عجب!
ولی من فکر می کردم وسکره که می خواد آمبرلای جدید رو ایجاد کنه!!!
همه چی قاطی پاتی شده!
Printable View
عجب!
ولی من فکر می کردم وسکره که می خواد آمبرلای جدید رو ایجاد کنه!!!
همه چی قاطی پاتی شده!
ای بابا چطور نمیدونستی.تنها چیزی که من تو صحبتاشون فهمیدم این بود:20::46:نقل قول:
نقل قول:بذازین الان براتون میگم کاملشو.آیدا به ظاهر برای وسکر جاسوسی میکنه،ولی خودش میگه که اینطور نیست و برای این این کارا رو میکنه که به واقعیت پی ببره(اینقدر بی درده که برا خودش دردسر درست میکنه:46:)نقل قول:
هدف آیدا از این ماموریت چند چیز هست.یکی نزدیک تر شدن به وسکر که در انتهای بازی هم میگه "میدونم که وسکر به این مساله پی میبره" دیگری پی بردن به حقایق و نتیجتا کمک به یک سازمان.ولی این سازمان معلوم نیست که ماله کیاست و چی کارست.ولی قصدش نابودی آمبرلا هست و از طرفی وسکر میخواد با به دست آودن قدرت آمبرلا رو مجدد سرپا کنه،چون بعد از حادثه شهر راکون به کل از بین رفت.حالا بریم سر سازمان مربوطه،این سازمان وابسته به دولت و یک سری سناتور هست که نمیخواد یه مسایلی رو بشه که عاملش خود دولت بوده.برای همین میخواد آمبرلا نابود شه و نمونه هم به دست کسی نیفته.این هم اون چیزایی که من میدونستم.:11:
دستت درد نكنه اما من همشو ميدونستم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون من دوبلشو گرفتم كلا داستانشو فهميدم بگذريم از اينكه خيلي صداهاشون ضايع بود!
يادش به خير سال 78 كه اول دبيرستان بوديم از مدرسه جيم ميزديم كه بريم كلوپ رزدنت اويل 2 رو بازي كنيم
(حتي يارو صاحاب كلوپه ميگفت مامانتون قنداقتون كرده ميخوايد اينو بازي كنيد )
يه بازي كه واقعا باحالللللل
البته يكي دو سال بعدش هم شماره يكش اومد و چند وقت بعدش شماره سه
ولي هنوز كه هنوز شماره دو تو ذهنم مونده
حتي چند وقت بعدش كه يه دونه پلي استيشن يك گرفتم اولين بازي همون رزدنت اويل دو بود
كه وقتي با هركدوم از شخصيت ها بازي رو تموم ميكردي يه جور ديگه ميتونستي ادامه رو بازي كني
وقتي هم شنيديم شماره 4 اومده اونم براي رايانه كلي ياد خاطران افتادم و بدو رفتم گرفتم
من اسفند پارسال اين بازي رو گرفتم يه بار هم نصب كردم ولي به دليل بعضي مشكلات وقت نشد اصلا بازي كنم
بعدشم كه همين يه هفته پيش دوباره گرفتم نصبش كردم
وقتي بازي كردم كلي حالم گرفته شد
البته اون هيجان و ترس بازي سر جاش ولي كل سبكش به هم ريخته بود
احساس ميكردم دارم شاهزاده ايراني رو بازي ميكردم (تو صفحه 80 همين تاپيك هم يكي به اين مورد اشاره كرد)
مخصوصا وقتي بايد هر چي بشكه و جعبه رو پيدا ميكردي ميزدي بشكني كه بتوني امتياز جمع كني
بالاخره تموم اين 225 صفحه رو خوندم
در كنارش هم بازي رو تموم كردم
بدون تقلب و با كمترين كمك دور اول رو تو 14 ساعت 40 دقيقه تموم كردم
فكر كنم آمار بدي نباشه براي اولين بار
ولي مردم تا اين 225 صفحه تموم شد
.
.
.
فقط يه چيزي
تو يه چند تا صفحه در مورد سري فيلمهاي رزدنت اويل بحث شده بود
كسي اسم لاتين و ترجمه فارسي فيلم ها رو ميدونه بهم بگه ؟؟؟!!!
چون دنبالش هستم
ممنون ميشم (البته اگه اينجا جاي مطرح كردنش نيست بگيد كجا برم )
بهتره قسمت فيلمها مطرح كني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Resident Evil
Resident Evil : Apocalypse
Resident Evil : Extinction
من دو تا اولیش رو دیدم.... اصلاً خوشم نیومد...سناریوی خود بازی خیلی جذابتر بود...
اولیه فقط صحنه های یهوییش جالب بود... بگذریم که تمام مدت فیلم میکروفون اون بالای صفحه حضور داشت!!
دومیش هم برای گروه سنی الف ساخته بودن انگار....ببینیم سومیش چطوریه....
سلام دوباره
دم برو بچ اين تاپيک گرم که زود جواب ميدن
ممنون
اميدوارم بتونم فيلمهاشو پيدا کنم
.
.
.
راستي
دوباره با ---- دارم ميرم
مرحله 3 هم رسيدم
اشلي اين لباس جديدش(لباس سفيده) چقدر ضايع هستش:d:d:d:d
تاييد ميشه!!!نقل قول:
نقل قول:
البته منظور من اين بود كه اينا گرفتن براي اين بچه لباس سفيد درست كردن به هر حال تو اين همه خاك و كثيفي اين اشلي هي زمين ميخوره لباسش كثيف ميشه زشت ميشه :21::27::31:
(منظور مگي هم همين بود فكر كنم:10:):31:
.
.
.
.
راستي
تو اون لباس قبلي اصلا بهش نميخورد يه دختر 20 ساله باشه:13:
ولي با اين لباس سفيده بهش ميخوره 20 ساله باشه
نقل قول:
اونجا که شبیه بچه دبیرستانیا شده بود که تازه از مدرسه تعطیل شده!!:31:
ببخشید من این بازی رو بازی کردم حالا می خواهم دوباره بازی کنم می خواستم بدونم کسی کد مخفی یا رمزی از ین بازی داره به من بدهد خیلی ممنون میشوم اگر جوابم رو سریع بدهید ممنون.
کد نداره ولی ترینر داره صفحه های قبلی رو بچرخ پیدا میکنی.
نقل قول:
همونطور که cyrus عزیز هم گفت میتونی با ترینر بری.ولی بدون ترینر یه حال دیگه میده.تو تاپیک جستجو کن پیداش میکنی.:46:
دومين بار هم تموم شد بازي
8.30 دقيقه رکورد اينبارم بود
حالا ميخوام با ترينر برم تا يک کم ببينم دور و برم چه خبره
.
.
.
تيپ جديد ---- چه جيمز باندي شده ها مخصوصا اگه اون اسلحه بي نهايت رو بگيره دستش
.
.
.
از هر چي بگذريم از هيجان بيش از حد بازي نميشه گذشت
واقعا هيجان بازي زياده
خیلی خوب تموم کردی.من رکوردم 16 ساعته:13:نقل قول:
16 ساعت؟ چه خبره ميخوابي يا بازي ميكني؟ :31: ( شوخي بود يه وقت به دل نگيري!:11:)نقل قول:
من ركوردم 6 ساعت و 37 دقيقه بيده:46:
نقل قول:
بدون ترینر یا با ترینر؟
شماها چطوری میتونید یه سر این همه بازیو تو این زمان برین؟؟!:18:
من تازه دفعه اول 24 ساعت و 27 دقیقه شد:31:
بعد تازه تو خود بازی 24 ساعت میگذره.چون اولش که لیون داره میره صبح زوده،آخرشم که اشلی رو نجات داده و رو قایق هستن داره خورشید طلوع میکنه(البته این کپکامم گندشو درآورده،هرسری با طلوع آفتاب تموم میکنه)
پس با این حساب دفعه اول من تایم استاندارد بوده.:31::20:
بدون ترينر مگه اصلا با ترينر تفاوت هم داره
به چند تا چيز توجه کرديد ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديگه از اون مرکب هاي مسخره تو قسمت هاي قبلي براي سيو کردن که جا ميگرفت خوشبختانه هيچ خبري نيست
ديگه تو بازي برنميگردي
فقط ميري جلو (حداقل 90 درصد بازي هي بايد بري جلو)
يادش به خير تو شماره هاي قبلي به خاطر اينکه دو تا اهرم رو به هم برسونيم بايد تموم ساختمونها رو دور ميزديم
تو اين شماره خيلي راحت تر ميشه از دست گنادو ها در رفت
تو شماره هاي قبلي فقط لازم بود سايه بدنت از کنار زامبي ها رد شه همچي ميگرفتنت در آغوش که بيا و ببين
کوله پشتي بيشتر جا داره
هر وقت هم هر چيزي اضافه داشتي ميتوني بندازيش دور
يه کلاهبرداري خيلي جالبي هم ميکنن ازمون
هر چيزي که از فروشنده بخري در جا بخواي پس بدي نصف قيمت ازت پس ميگيره
خدا ازشون نگذره
آره به نظر من روش اويل هاي قبلي خيلي بهتر بود البته به جز جوهر!:31:نقل قول:
آره راست میگی.برا همین خیلی از هیجان بازی کم شده.به نظر من که از گنادوها خنگ تر نیست.بعدشم بازی همش گیر داده به سرعت عمل تو گرفتن دو دکمه باهم.اینو از کجاشون اختراع کردن خدا میدونه.
اون فروشنده هم که روی بقال سر کوچه مارو هم کم کرده!
خیلی تفاوت داره.یکی اینکه میتونی گنادوها رو با یک تیر بکشی که سرعت روند بازی رو خیلی بالا میبره.بعدشم دیگه لازم نیست دائم دنبال تیر و خشاب باشی.نقل قول:
نقل قول:
فکر کنم توهين بدتر از اين نباشه که تو بخواي بازي کني ولي بازيسازها بهت بگن چطور بايد بازي کني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه يعني چي اين دو تا دکمه زدن
عيب اولش اينه که همچي چرت آدم رو ميپرونن وسط دمو نگاه کردن که بيا و ببين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عيب ديگش اينه که يه هو دکمه رو قاتي ميکني .... بي انصاف هر دفعه با دفعه قبل فرق ميکنه
يه بار ميگه پنج و شش نميتوني بزني ميميري ... دوباره ميرسي همون ققسمت آماده هستي که پنج و شش رو بزني ميگه يک و سه
من با گيم پد بازي ميکنم اين دسته بازي بدبخت رو همچي کج و کوله چپ و راست يه جوري نگه ميداشتم که بتونم هر کدوم از دکمه ها رو گفت بزنم :41:
.
.
.
.
نقل قول:
خیلی تفاوت داره.یکی اینکه میتونی گنادوها رو با یک تیر بکشی که سرعت روند بازی رو خیلی بالا میبره.بعدشم دیگه لازم نیست دائم دنبال تیر و خشاب باشی.
ميخواستم دور سوم رو با ترينر بازي کنم ولي يه ميليون دادم پول تفنگ با تير نامحدود
الان خيالم راحته
ولي استرس بازي کاملا از بين رفته
البته دور سوم اسلحه ها خيلي قوي شدن همه رو با يه تير از پا ميندازن
جدي ؟ آخه من يه ترينر دارم كه نه دشمنا رو با يه تير ميكشه نه تيرتو بينهايت ميكنه!!!!!! :31:نقل قول:
فقط جونت بينهايت ميشه!:27: با پولت:19:
دقيقا باهات موافقم تا ميومدي با دموش حال كني عين خرمگس ميمرديم!:31:نقل قول:
اما خوداييش اسلحه هاي اويل 4 انقدر زياد بودن كه نميدونستي با كدومشون بزني اما هيچي مثل كلت حال نميده!:31: هر چي سخت تر بهتر:27:
نقل قول:
من یه ترینر کامل دارم.که شامل چیزای زیر میشه:
1.تیر بینهایت
2.نمردن(برای همه کاراکترها)
3.پول
4.save کردن بازی به طوری که فقط بزنه 1 بار سیو شده(برای امتیاز بیشتر)
5.نمردن(برای اشلی هنگامیکه باهات هست)
6.کشتن با یک شلیک
7.امتیاز اضافی در مینی گیم ها
8.کشته شدن تمام دشمنان(یعنی آخرش میزنه 100%)
9.نگه داشتن تایمر(وقتی بمبی میخواد منفجر بشه)
با توجه به این ترینر پر و پیمون فکر کنم باید 1 ساعته تمومش کنی:31:
اگه این ترینر رو میخواین بگین تا براتون بذارم.:11:
خوب گفتی.آدم غرق دیدن دمو میشه یهو بومب!:18:نقل قول:
خودم 3 جا خیلی گیر کرده بودم .یکی اونجا که bigcheez بهت حمله میکنه که گردنتو بگیره(البته فقط دفعه اول)
یکی هم اولین جنگش با کروزر.اونجا که زرت و زرت باید جاخالی بدیو دکمه های متفاوت بزنی.آخریشم توی جنگش با اون غوله که تو کابینی.باز تو حالت نرمال میتونی خودتو از دستش ول کنی،ولی تو حالت پروفشنال فقط یه بار تونستم با زدن left از دستش در بیام.هر دفعه منو گرفت مردم.حتما باید اینقدر کنترل داشته باشی رو دکمه ها که از دستش در بری،در غیر اینصورت مردی.
نقل قول:
فکر کنم چيزه نازي باشه
خب بذارش ديگه (منتظرم ها)
.
.
.
.
راستي رو ورژن 1 کار ميکنه يا ورژن 1.1؟؟
آخه يه ترينر داشتم که رو ورژن 1.1 (همون پچ 6.8 مگابايتي) کار نميکرد
من فقط موقع جنگيدن با كرازر خيلي گير داشتم چون مثلا وقتي اولين بار اون دكمه ها ميومد فكر ميكردم مثل دموهاي ديگه فقط همون يه بار مياد اما بعد دوباره يه جور ديگه ميمردم:19:نقل قول:
نقل قول:
رو نسخه biohazard (همون نسخه 1 ) کار میکنه.
تو لینک زیر گذاشتمش به صورت rar.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برید و از ترینر فولم کلی حال ببرید!!!!
اينو خوب اومدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
.
.
.
با spi2 دارم اينبار بازي ميکنم
تيپ ---- که شده آلن دولوني و مافيايي
در مورد تيپ اشلي هر فکري ميکردم الا اينکه بخواد اين ريختي باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني همچي خرد تو برجکم که بيا و ببين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه اينا با چه فکري اينو در اوردن
ولي وقتي ميشينه موقع تير اندازي همچي خندم ميگيره که بيا و ببين
البته دو تا خوبي داره
يکي اينکه هيچ تير و تفنگي بهش کار ساز نيست
يکي اينکه هيچ کس هم نميتونه بغلش کنه بدزدتش از بس سنگين شده
ولي همه اينها بخوره تو سرش
وقتي پشت سرت ميدوه همچي جرينگ جرينگ صداي اين آهن ها مياد که اعصابت رو خرد ميکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
.
راستي تا به حال شده موقعي که به غول درياچه ميرسي(هموني که مثل نهنگ هستش) لب اسکله که رسيدي قبل از اينکه سوار قايق بشيد به روي ماهي هايي که تو آب هستند رگبار ببندي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بايد با مسلسل روشون رگبار ببنديد
اگه امتحان نکرديد به نظر حال ميده يه بار به خاطر اين صحنه بريد بازي کنيد
حتما حتما بايد با مسلسل روشون رگبار ببنديد وگرنه هيچ عکس العملي نشون نميدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا احمد زاده !!!
این لباس لیون هم خیلی زد تو ذوق من ! آدم فکر میکنه داره مافیا بازی میکنه ! با اون مسلسل تامسون !
نقل قول:
موافقم
البته اون مسلسلش رو چون يه ميليون خرجش کردم دارم ازش استفاده ميکنم :21:
وگرنه تمام حس و حال بازي رو گرفته
اين اويله
چي بلايي سرش اوردين
در مورد اون هيولاي كه گفتي تير ميزني من همون اولين باري كه بازي رو رفتم اونو كشف كردم اگه اونكارو بكني يه لقمت ميكنه!!!!!!!
هيچ بلايي فقط با حالت سخت مدل دوم رفته اين ريختي شده!نقل قول:
نقل قول:
اگه بدوني چه حالي پيدا کردم تو اون لحظه
خبر مرگم داشتم تخمه ميشکستم:41:
نقل قول:
جدی میگی؟؟:18:
وقتی تیر به ماهی ها میزنی اون هیولاهه میپره بیرون و میخورتش؟
حتما یه بار امتحان میکنم.
راستی ترینرو دیدین؟
اگه تیر بزنی بیرون نمیاد ولی اگه خواستی ماهیایی رو که کشتی بگیری بیرون میاد و...نقل قول:
اولین باری که رفتم اونجا یه سکته نزدم.
نقل قول:
الان که اينو گفتي ديدم يه جاي کار لنگ ميزنه
رفتم صفحه قبل ديدم ترينر رو گذاشتي
شرمنده
الان دانلود کردم
امتحان ميکنم بعدا خبرت ميکنم
تشکر يه دنيا