نوسان دیگه چیز طبیعی هست ولی دقیقش همون عدده! مشخصه دیگه.نقل قول:
خب معنی نمیده دیگه واسه همین که گفتیم طرح ها مشکل داره. خودشون نگفتند ما گفتیم بهشون :n02: و خودشون قبول کردن فقط هنوز اصلاحش نکردند:n06:
Printable View
نوسان دیگه چیز طبیعی هست ولی دقیقش همون عدده! مشخصه دیگه.نقل قول:
خب معنی نمیده دیگه واسه همین که گفتیم طرح ها مشکل داره. خودشون نگفتند ما گفتیم بهشون :n02: و خودشون قبول کردن فقط هنوز اصلاحش نکردند:n06:
فعلا که برای من هر روز یه چیزی میگه دیروز میگفت فرستادم امروز غروب زنگ زدم میگم قسمت mdf مرکز میگه چیزی برای خط شما نیومده بعد زنگ زدم طرف میگه امروز سیستم مخابرات اشکال داشت میگم مگه دیروز نگفتی فرستادم میگه مرکز بعثت پورت گرونه صبور باشه. تا چهارشنبه صبر می کنم اگر مرکز نرفته باشه برای دایری میدونم چیکار کنم.
1 مگ نامحدود مشهد سرور خارجی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 مگ نامحدود مشهد سرور داخلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1مگ برنزی،نقره ای و طلایی هم داره؟اگه داره شمت کدومشو دارید و ماهیانه چقدر هزینه میکنید؟سرعت دانلود چقدر هست؟:n16:نقل قول:
نقره ای نداره ولی طلایی داره من نامحدود برنزی دارم سرعت دانلود میانگین 110 تا هستنقل قول:
دوستان نماینده. من ساکن اهوازم امروز رفتم نمایندگی فن اوا تو اهواز اسمش لقمان هست
بعد سرویس هاشون با سرویس های شرکت یکی بود. ولی می گفتند سرویس های 2 مگ امون هم شبانه رایگان دارن:n19:
بعد گفتم بهشون خط را روی چند می بندید گفتند روی همون 2 مگ :n28: . گفتم بهشون الان اینایی که سرویس 1 مگ دارن نمایندگی ها براشون روی 4 مگ می بندن
بعد نمی دونم گفت ما تا 2 مگ بیشتر نداریم. حالا باید دفتر اصلی تهران هم تماس بگیرم ببینم چطوریه
اخه دوستانی که 1 مگ داشتند تو همین تایپک گفتند سرعت شبانه اشون 250 به بالاست. بعد من که بخوام 2 مگ بگیرم. سرعتم همون باشه که عدالت نیست
دو مگ شبانه دارهنقل قول:
40 گیگ حجم با قیمت 108 هزار تومن
کمتر کسی پیدا میشه
40 گیگ حجم در ماه مصرف کنه
اگه 40 گیگ مصرف نشه به ماه بعد نمیره؟نقل قول:
فکر نمیکنمنقل قول: