نقل قول:داداش این ش پیگیری من .سیم فعال شده بستش فعال نشده(15 گیگ) زحمت بکش.ممنون ش پیگیرینقل قول:
18394721
Printable View
نقل قول:داداش این ش پیگیری من .سیم فعال شده بستش فعال نشده(15 گیگ) زحمت بکش.ممنون ش پیگیرینقل قول:
18394721
سلام خدمت دوستان
خب سریع میرم سر اصل مطلب
من مودمو از yello سفارش دادم چهارشنبه ک امروز ب دستم رسید یعنی 48 ساعته و اینکه برخودم 600 از 707 خیلی بهتر بود و اما نکات
1.اگه بخواین از shop.irancell.ir این تعویض رو انجام بدید باید مشخصات مالک وایمکس وارد بشه و چون برای من اینطور وارد نکردم قبول نکرد و فقط و فقط از طریق yello میتونید بدون اینکه مالک وایمکس باشید تعویض کنید!
2.دوستان ک مشکل عدم وارد شدن ب حساب کاربریشونو داشتن من این مشکلو نداشتم ولی درمورد مودم های شرکت gemtek ی نکته ای هست اونم اینکه اگه با یوزر و پسوورد admin وارد بشید بعنوان enduser وارد میشید و این یعنی سطح دسترسی ب تنظیمات محدود میشه ولی اگ با یوزر و پسوورد administrator وارد بشید ب عنوان superuser وارد میشید و دسترسی ب کل تنظیمات دارید (این نکترو میتونید بالا سمت راست مودم ببینید یا زده login as enduser یا superuser)
3.فریم ورک من برای ما دسامبر 2016 ولی خود مود برای ماه فوریه 2017 هست
4.پوشش دهی 4g با td-lte فرق داره اینکه دوستان میفرماید سیمکارت td میندازم 1 چراغ میده و 4g روی ی مودم دگ فول آنتن خب نباید این دو مقایسه بشن!
اصا تو خود سایت ایرانسل هم دو نقشه متفاوت برای پوشش دهی td و 4g هستش
5.انتن دهی وای فایش خوبه یه خونه 150 متری رو ک جواب داد من خودم بشخصه تست کردم
سیم کارت ک مشخصا فعال نشده هنوز چون تازه امروز مودمو گرفتم! و سیم 4g عادی ایرانسل هم ندارم ک تست کنم پس برای تست صبر کنید !!
حالا هر سوال داشتید اگ بتونم درخدمتم
دوستان اگر سیم ایرانسلو ترابرد کنم به همراه اول .بعد با مودم TD کار میکنه ؟
کسی میدونه
با سلام خدمت دوستان عزیز الان 1 هفته هست که یدونه مودم zw101 خارجی از شرکت ایرانسل خریدم مشکلی که باهاش دارم اینه که مودم توی محل کارم تا sinr :12 db فرکانس میده با نوسان تا 5db با روشن بودن 1 یا 2 تا از چراغای روی مودم که مربوط به سیگنال هست مودم رو 5 طبقه که بالا میبرم روی پشته بام 3 تا چراغ روی مودم روشن میمونه ثابت ولی sinr در بهترین جهت ومکان 5 db بیشتر سیگنال نمیده سرعت دانلودم بین 1 تا 5mb هم روی بام و هم پایین بیشتر نمیشه با اینکه اینجا دیدم دوستان با این مدم تا 80mb سرعت دانلود داشتن ایا مودم رو باید ابدیت کنم؟ تنظیم دستی احتیاج داره؟ به خاطر نویز و پارازیته؟ مشکلم چیه؟ یا کلا همین سرعت رو باید قدر بدونم؟ ضمنا روی نقشه ایرانسل محلی که هستم هیچ مشکلی نداره
دوستان کسی اطلاعی نداره؟
جا و جهتش رو تغییر بدید تا CINR بهتر بشهنقل قول:
کار نمیکنهنقل قول:
مهم آنتنه که به همراه اول باید وصل شه و نمیشه
نقل قول:
بله من بهشون پيام دادم زحمت كشيدن و چك كردن و راهنماييم كردن
دستشون درد نكنه خيلي زحمتشون دادم شرمنده كردن واقعا
داداش این ش پیگیری من .سیم فعال شده بستش فعال نشده(15 گیگ) زحمت بکش.ممنون ش پیگیری
18394721نقل قول:
سلام دوستان، کسی فریمور اصلی مودم b5142 رو داره تا انلاک بشه مودم؟
فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk
الان تو نت سرچ کردم، هوآوی مودم هایی ساخته که هم از fdd و هم از tdd پشتیبانی میکنه
من هم خیلی گشتم اینو پیدا کردم فکر کنم همین باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
دوستانی که مودم وایمکس خودشون را با مودم TD-LTE تعویض کردند و یا دوستانی که مطلع هستند :
چند صفحه را مطالعه کردم و دقیق متوجه نشدم نحوه واگذاری مودم های جدید به چه شکلی هست .
1-آیا از طریق مراجعه به نمایندگی های ایرانسل و تحویل مودم وایمکس ، مودم جدید را همان جا تحویل میدن ؟
یا اینکه فقط درخواست تعویض را ثبت میکنند و بعدا کسی را برای تحویل مودم به درب منزل میفرستند ؟
2- اگر اینترنتی تقاضای تعویض را ثبت کنم ، آیا شخص خاصی از طرف ایرانسل مودم را به داخل منزل آورده و بعد از راه اندازی تحویل می دهد ؟ یا اینکه مودم توسط مامور پست درب منزل تحویل داده می شود ؟
* در طول روز و ساعات کاری در خانه نیستم و اگر نحوه ی تحویل به صورت تست و راه اندازی در محل باشد امکان تحویل گرفتن مودم را ندارم ، اما اگر مودم را مامور پست آورده و مدارک بخواد میتوانم کسی را برای دریافت مودم ...
لطفا راهنمایی کنید ، سپاسگذارم
دوست عزیزنقل قول:
تعویض از طریق شماره ۶۰۰ و یا سایت shop.irancell.ir صورت میگیره که من شماره ۶۰۰ رو پیشنهاد میکنم چون تجربه توی همین سایت نشون داده تلفنیا زودتر رسیدن.
مودم رو هم یا مامورپست یا پیک ایرانسل میاره و تحویل میده و مدارک و امضا و انگشت میگیره میره. خودت باید از جعبه در بیاری و وصلش کنی. البته تنظیماتش از قبل انجام شده فقط باید جای مناسب براش پیدا کنی و رمز وای فایتو تغییر بدی. اکثرا قبول میکنن کس دیگه به جاتون تحویل بگیره و این بستگی به حساسیت ماموری که برای تحویل میاد داره.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
این همون مودم b5142 ایرانسل که منم دارمش جالبه این مودم مال شرکت gemtek هست ایرانسل الکی زیرش و توی برنامه ایرانسل من تو مشخصات اسم تولید کننده مودمو زده هوآوی ..هواوی یه مودم جیبی سری E داره که از fdd و tdd پشتیبانی میکنهنقل قول:
نقل قول:
همه جا بردمش روی پشت بوم ولی فایده نداشت ولی توی محل کار نه جهت واسش مهمه نه جاش به یک صورت سیگنال میده
بچه ها مودم 5142 شما وقتی وصله mode رو LTE مینویسه یا TD-LTE؟
Lteنقل قول:
درود
دوستان من هم از این قدیمیا یو اس بی دارم
ولی چند سالیه استفاده نمیکنم از adsl استفاده میکنم
واقعا ارزششو داره تعویض کنم ltd بگیرم
سرعتی که میگید 2مگ بر ثانیه واقعا این سرعت رو تو دانلود منیجر میده یا ضربدر 8 کردین میگین؟
ممنون
درودنقل قول:
خودم برای استریم استفاده میکنم
با یک خط انتن سرعت دان هم در idm از ۵مگ تا ۷ مگ نواسان داره
خاهش
بعد 6 روز پیگیری و چونه زدن با 600 امروز شماره همراه دادن مدارکمو فرستادم حالا ببینم کی فعال میشه
شما واحد اندازه گیری سرعت Mbps مگابیت بر ثانیه هست و واحد ذخیره سازی Byte هستنقل قول:
بایت 8برار بیت هست
ایرانسل تا 45-48 مگابیت سرعت دانلود میده یعنی 5.5 الی 6 مگابایت در شرایط ایده آل
دوستان این سیمکارتی که رو مودم میدن چی هست؟نقل قول:
من با سیمکارت خودم با d-link usb سرعت دانلود 400 کیلو/ث میگیرم
از این مودم میشه با وصل کردن سیم تلفن از adsl استفاده کرد؟
یه جاهایی نوشته این مودم سیمکارت میخوره ولی تو مشخصاتش تو سایت یلو نیست
خونه ما جوریه که آنتن دهی قوی میخواد الان دی لینک 2750 استفاده میکنم
در ضمن تو این مودم که میده ایرانسل میشه سرعت اینترنت یوزری که به وای فای وصله رو کنترل کرد؟
ممنون میشم کامل جواب بدید
الان نمایندگی حکیمی شیراز تماس گرفت که بیان تحویل بدن مودم رو
1 روز بعد تحویل مودم سیمکارت فعال شد. شب از منزل یه تست میگیرم ببینم این تحفه جی هست حالا :n02:
جمعه ثبت نام کردم امروز تحویل داد جالب اینه سیمکارتشم فعلاله:n19:
با سیمکارتای معمولی هم کار میکنه حتی بهتر از خودش:n04:
همه چیز سرعت نیست قیمت تموم شده هر گیگ در ای دی اس ال خیلی پایینتر هستنقل قول:
به سلامتینقل قول:
چه روزی ثبت نام کردین؟
11 ام اردیبهشتنقل قول:
پنجشنبه خواستم از سايت يلو ثبت نام كنم كه نشد و خطا داد كه شناسه و مك با هم مطابقت ندارند و تلفني با 600 تماس گرفتم و ثبت نام انجام شد و گفتن كه شنبه يا يكشنبه براي تحويل ميان
امروز صبح تماس گرفتن و مودم رو تحويل دادن و مودم قبلي رو هم بردن
بعد از ظهر برم خونه هم مودمو تست كنم و هم وضعيت سيم كارتو ببينم
عجب صبری دارینقل قول:
به نظر من همون Adsl بهتره قیمتش خیلی پایینتره درسته 600-700 کیلوبایته اما این هم کافیه و بسیار با کیفیت و جوابگو
سال 91 به هر گیگ ایرانسل 8هزارتومن میدادم باید 10 تومن در اصل پنلتو شارژمیکردی تا میتونستی 8تومن + مخلفات یک گیگ شارژ بگیری با اون سرعت احمقانش
تازه 100 گیگ بخری هر گیگ 1500 می افته + شبانه که یکو نیم برابرشو شبانه میدن این کجا و اون کجا
دوست عزیز از طریق administrator میشه تنظیماتش و عوض کرد برای مثلا سیم همراه اول؟نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز الان 1 هفته هست که یدونه مودم zw101 خارجی از شرکت ایرانسل خریدم مشکلی که باهاش دارم اینه که مودم توی محل کارم تا sinr :12 db فرکانس میده با نوسان تا 5db با روشن بودن 1 یا 2 تا از چراغای روی مودم که مربوط به سیگنال هست مودم رو 5 طبقه که بالا میبرم روی پشته بام 3 تا چراغ روی مودم روشن میمونه ثابت ولی sinr در بهترین جهت ومکان 5 db بیشتر سیگنال نمیده سرعت دانلودم بین 1 تا 5mb هم روی بام و هم پایین بیشتر نمیشه با اینکه اینجا دیدم دوستان با این مدم تا 80mb سرعت دانلود داشتن ایا مودم رو باید ابدیت کنم؟ تنظیم دستی احتیاج داره؟ به خاطر نویز و پارازیته؟ مشکلم چیه؟ یا کلا همین سرعت رو باید قدر بدونم؟ ضمنا روی نقشه ایرانسل محلی که هستم هیچ مشکلی نداره
اقا من که مشکلم حل نشد با گوشی خودمم با همین سرعت دانلود داشتم خلاصه که راضی نیستم پشتیبانیشون تا زمان فروش خوب تحویل میگیرن بعد هیچ حتی شماره موبالمم گذاشتن توی بلک لیستشون هر دفعه دارم با یه خط جدید زنگ میزنم هیچ کدوممشونم تخصص ندارن تازه امروز بعد از 2 هفته تماس مکرر یکیشون میگه که در مودم های خارجی مقدار sinr مهم نیست باید مقدار rsiq و rsrp رو مد نظر گرفت خلاصه که فکر کنم باید ببندازمش کنار
میشه مدل شو بگییدنقل قول:
خوب دوستان همین الان هر 2 تا TD-LTE بنده فعال شده
تست سرعت :
up.vbiran.ir/uploads/43854149476025233877_Untitled.png
سیگنال ها هم در بهترین وضعیت ممکن قرار داره ( 4 خونه روشن ) -92 دی بی
اول که مودمو روشن میکنم اندازه چند ثانیه یا یک دقبقه ، و میخوام به وایفای b5142 وصل شم مودم منو از وایفای میندازه بیرون و زیر ایکون وایفای مینویسه سیکنال ضعیف، بعدش که درست شد وصل وایفای میشم
من 16ام، پس انگار تازه بار شیراز رسیده!نقل قول:
هواوی E5577s , اما نمیدونم از فرکانس و باند td ایرانسل پشتیبانی میکنه یا نه اما سیم کارت td بهش میخوره . یه مدل هم تی پی لینک داره از fdd و tdd پشتیبانی میکنه اما td اون از فرکانس ۳۵۰۰ و باند ایرانسل پشتیبانی نمیمکنهنقل قول:
اما اگر هم از باند و فرکانس ایرانسل پشتیبانی کنه باید ببینید که مک ادرس مودم رو شبکه ی ایرانسل قبول میکنه یانه. اخه غیر از سیم کارت ایرانسل که باید حتما ایرانسل باشه . شنیدم مودم هم باید مودم ایرانسل باشه چون مک ادرس مودم های ایرانسل هم تو شبکه ثبت میشه و غیر از مودم خودش کار نمیکنهنقل قول:
والا ایرانسل چون huawei میشد آنلاکش کرد رفت ب سمت zte و gemtek تا نتونن آنلاک کنننقل قول:
حالا اینکه اینجوری بشه آنلاک کرد یا ن رو والا من بلد نیستم دوستان حرفه ای باید وارد عمل بشن