5700 بهترین گزینه برای شماست:سیمباین9.2.دوربین2مگ.ص ای بسیار با کیفیتنقل قول:
ان73 هم بد نیست:سمیباین9.1.دوربین 3.2مگ.صدای بلند و کم کیفیت
من5700 رو بهت پیشنهاد میکنم.........
Printable View
5700 بهترین گزینه برای شماست:سیمباین9.2.دوربین2مگ.ص ای بسیار با کیفیتنقل قول:
ان73 هم بد نیست:سمیباین9.1.دوربین 3.2مگ.صدای بلند و کم کیفیت
من5700 رو بهت پیشنهاد میکنم.........
مرسی مجید جان
راستی بلندی صدای اسپیکر خارجی اش چقدره ؟
اندازه w700 اریکسون هست؟
ممنون
من با دبل 700 افزایش صدا داده شده،بلندیه صدای 5700 رو میخوردم:31::31:نقل قول:
دبل700 معمولی هم صداش از نظر بلندی از 5700 بیشتره.....
ولی تو کیفیت صدا 5700 یه چیزه دیگس...
صدای هندزفریش چی ؟ اون به دبل 700 نمی رسه ؟
از نظر صدای اسپیکر از همه لحاظ از w700 سرتره...ولی از نظر هندزفری W700 دارای Bass بیشتری است...نقل قول:
سلام
میخ.استم بدونم با بودجه ای حدود 200تا240 هزار تومن یه گوشی میخواستم که واسه بازی خوب باشه خواهشا" دوستان مارو راهنمایی کنن.
از گوشيم خسته شدم ميخوام عوضش كنم به نضرتون سيم كارتمو بدم اعتباري 919 بگيرم با پولش برم گوشي بگيرم كدم 2 هستش حيفم مياد شما چي ميگي يه گوشي خوب و كم قيمت كه آنتن و ظاهر داظته باظه چي خوبه؟
5700 گوشیه خوبی هست ولی برای بازی ساخته نشده و بازیهای N-Gage روی اون نصب نمیشه:41::41:نقل قول:
میتونی با حدود 400-450 تومن یه ان81 8گیگ بخری که هم دکمه های مخصوص بازی داره-پلتفرم N-gage هم داره-گوشیه بسیار خوب و توپی هم هست:31::31:
سيم كارتم كد 2 هست حيفم ميادش بدمش واسه گوشي به نضرتون بدم اعتباري بخرم؟ ميخوام گو شيمو عوض كنم چي بخرم با 250 تومن
به نظر من خط دائمی رو نفروش.واقعا حیفه.منم خط دائمی کد 3 دارم.اگه اونو بفروشم و یه اعتباری بخرم،میتونم با پول باقیموندش یه دبل960 یا n95 8gb بخرم.اما این کارو نمیکنم:5:.چون خط دائمی یه چیزه دیگس:40::40:نقل قول:
میشه بگی الان گوشیت چیه که ازش خسته شدی ؟؟؟
برای هزارمین بار میگم:نقل قول:
دوستانی که 200-250 تومن بودجه دارن،برن یه 5700 بخرن و حالشو ببرن:8::8:
مزایای 5700 رو تو اولین پست صفحه ی 224 (=پست شماره 2241) نوشتم
سلام دوستان
راهنمایی میخوام برای خرید N95 - 8gig دست دوم...
راستش یه نفر از دوستام داره و 1 هفته پیش با هم رفتیم خریدیم..
اما الان میخواد بفروشه...
خودش میگه 450 تومن...
میخواستم ببینم چقدر می ارزه..
میتونم کمتر ازش بگیرم یا نه ؟
----
ممنون میشم راهنماییم کنید
با خوب قیمتی داره میده به نظر من....نقل قول:
راستی گوشیش تمیز هست؟؟؟
خط و خش که نداره؟؟؟
گارانتی داره ؟؟؟
دوستان w910 خوبه؟
دوستان من موندم
5700 یا 5610 ؟؟؟؟؟؟
5610 سرعتش چطوره ؟
میدونم سیمبین نداره زیاد هم مهم نیس
حالا نظر شما چیه ؟؟؟
موزیک هم زیاد گوشی می دم
برنامه های جاوا سونی اریکسون روش نصب میشن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(روی 5610)
اره کاملا تمیزه...گارانتی هم نداره...نقل قول:
اگه ایرادی نداشته باشه واقعا ارزش داره .نقل قول:
5700.در حالت کلی 5700 از لحاظ صدا کم نمیاره .فقط از لحاظ دوربین و باطری 5610 از 5700 کمی بهتزه.برنامه های جاوا روی هر دو گوشی 5700 و5610 نصب میشه.نقل قول:
راستی توی صدای اسپیکر خارجی و هندزفری 5610 و 5700 با هم فرقی دارن ؟
سلام دوستان
بنده فوری یه گوشی می خوام بخرم قیمتش بین 200 تا 300 باشه و نوکیا باشه و کم حجم و سبک و بسیار توپ چی بخرم؟؟؟فوری بگید فردا باید بگیرم
با تشکر
بای
منم دقیقا چنین موقعیتی دارم ولی برام فرقی نمیکنه که نوکیا باشیه یا سونی اریکسون یا....فقط کیفیت موزیک و دوربینش خیلی خوب باشه .راهنمایی کنید لطفا.هر چه زودتر بهتر.یعنی میخوام ببینم با200-300 تومن بهترین چیزی که میتونم گیر بیارم چیه.مرسینقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من بین 5610 و N73 گیرم هر چند می دونم N73 بهتره ولی حال نمی کنم باهاش
با تشکر
بای
تقریبا همه چیزشون به غیر از سیستم عامل مثل همه...البته تقریبا...نقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر برات سیستم عامل مهم نیست همون 5610 بگیر...
گوشی جدید...باکلاس تر از ن73...اصلا جفات نیست...صداش عالیه..
اما ن73 جفاته !!و قدیمی !!
اینکه سیم کارتت رو بفروشی یا نه بستگی به استفاده ای که از سیمکارتت میکنی داره در واقع بیشتر ایرانیها بیشتر استفادشون از گوشیه تا سیمکارت به همین دلیل بهتره یک گوشی خوب داشته باشی تا یک سیم کارت بهتر البته تنها برتری سیم کارت دائمی دولتی به اعتباریش هزینه کمتر مکالمست...نقل قول:
که اگه زیاد اهل صحبت کردن نیستی میتونی سیم کارتت رو بدی و یک اعتباری بگیری با یک گوشی خوب...
با 250 تومان میتونی یک 5700 بگیری از نوکیا یا K810 سونی که اونمهم گوشی خیلی خوبیه و همچنین U700 سامسونگ...
حالا اول تصمیمت رو در مورد سیم کارت بگیر بعد معیارات رو بگو اونجوری بهتر میشه راهنمایی کرد.
سلام
می گید پس من 5610 بگیرم؟؟؟چه جوری بفهمم اصل هست و مشکل مثل فلش و اینا نداشته؟؟؟قسمت نوش الان چنده؟؟؟
با تشکر
بای
به نظر من قیمت فوق العادست اگه به همین قیمت میده حتما بگیر چون الان معولیاش رو دارن با این قیمت میده...نقل قول:
ضمن اینکه باید بدونی W910 بهترین گوشی کنفرانس سال 2007 بارسلون شد باید بگم گوشی خوبیه ولی من قیمت دقیقش رو نمیدونم اگه قیمتش رو هم بگی میتونم بهت بگم با این قیمت میارزه یا نه...!نقل قول:
ولی از نظر امکانات پخش موسیقی چون والکمن ورژن 3 هم هست عالیه ولی دوربین انچنان خوبی نداره که البته برای یک گوشی والکمن طبیعیه...
بین 200 تا 300نقل قول:
5700 یک گوشی برای اونهایی که میخوان همه چیز رو در یک سطح خوب در گوشیشون داشته باشن البته با یک وزنه سنگین به سمت موسیقی که از این جهت میتونن روی 5700 بعنوان یک گوشی ایده ال حساب کرد.
K810 یک گوشی با رابط کاربری آسان طراحی خوب و البته یک دوربین خیلی خوب البته بدون سیستم عامل...
u700 یک گوشی شیک با طراحی زیبا و یک دوربین خوب البته بدون سیستم عامل...
در مورد 5610 چون تقاضا برای خریدش زیاد شده باید بگم.نقل قول:
1.طراحی زیبا و اسپرتی داره در عین حال یکم از نظر جنس دکمه هاش مخصوصا دکمه جوی استیکی که زیر LCD ایش هست ضعیفه..!
2.کیفیت صفحه نمایشش خوبه ولی رد انگشت خیلی راحت روش میافته...
3.دوربینش برای یک گوشی موزیک خیلی خوبه البته کیفیت عکسش به N73 نمیرسه...
4.کیفیت صدای اسپیکرش خیلی زیاد نیست و شاید به اندازه 70 درصد 5700 باشه ولی در مورد صدای هندزفریش اطلاع دقیقی ندارم ولی مطمئننا از N73 بیشتره.
5.مهمترین مشکلش نداشتن سیستم عامله که به شخصه همونقدر که به گوشی های سیمبین نوکیا علاقه داره از گوشیهای جاواش راضی نیستم.
آریا جان
من از دیشب یه 5610 دستمه و خیلی باهاش حال کردم
هندزفریش واقعا عالیه و از ن73 خیلی سرتره:8:
قیافش خیلی زیباست نسبت به 5700 و ن73 ( البته من رنگ آبیش دستمه )
سرعتش خوبه
دوربینش خوبه .... مخصوصا فلاش خیلی خوبی داره من دیشب توی اتاق تاریک عکس باهاش گرفتم خیلی خوب روشن کرد ( اگه خواستی عکس رو برات می زارم ببینی )
کیفیت صفحه عالی ........ از ن73 بهتره
در کل اگه موزیک گوش میدی خیلی خوبه
و تنها کمبودش اینه که جاواس
اگه خیلی به سیمبین علاقه داری طرفش نیا
فعلا که بجز سیمبین من عیبی توش ندیدم .... اگه دیدم بهت می گم
ولی کلا چون 4-5 ماه پیش اومده هم جدیده هم خوشگله
حدود 80 تومن دارم میخوام یه گوشی دست دو بگیرم .....چی میتونم بگیرم؟؟؟؟؟
7610 که دو سال کار کرده چقدر می ارزه؟؟؟؟
یه 6600 هم دیدم که میده 80 تومن ....به درد میخوره؟؟؟؟؟
اگه فقط همین 2 تا مد نظرت هست
من 7610 رو به 6600 ترجیح میدم
مزایا 7610 نسبت به 6600 :
1- دوربین 7610 1 مگاپیکسل ----6600 vga
2- 7610 مال سال 2004 ------ 6600 2003
3- نمی دونم
یا حق
ممنون که جواب دادین ......این دو مدل رو به عنوان مثال گفتم ...... اگه انتخواب دیگه ای هم دارم بگید .....
e250 سامسونگ دست دوم نمیتونم بگیرم ....؟؟؟
به نظر من میتونی یک E250 کارکرده سامسونگ بگیری که از اون دوتا بهتره...نقل قول:
با سلام من دیروز رفتم علا ادین p1 رو میگفت 460 با گارانتی کامتل چرا اینقدر گرون شده خودم یک 7710 دارم میخوام بفروشم اما جعبش گمشده چی کار کنم کسی نمیخرید از من میگفتن بدون جعبه = دزدی یک راهنمای به من بکنید
چرا e250 سامسونگ رو هم می تونی بگیری گوشی بدی هم نیس ( البته من خودم باهاش کار نکردم )
k510 سونی اریکسون رو هم میتونی بگیری که دوربینش 1.3 مگا هستش
ولی بدیش اینه که رم نمی خوره و فقط 28 مگابایت حافظه داخلی داره
ولی کیفیت صفحش از بقیه بالاتره
بین 7610 و e250 هم بگم که 7910 دوربینش 1 هستش ولی e250 vga ( یعنی نیم مگا پیکسل تقریبا )
7610 سیمبین داره ........ اگه می خوای برنامه و این جور چیزها روش بریزی سیمبین دار بهتره
و...
یه سری به این لینک بزن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه مورد دیگه اگه توی لینک همین سایت بالا ببینی میفهمی که e250 فرمت 3gp رو ساپورت نمی کنه ! یعنی کلیپ تصویری نمی تونی توش ببینی
دیگه تصمیم با خودته
یا حق
فکر کنم به علت عید باشه اصلا یک هفته پیش گیر نمییامد .نقل قول:
بچه ها گوشی میخام بخرم
2500000 تومن پول دارم
چی بگیرم
کیفیت دوربین برام مهمه
کیفیت صدا وبلندیش برام مهمه
سیمباین هم باشه:2::2::2:
پلیر های جاوا نمیتونن این مشکل رو حل کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟..........ظاهرا فیلمش رو هم 3gp ضبط میکنه !!!!نقل قول:
اگه توی لینک همین سایت بالا ببینی میفهمی که e250 فرمت 3gp رو ساپورت نمی کنه !
به نظر شما قيمت w960 كي به 500 مي رسه؟
سلام
تا 250 هزار تومان گوشی نوکیا چه مدلی بهتره
صدا و Lcd برام مهمه
ممنون میشم جواب بدین
نوکیا 5700 ........ تصویر : 320*240 .....16 میلیون رنگنقل قول:
صدا با کیفیت ولی صداش از 3250 کمتره ........... هندزفری متوسط..........باس = ضعیف
نقل قول:
نمی دونم توی سایت ها نوشتن که پخش کننده فیلم نداره
چجوری میشه فیلم های ضبط شده رو دید نمی دونم
توی کلوپ سامسونگ این سوال رو مطرح کن
یا حق