اگه تقریبا از حداکثر سرعتتون استفاده می کنید مشکل خاصی نداره.نقل قول:
اگه تقریبا از حداکثر سرعتتون استفاده می کنید مشکل خاصی نداره.نقل قول:
فایل bmp تم رو بزار تو پوشه نرم افزار ببین اتومات تغییر می کنه یا نه ( البته باید یکبار نرم افزار رو ببند و باز کن)نقل قول:
نقل قول:
اگه همه چی ردیف باشه سرعت دان به 50 هم میرسه(سرویس 512) ولی بعضی فایلام در حد 3-6 kb دان میشن!! این طبیعی هست یا نه؟؟؟
احتمالا dht شما فعال است ...نقل قول:
شما در حالتی که پورتتون مشکل داره با ترکر ها درست وصل نمی شید و مهمترین امتیاز ترکر ها که همان پیداکردن سید ها و پییر ها است رو از دست می دین
منظورتون از dht چیه؟؟ من قسمت "جواب دادن به بعضی مشکلات تورنت" دیدم منتها firewall من kaspersky هستش و تو اون سایت نبود واسه همین نتونستم تنظیمش کنم .فکرم نکنم به تنظیم نیاز داشته باشه چون وقتی چک کردم دیدم واسه این برنامه زده allowed . ولی از قسمت مودم چیزی دست گیرم نشد چون اصلامدل مودمم اونجا نبود (d-link dsl 2520u).در ضمن یه مورد عجیب این که دیروز علامت پورت واسه چند دقیقه سبز شد ولی باز زرد شد!!. حالا این که گفتید راهکار داره؟نقل قول:
dht پیدا کردن مستقیم سید ها و پییر ها توسط خود نرم افزار تورنت است...در این حالت ترکر نقشی نداره و هیچ رکوردی از مقدار سید کردن ها توش ثبت نمی شه...نقل قول:
برای درست کردن پورت روتر تنها پیشنهادی که می تونم بکنم اینه که تمام راهنماهای مدل های ان شرکت رو نگاه کنی ببینی کدوم به مدل شما نزدیکتر است و بر اساس ان تنظیم کنی.
اگر فایروال اجازه داده دیگر مشکلی از کاسپر نداری فقط برای احتیاط یک چک بکن ببین فایروال ویندوز فعال است یا نه..
در مورد تغییر رنگ اتفاق می افته ( دلیلش رو نمی دونم هنوز ) که بعضی موقع رنگ پورت من که باز است و سبز نشون میده زرد میشه برای چند دقیقه و دوباره درست میشه.برای تعدادی هم که زرد و قرمز است یکی دو دقیقه سبز میشه و دوباری بر می گرده رو زرد و قرمز....حالت عادی حالت کلی رنگ است نه ان لحظه ها .
فایروال ویندوز رو غیر فعال کردم فقط فایر وال کاسپر کار میکنه . dht رو چه جوری باید غیر فعال کرد؟نقل قول:
ممنون
الان که مشکل پورت داری اگر غیر فعال کنی خیلی مشکل پیدا می کنی ...پیشنهاد می کنم بزاری فعال بمونه.نقل قول:
بری تو تنظیمات نرم افزار تورنتت یک گزینه مشخص براش داره...
بالاخره ردیف شد. :10:مشکل از پورت روتر بودم . باس پورت ورودی bittorrent وارد روتر میشد!
:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:
سلامنقل قول:
دوست عزیز میشه به طور کامل بگی چطور مشکلت را حل کردی؟؟
من از صبا adsl گرفتم و با تورنت خیلی خودش را می کشه10 می رسه شما چه کار کردی؟؟؟
سلام...
من خيلي از مقالات اين تاپيك رو خوندم ولي هرچي تلاش كردم نتونستم بفهمم سرعتم رو چطوري بايد بيشتر از اين 20 كيلو بايت كنم...هنوزم خيلي از اصطلاحات برام نامشخصه....ميشه بگيد من دقيقا بايد كجا رو بخونم...خيلي ممنونم دوستان...
متشكرم...
این توضیحش کاملهنقل قول:
معرفی تورنت و جواب به بعضی از مشکلات
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=251561[/PHP]
دوست عزیز مشکل من رنگ علامت باز بودن پورت بود که همیشه زرد میموند(سبز-زرد-قرمز).نقل قول:
اون لینکی که پست بالا دادم یه سایت معرفی میکنه که بری اونجا بعد از انتخاب نوع فایر وال و نوع نرم افزار مورد استفاده تورنت(utorrnet یا .....) فایروال رو تنظیم کنی که نرمافزارو از حالت block خارج کنه. من فایروالم اونجا نبود ولی چک کردم دیدم خوشبختانه block نکرده. بعد از اون نوبت روتر مودم بود که باید تنظیم بشه . باز تو اون تاپیک که پست بالا دادم zed2 (نویسندش) یه لینک از همون سایت داده که بعد از رفتن تو اون لینک و انتخاب نوع مودم تنظیماتو به صورت تصویری و اسون توضیح داده اگه مودمت تو اون لیست نبود نزدیکترین مدل به نوع مودمتو انتخاب کن
اون تاپیک رو بخون اگه سوال داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم:20:
سلامنقل قول:
دوست عزیزمشکل من هم مثل شماعلامت زرد رنگ هست انتی ویروسم nod32هست وفایروال ویندوز هم خاموش هست
اما مشکل فکر کنم از پورت روتر باشدجون وقتی روی علامت زرد رنگ کلیک می کنم وپورتم را می خوام چک کنم ارور می دهد
مودم من alfex هست و در ان سایت تنظیماتش نبود
از دوستان کسی می تواند من را راهنمای کند که چگونه پورت روتر را عوض کنم وجه عددی جایگزین کنم
فرق azureus و Utorrent چیه که میگن azureus بهتره؟
سلام. عزیز تا جا که بتونم راهنماییت میکنم ولی بازم اساتید تاپیک میان توضیح میدن بهت. شما لزومی نداره حتما مودمت اونجا باشه چون مودم منم اونجا نبود. ولی به تنظیم کردن چند تا مودم مختلف نگا کردم دیدم همش یه چیز مشترک اونم اینه که باید اول پورت نرم افزار تورنت رو پیدا کنی که احتمالا داری از یکی از این 3 تا استفاده میکنی(utorrent-bittorrent-azureus) که من لینکشو گذاشتم که چه جوری پروت رو بدس بیاری( رفتی تولینک اول نشون میده پورت رو بدست بیاری و بعد نشون میده تو مودم انتخابی وارد کنی پس )نقل قول:
[HTML]http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Dlink/DSL-2640R/Azureus.htm
[/HTML]
[HTML]http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Dlink/DSL-2640R/Utorrent.htm[/HTML]
[HTML]http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Dlink/DSL-2500U/BitTorrent.htm[/HTML]
بعد که پورت رو بدست اوردی باید وارد مودم کنی . درباره مودم خودم من رفتم تو قسمت advanced>nat>add ولی متفاوته واسه مودمای مختلف چون بعضیاشون به جای این قسمت یه قسمت فایروال دارن.......اگه به تنظیمای مودمت واردی خوبه ولی اگه نه به قسمت پایین این لینکا که گذاشتم نگا کن ببین چیزی دست گیرت میشه یا نه اگه نشد باید ببینی تنظیمات مودمت به کدوم مودم شباهت داره میتونی بری تو این تاپیک سوال کنی
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418&highlight=%D8%A7%D9%86%D8% AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C+%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85[/HTML]
اونجا بپرس بگو میخوام پورت رو وارد فایر وال روتر کنم کدوم قسمت باس برم
فقط یه عکس میذارم چون اون نرمافزارای لینکا قدیمین الان قسمت تنظیمات اینجوریه
[HTML]http://i42.tinypic.com/14099ih.jpg[/HTML]
kod89 عزیز سلام.
شما در اون سایت کاری که گفته برای ای پی استاتیک هم انجام دادی؟
(یعنی لینکی که توی این عکس هست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال دوم اینه که توی عکس زیر و در قسمت آی پی چی زدی؟ چرا 2 تا باید تعیین کرد؟
سلام دوست من .اره من وارد کردم. اگه 2 خط بالاترشو دقت کنی واسه اون یه راهنماییی گذاشته که وقتی روش بزنی کامل توضیح داده.البته من فقط تا اونجا که تو قسمت run دستور میدی و ای پی رو گیر میاری رفتم ولی راستش تنظیمات مودمم هنوز رو اتوماتیک هستش و فقط ای پی رو تو اون لینک وارد local ip address کردم ! اول فکر کردم کار نکنه ولی بعدش خدا رو شکر کار کرد:27:نقل قول:
باسلام
یه فیلم از تورنت دانلود کردم ولی فرمته فیلمه DivX Media Format بود !!
حالا هم باز نمیشه !!
مشکل کجاس ؟ (!)
Tnx
راستش من چک نکردم ولی کسایی که استفاده کردن می گن یک سری تنظیمات دسترسی دیگر رو هم داره ( در کنار پشتیبانی از همه سیستم های عامل مشهور بجز ویندوز) و یک نقطه ضعف هم که می گفتن سنگین بودنش نسبت به یوتورنت ...نقل قول:
اگر می خوای نصب کن ببین با کدوم راحتتری از همان استفاده کن:46:
علم غیب در این موارد بدرد می خورد....:18:نقل قول:
اخه انسان!!!! نه لینکی از تورنت گذاشتی نه لینکی از جایی که دانلود کردی گذاشتی نه یک سری مشخصات گذاشتی.... نه اروری که پخش کننده داده گذاشتی.....من از کجا بفهمم مشکلت کجاست:19:
یک چیزی بزار که بشه حدس زد....
سلامنقل قول:
منظور من هم همینه که آیا الان آی پی شما استاتیک شده (بر اساس اون آموزشی که توی اون لینک داده)؟
یعنی توی properties شبکتون اوتوماتیک هست یا استاتیک؟
اگر مال شما هنوز دینامیک هست پس چه آی پی رو توی اون قسمت آlocal ip address زدین؟؟؟؟
دوستان لطفا کمک کنن: من چه ip باید توی تنظیمات مودمم بزنم؟
بقیه تنظیمات رو میدونم اما این ip نمیدونم کدومه. آخه توی اون سایت گفته باید ip استاتیک داشته باشین!! مال من دینامیک هست.
تو فایروال های روتر ها که من دیدم دو جور تنظیم دارن یکی که بدون تنظیم ip پورت رو باز کنی برای همه ای پی ها باز می کنهنقل قول:
یک سری هم بر اساس هر ip باز می کنه...اگر دومی باشه مجبوری تنظیمات رو از حالت رندم برداری و بر اساس دفتر چه یا مثال روتر ای پی بزاری
دوستان من توی تنظیمات مودم که زده ادرس ای پی رو وارد کنید (برای وارد کردن پورت) باید چه آی پی رو بزنم؟؟
kod89 گفت که آی پیش هنوز دینامیکه. مال من هم دینامیکه و ipconfig هم آدرس آی پی من رو میده. همون رو باید بزنم؟
سلام
من چند روزه نمیتونم صفحه torrenleech و باز کنم ولی tracker کار میکنه. کسی با torrentleech مشکل داره؟
تنظیمات کانکشن من رو اتوماتیک و bittorrent هم داره مثل پلنگ کار میکنه خواستی عکساشو میذارم:46:نقل قول:
حدس می زنم روتر kod89 پورت هارو بر اساس تمام ip قابل ادرس دهی تنظیم می کنه ( نوعش ساده تره) ولی مال شما طبق گفته خودتون برای هر IP پورت هارو تنظیم میکنه ...(لطفا یک عکس از بخش تنظیمات پورت روتر بزارید )نقل قول:
چون دینامیکه هر دفعه ویندوز ریست یا ارتباط شبکه قطع و وصل شه ip شبکه ات تغییر می کنه باید عوض کنی.
مثلا یک نمونه از صفحه های شبکه
البته قبل از اینکه اینجوری تنظیم کنی باید ببینی تو دفتر چه راهنمای مودم چی گفته در مورد ip های شبکه....
یک نظر هم دارم ip مودمت که هر چی هست بجای 3 رقم بخش چهارم ( از چپ به راست ) یک عدد دیگر بزار و بقیه اعداد رو همان هایی بزار که مودم هست بخش دوم هم مثل مال من بزار 255.255.255.0 ببین تو این حالت می تونی وصل شی به روتر اگر وصل شدی که همان اولی میشه ip ات ولی اگر نشد باید دفترچه روترت رو بخونی.
برا منم باز نشد صفحهنقل قول:
kod جان میشه یه عکس بذاری
این مال مودم منه:
kod، من مودم شما که دی لینک هست هم دیدم مال شما هم باید یه آدرس آی پی بدی. میشه بگی مال شما هم که دینامیکه، پس شما چه آی پی اونچا (توی مودم) نوشتی؟
zed2 عزیز: من ترجیح میدم تنظیمات آی پی مودمم تغییر نکنه. حالا یه سوال:
میشه من هر دفعه که ip عوض میشه، برم اون قسمت تنظیمات (عکس بالا) و آدرس آی پی رو ویرایش کنم؟؟؟؟؟
وقتی tracker یه torrent فیلتتر باشه و فقط همون یه tracker رو داشته باشه چه باید کرد؟ وقتی رو پروکسسی تنظیم میکنم tracker آپدیت میشه seed و peer هم میگیره ولی دانلود یا آپلود انجام نمیشه.
[php]http://i43.tinypic.com/6yo7sh.jpg[/php]
[php]http://i40.tinypic.com/2ho8qjp.jpg[/php]
zexin باور کن داری منم گ.. پیچ میکنی :31: سخت نگیر انقدر .ای پی رو فقط به روتر بده و تمام .دیگه به کانکشن که نمیخواد بدی . عکسارو ببین که من همون ای پی که تو سایت داده بود و به عنوان نمونه رو دادم به روتر!. در اخر عکس تورنتمو میذارم
[php]http://i43.tinypic.com/vo7sl0.jpg[/php]
شرمنده که تو تینی گذاشتم چون حجم عکسا بالا بود! شما چه جوری حجمشو کم کردی مستقیم اپلود کردی؟!!!!
سلام
من از Azureus استفاده مي كنم
پورتشم 4500 كردم ه Adsl 512 دارم ولي با 11 دانلود مي كنم
39 سيدر و 9 پيير
مشكل چيه؟
راستي من تنظيم ديگه يي نكردم . دفه اول تورنت دانلود مي كنم
ممنون مي شم راهنمايي كنيد
نقل قول:
معرفی تورنت و جواب به بعضی از مشکلات
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=251561[/PHP]
اینجا کملا تورنتو توضیح داده و راه های بهبود سرعت دانلودم عنوان کرده. جدا کامله:46:
وقتی از پروک س س ی استفاده می کنی ip ات رو تغییر میدی ولی یک ....مورد تو 99 درصد پرو ک س ی ها تورنت رو از کار می اندازن طوری که نشه دانلود کرد (برای جلوگیری از ترافیک)نقل قول:
نقل قول:
تو این تصویر یک سوال پرسیدی جوابش
الانDHT ات فعال است...تیکو برداری غیر فعال میشه.کد:http://i43.tinypic.com/vo7sl0.jpg
تنظیمات شمارو دیدم یک حدس می زنم ان هم این است که ip روتر شما اتومات همش میره رو 192.168.1.2 بخاطر همین مشکل ندارید ولی اگر یک سیستم دیگر اضافه شه فکر کنم به مشکل می خورید بعدا.
خیلی ممنون بابت عکس ها :10:نقل قول:
ببخشید که دارم اذیت میکنم. فقط 2 تا سوال دیگه از حضور kod و zed:
1. اون ip که توی عکس هست (192.168.1.2) رو از کجا آوردید؟ (چه جوری فهمیدی، از کجا؟)
2. zed عزیز اون سوالی که پرسیدم (میشه هر دفعه که ip عوض میشه، بریم توی تنظیمات مودم و ip رو ویرایش کنیم) امکان پذیر هست؟
kod عزیز من هم عکس ها روی توی تینی گزاشتم، اما وقتی توی تینی آپلود میکنی خودش یه لینک میده مخصوص فاروم (که توی تگ [img] هست، من اون لینک رو کپی و پیست کردم :21:)
دوستان ببخشید که سوال مبتدیانه پرسیدم. از کمکتون واقعا ممنونم. :11::35:
پویا جان من هم میخوام از Azureus استفاده کنم و مشکلم هم مثل شماست. یعنی سرعتم خیلی کمه.نقل قول:
شما یه چک کن ببین وضعیتت توی برنامه چه جوریه. یعنی اینجا که توی عکس هست.
اگه همیشه آبی هست، یعنی مشکل پورت دارید (مثل من) البته توی این عکس مال من قرمزه چون تازه برنامه رو باز کرده بودم اما در کل مال من همیشه آبیه که خوب نیست.:41:
اگه سبز هست، باید از اساتید اینجا سوال کنید.
سلام مرسي بابت راهنمايينقل قول:
نه از من سبزه
راستي مشكلم حل شد ت 3 ساعت با 1 دانلود ديگه 500 مگ گرفتم :27:
خواهش میشود عزیز. ببین من وقتی دستور ipconfig /all رو تو قسمت ران اجرا کردم خودش یه لیست اورد که یکیشکه ای پی ادرس بود نوشته بود 198.162.1.2 . بازم لینکشو میدم که خودت بری ببینینقل قول:
[php]http://www.portforward.com/networking/static-xp.htm[/php]
درباره عکسام ممنون:11:
منظورت از سیستم جدید چیه؟؟؟ من اون اول چون مودمم تحت ساپورت نبود خودم باس نصبش میکردم. 2-3 روز تو قسمت protocol انواع ای پی رو دادم که مودم به اینترنت وصل شه جالبه که وقتی 192.168.1.3 یانقل قول:
192.168.1.1 رو هم میدادم کار میکرد:27:. وقتی اون دستور رو تو ران بدیم خودش ایپی دقیق رو میده درسته؟
من فک کردم چون خودش رو اتوماتیک هست وقتی من تو روتر بزنم 192.168.1.2 کانکشن هم چون مشکلی با اتصال به اینترنت با این ای پی رو نداره ؛اون هم قبولش میکنه .
سوال دومت فکر کنم جواب ندادم( دادم؟؟؟؟)نقل قول:
اره می تونی بعدا اصلاح کنی
نظر شخصی من :نقل قول:
مودمت باگ برنامه نویسی داره:31:
چون عقل حکم می کنه وقتی یک محدودیت از یک چیزی برداشته شه فقط از رو ان برداشته میشه. نه از همه....
فعلا که این باگه به نفع شما بوده...( بزار من مودم خریدم تست کنم ببینم چجوری میشه)