رم 1 گیگنقل قول:
گرافیک 128
هارد 80 گیگ
سی پی یو 2.40 GHz
پلاگین نداره که بشه نصب کرد ؟
Printable View
رم 1 گیگنقل قول:
گرافیک 128
هارد 80 گیگ
سی پی یو 2.40 GHz
پلاگین نداره که بشه نصب کرد ؟
نقل قول:
شما کارت گرافیکتون اصلاً افکت آئرو گلس را پشتیبانی نمی کنه. به یاد داشته باشید که ویندوز ویستا به غیر از اینکه رندر دسکتاپ رو کاملاً برداری کرده، پردازش اونو روی گردن کارت گرافیک انداخته تا به CPU کامپیوتر زیاد فشار نیاد. به همین خاطره که توی قسمت ریتینگ، کارت گرافیک را برای بازی و آئرو به صورت جداگانه تست می کنه. با اینحال اگه حتماً لازمه که این افکت رو داشته باشید، همانطور که قبلاً هم گفتم، با نرم افزارهای Winbubble (برای هک کردن Rating) یا Vista Visual Master (برای اجرای زوری آئرو) می توانید کارتون رو راه بندازید. Vista Visual Master رو می تونید از vista123.net دانلود کنید. بعد توی قسمت System Setting، گزینه Force to Enable DWM رو فعال کنید و سیستم رو رستارت کنید. سازنده های نرم افزار ادعا می کنند که با این کار DWM فعال میشه.
طبق چیزهایی که من دیدم، فکر می کنم بهتره از ویستا استفاده نکنید، مگر اینکه تمام افکتهای دسکتاپ اونو غیرفعال کنید و از حالت کلاسیک استفاده کنید. چون ممکنه زندگی رو براتون زهر کنه.
تمام حال ویستا به آئرو گلسه :31:نقل قول:
من یه جورایی مجبور شدم ویستا بریزم اخه سی دی ویندوز ایکس پیم خراب شد . برای همین ویستا ریختم .
تو نصب برنامه و کپی سرعتش واقعا کمه .
اگه اینطوریه باید قید ویستا رو بزنم .
خیلی ممنون که راهنمایی کردین !
ببخشید که فضولی میکنم اما اگر عنوان نکنم حرفم رو توی دلم میمونه.نقل قول:
شما به هر حال خودتون ویستا رو تجربه کردین.
به نظر من لذت بردن از تمامی امکانات و محیط کاربری ویستا این ارزش رو داره که سیستم خودتون رو یک مقدار ارتقا, بدید.
به نظر خود شما ارزش نداره که یک مقدار سیستم رو ارتقا, بدید؟
چرا داره !نقل قول:
به همین قصد من یه کارت گرافیک 256 خریدم که از شانس بد ما تقلبی در آمد . هر کاری کردم نصب نشد .
اینم از شانس ماکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=211954
با کارت گرافیکی که می خواهید بگیرید، مشکل آئرو گلس حل میشه، اما میشه گفت سیستم شما دارای حداقل نیازمندیهای ویستا میشه. برای اینکه بتونید واقعاً از ویستا استفاده کنید، به سخت افزار خوبی نیاز دارید. الان گرفتن کارت گرافیک برای شما هزینه کردن بی فایده است، بهتره کل سیستم رو ارتقا بدید. شاید به صورت ساده ویستا توی سیستمی با حداقل امکانات بالا بیاد، اما کافیه یک آنتی ویروس نصب کنید یا چیزی مشابه تا حساب کار دستتون بیاد.نقل قول:
برای اینکه ویستا به خوبی عمل کنه، به موارد زیر احتیاج دارید:
CPU حداقل یک CPU دارای قابلیت 64 بیت (برای اینکه بتوانید از ویستا 64بیت استفاده کنید) که دو هسته ای باشه.
رم با باس800 برای ویندوز ویستا 32 بیتی تک هسته ای حداقل یک گیگ، 64 بیتی تک هسته ای حداقل 2 گیگ و برای هر هسته دیگر، مقدار رو دو برابر کنید.
کارت گرافیک: حداقل سری 7 با 512 مگابایت رم.
برای جزئیات بیشتر می تونید به کتاب windows vista unleased سر بزنید. فکر می کنم توی انقلاب دیدم یک انتشاراتیه ترجمشو بیرون داده بود.
سلام
من تو ویستا نمیتونم اهنگ گوش کنم هر اهنگی رو میزنم ارور میده مشکل از چیه؟
خوب کارت صدا نصب نکردی!نقل قول:
ارتقا, سیستم شما نباید به یک کارت گرافیک ختم بشه.نقل قول:
بلکه بیشتر از این حرفها باید به فکر ارتقا, باشید.
همونطور که میبینید دوستمون خیلی کامل توضیح داده در مورد این مطلب.
من خودم با داشتن یک سیستم تقریبا" ایده آل باز هم به فکر ارتقا, CPU و گرافیک هستم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد من این هست که به فکر ارتقا, CPU هم باشید.
من چند تا سوال در مورد مشکلات ویستا دارم
اول اینکه تو ویستا خیلی ارور و اینها در مورد برنمامه فوتوشاپ و بازی و اینها بهم میداد
میخوام بدونم این ارور ها تو سرویس پک یک رفع شده یا نه؟
دوم این که من نسخه 3.621.نود 32 رو نصب میکنم رو ویستام ولی موقع لود شدن یعنی همون وال که ویندوز بالا میاد یه کادر مستطیل رنگ سبزی که مربوط به آرم نود هست وقتی میاد نسبت به ایکس پی خیلی طول میکشه که این بره....الان تو سرویس پک اصلاح ده یا نه؟
ممنون میشم جواب بدید
چیزی که من خودم تجربه کردم اینه که توی سرویس پک 1، برنامه های قدیمی مشکل بیشتری دارند، اما کارکرد خود ویندوز بهتر شده. برای اینکه مشکل یک برنامه با ویستا حل بشه، خود شرکت ارائه دهنده برنامه باید مشکل را حل کنه، نه مایکروسافت. به همین خاطره که با ورود ویستا تقریباً تمام شرکتهای ارائه کننده نرم افزار یا نسخه جدیدی دادند یا اینکه نسخه قبلی را با ویستا سازگار کردند.نقل قول:
سلام.وقتی میخوام ویندوز ویستا نصب کنم ازم پسورد میخواد.پسوردش رو هم ندارم.بدون پسورد هم نصب نمیشه.کسی پسوردی واسش سراغ داره ؟؟
البته چند تا پسورد واسش پیدا کردم ولی اشتباه بودن.توی dvd هم خبری از پسورد نیست.
چیکار کنم ؟؟ ممنون
نقل قول:
فکر کنم منظورتون شماره سریاله، اگر اینطوره، باید ویستا رو بدون شماره سریال نصب کنید. حتی گزینه ای که از شما درخواست می کنه که بعد از نصب شماره سریال را از مایکروسافت بگیره رو باید غیر فعال کنید. اگر ویندوز ویستای شما کرک شده باشه، دیگه اصلاً نیازی به شماره سریال نخواهد داشت. اگر کرک شده نیست، باید کرک اونو نصب کنید. اینجا دو کرک مختلف ویستا رو آپلود کردم (برای سرویس پک نیست، سرویس پکی که توی ایران می فروشند، به صورت خودکار فعال شده است):
کد:http://www.filefactory.com/file/9fedb1/
بابا شما چی دارید میگید من با آپدیت رمم از 256 به 512 تونسنم بدون یک ارور ویستا آلتیمیت رو نصب کنم با گرافیک 16 مگ ! البته روی کارت گرافیک نوشته 64m نمیدونم دیگه ولی یه مشکلی به وجود اومد مرورگر اپرا ی عزیز تر از جانم (البته اینتوری ها هم نیست) نه توی ویستا و نه توی ایکس پی کار نکرد من فقط با اپرا کار میکنم و باید و باید حتما اپرا باشه راهنماییم کنید در ضمن من می خوام پنجره هام کمی نامریی باشه و پشتش دیده بشه اگه ممکنه راهنمایی کنید ممنون.
در ضمن پرینت اسکرین هم کار میکنه.
روی صفحه راست کلیک کن بعد Personalizeنقل قول:
Windows Color and Appearance انتخاب کن
تیک کنار Enable transparency بزار
بله، شما می تونید ویندوز ویستا را اجرا کنید، اما نمی تونید از امکانات اون استفاده کنید. عملاً تنها دارید روی سیستم خودتون فشار می یارید چون شما دقیقاً روی پایینترین مرز سیستمی هستید که قابلیت اجرای ویستا رو داره. راهی هم برای استفاده از افکت شیشه ای در ویستا برای شما وجود نداره (مگر اینکه از برنامه های جانبی استفاده کنید)، خودتون می توانید ریتینگ سیستم خودتونو که 1 هست مشاهده کنید.نقل قول:
امیدوارم ناراحت نشید، اما استفاده از ویندوز ویستا برای سیستم شما توصیه نمی شه. چون رم 512 حداقل نیازمندی ویندوز ویستائه که خیلی از عملکردهاشو توی آن غیر فعال می کنه.
گرافیک 16 مگابایت عملاً برای ویندوز XP هم کمه (مخصوصاً توی این زمان که اینترفیس برنامه ها خیلی تفاوت کرده، به خصوص برنامه هایی که از WPF یا سیستمهای گرافیکی پیشرفته استفاده می کنند). برای اینکه بتونید از گرافیک آئرو استفاده کنید، کارت گرافیک شما نیازمند حداقل 256 مگابایت رم و GPU حداقل سری 5200 (دیگه واقعاً حداقل) Gforce یا معادل ATI هست. تازه در این حالت هم کاملاً اثر کند شدن سیستم رو مشاهده می کنید. دوباره تکرار می کنم، ویندوز ویستا از کارت گرافیک برای رندر اینترفیس استفاده می کنه تا فشار روی CPU رو کم کنه و بهتر بتونه تصاویر با کیفیت رو ارائه بده.همانطور که خودتون هم مشاهده می کنید، ویندوز ویستا وضعیت گرافیکی سیستم شما را در حالت Basic قرار داده.
در مورد پرینت اسکرین، مگه قراره پرینت اسکرین یا Alt+Printscreen توی ویستا کارنکنه؟
با سلام دوستان
میخواستم تو یه مورد ضروری کمکم کنین .
من با دیال آپ یه ویندوز ویستا با حجم 434.504 دانلود کردم فکر کنم گویای همه چیز باشه وقت و هزینه و ... به هر حال عشقه دیگه گاهی اوقات اینطوری میشه !!!
فقط آخرش یه ضد حال خوردم اینه که این فایل با پسوند exe هست و توی ویندوز xp وقتی روش کلیک میکنم این ارور رو میده :
spinstal.exe is not a vaild in win32 application
راستی این ویندوز 86x هست فکر کنم با سیستمم سازگاری داره رم 1 گیگ و گرافیک 512 و سی پی یو 3.6 و...
راستی اگه باید bootable درست کنم یه توضیح مختصر بدین بلد نیستم ...
نقل قول:
با عرض شرمندگی فکر می کنم که فایل شما بد دانلود شده. این فایل به صورت فشرده شده است و با اجرای فایل exe باید از حالت فشرده شده در بیاد. اما به خاطر اینکه درست دانلود نشده (یا اینکه فایل از اول مشکل داشته)، این ارور رو می دهد. به علاوه اسم فایل مشکوکه، فکر کنم این سرویس پک 1 که باید روی ویستا نصب بشه نه یک ویندوز ویستای کامل.
در هر صورت اگر از بیرون خریداری می کردید، خیلی مقرون به صرفه تر بود.
ممنون ولی از اینا مهم تر من باید opera داشته باشم که کار نمیکنه نه تو xp و نه تو vista اگه ممکنه راهنمایی کنید که چه جوری opera رو درست باز کنم؟
شاید خود اپرایی که دارید مشکل داره، نسخه جدید رو دانلود کردید؟ شاید توی نسخه جدید چنین مشکلی نباشه. به علاوه اگر بگید چه خطایی میده خیلی بهتر میشه گفت مشکل چیه.نقل قول:
سلام.من یک سایت با زبان Asp طراحی کردم که روی اینترنت هم رفت و مشکلی نداشت اما روی لپ تاپم وقتی اونو توی دایرکتوری wwwroot کپی می کنم و توی IE می بینم همه لینک هایی که آدرس دهی شدن مشکل پیدا می کنن و نمایش داده نمی شن. ضمنا من عینا همین کار رو در کامپیوترهای دیگه می کنم و مشکلی نیست.چون ویندوز لپ تاپم ویستاست و ورژن IIS ویستا 7 هست گفتم شاید به اون مربوط باشه. البته نحوه آدرس دهی مثل گذاشتن /به جای\رو هم چک کردم درست نشد.
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
ولی نمیشه بدون سریال نصبش کرد.دکمه ی next غیر فعاله !!
من وضعیت نصب یادم نمی یاد، اما فکر کنم یک چک باکس هست که باید تیک کنار اونو بردارید تا Next فعال بشه.
سلام! من نرم افزار Hide my Ip 2007 رو رو سیستم نصب کردم و وقتی برنامه رو uninstall کردم دیگه نمی تونم به اینترنت وصل بشم
یغنی با نرم افزارهای explorer مثل opera,mozila firefox , internet explorer نمی تونم برم اینترنت ولی از تورنت می تونم با نرم افزار دانلود کنم
حتی Nod32 هم میتونم update کنم
------ رو هم چک کردم تمام برنامه ها پروکسیشون غیر فعال بود
بد جوری گیج شدم !نظر شما چیه؟
اینو امتحان کن شاید جواب بده:نقل قول:
بروی توی Internet Options، بعد تب Connections رو باز کن، بعد از اون روی Lan Setting کلیک کن و از حالت Proxy خارجش کن و OK کن. بعد توی برگه Connections، اتصال اینترنت رو انتخاب کن و روی Settings کلیک کن و تمام ------ ها رو از حالت فعال خارج کن. آخرش هم سیستم رو برای اطمینان رستارت کن.
من موقعی که از نرم افزارهای مشابه استفاده می کنم، بعضی مواقع اینجوری میشه که با این کار مشکل حل میشه. شاید برای شما هم قابل حل باشه.
کد جاوا برای ویستا رو میتونیذ بزارید؟
آره اینه جدیدترین ویندوز ماکرو سافت،گندترین ویندوزی که تا حالا دیه بودم. با همه نرم افزار های تخصصی مشکل داره(شاید بگین با کدوما،انسیس ،سالید،پراسالید،پرو انجنیرینگ،مولد فلو و...)با پنجاه درصد کرک های نرم افزار ها مشکل داره اونم با جدید ترین کرک ها ،شاید برای این هم بگین که به خاطر امنیت بالای ویستاس،جمه کن بابا چه امنیتی چه کشکی مگه همین نرم افزارو تو ویندوز ایکس پی نصب میکردیم پی سی داغون میشد؟خیر عین ساعت برامون کار میکرد.حالا این زیبای اشغال راه به راه براشون ارور میگیره. کاش ماکرو سافت به جای اینکه این همه به خوشگلیش فکر کرده بود کمی هم به کارایش فکر میکرد.دوستان مبادا برای کارهای تخصصی تون برید سراغ این ویندوز که جز اتلاف وقت و اعصاب خردی هیچ چیزی عایدتون نمیشه.امیدوارم تو سوریس پک های بعدی این مشکلات حل شه.
راستی دوستان ازتون یه خواهشی داشتم،من حتما باید نرم افزار ansys 11 رو تو ویستا نصب کنم،کرکشم برای ویستا کارساز نیست،هر چه قدر هم تو نت دنبالش گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم،دوستان اگه یه لطفی کنن و این کرکو برام پیدا کنن کلی حال دادن بهم . از قبل تشکر خودمو اعلام میکنم
یا علی
نقل قول:
ویندوز ویستا با اکثر برنامه های قدیمی سازگاره، اما به خاطر اینکه اولین ویندوزیه که بعد از 95 و NT به طور کامل از اول نوشته شده است و تغییرات بنیادی زیادی توی اون داده شده، ممکنه بعضی از نرم افزارهای قدیمی توی اون مشکل داشته باشند. البته این وظیفه سازنده نرم افزارها هست که نرم افزار خودشونو ارتقا بدهند که همه اونها هم بدون مشکلی این کار رو انجام دادند. البته باید به نسخه ویندوزی که استفاده می کنید هم توجه کنید، چون بعضی از نرم افزارها با سیستمهای 64 بیتی مشکل دارند.
شما نمی تونید به خاطر اینکه کرک نرم افزارها توی ویستا کار نمی کنه دلیل نمی شه بگید ویندوز بدیه. دیگه وظیفه سازنده سیستم عامل نیست که بخواد هوای کرکرها رو هم داشته باشه. در ضمن شاید شما کرک رو درست اجرا نمی کنید. اگر شما UAC رو غیر فعال نکرده باشید، حتماً باید نرم افزار کرک تون را در حالت Adminstrator اجرا کنید (با انتخاب Run as Administrator از منوی میانبر). در حالت فعال بودن UAC (یا بعضی مواقع در حالت عادی) ویندوز ویستا اجازه دسترسی به منابع حساس سیستم (مثل پوشه Program Files و رجیستری) رو بدون تایید شما نمی ده، چون یکی از مهمترین کارهای ویروسها و کرمها استفاده از همین منابع حساس برای ضربه زدن هست. نرم افزارهای کرک هم اولین کاری که می کنند استفاده از پوشه Program Files هست، به خاطر همین احتمال بلوکه شدنشون زیاده.
من خودم از اولین نسخه ویستایی که ارائه شد دارم از اون استفاده می کنم، نرم افزارهای ریاضی، محاسباتی، ویرایشگرهای عکس، فلش و خیلی نرم افزارهای دیگرو اجرا کردم مشکلی به وجود نیومد.
چرا ویستا از هارد بیش از حد کار میکشه اما xp نه؟
با سلام
در مورد دوستانی که با اجرای بعضی نرم افزار ها و کرک ها در ویستا مشکل دارن بهتره اول سرویس UAC رو غیر فعال کنند به این شکل
اما کاری که می شه در مورد بعضی نرم افزار ها که روی ویستا اجرا نمی شن اینه که اونا رو در محیط شبیه سازی شده ی XP اجرا کرد برای این کار روی فایل اجرای برنامه مورد نظرتون کلیک راست کنید و Proprties رو بزنید بعد مشابه شکل زیر عمل کنید
بعد از این کار فایل رو اجرا و نصب کنید.
حتی اگه بعد از نصب اجرای برنامه با مشکل همراه شد به پوشه نصب برنامه برید و همین کار رو روی فایل جرایی برنامه انجام دهید
موفق باشید
یکی از دلایلش ابزارهای Shadow Copy و System Restore هست. دلیل دیگه استفاده از Page File. یکی دیگه از دلایلش ابزار Index که همیشه در حال فهرست کردن جزئیات فایلهای کامپیوتره. یکی دیگر از دلایلش هم می تونه ابزار Super Fetch باشه که فایلها و برنامه هایی رو که زیاد استفاده می شوند رو روی حافظه قرار می ده. با اینحال به نظر می یاد توی سرویس پک 1 وضعیت خیلی بهتر شده.نقل قول:
نوشته شده توسط amir_motevaledemeh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من گاهی اوقات نمیدونم چرا Hibernate ام میره و مجبور میشم از System Restore استفاه کنم.کسی میتونه بهم کمک کنه؟
دوستان من به یه چیز جالب بر خوردم و احتمالا دوستهای دیگر هم چنین چیزی رو دیدند . اون هم اینه که پس از نصب سرویس پک 1 ویستا مشکل نصب نشدن مودمهای زولتریکس 3 چیپ حل می شه .
البته من هنوز با خود کرک سرویس پک 1 مشکل دارم .
با سلام من در این مورد یه مطلب تهیه کردم که تمام موارد مربوط به Hibernate رو شامل می شه می ذارم امیدورام مشکلتون رفع بشهنقل قول:
---------------------------------------------------
ممکن است بعد از نصب ویندوز ویستا گزینه Hibernate در منوی استارت شما وجود نداشته باشد و یا بعد از گذشت مدتی از نصب این سیستم عامل این گزینه از منوی استارت حذف شود مانند شکل زیر
یکی از دلایل این اتفاق این است که شما موقع انجام Disk Cleanup درایو ویندوز، تیک مربوط به Hiberante رو گذاشته بودید و با این کار فایل مربوط به Hibernate هم پاک شده است (مطابق شکل زیر که منجر به حذف Hibernate خواهد شد)
برای رفع این مشکل و بازگرداندن Hibernate به منوی استارت
ابتدا از منوی استارت و در زیرمنوی Accessories روی آیکون Command Prompt کلیک راست کنید و run as administrator را انتخاب کنید.
در پنجره ظاهر شده تایپ کنید powercfg/hibernate on و Enter کنید
در سیستم هایی که گزینه Hibernate در ابتدای نصب وجود داشته و سپس به علت DiskClenaup پاک شده باشد با این کار Hibernate به منوی استارت بر می گردد و کار تمام است.
اما گاهی از همان ابتدای نصب ویستا این گزینه وجود ندارد در این صورت پس از انجام کارهای فوق و اطمینان از این مطلب که فایل Hibernate رو در حین عمل Diskcleanup پاک نکرده اید (اگر هم پاک کرده اید به روش بالا آن را بر گردانده اید)
ابتدا Control Panel را باز کنید (اگر Control Panel را به حالت کلاسیک در آورده اید آن را به حالت اولیه بازگردانید) سپس در قسمت Search تایپ کنید hibernate و سپس روی گزینه turn hibernation on or off کلیک کنید.
آنگاه روی change advanced power settings کلیک کنید.
سپس مطابق شکل زیر عمل کنید
پس از ok کردن پنجره فوق Hibernate مانند شکل زیر به منوی استارت شما اضافه خواهد شد
سلام
ویندوز ویستا من بسته شد یعنی می گه این نسخه تقلبی هست دیگه نمی ره توی ویندوز ویستا .
چیکار کنم ؟؟??
دوباره ويندوز رو نصب كن و با كرك ويستا رو اكتيو كن.نقل قول:
نقل قول:
آقا ممنون از کمکت.اتفاقاً روش اول رو دیشب توی سایت مایکروسافت پیدا کردم اما روش دوم رو نه.
خیلی ممنون از کمکت:11:
نقل قول:
خوب چرا قبلش به فکر نبودی Active کنی!
فقط باید از اول ویندوز نصب کنی.
دوستان از شماها کسی کتابی درباره ویستا نداره به زبان فارسی
اگر لینک دانلود دارید بزارید
و اگر دارید میتونید upload کنید
من يه بار اين سوال را قبلا پرسيدم ولي جوابي دريافت نكردم ممنون ميشم اگر جوابم را بدهيد:
در win xpشما وقتي alt را همراه با يك عدد مي زنيد يكي از كاركترهاي موجود را مي زند. براي مثال اگر در win xp ، آلت و 255 را بزنيد يك كاركتر خالي را مي زند يا alt و 251 تيك ميزند: √
اين عمل را در win vista چه جوري بايد انجام داد؟