واسه من که اینجوری نیستش مانیتورش
Printable View
واسه من که اینجوری نیستش مانیتورش
چرا مال من اینجوریه؟
اینم چند تا عکس از صفحه گوشیم
من باید چی کار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا خوب می او مدید hd2 می خریدید اینقدر گرفتار مشکلات عجیب و غریب نمی شدید.
من امروز این تاپیکو دیدم .ولی خیلی تعجب کردم از این مشکلات عجیب و غریب.
باس برم سر تا پای گوشیم رو ماچ کنم.!!
مشکل خاصی نیست مال تاچش است..مال منم اینجوری...یه p990 داشتم اونم اینجوری بود..البته مال من دیگه به این شدت نیس..خیلی کمرنگ نر هست..نقل قول:
چرا مال من اینجوریه؟
اینم چند تا عکس از صفحه گوشیم
من باید چی کار کنم؟
اینقدری هم که شما میگید مشکلاتش عجیب قریب نیس..و در ضمن هرکسی برای خرید گوشی یک سلیقه ای داره..نقل قول:
ای بابا خوب می او مدید hd2 می خریدید اینقدر گرفتار مشکلات عجیب و غریب نمی شدید.
من امروز این تاپیکو دیدم .ولی خیلی تعجب کردم از این مشکلات عجیب و غریب.
یک گوشی 700 تومنی 2009 مشخصا بهتر از یک گوشی که الان 400 تومنی 2008 است..نقل قول:
باس برم سر تا پای گوشیم رو ماچ کنم.!!
من امروز رفتم گوشی رو نشون دادم گفت این تو بعضی از گوشی ها پیش میاد ایفون خودشم اینجوری بود
گفت موضوع نگران کننده ای نیست
ولی این قضیه اعصابمو ریخته به هم :41:
در مورد HD 2 هم باید بگم که من ظاهر این گوشی رو خیلی دوست دارم مخصوصا کیبوردش :20:
---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
اگه کسی فارسی سازی که تو پیج اول همین تاپیک هست رو برام آپلود کنه ممنون میشم من نمیتونم دانلود کنم
یا اگه فارسی ساز بهتری واسه ایکس وان دارید اونو بدین
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
یه سوال دیگه
کسی ویندوز 6.1 این گوشی رو ارتقا داده؟
ارزشش رو داره؟
بهتر میشه یا بدتر؟
نقل قول:
سلام.
فارسی ساز رو که از پست شماره 1015 همین تاپیک میتونید بگیرید.اما در مورد ارتقا به 6,5 هم بله 90 درصد از دوستان اینکارو کردن منتها برداشت هر کسی با توجه به رامی که نصب کرده و نوع استفاده فرق میکنه میتونید تو همین تاپیک بخونید و اون رامی رو که میبینید به نوع استفاده شما میخوره دانلود و نصب کنید.پس ارزش داشتن یا نداشتنش رو شما باید تشخیص بدید(با توجه به نیازهاتون) و هیچ کس نمیتونه نظر قطعی بده.(چون هر کسی یکنوع استفاده از دستگاهش میکنه.):11:
من 6 ماه از 6.1 استفاده کردم الانم چند روز x1.5 ریختم خیلی خوب شده برو ویندوزتو عوض کن شاید مشکل مانیتورتم حل بشه...
دوستان یکی تنظیمات core player رو به من بگه تا میام چندتا کلیپ با کیفیت نگاه کنم هی اسلو میشه نمیشه از کیفیت خفن مانیتورش لذت برد....
دوستان عزیز سلام
اولا از اینکه سوالای آماتوری می پرسم شرمنده چون اینجا سوالات خیلی حرفه ای به نظر میرسه.
من قبل از خرید ایکس وان فکر میکردم که عین کامپیوتر روش برنامه نصب میکنیم ولی الان حسابی تو مشکل افتادم.
اصلا بلد نیستم نرم افزار نصب کنم. آخه شکل همشون شبیه مرورگر اپرا هستش . یعنی وقتی روی ست آپ کلیک می کنم میخواد بره تو اینترنت.
تو را خدا یکی بیاد قدم به قدم یاد بده چطوری میشه نرم افزار نصب کرد. من شدیدا احتیاج به فارسی ساز دارم. حتی از مغازه های موبایل هم پرسیدم. کسی در مورد فارسی ساز و نحوه نصبش اطلاعی نداشت البتهخ تو کرج.
دستم به دامنتون...کمککککککک
تازه ارسال بلوتوزم هم کار نمی کنه. اونو چکارش کنم؟ ای خدااااااا
مگه hd2 کیبورد داره؟؟نقل قول:
در مورد HD 2 هم باید بگم که من ظاهر این گوشی رو خیلی دوست دارم مخصوصا کیبوردش
نهنقل قول:
ببخشید من بد نوشتم
منظورم این بود که ظاهر گوشی خودم (ایکس وان) رو خیلی دوس دارم:11:
ببخشید:31: