سلام
امروز زنگ زدم
خسته شدم انقدر من رو پاس دادن اینور اونور فکر کنم با نصف کارمنداشون امروز صحبت کردم!
جواب هایی که شنیدم:
البته اکثر این صحبت هارو با خلق تنگ میگفتن به آدم که انگار ارث پدرشون رو طلب دارن.
مسئول بخش ADSL (خانم شعبانی : 82144236)
گفت: "شما مشترک جدید هستید ، الان هم ما اونجا پورت آزاد نداریم با بخش فروش صحبت کنید!" (نتیجه=چند روز دیگه هم صبر کنید)
مسئول بخش ADSL (آقای دائمی 82444235)
گفت: "مرکز مشکل داره و قرار نیست پورت تغییر کنه ، احتمالا گروهی رو اعزام می کنن مشکل رو حل کنن"
بخش فروش(82144000) با 5 نفر صحبت کردم
"تو پروفایل شما نوشته شده "مشکل خط" و باید با خانم شعبانی صحبت کنید!"
آقای کشاورزی (82144254) برای اعلام نارضایتی و سایر موارد
امروز بالاخره بعد از مدت ها تلفن رو جواب دادن ،
گفت " پورت مشکل داشت ، قرار بود تعمیر بشه ، مشکلش حاد بود و تعمیر نشد ، قرار بود تعویض بشه که متاسفانه پورت خالی تو منطقه شما نداریم ،
می تونید صبر کنید تا پورت خالی بشه یا فسخ کنید و به علت اینکه اون منطقه یوزر زیاد داره شرکت بعید میدونیم که به این زودی ها پورت خالی بشه ، فعلا شما تو لیست رزرو هستین"
نتیجه" فسخ کنید بهتره"
من رو باش میخواستم از این آسیا تک چند خط دیگه هم برای شرکت بگیرم!
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
من با مرکز مخابرات منطقمون یک هفته پیش تماس گرفتم ، صحبتهاش توم تاپیک موجوده
صحبتشون این بود که" خط شما مشکل نداره ، برای حل سایر مشکلات باید شرکت اقدام کنه"
حالا جدای از این صحبت ها ، اگر من فسخ کنم همه پول من رو برمیگردونن یا اون 10 تومن رانژه دیگه برنمیگرده.
ضمنا من اگر از یه شرکت دیگه بخوام ADSL بگیرم ممکنه باز هم این مشکلات رو داشته باشم که مثلا پورت خالی وجود نداشته باشه و برم تو لیست رزرو.