سـلام ...
خوب persiankitty چرا از clone استفاده نكردي ؟
Printable View
سـلام ...
خوب persiankitty چرا از clone استفاده نكردي ؟
درود
دوستان من یک سی دی دارم که میخوام رایتش کنم این سی دی آموزش Autocad2006 نسخه دو بعدی هست که خود این سیدی کپی هست و فایلهای مشکوک این سی دی یک فولدری به نام <pcc> ?? و یک فایل دیگر به نامParsianLock.API هست با Clone که نتونستم اگه زحمتی نیست منو راهنمایی کنید.
ممنون
MSI CD ROM 52 Xنقل قول:
نوشته شده توسط persiankitty
فيرم وير رو هم بايد ريستارت كنم تا ببينم چيه
تو ويندوز كه جايي رو پيدا نكردم
( در ضمن قوانين هم يادت نره دوست من - 2 تا پست پشت سرهم نه - استفاده از ويرايش بله :biggrin:
پيشاپيش از همكاري شما متشكرم )
سلام
آقا بي خيال بيشتر در مورد قفل شكستن توضيح بدين
دوستان من یه سوال دارم . به فرض من روی یک سی دی قفل گذاشتم حالا می خواهم همین سی دی به تعدا زیاد داخل بازار پخش کنم . آیا Duplecator امکان رایت کردن این سی دی رو داره یا نه . اگر نداره چطوری میتونم این کارو بکنم .
بستگي به قفلش داره
اگه قفل شماره سريال تلفني هست كه هيچ مشكلي نيست
اگه از نوع قفلهاي فيزيكي هست كه شما بهتره ايميج رو رايت كني تا يه نمونه از خود سي دي رو ، چون همونطور كه خودت گفتي داپليكيتور هم نميتونه قفل شما رو رايت كنه
va3man2akon جان
منظورتو متوجه نشدم
مگه تو اين تاپيك داره در مورد چي صحبت ميشه ؟
خوب براي اينكه زياد مهم نيست كه برنامه هاي خارجي چه طوري كار ميكنند. كپي كردن كلون برام زياد مهم نيست . ميخوام بدونم كه چكار ميشه كرد. البته حتما امتحانش ميكنم.نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_7070
soda جان میشه بیشتر توضیح بدید . قفل فیزیکی است . فعلاً با زیاد کردن حجم کار می کنم . تا بعد چیزهای دیگه رو امتحان کنم .
یعنی چی Image رو راست(رایت) کن . بعد روی سی دی ها قفل وجود داره .، یعنی کسی دیگه ای میتونه رایت کنه یا نه
ايميج رو رايت كني كه ديگه مشكلي پيش نمي آد
يعني يه دونه ايميج داري و بعد از روي اون رايت ميكني
ولي اگه بخواي از روي سي دي نمونه رايت كني اونوقت اگه قفلت خفن باشه ديگه داپليكيتور هم نميتونه رايتش كنه
باید ببخشید من تو این زمینه یه مقدار گیج شدم . باید داپلیکیتور رو به سیستم وصل کنم . بعد از روی سیستم Image رو رایت کنم . درست فهمیدم .
درود
Soda جان من یک سی دی دارم که میخوام رایتش کنم این سی دی آموزش Autocad2006 نسخه دو بعدی هست که خود این سیدی کپی هست و فایلهای مشکوک این سی دی یک فولدری به نام <pcc> ?? و یک فایل دیگر به نامParsianLock.API هست با Clone که نتونستم اگه زحمتی نیست منو راهنمایی کنید.
ممنون
چرا تابيك رو جابه جا كرديد؟؟؟؟؟؟؟؟
عزيز اين جوري زياد نميشه راهنمايي كردنقل قول:
نوشته شده توسط activision
معمولا شكستن قفل سي دي ها با سعي و خطا همراه هست
اگه سي ديدست من يا ديگر دوستان بود شايد خيلي راحتتر ميشد راهنمايي كرد
در هر صورت اين جور سي دي هاي آموزشي معمولا فايل آتوران مي آد قفل رو چك ميكنه
شما محتواي سي دي رو توي هارد كپي كن و اجراش كن ببين چه خطايي ميده
فايلهايي رو هم كه كپي نميشن رو بيخيال شو
شايد با رسوندن فايل exe به من بتونم كاري انجام بدم
يه عكس از iso buster كه محتواي سي دي رو نشون ميده بزاري اينجا بده نيست
------------------------------------------
tomcat عزيز
من منظورم كپي با خود كامپيوتر بود
و اگه شما به تعداد خيلي زياد بخواي من نميدونم كه آيا duplicator ها ايميج سي دي رو هم قبول ميكنند يا خير
-----------------------------------------------
ehsan30 جان
ميثم خان زحمت اين انتقال رو به خاطر سرو سامان دادن به اين تاپيك ، كشيدند
درود
Soda عزیز فایلهای مشکوک اینها هستند که حجم 2 تاشونو بالای 2 گیگ میزنه.
??<pcc>
1st>|<.dll
2st>|<.dll
AutoDLL.FM
VVK??.1ST
ParsianLock.API
دوستان چطوری میتونم کارکتر غیر مجاز ایجاد کنم و روی سی رایت کنم .
خوب ؟نقل قول:
نوشته شده توسط activision
قرار بود يه كاري انجام بدي ها ;)
tomcat عزيز
از جستجو استفاده كردي ؟
يادم مي آد قبلا در موردش بحث شده
اين دوپلي هايي كه با كنترلر ACARD كار ميكنند ميتونند از اين كارها هم بكنند. البته يك كارت رابط اضافي هم براي اينكه به كامپيوتر وصل بشن ميخوان.نقل قول:
نوشته شده توسط soda
ببخشید من تازه تو این تا پیک طولانی اومدم. اتفاقا یکی از پروژه هام هم داره تموم می شه و حتما باید یک قفل مطمئن داته باشه. من تو این تاپیک گشتم ولی چند تا یی رو هم که پیدا کردم یا لینک خراب بود یا قدیمی یا کار نمی کرد .
اگه می شه در یک پست چند تا از بهترین های این تاپیک و نرم افزار قفل گزاری رو بزارید.
شما اونايي كه ميخواستي دانلود كني و نشد رو نام ببر تا بچه ها لينك صحيح بدن
سلام به همهگي! اونايي كه ازقبل بودن-اونايي كه تازه اومدن و اونايي كه در آينده ميان!
آقا چند تا سوال برام پيش اومده.
تو isobuster در قسمتی که مربوط به مشخصات Properties & hide كردن هست يه گزينه است به نام periority كه از 1 تا 9 داره و تو بعضي از برنامه هاي ديگه هم ديدمش. كسي ميدونه اين قسمت چه مشخصه اي رو تغيير ميده؟ مثلا پوشه اي كه با periority آن 5 است چه فرقي داره با پوشه اي كه periority آن 9 است؟ آيا ربطي به hidden و advanced hidden كه زير periority هست داره؟
و در مورد wtm?
آيا ميشه از طريق چسباندن بد سكتور به يه فايل هدف كاري كرد كه موقع كپي شدن اون فايل دچار تغيير حجم بشه؟ مثلآ وقتي كه برنامه رايت از روي بد سكتوراش پرش ميكنه و ايميج ميگيره حجم اون فايل كمتر از قبل بشه .البته مهمم نيست كه فقط wtm باشه اگه كسي برنامه ديگري يا روش دستي هم سراغ داره راهنمايي كنه.
در ضمن اگه كسي كركي سالم براي ورژن 1.97.3 wtm داره لينك بده. ممنونم
.................................................. ...................................
سودا جان سمت جدید را تبریک میگم. موفق باشی!
.................................................. ..................................
یه عرض کوچیک خدمت مدیران!
در راستای سرو سامان بخشیدن به این تاپیک بهتر نبود مباحث قفل گذاری و قفل شکنی به 2 تاپیک مجزا منتقل میشد؟ حتی میشد براس قفل نگهبان یه تاپیک مجزا زد. فکر کنم حدود 600 تا پست این تاپیک در مورد نگهبانه. موفق باشید
سلام دوستان
چطور مي شه قفل starforce3 شکاند؟
اگر كسي سي دي حسابداري نوسا رو (حالا ايميج يا جور ديگه) يك جايي آپلود كرده آدرسش رو به اين حقير بده يا اينكه اگه كسي ميدونه چه جوري و با چه برنامه اي ميشه اون رو رايت كرد توضيح بده. اگر هم نشد خوب اگه تاپيكي در اين مورد يعني حسابداري نوسا هست رو ادرس بده. بهرحال من يك چيزي ايميج يا چگونگي ايميج گرفتن از سي دي برنامه رو لازم دارم
ممنون ميشم كمك كنيد
ایا این زرنگار پرینت دار قفلش شکسته
ممنوننقل قول:
نوشته شده توسط SILWESTER
اين قسمتي كه در نرم افزار ISO Buster ميگي رو نتونستم پيدا كنم
ميشه دقيق تر بگي ؟
در مورد WTM هم فكر نكنم چيزي كه ميگي امكان پذير باشه
البته من در مورد wtm زياد اطلاعات ندارم
صبر كن ديگر دوستان شايد كمكي كردن
سلام به همه
من يه سي دي آموزشي گنجينه سوالات كنكور گرفتم و حالا مي خواهم كه رمز آن قفل آنرا بشكنم .
كسي مي تواند به من كمك كند.
خوب دوست عزیز شما بفرما قفل این نرم افزار از چه نوع قفلی هست ، اگر نرم افزاری من میتونم کمک کنم ولی اگر سخت افزاری من حقیقت هیچ سر رشته ای ندارم .
سلام
دوست عزيز 7918+khoram جان
فكر كنم در صفحات قبلي يك مقاله در اين مورد بود اما كدوم
صفحه يادم نمياد اما اگه پيدا نكردي بگو خودم يكي نوشتم
ميزارم برات
سلام
من با قفل نگهبان مشكل دارم تو صفحه هاي قبل هم چيزي دست گيرم نشد اگه مي شه يكم راهنمايي كنين
ممنون
چه مشكلي ؟
واضحتر بگو
با عكس هم باشه خيلي بهتره
مشخصه كه :happy: !!!!!!!! در پنجره بالا و سمت راستiso buster. بر روي هر فايلي راست كليك كنيد. در قسمت file properties ميشه اون گزينه ديد.در ضمن شنيده ام كه جنابعالي داريد روي فايلي كه يكي از بچه ها در pc7 براي اجرا نشدن برتامه هاي رايت درست كرده بود كار ميكنيد و مواردي را به آن اضافه كرديد. اگه ميشه نتيجه كار را اينجا هم بيان كنيد. :)نقل قول:
نوشته شده توسط soda
كسي در مورد Lbi توي ايزو باستر چيزي ميدونه انگار محل قرار گرفتن فايل روي سي دي هست !!
آقا مي تونيد منو تو شكستن قفل نرم افزار گل هاي بهشت راهنمايي كنيد
با تشكر
مطمئني برنامه ISO Buster رو با برنامه UltraISO اشتباه نگرفتي ؟نقل قول:
نوشته شده توسط SILWESTER
راست كليك روي فايل تو برنامه ISO Buster فقط Properties داره نه File Properties
در ضمن فايل رو هم اگه كامل كنم اينجا هم مي زارم
گرچه ساختنش براي يه برنامه نويس خيلي راحته
آقا كسي پيدا نمي شه كمكي به ما بكنه .نقل قول:
نوشته شده توسط ماراتون
به من بدبخت عاجز عليل كمك كنيد. خدا صد در اين دنيا هيچي در آخرت به هتون بده.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط termes
اون پروفايل رو ميذاري چون من زدم ايميجش كار ميكنه رو سي كار نميكنه چون اميجش به دردم نميخوره
من چقدر گيجم :ohno: :sad: شرمنده سودا جان! درسته منظورم ultra iso بود و گذينه periority هم مال اون برنامه بود. اگه اطلاعاتي داشتي راهنمايي كن كه بدونم periority چيه!!!!!!!!!!نقل قول:
نوشته شده توسط soda
در مورد اون فايل هم اميدوارم زودتر درستش كني. من برنامه نويسي بلد نيستم. ولي ديديم براي درست كردن قفل بايد ياد بگيرم. VB رو از پایه شروع کردم. اگه میدونی این زبان به درد طراحی قفل نمیخوره بگو تا مسیرو اشتباه نرم.و چه زبانی منو در رسوندن به این هدف کمک میکنه؟ممنون از زحمات شما دوست گرامی :)
خوبنقل قول:
نوشته شده توسط persiankitty
ديروز داشتم كتاب ميخوندم . اين آقاي Kris Kaspersky هم به موضوع اينجوري اشاره كرده :
Protection mechanisms based on an incorrect TOC cannot bind to any session. Therefore, both sessions must duplicate the contents of the other in hope that the drive at the user’s disposal will read at least one of them. What is the sense in this kind of protection then? Still, there is some sense in this. Although the protection cannot be bound to sessions, it can be bound to the raw contents of the TOC
خلاصه اش اينكه براي اينكه مشكل سازگاري پيش نياد بايد دو تا فصلي كه روي هم روي هم هستند بايد اطلاعات مشابه هم رو داشته باشند كه ما اين شانس رو داشته باشيم كه درايو كاربر بدبخت حداقل يكي از اون دو تا فصل رو بشناسه و بفهمه كه چي به چيه . اين كتاب CD Cracking Uncovered هم بد چيزي نيست اما يك جاهايي روشهايي مثل Patch كردن ATAPI.SYS روي سيستم كاربر رو پيشنهاد كرده كه اصلا توصيه نمي كنم كه به حرفاش گوش بدين.
در مورد كاري كه سودا داره ميكنه ، خواهشم از ايشون اينه كه يك كمي توضيح بده كه داره چيكار ميكنه . يعني مثلا با FindWindow داره برنامه هاي رايت رو ميشناسه ؟ داره Driver ها رو Disable ميكنه ؟ داره RootKit درست ميكنه كه برنامه اش توي Task Manager ديده نشه ؟
آره پرشين كيتي عزيز
يه exe بود دست ما دادند كه توش يه چند تا برنامه رو Find Window ميكرد
منم با اسمبلي يه چند تا چيز بهش اضافه كردم
بعد گفتن يه چند تا چيز ديگه هم اضافه كن و ...
منم ميگم آدم با زبون سطح بالا اينو از اول بنويسه خيلي خيلي راحتتره و اصلا كاري نداره ولي با اسمبلي واااااااي
با سلام يكم توضيح و راهنمايي براي كپي فلاپي (قفل كپي كنترول) بدين
ممنون
نوشته شده توسط ماراتون
اگر كسي سي دي حسابداري نوسا رو (حالا ايميج يا جور ديگه) يك جايي آپلود كرده آدرسش رو به اين حقير بده يا اينكه اگه كسي ميدونه چه جوري و با چه برنامه اي ميشه اون رو رايت كرد توضيح بده. اگر هم نشد خوب اگه تاپيكي در اين مورد يعني حسابداري نوسا هست رو ادرس بده. بهرحال من يك چيزي ايميج يا چگونگي ايميج گرفتن از سي دي برنامه رو لازم دارم
ممنون ميشم كمك كنيد