نقل قول:
با جنس بدنش حال نکردم خیلی سلیقه ایست ما بیشتر توجه مون به کیفیت عکس است.گزینه بعدیت G11 است(جنس بدنش فرق داره وقیمنش 500 تومن) البته ممکنه بازم جنس بدنتش خوش آیندت نباشه یا مثلا FZ35 که اونم جنس بدنش عینه SX120 است.تویه این رنج قیمت یه نگاهی به ایکسیوس ها بنداز جنس بدنش فرق داره عکس خوب میگیره فیلمبرداریش خوبه اما تنظیم دستی نداره.یا احتمالا از جنس بدنه ی الیمپیوس باید خیلی خوشت بیاد چون در این زمینه تقریبا تخصصی کار میکنه(بدنه) و میتونی انتخاب خوبی داشته باشی
داداش مث اینکه خیلی از "جنس بدنه" گفتنم دلخور شدی!!!
ببخش تو رو خدا!نمیدونستم نباید از چیزای بد بد حرف بزنم!!!!
اگه توجه کنی میبنی که در کنار "حال نکرده" گفتم " مث پلاستیک بازیافنی میمونده" و این مسئله رو از سلیقه ای بودن خارج میکنه. نمیدونم شما تا حالا پلاستیک بازیافت شده دیدی یا نه ولی اگه دیده باشی میدونی که یعنی افتضاح به تمام معنا!!!!!
بعدش هم پرسیدم "ممکنه دوربین هم تقلبی از آب در بیاد؟" که اونم کسی جواب نداد (کاشکی یکی پیدا میشد به این جواب بده) و منظورم از این سوال این بوده که حدس میزنم (البته داداشم حدس میزنه!) که دوربینه باید تقلبی بوده باشه و گفت که جنس بدنش متفاوت از اون چیزی که توی نت دیده به نظر می رسیده ...
نقل قول:
ما بیشتر توجه مون به کیفیت عکس است.
درستش هم همینه ...
کاشکی به جای اینطور با طعنه جواب دادن ، فنی یا نهایتا" با طنز جواب میدادین ...
به هر حال هر طور که جواب بدین لطف کردین من ممنونتونم و اگه با لحن خاصی حرف زدم باید بگم که منظوری نداشتم ...:10::11:
نقل قول:
در ضمن یادت باشه باتری خور)غیر لیتیومی یه مزیت محسوب میشه)
تا اونجا که میدونم شخصیه و بستگی به مصرف کننده داره ...
منم با باتری خور مخالف نیستم ، گفتم لیتیومی چون اگه لیتیومی باشه به خرید شارژر و باتری نیاز نیست....
نقل قول:
ولی اگه دنباله عکس خوب هستی همون SX120 تا 250تومن و تا 500 تومن G11
مر30 .
نقل قول:
نظر من Canon IXUS120 IS هست که در این رنج از لحاظ کیفیت و قیمت مناسب هست
نقل قول:
منCanon IXUS120 IS رو پسنديدم .
اين مدل تنظيم دستي و فيلم برداري HD داره .
ممنونم ازتون اما مطمئنید IXUS120 IS تنظیمات دستی داره؟
یه سوال دیگه هم دارم...
چی باعث میشه که دوربین هایی مث
Fujifilm FinePix S2000HD
Fujifilm FinePix S2500HD
Fujifilm FinePix S1800
در مقابل sx120 کم بیارن؟روی کاغذ بهتر به نظر میان.واقعا" تو کیفیت تصویر (که اصل هم همینه) ضعیف تر از sx120 عمل میکنن؟