لطفا یکی جواب بده !نقل قول:
Printable View
لطفا یکی جواب بده !نقل قول:
نقل قول:
نه خیر نمیشه
1.بله 100%نقل قول:
2.بعضی هاش باید ساین بشن
بعضی ها هم قبل از نصب یا اجرا باید تاریخ گوشیتو بکشی عقب سه سال
3.برنامه رو تو app.manger'باید ببینی نه تو فایل منجر
سلام دوستان .
من یه مشکلی با گوشیم دارو و اونم اینه که فایلهای یا بهتر بگم بازیهای با پسوند jar یا همون جاوا روش نصب نمیشه ، اگه کسی راهنمای کنه ممنون میشم .:40:
۱. ممنوننقل قول:
۲.مشکل من اینه که اینا رو قبلا نصب کردم واسه همین اونائي که ارور انقضای گواهی رو میده قبول و اونائي که ارور مشکل فایل رو میداد به نظر من یه عیبی رم گوشیم یا سیستمش پیدا کرده چون:
۳.نگفتم دنبال فایل نصب شده توی فایل منیجر رفتم :) منظور این بود که وقتی دوباره به اون پوشه مراجعه کردم خبری ازون فایلهای که نصب کرده بودم نبود (اون فایلهای سیس و جاوا)
۴.اون فایلهای جاوا هم با اینکه به ظاهر نصب شد ولی توی اپلیکشن منیجر نیومدن
۵.ممنون
:41:
دوست من اصولا شما وقتی از گوشی بک آپ می گیری و بعد از فرمت restore می کنی خیلی از فایلها دوباره بر می گردند پس شاید یکی از فایلهایی که ویروس روی اوونها تاثیر گزاشته بوده دوباره restore شده باشه بهتره یک بار گوشی رو با کامپیوتر sync کنید و بعد فرمت کنید و دوباره بعد از فرمت sync کنید این کار از بک آپ گیری کمی وقت گیر تره ولی بهتره اگر هم اصلا بک آپ نگرفته بودید خوب شاید بد نباشه دوباره فرمت کنید؟!!:13:نقل قول:
من یه سوال دارمنقل قول:
مگه واسه سیمبین 9.1 ویروس اومده ؟
جوابشم خودم میدم نیومده
مگه این که خودت واسه گوشیت ویروس ساین کنی
حالا از این دوستمون میپرسم که ایا برنامه ای رو واسه خودشون ساین کردن یا نه
اگر نکردن پس کلا بحث ویروس رو بگدارین کنار
این مشکل هست که بعد از یک بار نصب کردننقل قول:
و فرمت کردن مموری
دیگه اون برنامه خاص نصب نشه رو گوشیتون
دلیلشو نمیدونم ولی راه حلش چندین صفحه قبل تو همین تاپیک
هست اگه پیداش کردم لینکشو میگدارم واست
راستی هنوز منظورتو از نبودن فایل ها نفهمیدم !!
آقای taia نمیدونم شما چرا فکر کردین من بک آپ گرفتم که بخوام با سنکرون کردن و ... بهرحال من رم رو فرمت کردم حتی واسه اطمینان توی لینوکس با dd تمام بیتها شو صفر کردم بعد با خود گوشی فرمت کردم واسه همین ازون بابت ویروس حالا اگه واسه سیمبیان ۹.۱ باشه یا نباشه نمیدونم....خیالم راحته فقط میمونه رم خود گوشی یعنی phone memory که نمیدونم اونم میشه فرمت کرد (البته منظورم فلش نیست)
ali Racer عزیز ممنون از کمکت.
من یکم به دو چیز بیشتر شک دارم یا رم گوشیم درست کار نمیکنه یا اون اینترفیسی که با رم تماس داره چون این مشکل رو با دوربین دارم وقتی عکسها رو توی phone memory میزتم عکسها بی مشکلن ولی وقتی عکسها رو توی رم میزنم همشون آنا یا currapt میشن یا اگه (معمولا اولی) سالم میشه بعد از یه مدت خراب میشه واسه همین بهش شک کردم
از بابت ویروس هم به این خاطر میگم که مشکل از جائي شروع شد که وقتی رم گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم متوجه شدم توی پوشه عکسها تعدادی فایلهای عچیب غریب با اسمهای عجق وجق :) معمولا حدود چند مگ و چند صد کیلو بود که پاک هم نمیشدن ازون موقع به بعد گوشیم (به نظر خودم) از جانب رمش مشکل دار شده ................
منظورم از نبودن فایلها هم مشکلی مثل عکسها بود یعنی از کامپیوتر یه سری فایل رو روی مموری ریختم و مموری رو توی گوشی گذاشتم و بعد شروع به نصب کردم که تقریبا از ۲۵ تا یکیش نصب شد بعد از چند دقیقه که با فایل منیجر به اون دایرکتوری رفتم که اون فایلهائي که از کامپیوتر روش ریخته بودم را پاک نمایم :) دیدم جا تره و بچه نیست
هنوز فرصت نکردم که یه رم دیگه رو گیر بیارم و امتحان کنم
اگر هم اون لینکی رو که گفتین بزراین ممنون میشم
مدل رم گوشی هم ExByte هست و خیر سرش تایوانی و حدود ۱۰ ماهه که رو گوشی بوده و مشکل خاصی هم نداشته.
آقا کسی به ما کمک نمیکنه ؟ :19:
نقل قول:چه اروری میده ؟نقل قول:
چطوری نصب میکنی
مستقیم یا با استفاده از پی سی ؟
ببخشید قیمت ان 73 رنگه سفیدش الان تو بازار چنده؟؟؟؟
سلام دوستان
با N73 MU ام مشكل دارم.
فكر كنم ويروسي چيزي گرفته باشه.
آنتي ويروس درست و حسابي هم كه ندارم.
الان مشكلم اينه كه سرعتش اومده پايين +
وقتي گوشي رو روشن مي كنم بعد از چند ثانيه صفحه ميره و دوباره مياد مثل اين مي مونه كه صفحه رو Refresh كنيد ولي كمي بيشتر طول مي كشه ... فكر كنم اين موقع ويروس يا برنامه ي مزاحم داره خودش رو لود مي كنه (؟) +
وقتي كابل رو وصل مي كنم و گزينه ي Mass Storage رو مي زنم گوشي نمي تونه برنامه هاي مموري رو ببنده و نمي تونه بره تو حالت Mass Storage ، در حالي كه من همه ي اون برنامه هايي رو كه فكر مي كردم ممكنه مزاحم باشن رو حتي پاك كردم.
به نظر شما چي كار كنم بهتره ؟
خودم فكر مي كنم بايد مستر ريست كنم ( جواب سوالم رو خودم دادم!).... ولي كاري نميشه كرد كه لازم نباشه مستر ريست كرد ؟ راه ديگه اي نيست ؟
راستي كد مستر ريست *#7370# بود يا *#7780# ؟؟؟
يكيشون تمامي حافظه رو پاك مي كرد ولي يكي ديگه شون فقط تنظيمات رو بر مي گردوند به تنظيمات كار خونه .. كدوم مستر ريست جامع بود ؟
نقل قول:
انتی ویروس که تو فروم زیاد هست برو دانلود کن
اگه بهتر نشد با ریدر فرمت کن روت رو
اگه بازم بهتر نشد
مستر ریست 7780 رو بزن و تمامش کن
زدم ريستش كردم ، مموريش فرمت نميشد.
دو سه بار با 7370 ريست كردم ... اشكالي كه نداره ؟
فكر كنم اون وسط ها يه 7780 هم زدم:31:
خيلي حال داد !
گوشي الان جون گرفته :27:
دستت درد نكنه دوست من ! ممنون
خواهش میشهنقل قول:
وقتی چنذ تا برنامه نصب میکنین یا
ازشون استفاده میکنین یا اگه کار نکنن یا خوشتون نیاد اونا رو پاک کنین
همه ی این کار ها باعث میشه که
یه فایل اضافه حافظه روم گوشی رو اشغال کنه
ودیلت هم نشه
و این یعنی پایین اومدن سرعت !!
که با ریست کلی حل میشه
سلام،
خواستم ببینم اگه من مموری 2 گیگ رو گوشیم بذارم مشکلی که واسه گوشیم پیش نمیاد؟
امتحان کردم هنگ نکرد هیچ مشکلی هم نبود ، گفتم نکنه به Cpu گوشیم آسیب برسونه.. نظر شما چیه؟
گوشی من ساخت فنلاند ( سری اول ورود N73 به بازار )
نقل قول:
من یه توضیح بدم در مورد ساپورت کردن رم با گنجایش بالا:
در اکثر موارد ساپورت نکردن رم با حجم بالاتر
به ساپورت نشدن اینترفیس تبادل دیتا بین سیستم و مموری میشه
به این معنی که رابط بین سیستم گوشی این باس از ترانسفر دیتا رو نمیکشه
در مورد گوشی شما هم بگم که با خیال راحت هر مموری را امتحان کنین
چون اگه از باس بیشتری بخواد گوشی ساپورت نمیکنه همین و مشکلی واسه
پردازنده گوشیت پیش نمیاد
ممنونم از اطلاعات دقیق و کامل شما:11:نقل قول:
سلام
امروز صبح 12/9/86 n73 me germany خریدم 335000 تومان
الان توی بازار دارن با لیبل فنلاند به مردم غالب می کنن 370000 تومان .
دوستان ان 73 فنلاندی دیگه پیدا نمیشه پس گول نخورید فقط یه لیبل الکی میزنن بهش 40 یا 50 هزار تومن گرونتر می فروشن .
در ضمن شماره سریال گوشی که خریدم عد هفت و هشتش 01 هست شما هم سعی کنید موقع خرید حتما عدد هفتمی و هشتمی 01 باشه .
در ضمن رم فابریک هکراش هم 2 گیگ هست
چه جوري فيلم خوب بيگيرم
خب اولین شرط این کار نلرزیدن دستت هستنقل قول:
در قسمت ستینگ بالاترین
رزولوشن رو انتخاب کن(که البته حجم فایل فیلم هم میره بالا )
در تنظیمات نور هم با توجه به محیط از حالت دستی استفاده کن به جای اتوماتیک
قابلی نداشت:10:نقل قول:
نقل قول:
مبارکه
محض اطلاع دوستان عرض کنم که نوکیا 9 هست که در فنلاند ان73 تولید نمیکنه
در مود imei هم باید بگم که اونا باید تو سایت نامبر لاکینگ
وارد کنین تا تطلاعات دقیق ودر ستی به شما بده
ادرس سایتش تو صفحه های قبل همین تاپیک هست
علی جان الان یک سالی میشه که نمیزنه. N73 هایی که الان تو بازار هستن جدا کیفیت خوبی ندارن. از همه جهت. مخصوصا جنس بدنه. کیفیت صدا و دوربین...نقل قول:
نقل قول:
تصحیح میکنم 1 ساله که تولید نمیشه
ولی از این کار نوکیا تعجب میکنم
که چرا کیفیت رو در گوشی ها جدید ان73 فدای قیمت کرده ؟؟؟
علی جان نوکیا اون فروش و سودی که میخواست از n73 کسب کنه چندین برابرش رو کسب کرد و الان تمام تمرکز شرکت مادر رو مدلهای جدیدتر تمرکز میکنه و دیگه مدلهای قبلی رو به عهده شرکتهای تابعه میزاره.
در ضمن نوکیا نظارتی رو بازارهایی مثل ایران نداره و محصولات معیوب و سطح کیفی پایین با قیمت پایین از شعبه تولیدی توسط قاچاقچی های گوشی خریداری میشه و وارد بازارهای بدون نظارتی مثل ایران میشه.
بچه ها طریقه وصل n73 به کامپیوتر تو کدوم صفحه هست؟خیلی فوریه تو رو خدا کمک کنید
برنامه Pc Suite رو که داخل CD هست نصب کن .....
بعد از طریق کابل اتصال که اونم درون جعبه گوشی هست گوشی رو به کامپیوترت وصل کن .....
بعد سیستمت بعد از چند ثانیه گوشیت رو میشناسه ...
دوستان ان73 بسوند sis رو نميخونه يعني سابورت نميكنه ؟؟؟ تم رو نصب نميكنه و ارور ميده
اينو تو ويرايش مينويسم فكر كنم فهميدم بايد ساين بشه درسته؟؟؟
دوست من فایل sis رو بیشتر گوشیهای سری 60 ساپورت میکنه ....
ولی باید فایل sis رو انتخاب کنی که به گوشیت بخوره .....
ثانیاً کمتر تمی هست که برای نصبش باید ساین بشه ....
تم که ساین کردن نمیخواد دوست من. شما باید تم های symbian s60 3rd رو روی گوشی بریزید.
نقل قول:
گوشی های دارای سیمبین 9.1 فایل های sisx رو ساپورت می کنن که با sis کمی فرق داره...
salam man fariborz hastam omidvaram hale hamatoon khoob bashe mikhastam begam nam afzare mobile webkam chejoori kar mikooneh?
اول سلامنقل قول:
دوم خوش اومدین به فروم
سوم فارسی نوشتن جز قوانینه
چهارم منظورتون کدوم برنامه است ؟
sis هم میخوره. sisx همون sis با یه امکانات بیشتر. مثل c و ++cنقل قول:
سلام به همه ی بچه های گل
راستش من می خواهم یک گوشی n73 بگیرم و اولین گوشی هست که می خواهم بگیرم از مقایسه گوشی ها به این نتیجه رسیدم که N73 بگیرم حالا چند تا سوال دارم چون مبتدی هستم :
1- موقع خرید N73 چه نکاتی رو باید رعایت کنیم یعنی چه کارهایی انجام بدم که گوشی تقلبی به من ندن و چه کارهایی بکنم که از سالم بودن گوشی مطلع بشم لطفا کامل بگید چون من تا حالا گوشی نداشتم مثلا بگید که دکمه فلان را می زنیم بعد.... شرمنده به خدا روم نمیشه این سوال ها را بپرسم ولی جای دیگه ای بهتر از اینجا پیدا نکردم؟
2- سازنده اصلی این گوشی کدام کشوره؟
3- تو بعضی سایت ها نوشته بود که لیبل بعضی از گوشی ها تقلبی هست چطوری میشه تشخیص داد؟
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز
نقل قول:
سلام و به فروم خوش آمدین
تمامی سوالت شما بصورت کامل در صفحات اولیه
تاپیک توضیح داده شده اونا رو بخونید اگه بازم سوالی داشتین در خدمتیم
آقا من خدام در اومده هر جا ميرم ميگن اين برنامه واسه ان73 هست وقتي ميگيرم ميبينم پسوند .jar داره آخه رو گوشي من هر چي ميكنم ميبينم نصب نميشه كسي ميدونه چرا......؟؟؟؟؟؟
كسي برنامه هك با بلوتوث داره كه 100%رو ان73 كار كنه......ممنون ميشم اگه بزارين........................!!!!!!!!
اگركسي يك ديكشنري خوب داره بزاره.....!
سلام
این stereo widenibg,loudness جه تاثیری رو صدا و کیفیت و شاژر دارد؟
نقل قول:
در خواست برنامه و بازی در این تایپیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]