سلام
میخوام کتابهای زیر رو بگیرم لطفا نظر بدید
فیزیک اول و دوم تست الگو
فیزیک سوم خیلی سبز
پیش گاج سفید
گسسته آموزش فار یا گاج سبز
تست گسسته گاج سفید
هندسه تحلیلی تست الگو یا گاج سفید
سلام
میخوام کتابهای زیر رو بگیرم لطفا نظر بدید
فیزیک اول و دوم تست الگو
فیزیک سوم خیلی سبز
پیش گاج سفید
گسسته آموزش فار یا گاج سبز
تست گسسته گاج سفید
هندسه تحلیلی تست الگو یا گاج سفید
نشر الگو تست هاي تاليفيش براي كنكور زياد مناسب نيستن بيشتر تست هايي هستن كه ابتكارات رياضيشون زياده و براي المپياد و... خوب هستن نه كنكور (البته تست هاي كنكور رو هم داره توش ) من جاي شما بودم هم براي فيزيك 1 و 2 و 3 يه فيزيك پايه گاج ميگرفتمنقل قول:
البته اگه براي سوم فقط تست نميخواين و آموز هم ميخواين رمزينه و مبتكران عالي هستن
فيزيك پيش گاج سفيد ( براي تست ) خيلي خوبه تقريبا تمام سبك هايي كه تو كنكو ممكنه سوال ياد تو فيزيك پيش و پايه گاج سفيد اومده .
گسسته و هندسه تحليلي رو شرمنده :41: ولي شنيدم براي تحليلي بچه ها رمزينه رو تعريف ميكردن
سلام علیکم.نقل قول:
ببین عزیز من این درسو خوندم. بیکار نیستم که بیام شما رو اذیت کنم بهتون اطلاعات غلط بدم. اینها تجربه های منه. من خودم امسال 7800 آوردم نه روزانه قبول شدم نه شبانه فقط غیرانتفاعی .کتاب گسسته یکی از مسخره ترین ترین کتابا 5 صفحه درس میده 2 تا مثال حل میکنه 10 تا مسئله هم آخر هر بخش داره.فقط یه توضیح کوتاه و مختصر.من otn ندارم ولی دیدم چرا اینقدر حجیمه چون مثال حل کرده طی درس برای جا افتادن مطلب زیاد داره.همون حرف من.
برای بار 100 ام.
رمز موفقیت گسسته تمرین زیاد.
آقایون و خانمها یه سوال؟؟؟:46:
برای فیزیک پیش یه کتاب تست به من معرفی کنید که بیشتر یا همش توش تست تالیفی باشه.نوبلو دیدم بد نیست
بنفش قلم چی خوبه؟؟؟
راهنمایی کنین ممنون می شوم.برای خودم نمی خوام .خودم گاج دارم راضیم.
راستی:
این کتاب زبان پیش جدید مبتکران تووووپه!!!!
مخصوص DVD آموزش متن خوانی.
من خودم زبان مشکل ندارم ولی کتاب خیلی قوی است.
سلامنقل قول:
یعنی برای گسسته otnبگیریم برای آموزش یه کتاب میخوام که خیلی حجیم نباشه به نظر شما فار بده :40::11::10::19:
الگو چطوره . برای هندسه تحلیلی تست گاج خوبه یا الگو
ببین من خودم آموزش رمزینه دارم.ونکاله.کتاب خیلی عالیه.از اونجایی که معلم سال سوم فیزیک ما تعطیل بود.کل جزومون 40 صفحه هم نمی شد.کلا من فیزیک 3 رو با رمزینه خودم هم تو نهایی 18.75 گرفتم هم تو کنکور بیشتر سوال فیزیک 3 رو جواب دادم.نقل قول:
اون کتاب فیزیک 3 سبز هم تسته.ولی مثل این که کتاب خوبیه.
نقل قول:
والا من نمی دونم چجوری بگم:41::41:
اگه حال و حوصله خوندن کتب قطور و داری otn بگیر.:13:
اگر فقط می خوای نکات درس و حسابی رو بفهمی و مفهومی یاد بگیری فار:8:
اگر هم دوست داری فرمول حفظ کنی رمزینه.:41:
نقل قول:
دوست عزیز رمزینه تستهای خوبی نداره
برای کنکور به نظر شما چی خوبه که بشتر سوال ها رو بشه حل کردنقل قول:
نقل قول:
با کجاش مشکل داری الکتریسیته از نظر هندسه بعضی جاها باید قوی باشی من خودم خیلی جاها اذیت شدم ولی خدارو شکر با کمی فکر و این درو اون در زدن تا آخر فیزیک ۳ بدون مشکل رفتم. کتاب آموزش هم نداشتم.