منظورت konsole هست؟ توی اون امتحان کردم باز مشکل داره.
Printable View
منظورت konsole هست؟ توی اون امتحان کردم باز مشکل داره.
به طور پيش فرض آره ولي تو تنظيماتش يه گزينه هست كه مي شه اين قابليت رو فعال كرد
چیزی غیر از Encoding واسه این کار پیدا نکردم. کدوم گزینه رو باید انتخاب کنیم؟ اونایی که فکر میکردم درست باشن رو امتحان کردم، کار نکردن
دو تا سوال برام پیش اومد:
یکی اینکه چرا همه میگن فدورا برای دسکتاپ بهتر از سنتوس هست؟
دومی هم اینه که چطور میتونم فایرفاکس رو دو بار نصب کنم؟ یعنی بتونم با دو تا فایرفاکس مجزا به اینترنت وصل شم؟ چون میخوام با یکیش به ------ وصل شم و اونیکی هم که معمولی. توی ویندوز محل نصب رو عوض میکردیم، ولی اینجا نمیدونم
تو قسمت پروفایل و تب advance نوشتهنقل قول:
چیزی غیر از Encoding واسه این کار پیدا نکردم. کدوم گزینه رو باید انتخاب کنیم؟ اونایی که فکر میکردم درست باشن رو امتحان کردم، کار نکردن
Enable Bi-Directional text rendering
من خودم یه vps سنتاواس خریدم واقعا تو ریپوزیتی هاش هیچ برنامهای نبود و فقط مجبور بودم به دنبال ریپوزیتی جدید برای نصب اون برنامه باشمنقل قول:
یکی اینکه چرا همه میگن فدورا برای دسکتاپ بهتر از سنتوس هست؟
دلیلش هم معلومه چون سنتاواس توزیع مخصوص سرورهاست و برای اونها بهینه سازی شده و فدورا هم برعکس اون توزیع دسکتاپه و برای اون طراحی شده.
دستور dpkg یه همیچین آپشنی دارهنقل قول:
دومی هم اینه که چطور میتونم فایرفاکس رو دو بار نصب کنم؟ یعنی بتونم با دو تا فایرفاکس مجزا به اینترنت وصل شم؟ چون میخوام با یکیش به ------ وصل شم و اونیکی هم که معمولی. توی ویندوز محل نصب رو عوض میکردیم، ولی اینجا نمیدونم
--root=<directory> Install on a different root directory.
اونی که خریدین سی دی بود یا دی وی دی؟ چون توی سایت سنتوس یه نسخه دی وی دی داره و یه نسخه minimal که 200 مگه!
من کلا سنتوس رو به این خاطر دوست دارم که همه چیز توی فدورا تست میشه و بعد به ردهت آورده میشه و سنتوس هم که کپی ردهته!
=============
مثل اینکه همین دبین از همه بهتره! من الان میخوام دانلودش کنم. گفته بودین سی دی اول کافیه، نه؟ در ضمن، نسخه stable رو دانلود کنم؟
منظورم از vps سرور مجازی بود که همه چیز روش نصب بود.نقل قول:
اونی که خریدین سی دی بود یا دی وی دی؟ چون توی سایت سنتوس یه نسخه دی وی دی داره و یه نسخه minimal که 200 مگه!
البته با اضافه کردن ریپوزیتیهای فدورا به CentOS احتمالا بشه مشکل برنامه رو حل کرد.
احتمالا آره. stable نه wheezy یا همون تستینگ که هم بستههاش جدیدتره و هم رولینگ هست.نقل قول:
مثل اینکه همین دبین از همه بهتره! من الان میخوام دانلودش کنم. گفته بودین سی دی اول کافیه، نه؟ در ضمن، نسخه stable رو دانلود کنم؟
منظورتون از رولینگ این هست که وقتی یه بار نصب کردم، دیگه واسه آپدیت نیاز به دانلود سی دی جدید از سایتش ندارم و فقط لازمه بزنم اپدیت بشه، نه؟ راستی، در مورد باگ چطور؟ تستینگ دبین باگ زیادی که نداره؟
بله در واقع یه بار نصب می کنید و تمام عمر ازش استفاده می کنید و مثل اوبونتو نیست که هر چند ماه یه بار مجبور به نصب نسخه جدید باشید.
مدت زیادی طول می کشه تا بستهها از نسخه ناپایدار به تستینگ برسن مثلا همین یه ماه پیش تازه kde 4.7 وارد مخازن شد در حالی که یه ماه قبلش kde 4.8 بیرون اومده بود. در کل تعادل خوبی بین آپدیت بودن و پایداری وجود داره.
- سلام دوستان من داشتم توی این سایت مطلبی رو دربارهی 3d کردن دکستاپ میخوندم که این دستور unity --replaceرو زدم و کل دکستاپ پرید الان هیچی ندارم باید چکار کنم اوبونتو 11.10 هست برای من
اینم عکس دکستاپ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امتحان کردید؟نقل قول:
سلام دوستان. من نسخه 12 مینت 64 بیت (نسخه دی وی دی) رو دانلود کردم(واقعا مینت مجذوبم کرد. برعکس اوبونتو) می خواستم ببینم نسخه بعدی کی میاد؟
ضرر که نکردم اینو دانلود کردم؟
یه سری سوال هم داشتم:
۱- چطوری باید زبان ها رو با Hotekey عوض کرد. من دکمه اش رو هم از تنظیمات انتخاب کردم ولی انجام نمیده! در واقع می خوام مثل ویندوز فقط یک hotkey وجود داشته باشه که چنج رو انجام بده.
2- چطوری باید یه فایل رو به پوشه مثل opt که مجوز کپی رو نمیده کپی کنیم؟ اصلا من می خوام مجوز هر کاری رو داشته باشم. این چطور ممکنه؟
۳- من وقتی نصبش کردم چون لپ تاپم دو کارت گرافیک داره من از بایوس تنظیم کردم که فقط یکیش رو بشناسه و در واقع یکیش رو کهATI بود رو شناخت ولی گفت باید درایورش نصب بشه. من هم زدم دانلود کنه ولی بعد از کلی مدت نوشت نتونسته نصب کنه. الان هم سیستم عامل پایدار نیست. یهو می پره کلا میره هنگ می کنه. چیکار باید بکنم؟
مدل کارت گرافیک: ATI Mobility HD 5730 1 GB
بلهنقل قول:
توی مینت ۱۲ نصب کردمش خیلی ساده بود
کارت گرافیک nvidia رو خاموش کرده و ماژولش هم دیگه لود نمیشه و با کارت گرافیک اینتل سیستم کار میکنه
امتحان نکردم که مثلا برنامه خاصی رو با کارت گرافیک nvidia باز کنه
الانم چون با کارت گرافیک اینتل کار می کنه مصرف باطری خیلی اومده پایین و راحت هم با دستور
echo 300 > /sys/bus/pci/devices/0000:00:02.0/backlight/acpi_video0/device/drm/card0/card0-LVDS-1/intel_backlight/brightness
نور مانیتور رو کنترل میکنم
خیلی ممنون :)
1. اونا رو نمیدونم چطور میشه عوض کرد. ولی نکن. چون این کیبورد استاندارد فارسیه. نه مثل ویندوز!نقل قول:
2. دو سه تا راه داری. یکی این که وقتی لاگین میکنی بری خودت یوزر و پسورد رو بزنی و بزنی root و پسورد هم پسورد روت. یا میتونی با فایل منیجرت، بزنی Administrator یا هرچی که شبیه اینه تا با روت بازش کنه. ولی اگه بخوای با ترمینال این کارو بکنی، میتونی از دستورای sudo و su استفاده کنی. (sudo امنیتش بیشتره)
3. نمیدونم! ولی تجربه هنگ کردنهای من با غیرفعال کردن فلش توی فایرفاکس و کروم حل شد. البته قبل اون دسکتاپ رو هم عوض کرده بودم.
سلامنقل قول:
۱- من نمی خوام عوض کنم جای دکمه ها رو. می خوام بین دو زبان انگلیسی و فارسی با یه کلید داغ! سوییچ کنم. مشکل حل شد.
۲- ممنون
۳- نه مشکل از این خیلی بزرگتر هست. البته من یطوری راهش انداختم ولی خب هنوزم پایدار نیست مینت. اعصاب برام نگذاشته. البته با یه روشی یکم شناسوندم بهش گرافیک رو.
دوستان من مشکل شدید کرش دارم. ایا طبیعی هست یا نه. گنوم یوقتا قاطی می کنه. و هیچ کاری به سیستم نمیشه انجام داد غیر از خاموش کردن با دکمه لپ تاپ.
این دستور هم زدم.
glxinfo | grep direct
رندرینگ رو نوشته Yes
ولی وقتی می خوام با واین بازی کنم صفحه کرش بسیار شدیدی پیدا می کنه و مرتبا سیاه سفید میشه.
چرا از همون گرافیک اینتل استفاده نمی کنید؟
سلام.نقل قول:
دوستان این لینوکس اعصاب ما رو داغون کرد رفت. امروز خودمو کشتم یه درایور دانلود کنم. دو تا درایور گذاشته جلوی من لینوکس. هر دو رو تک تک دانلود کردم هیجکدوم نصب نشد!
امروز یک دقیقه به من با این سیستم عامل خوش نگذشته. بلکه مصیبت هم بوده. من با سیستم کد زدنش دیگه مخالف نیستم. مخالف اینم که به شعور من توهین شد. لینوکس. سیستم عاملی که این همه ازش تعریف می کنند وقتی نمی تونه درایور من رو بشناسه برای چی میگه دانلود کن. امروز ۷۰۰ مگابایت از پهنای من مصرف شد برای راه اندازی لینوکس که آخرم نشد.
امنیتش. سرعتش. گرافیکش هیچ کدوم رو نخواستم. این رو هم نصب کردم ببینم چیه و با مشکلاتش مواجه بشم تا بعض ها نگن نصب نکردی زود قضاوت نکن. یک روز فول وقت من را گرفت.
نمی خوام ضد لینوکس حرف بزنم. فقط می خوام بگم هنوز زوده براش. زوده! منم خداحافظی می کنم با سیستم عامل لینوکس که طعم واقعی متن باز بودن و آزادی از قفس رو به من چشوند. تا وقتی هم که فکری براش نکنه دیگه نصب نمی کنم.
شاید این سیستم عامل برای خیلی ها جواب داده. ولی تعداد کسایی که دو کارت گرافیک با هم دارند رو به افزایشه.
موفق باشید همگی.
جالبه :20:
خب چرا نمیگی مرگ بر amd/ati و nvidia که درایورهای open source ارائه نمیکنن؟
کسی تا الان گفته من با گرافیک اینتل مشکل دارم؟
بله خوب آزادی هم بهایی داره دیگه
خودتو ناراحت نکن و به نظرم بخاطر بعضیها هم خودتو اذیت نکن
سلام مدیر عزیزنقل قول:
بله خوب آزادی هم بهایی داره دیگه
منم از لینوکس کمو بیش استفاده میکنم الانم از تو لینوکس دارم پست میدم
معنی ازادی تو لینوکس چیه من که هر چی دیدم محدودیت بوده تعداد نرم افزارهای تخصصی و مهم که نداره
یه دانلود منیجر بدرد بخور مثل idm که نداره دلم خوش باشه به اون
اینجوری که معلومه ویندوز ازاده نه لینوکس لینوکس که مث قفس میمونه دستو پاگیره
منظور از ازادی چیه؟
تو خود سایت amd می تونید درایور لینوکس کارت گرافیکتون رو پیدا کنید. تو همون قسمت دانلود تعدادی لینک گذاشته که نحوه نصب رو توضیح دادن. در کل حتی اگه نصب بشه هم توصیه می کنم که این کار رو نکنید چون گرافیک 1 گیگ باتری رو می خوره. از طرفی تو لینوکس نیاز چندانی به گرافیک نیست و همون گرافیک اینتل مناسبه.نقل قول:
سیستم عاملی که این همه ازش تعریف می کنند وقتی نمی تونه درایور من رو بشناسه برای چی میگه دانلود کن.
این رو هم داشته باشید که لینوکس برای هر کسی نیست.
تو حوزه دسکتاپ و کاربران عادی شاید این طور باشه!نقل قول:
نمی خوام ضد لینوکس حرف بزنم. فقط می خوام بگم هنوز زوده براش.
البته فکر کنم درایورهای amd آزاد هستند.نقل قول:
خب چرا نمیگی مرگ بر amd/ati و nvidia که درایورهای open source ارائه نمیکنن؟
معنی آزادی تو لینوکس اینه:نقل قول:
معنی ازادی تو لینوکس چیه من که هر چی دیدم محدودیت بوده تعداد نرم افزارهای تخصصی و مهم که نداره
- آزادی برای اجرای برنامه به هر منظوری (آزادی ۰)
- آزادی برای آموختن نحوه عملکرد نرم افزار و سازگار کردن آن با نیازهای شخصی. (آزادی ۱). دسترسی به کد منبع پیش شرط این بند است.
- آزادی برای توزیع مجدد کپی برنامه تا بتوانید به همسایه خود کمک کنید! (آزادی ۲)
- آزادی برای اصلاح کردن و توسعه نرم افزار و منتشر کردن این اصلاحات برای همگان، که نتیجه آن منفعتهای عمومی جامعه خواهد بود. (آزادی ۳). دسترسی به کد منبع پیش شرط این بند است.
دقیقا برعکس. من وقتی که مجبور می شم که ویندوز استفاده کنم احساس خفگی بهم دست می ده اون قدر که محدوده.نقل قول:
اینجوری که معلومه ویندوز ازاده نه لینوکس لینوکس که مث قفس میمونه دستو پاگیره
برای مطالعه بیشتر این پستها رو ببینیدنقل قول:
منظور از ازادی چیه؟
سلامنقل قول:
تو خود سایت amd می تونید درایور لینوکس کارت گرافیکتون رو پیدا کنید. تو همون قسمت دانلود تعدادی لینک گذاشته که نحوه نصب رو توضیح دادن.
خوب فک کنم این بنده خدا همین کارو کرده درایور دانلود و نصب کرده ولی کل سیستم بهم ریخته و ارورهای مختلف داده مشکل اینجاست که درایوری که خود شرکت ati گذاشته با لینوکس ناسازگاره کلا خودشونم نفهمیدن چکار کرد
منم قبلا همین مشکل داشتم
اینم یکی دیگه از ضعفهای لینوکس مصرف وحشتناک باترینقل قول:
حتی اگه نصب بشه هم توصیه می کنم که این کار رو نکنید چون گرافیک 1 گیگ باتری رو می خوره
تا نتونی لینوکس نصب کنی کل این ازادیها کشکه اول بتونه خودشو نصب کنه بعد بیاد ادعای ازادی کنه:27:نقل قول:
معنی آزادی تو لینوکس اینه:
- آزادی برای اجرای برنامه به هر منظوری (آزادی ۰)
- آزادی برای آموختن نحوه عملکرد نرم افزار و سازگار کردن آن با نیازهای شخصی. (آزادی ۱). دسترسی به کد منبع پیش شرط این بند است.
- آزادی برای توزیع مجدد کپی برنامه تا بتوانید به همسایه خود کمک کنید! (آزادی ۲)
- آزادی برای اصلاح کردن و توسعه نرم افزار و منتشر کردن این اصلاحات برای همگان، که نتیجه آن منفعتهای عمومی جامعه خواهد بود. (آزادی ۳). دسترسی به کد منبع پیش شرط این بند است.
اره این که معلومه ویندوز اصن نرم افزار نداره هر چی نرم افزار تو لیونکسه لینوکس میلیونها نرم افزار داره مثلا میشه توش کال اف دیوتی بازی کرد یا تری دی مکس کار کردو.....:27:نقل قول:
دقیقا برعکس. من وقتی که مجبور می شم که ویندوز استفاده کنم احساس خفگی بهم دست می ده اون قدر که محدوده.
خیالت راحت اینا قبلا مطالعه شده خودم خیلی وقته با لینوکس اشنام میدونم چه ضعفهایی دارهنقل قول:
برای مطالعه بیشتر این پستها رو ببینید
مفهوم نرمافزار آزاد
تعریفی از نرمافزارهای آزاد/متن باز
GPL: آزادی و تضمین آزادی
لینوکس هنوز جای کار زیاد داره تا راه بیفته
اگه همون کارت گرافیک تو ویندوز هم روش باشه بازم باتری رو می خوره.نقل قول:
اینم یکی دیگه از ضعفهای لینوکس مصرف وحشتناک باتری
خیلیها لینوکس رو نصب کردن و ازش لذت بردن. لینوکس علاوه بر آزادی خیلی چیزهای دیگه هم داره.نقل قول:
تا نتونی لینوکس نصب کنی کل این ازادیها کشکه اول بتونه خودشو نصب کنه بعد بیاد ادعای ازادی کنه
لینوکس فعلا برای گیمرها نیست. لینوکس فعلا برای کسانی که کارهای تخصصی دارند نیست.نقل قول:
اره این که معلومه ویندوز اصن نرم افزار نداره هر چی نرم افزار تو لیونکسه لینوکس میلیونها نرم افزار داره مثلا میشه توش کال اف دیوتی بازی کرد یا تری دی مکس کار کردو.....
اگه مطالعه شده پس چرا این رو پرسیدید؟نقل قول:
خیالت راحت اینا قبلا مطالعه شده
نقل قول:
منظور از ازادی چیه؟
بله، لینوکس هنوز برای کاربران عادی رایانه جای کار داره.نقل قول:
لینوکس هنوز جای کار زیاد داره تا راه بیفته
اما لینوکس تو سرورها و ابرکامپیوترها و خیلی از افراد بهترین گزینهاس.
سلامنقل قول:
من هم همین کار رو کردم. نصب نشد. من از ویکی هم دیدم. آموزش کامل داده بود. نشد ولی.
درباره اینکه می فرمایین اینتل مناسبه! مگه دست من بوده که ATI رو شناخته؟ من چطوری بفهمونم به لینوکس، که کارت گرافیک اینتل من رو بشناس نه ATI رو. اگر کدی داره بفرمایین. اگر کار کنه من دوباره لینوکس می نصبم. چون تنها چیزی که اذیتم کرد همین بود. و باعث کرش خیلی شدید لینوکس می شد. لطفا آموزش کامل بنویسین برای کسایی که دو کارت گرافیک دارند.
سوال ها:
1- تنظیماتی که می کنیم داخل لینوکس، مثل ویندوز میشه سیو کرد برای بعدا؟ که بعد از نصب دوباره مجبور نشیم همه رو تنظیم کنیم.
2- امکان ایجاد یک Hotkey اختصاصی وجود داره؟چون Hotkey های لینوکس کاملا بر ضد ویندوز ساخته شده و من عادت ندارم. من می خوام با Alt+Shift سمت راست تعویض انجام بشه.
3- میشه حرف پ رو اورد روی دکمه بالای Tab؟ کلا میشه یکاری کرد کیبوردش مثل ویندوز بشه؟ استانداردش رو کاری ندارم.
4- امکان آپگرید به نسخه جدیدی که حالا بعدا میاد هست؟
5- چطور باید به عنوان کاربر مالک یعنی Root وارد بشیم. که اینقدر پسورد نخواد برای هر کاری.
6- برنامه هایی که با Wine اجرا میشن و نیاز به اینترنت دازن راه حلی براشون هست که به اینترنت وصل بشند؟مثل IDM و...
اگه تو گیمر، گرافیست یا خیلی چیزا که به گرافیک احتیاج دارن، باشی، من خودم میگم لینوکس استفاده نکن! به جای تری دی مکس، بلندر هست. به جای COD چیزی نیست. کلا بازیهای لینوکس ضعیفن.نقل قول:
آزادی اینه که بتونی هر کاری خواستی بکنی. دوستمون کمی گفتن. ولی مزیتهای لینوکس خیلی خیلی بیشترن. برای مثال، بیشتر از 90 درصد ابر کامپیوترها لینوکسن. بیش از 60 درصد سرورها هم همین طور.
تو دقیقا کارایی که توی لینوکس میکنی رو برامون بگو. بعد بگیم که لینوکس برات مناسبه یا نه. در ضمن، تو لینوکس دوست نداری، نتونستی باهاش کار کنی، مجبور نیستی به همه بری بگی لینوکس فلانه و بهمانه.
بله:نقل قول:
مگه دست من بوده که ATI رو شناخته؟
نقل قول:
من وقتی نصبش کردم چون لپ تاپم دو کارت گرافیک داره من از بایوس تنظیم کردم که فقط یکیش رو بشناسه
راستش کارت گرافیک من چون اینتله اصلا نفهمیدم کی و چه جوری نصب شده. برا همین نمی دونم چه جوری باید این کار رو کرد. اگه تو انجمنهای اوبونتو و تکنوتاکس بپرسید احتمالا جواب می گیرید.نقل قول:
من چطوری بفهمونم به لینوکس، که کارت گرافیک اینتل من رو بشناس نه ATI رو. اگر کدی داره بفرمایین.
تنظیمات مگه تو ویندوز سیو هم می شن؟؟ بعد هر بار نصب ویندوز مجبورید تمام تنظیمات رو دوباره اعمال کنید ولی تو لینوکس 90 درصد تنظیمات تو دایرکتوری home کاربر ذخیره می شن و دیگه لازم نیست بعد هر بار نصب تمام تنظیمات دوباره اعمال بشن.نقل قول:
تنظیماتی که می کنیم داخل لینوکس، مثل ویندوز میشه سیو کرد برای بعدا؟ که بعد از نصب دوباره مجبور نشیم همه رو تنظیم کنیم.
بله وجود داره.نقل قول:
امکان ایجاد یک Hotkey اختصاصی وجود داره؟چون Hotkey های لینوکس کاملا بر ضد ویندوز ساخته شده و من عادت ندارم. من می خوام با Alt+Shift سمت راست تعویض انجام بشه.
من هم به کیبورد غیراستاندارد و عربی ماکروسافت کاری ندارم.نقل قول:
استانداردش رو کاری ندارم.
بله سیو هم میشه. با Windows Easy Transfer.نقل قول:
نوشته شده توسط MR Cracker
خب. توضیح بدین چطوری انجام می گیره.نقل قول:
بله وجود داره.
با دردسر و دنبال برنامه گشتن. من خودم هم همین مشکل رو داشتم و به جاش اومدم از کلید بی مصرف ویندوز استفاده کردم و با اون کلید خیلی سریعتر و راحتتر از Alt+Shift می شه زبان سیستم رو عوض کرد.نقل قول:
خب. توضیح بدین چطوری انجام می گیره.
پس به چه درد می خوره؟نقل قول:
لینوکس فعلا برای گیمرها نیست. لینوکس فعلا برای کسانی که کارهای تخصصی دارند نیست.
احتمال دادم مطلبی از زیر دستم در رفته باشه اما میبینم که نه اینجوری نبودهنقل قول:
اگه مطالعه شده پس چرا این رو پرسیدید؟
بله مزیتش تو سرورها و ابر کامپیوترها ستنقل قول:
آزادی اینه که بتونی هر کاری خواستی بکنی. دوستمون کمی گفتن. ولی مزیتهای لینوکس خیلی خیلی بیشترن. برای مثال، بیشتر از 90 درصد ابر کامپیوترها لینوکسن. بیش از 60 درصد سرورها هم همین طور.
اما این که دردی دوا نمیکنه به ما ربطی نداره تو ابر کامیپوتر و یا سرور استفاده بشه یا نه بحث ما در زمینه pc هست
چندین ساله با لینوکس اشنام میدونم که این حرفا فقط شعاره دل خودتون خوش کردین با این حرفا
همین مونده شما بیای بگی من چکار کنم خودم بهتر تشخیص میدمنقل قول:
تو دقیقا کارایی که توی لینوکس میکنی رو برامون بگو. بعد بگیم که لینوکس برات مناسبه یا نه
من لینوکس در جای مناسب خودش استفاده میکنم در ضمن اینجا انجمن عمومیه هر کی خواست میتونه نظرشو بگه شما در جایگاهی نیستی امر نهی کنینقل قول:
در ضمن، تو لینوکس دوست نداری، نتونستی باهاش کار کنی، مجبور نیستی به همه بری بگی لینوکس فلانه و بهمانه.
زیاد جوش نیار هر موقع با جو گیرو متعصب لینوکسی تبادل اطلاعات کردم بجای اینکه جواب قانع کننده ای بده میگه خوب تو استفاده نکن تو سوادشو نداری و تو بلد نیستی و هزار جور مزخرف دیگه ...........
اینجا یه انجمن عمومیه. ولی تو هم آدمی من هم. من قرار نیست به تو بگم بیا لینوکس استفاده کن، وقتی علایقت رو نمیدونم. تو وقتی علاقت رو نمیگی، الکی نگو فلان کار رو نمیشه کرد. تو نمیخوای استفاده کنی، نکن! زور که نیست!نقل قول:
مطمئن باش هرکسی که از لینوکس استفاده میکنه، دلیلی داره. ولی معمولا کسایی که ویندوز دارن، دلیلشون یا بازی هست یا اینکه همه از اون استفاده میکنه.
بزرگترین دلیل استفاده از لینوکس، آزادی هست. حالا تو درک نمیکنی هیچ. فقط تو نیستی.
دلایل دیگهای هم برای استفاده از لینوکس هست. مثلا من عمرا ترمینال رو ول نمیکنم.
ما تو رو مجبور نکردیم لینوکس استفاده کنی و قرار نیست هم بکنیم. ولی تو هم (مثل بقیه طرفدارای مایکروسافت) زیادی مشکل داری باهاش. درحالی که اصلا نمیخوای بگی کارت با کامپیوترت چیه.
لطفا وقتی تصمیم گرفتی اطلاعات درست حسابی بدی، بیا توی انجمنها بحث کن.
ولی برای هزارمین بار میگم ما مجبورت نمیکنیم بیای لینوکس.
شما گفته بودین توی کامند dpkg با آپشن root میشه محل نصب برنامه رو عوض کنیم. میشه یه مثال بزنین مثلا برای فایل firefox-11.deb؟
ببخشید که وسط بحثتون میپرم ولی کسی پی دی افی که توش کامل و از صفر درباره ی لینوکس توضیح داده باشه سراغ داره؟ یه چیز تمیز میخوام
توی همین انجمن لینوکس، یه تاپیک هست همون اولا. توش یه نفر اومده چند ده تا پیدیاف عالی گذاشته. من خودم اولش از اونا استفاده کردم. البته لینکشون رپیدشیر هست و اون هم تازگیها فیلتر شده (خودتون بهتر میدونین اینجا توی دلم دارم چی میگم به فیلترینگ!)
چطور کارت گرافیک ATI را در لینوکس در حالت Switchable Graphic خاموش و از اینتل استفاده کنیم؟
گفتم شاید بعضی دوستان مشکلی مثل من داشته باشند.
۱- sudo -s
۲- echo OFF > /sys/kernel/debug/vgaswitcheroo/switch
۳- gksudo gedit /etc/rc.local
قبل از دستور Exit 0 در پنجره باز شده . دستور ۲ را قرار دهید تا با هر ریستارت اجرا شود.
در واقع با این کار، کارت گرافیک Disconnect شده خاموش خواهد شد و چون با حالت Switchable Graphic،گرافیک اینتل Default مورد استفاده قرار می گیره. گرافیک ATI خاموش خواهد شد.(در صورت شرایط مشابه، امکان خاموش شدن گرافیک NVIDIA نیز وجود دارد.
برای من اینکار ۱۰۰٪ جواب داد و گرمای ناشی از روشن بودن کارت گرافیک ati نیز کاملا برطرف شد.
امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگیره.
آفرین! به این می گن یه حرکت لینوکسی...نقل قول:
چطور کارت گرافیک ATI را در لینوکس در حالت Switchable Graphic خاموش و از اینتل استفاده کنیم؟
گفتم شاید بعضی دوستان مشکلی مثل من داشته باشند.
۱- sudo -s
۲- echo OFF > /sys/kernel/debug/vgaswitcheroo/switch
۳- gksudo gedit /etc/rc.local
قبل از دستور Exit 0 در پنجره باز شده . دستور ۲ را قرار دهید تا با هر ریستارت اجرا شود.
در واقع با این کار، کارت گرافیک Disconnect شده خاموش خواهد شد و چون با حالت Switchable Graphic،گرافیک اینتل Default مورد استفاده قرار می گیره. گرافیک ATI خاموش خواهد شد.(در صورت شرایط مشابه، امکان خاموش شدن گرافیک NVIDIA نیز وجود دارد.
برای من اینکار ۱۰۰٪ جواب داد و گرمای ناشی از روشن بودن کارت گرافیک ati نیز کاملا برطرف شد.
امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگیره.
به قول جادی، حل مشکلات توی لینوکس، باعث بیشتر یاد گرفتن میشهنقل قول:
بخاطر ------ اینکار رو می خوایید انجام بدید؟نقل قول:
شما گفته بودین توی کامند dpkg با آپشن root میشه محل نصب برنامه رو عوض کنیم. میشه یه مثال بزنین مثلا برای فایل firefox-11.deb؟
اون طور که من دیدم می شه چندتا instance فایرفاکس رو با هم اجرا کرد.
من با اون سویچها نتونستم این کار رو بکنم، یه روشن غیر استاندارد هست اینکه که فایلهای بسته رو خیلی ساده extract کنید.
dpkg -x packagename.deb /opt
اینجا یه روشن غیر استاندارد دیگه هم گفته شده:
از جادی گفتی بزار یه نقل قول هم از پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزارم:نقل قول:
به قول جادی، حل مشکلات توی لینوکس، باعث بیشتر یاد گرفتن میشه
نقل قول:
لینوکس
ماسل کار یا همون خودورهای عضلانی. خودرویی قوی و زیبا که برای هر کسی خوب نیست. باید علاقمند باشین به مکانیک خودرو. باید از آگاهی از مفاهیم خودرو لذت ببرین و پیشاپیش بدونین که احتمالا در صورت خرابی ماشینتون به خاطر موتور قوی اش صداهای عجیب و غریبی خواهد داد که باعث خنده همه خواهد شد. در ضمن بهترین مکانیک ها و بهترین طراح های دنیا این خودرو رو طراحی کردن اما اگر خراب بشه نمی تونین بهشون غر بزنن و باید آماده باشین کسی بهتون بگه «جدی اینجاش خرابه؟ خوشحال می شیم درست کنی به ما هم بگی چطوری درست شده». این خودرو مال کسی است که خودرو و مفاهیمش رو دوست داشته باشه هرچند که می تونین اون رو بعد از تنظیم خوب، به مادرتون هم بدین و مطمئن باشین که در طول ده سال آینده مثل روز اول کار خواهد کرد. یعنی اگر همه چیزش درست بوده درست می مونه و اگر چیزیش خراب بوده، مادرتون غیر ممکنه بتونه درستش کنه.
آره دیده بودمش اون مطلب رو. باحاله!
یکی از انجمن تکنوتاکس گفت برم اینکارو بکنم. الان من از این استفاده میکنم:
کد:firefox -P profile2 -no-remote
من دبین تستینگ سیدی اول رو دانلود کردم. اونی که اون پایین گذاشته و واسه xfce و lxde هست. نصبش کردم، ولی جز یه خط فرمان چیزی ندیدم! مثل آرچ بود! با هزار بدبختی گراب رو درست کردم. الان باید چیکار کنم؟
خیلی ساده:
apt-get install gnome*
سلام
دیروز پریروز، مینت رو اوردم بالا. دیر اومد بالا. رمز رو زدم هنگ شدیدی کرد. مجبور شدم دکمه شات داون رو نگه دارم.الان که می خوام دوباره داخلش. خیلی طول می کشه و باز همون داستان. مینت، ابزاری واسه تعمیر داره؟