنم چون همون طوری که گفتید مودم های با پورت lan به کارت شبکه وصل میشن:41:
مودم هایی که وایرلس دارند . این وارلس فقط برای استفاده لپ تاپه دیگه؟ برای pc باید از lan مودم استفاده کرد؟ درسته؟
راستی یکی از بچه های این مدل را پیشنهاد کرده:asus wl 604g
میخواستم بدونم خوبه؟ مارکهای دیگه چطورند. مثل d link ,...
این مودمت دیدیگه داره روش بالا میره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ولی بالاخره کلشو میخوابونیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه زنگ بزن ISP مقادیر VPI و VCI رو بپرس. شاید مقادیرش با بقیه فرق میکنن.
شما دوتا راه حل داره:نقل قول:
1- مودم های روتور دار معمولا چهار تا خروجی LAN داره که هر کدوم بطور مستقل به یه سیستم میره. شما یه بار تنظیمات ISP رو با یه سیستم بهش میدی و مودم اونها رو تو خودش ذخیره میکنه. اینطوری با روشن کردن مودم خودش به نت وصل میشه و دیگه نیازی نیست واسه وصل شدن سیستم ها به اینترنت، سیستم مرکزی دائم روشن باشه ( حالتی که احتمالا شما ازش داری استفاده میکنی).
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- یه سیستم می تونه چند تا کارت شبکه داشته باشه. میشه یه کارت شبکه معمولی PCI گرفت ( 10 تومن) و انداخت رو یه سیتم و مودم رو به اون وصل کرد.درحالیکه همچنان دو سیستم با کابل کراس بهم وصلن.
3- روش اول خیلی ساده تره و دیگه نیازی به دردسرهای شبکه کردن دو سیستم نیست. مخصوصاً الآن که داری مودم رو عوض میکنی.
از این کامل تر نمی شد واقعا ممنون از وقتی که برای جواب دادن به سوالم گذاشتینقل قول:
والا قبلا یه مودم USB داشتم به سیستم مرکزی (سرور) وصل بود و روی هر دو تا کامپیوتر کارت شبکه بود و با کابل کراس دو تاسیستم رو شبکه کرده بودم
این مودم رو یکی از دوستان معرفی کرد
فکر کنم 1 خروجی Lan داره و یه USBکد:http://rayansaba.com/index.php?ukey=product&productID=1893
مودمی هست که 2 تا خروجی lan داشته باشه؟
سلام
من هم دارم به جرگه ADSL دارها می پیوندم
پارس آنلاین یه مودم چپوند بهم
حالا بگید کارش خوبه؟
Zyxel P 660 RU-CPE
من از محصولات جشنواره پاییزی استفاده کردم
یکنی سرعت 256 و ترافیک 9 گیگ توی سه ماه رو 32700 تومان واسم حساب کردن.
به نظرتون 9گیگ توی سه ماه زیاد نیست؟
من بیشتر وب گردی دارم و اگه هم دانلود کنم فایلهای حدود 200 مگا بایت
در ضمن میشه نحوه تنظیمات رو سیستم رو بگید تا خودم هم یاد بگیرم آخه اینا یاد نمیدن و خودش میاد انجام میده.
ممنون
مقداري رو گرفتمنقل قول:
حالا چيكاركنم؟
[quote=ChaoticHead;4513141]شما اگه یه Stabilizer بگیری مشکلت حل میشه. برای کل کامپیوترت هم اگه بزاری خیلی بهتره:
/quote]کد:http://www.faratel.com/products/avr.cfm?name=stb2000E
ممنون
قیمتش حدودا چنده؟!
بعد راستی این چندین مدل داره..کدوم مدلش رو باید بگیرم؟!
نقل قول:
مودم ي كه گفتي رو نمي شناسم. ولي اگر TP-Link TD-8811 مي گرفتي بهتر بود. 256 كيلو بيت و 9 گيگ ترافيك 32700 قيمتش بعد نيست. 9 گيگ تو 3 ماه كمه. دانلودات رو بزار شبانه رايگان انجام بده.
من تنظيمات مودمي كه گفتي رو نمي دونم. بچه ها كسي تنظيمات مودم Zyxel P 660 RU-CPE رو مي دونه؟