نقل قول:
دوست عزيز شما بازي رو از روي هارد اجرا ميكني؟؟؟
منظور من از افت فريم خيلي ناچيز هست كه شايد خيلي ها متوجه نشوند ولي من خيلي به اين چيز ها توجه دارم......
نقل قول:
دوست عزيز شما بازي رو از روي هارد اجرا ميكني؟؟؟
منظور من از افت فريم خيلي ناچيز هست كه شايد خيلي ها متوجه نشوند ولي من خيلي به اين چيز ها توجه دارم......
دوستانی که تو هر بازی افت فریم دارن نوع مادربورد و بازی رو ذکر کنن که یه تست عملکرد بین Falcon و jasper باشه.
حداقل 128نقل قول:
آقا روح الله شما اول میگی افت فریم به 15 فریم در ثانیه میرسه .خب بازی ها کثرا رو 60 فریم در ثانیه هستننقل قول:
در کل من خودم هم خیلی حساسم ولی با این حال حتی یه نیم فریم هم افت نداشتم.
بله بازی رو از رو هارد اجرا میکنم ولی این دلیل نمیشه چون آقای halflife g هم با اینکه از رو هارد اجرا میکنن بعضی وقتها افت فریم پیدا میکنند.
نقل قول:
دوست عزيز نگفتي شما بازي رو از روي هارد اجرا ميكني؟؟:10:
جیگر گفتم که از رو هارد.من میدونم شما ارکید داری .
ببين دوست عزيز درسته تو بعضي از صحنه هاي شلوغ افت فريم وجود داره ولي نه آنقدر كه خيلي به چشم بياد بعدشنقل قول:
ميبيني وقتي دوباره اون صحنه لود ميشه ديگه افت فريم نداره.
این طبیعیه که xbox360 توی صحنه های شلوغ بعضی از بازیها کمی دچار افت فریم میشه و این اصلا ربطی به مادربورد های اون نداره همشون همینطوری میشن حتی خود بازی سازها هم این موارد رو تایید میکنن . بنا براین کسی که میگه واسه من افت فریم نداره یا زیاد توجه نکرده یا زیاد بازی نکرده
من ایکس باکس جاسپر دارم داخل هر بازی که صحنه شلوغ میشه افت فریم محسوس داره
منم هر بازيي ميكنم كلا افت فريم داره ...
اينقدر افت ميكنه كه كلا بازي بدون فريم ميشه ...
نقل قول:
کلا این افت فریم هست من gow2 رو با برد فالکونم هم بازی کردم همون افت فریمها رو داشت
علت اینکه تو gow بیشتره به ساختار خود بازی و گستردگی و شلوغی محیط مربوط میشه