تو مموری کارت .... بازی ها رو بریز توش و نرم افزار رو اجرا کن تا بازی ها نصب بشند!!نقل قول:
Printable View
تو مموری کارت .... بازی ها رو بریز توش و نرم افزار رو اجرا کن تا بازی ها نصب بشند!!نقل قول:
ارور کد 4 رو میده........
تا اونجایی که من میدونم کیفیت شارجر ربطی به مدت زمان شارج نداره بلکه این قدرت شارجر که موثرهنقل قول:
من با شارجر فابریک 6300 گوشیم رو شارج کرد م 3 ساعت طول کشید تا باتری پر بشه!:20:
من که فعلا 5700 ندارم ...اگه ngage2 روش جواب بده حتما میخرم!!!نقل قول:
آقای mr.2k تونستند نرم افزار رو اجراش کنه!!! فقط نگفت که تونست بازی روش اجرا کنه!!!
میتونید از ایشون سوال کنید.....
راستی قیمت 5700بدون گارانتی چنده؟؟؟
گوشی رو خاموش کن ...نقل قول:
بعد دکمه روشن کردن + سبز + 3 + * رو با هم بگیر تا کامل روشن بشه ..اینطوری بدون کد کامل فرمت میشه ...
بنده هم دقیقا همین مشکلو دارم ...برنامه اجرا میشه وووبازی هم نصب میشه ...اما ارور 18 میده ...نقل قول:
زیاد غصه نخورید باسه این هم یه راه حل است .....من پیداش می کنم!!!نقل قول:
پس چرا رو 6120 اجرا شده!!!:18:
دوست عزيز با ورژن قبلي هم ميشد برنامرو اجرا كني ولي همين ارور رو ميداد
هيچ فرقي با قبل نكرده
نقل قول:
خوب يكي بره دنبالش ببينه اين ارور18 باسه چيه؟؟؟
دقت کن ببین اگه مثلاً یه عدد اضفه یا کم شده زیاد اشکالی بوجود نمیباره و بیشتر هم این مورد توی گوشیهای سونی اریکسون هست ....نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اگه کلاً شماره سریال با جعبه فرق داره 2 تا احتمال داره : یا گوشیت دزدیده و یه جعبه دیگه رو شانداختن و بهت دادن ... و یا کلاً سریال یه گوشی دیگه رو روی گوشیت ست کردن ....
اگه دومی باشه تا موقعی که گوشی رو آپدیت و فلش نکردی مشکلی براش پیش نمیاد ..